καλημέρα σας κοριτσια!!! εγω εχω χασει 20 ... αλλα με επεμβαση και αργα αργα....
Στοχος μου τα 25 κιλα μεχρι τις γιορτες... δηλ να δειξει η ζυγαρια το 81... και βλεπουμε...
Σας φιλώ
Δήμητρα
Printable View
καλημέρα σας κοριτσια!!! εγω εχω χασει 20 ... αλλα με επεμβαση και αργα αργα....
Στοχος μου τα 25 κιλα μεχρι τις γιορτες... δηλ να δειξει η ζυγαρια το 81... και βλεπουμε...
Σας φιλώ
Δήμητρα
Μακάρι..για να δούμε, η ζυγαριά θα δείξει εντός ολίγων ημερών!Εντάξει και κάτι παραπάνω δεν έγινε τίποτα, γιατί εγώ νομίζεις την κάνω ακριβώς τη διατροφή του διαιτολόγου, όλο και κάτι τσιμπάω, μόνο που χτες παρατσίμπισα!!:spin:ʼντε πολύ χαίρομαι που έχεις ευχάριστα, δεν είναι η ζωή μόνο δυσάρεστα, να περάσεις καλά και να πιεις και τα ουζάκια σου με λίγα μεζεδάκια!Γιατί ούζο χωρίς μεζέ δε γίνεται..κι εγώ τρελαίνομαι για ούζο το καλοκαιράκι δίπλα σε μια παραλία, πλωμάρι forever!Quote:
Originally posted by koralaki
κι ομως μπορει να το δεις πιο συντομα αποσο νομιζεις.
πολλες φορες τρωμε κ πεφτει,
εμενα τουλαχιστο ετσι κανει.
βεβαια επειδη ,πριν φαω εκτος προγραμματος, ημουν μαζεμενη γινεται η δουλεια αλλα εγω θελω να νομιζω οτι ειναι επειδη εφαγα :D
καλα παω τρωω τα εξτρα μου,
εκτος απο κατι μπισκοτα τα αλλα δεν ειναι κατι φοβερο κ αξιοσημειωτο...
αποψε θα το ριξω εξω,
γιορταζουμε κατι πολυ ευχαριστο, το ιδιο κ αυριο!!!
επιτελους κ μια ανασα, ηταν κατι που μας βαραινε πολυ.
τελικα τα γενεθλια δε θα τα κανω αποψε αφου θα εχουμε οικογενειακη γιορτη :D
ελπιζω να παμε για ουζο μονο που λατρευω!
Καλωσήρθες στη παρέα μας Δήμητρα!Καλή συνέχεια εύχομαι κι ένα μεγάλο μπράβο που έχεις ήδη χάσει τόσα κιλά!Quote:
Originally posted by dimitrageorge
Σας φιλώ
Δήμητρα
sygxaritiria!Quote:
Originally posted by xontrompizeli
Καλωσήρθες στη παρέα μας Δήμητρα!Καλή συνέχεια εύχομαι κι ένα μεγάλο μπράβο που έχεις ήδη χάσει τόσα κιλά!Quote:
Originally posted by dimitrageorge
Σας φιλώ
Δήμητρα
πολλα μπραβο για τα κιλα!
κ οτι τα εχασες αργα ακομα πιο σημαντικο!
παμε κοπελες γερα!
λειπου ομως καποιες 80-αρες χμ χμ χμ κοριτσιααααα παμε!!! (για 7)
ΥΓ μπιζελι μου μου εχει βαλει κ ουζο κ ψαρικα κ απολα!
βεβαια σαββατο ποτε δε μενω σε οσα μου βαζει εξου κ οταν βγω δεν αδυνατιζω.
θαχουμε κ αυριο "τσιμπουσι" μεσημεριανο με κρεατικα.
ελπιζω ναχει κ καμια σαλατα κ την εβγαλα καθαρη με πρωτεινη κ λαχανικα :D
καλα δε σας λεω τι εφαγα θα ζηλευετε...
το καταφχαριστηθηκα!
εμ στα 80 κ να ειμαι διαρκως σε διαιτα κ γυμναστικη δε λεει!
η βδομαδα πηγε κατα διαολου απο θεμα γυμναστικης, στο τελος κ απο θεμα φαγητο,
αυριο ζυγισμα κ επανερχομαι στους σωστους ρυθμους!
την παραλλη βδομαδα αθηνα, αρα αυτη τη βδομαδα πρεπει να παω καλα!
Ax μαζί τα τρώμε μου φαίνεται κοραλάκι μου!Σημασία έχει όμως οτι το ευχαριστήθηκες!Εγώ αυτό το σαββατοκύριακο το αφιέρωσα στα γλυκά, έβγαλα το άχτι μου!Αλλά από αύριο υπόσχομαι θα μαι καλό παιδί!:saint2:ʼντε καλώς να μας έρθεις!Quote:
καλα δε σας λεω τι εφαγα θα ζηλευετε...
το καταφχαριστηθηκα!
εμ στα 80 κ να ειμαι διαρκως σε διαιτα κ γυμναστικη δε λεει!
η βδομαδα πηγε κατα διαολου απο θεμα γυμναστικης, στο τελος κ απο θεμα φαγητο,
αυριο ζυγισμα κ επανερχομαι στους σωστους ρυθμους!
την παραλλη βδομαδα αθηνα, αρα αυτη τη βδομαδα πρεπει να παω καλα!
ασε βρε μπιζελι τα γλυκα δε παλευονται, μετα πολλη δυσκολη η απεξαρτηση,,,
αλλα ηταν τοσο θεικη η χθεσινη βαφλα,
δεν την αλλαζω με τιποτε!!! τοσους μηνες ειχα να φαω!
ομως κ σημερα γλυκο αλλα οχι τοσο καλο...
λοιπον τωρα ανασκυμπωνομαστε οκ?
αν κ με φοβιζει πολυ που εχασα το ραντεβου με το διαιτολογο, μηπως κ "παρατησω" το διαιτολογιο του
επρεπε να ξυπνησω να παω.
ακομα κι αν παρατησω το διαιτολογιο θα μετραω θερμιδες κ θα προσπαθησω να κανω πανω κατω τα του διαιτολογιου...
ρε γαμωτο κ ειχα ξενοιασει κανοντας το δε μετρουσα τιποτα...
Κοραλάκι τα πας τέλεια! Μπράβο:thumbup:
ʼντε να έρθει η πέμπτη να ζυγιστώ να δω τι έχω κάνει.
Εντωμεταξύ χτες πήγα σε ένα ιταλικό εστιατόριο και εννοείται έφαγα και μόλις γύρισα σπίτι έκανα γυμναστική αερόβια μπας και κάψω τίποτα..Τελικά νομίζω ότι το εβδομαδιαίο ζύγισμα με βοηθάει πιο πολύ αλλά ας δούμε πρώτα τι θα πει η ζυγαριά!!
Καλή συνέχεια!!
βάφλα, ε?!εγώ μια βάφλα δεν έφαγα φέτος το καλοκαίρι..:sniffle:Quote:
ασε βρε μπιζελι τα γλυκα δε παλευονται, μετα πολλη δυσκολη η απεξαρτηση,,,
αλλα ηταν τοσο θεικη η χθεσινη βαφλα,
δεν την αλλαζω με τιποτε!!! τοσους μηνες ειχα να φαω!
ομως κ σημερα γλυκο αλλα οχι τοσο καλο...
λοιπον τωρα ανασκυμπωνομαστε οκ?
αν κ με φοβιζει πολυ που εχασα το ραντεβου με το διαιτολογο, μηπως κ "παρατησω" το διαιτολογιο του
επρεπε να ξυπνησω να παω.
ακομα κι αν παρατησω το διαιτολογιο θα μετραω θερμιδες κ θα προσπαθησω να κανω πανω κατω τα του διαιτολογιου...
ρε γαμωτο κ ειχα ξενοιασει κανοντας το δε μετρουσα τιποτα...
Όχι να μη το παρατήσεις, να κλείσεις άλλο ραντεβού και να πας!ʼντε κλείσε να ξεκινήσουμε και πάλι μαζί, εγώ έχω τη Τρίτη ραντεβού.Ο διαιτολόγος βοηθάει πάρα πολύ στο να μπεις και πάλι σε πρόγραμμα, ειδικά μετά από κραιπάλες..Θα περιμένω νέα σου!
ʼσχετο, άλλα έκανα ένα τεστάκι για το πόσα είναι τα ιδανικά σου κιλά με βάση το ύψος σου και μου έβγαλε 71..αχ τι καλά θα ταν να φτάσω τόσο, θα τα καταφέρω ποτέ άραγε..??
σαββατοκυριακα μονο ειναι εδω...το εχασα το ραντεβου παει...
μου ειπε να κανω το παλιο διαιτολογιο αφου μου εκατσε κ καλα (εγω ειχα βαλει τις τροφες)
αλλα αυτη η βδομαδα θαναι περιεργη θα λειπει 2 μερες ο ανδρας μου κ ελεγα να εκανα κατι χωρις πολυ μαγειρεμα, να χαλαρωσ κ γω λιγο...
Θα τα καταφέρεις μπιζέλι σίγουρα!!!:yes::yes:Quote:
ʼσχετο, άλλα έκανα ένα τεστάκι για το πόσα είναι τα ιδανικά σου κιλά με βάση το ύψος σου και μου έβγαλε 71..αχ τι καλά θα ταν να φτάσω τόσο, θα τα καταφέρω ποτέ άραγε..??
εννοειται μπιζελι μου, κι αν τα κανονικα σου ειναι 71 σκεψου κ λιγα πανω νασαι παλι κουκλα θασαι...
Να κλείσεις από τώρα για το επόμενο!Και να ακολουθήσεις το παλιό διαιτολόγιο, για 2 μέρες δεν έγινε τίποτα, εφάρμοσε το απ'ολα κι από λίγο!Quote:
σαββατοκυριακα μονο ειναι εδω...το εχασα το ραντεβου παει...
μου ειπε να κανω το παλιο διαιτολογιο αφου μου εκατσε κ καλα (εγω ειχα βαλει τις τροφες)
αλλα αυτη η βδομαδα θαναι περιεργη θα λειπει 2 μερες ο ανδρας μου κ ελεγα να εκανα κατι χωρις πολυ μαγειρεμα, να χαλαρωσ κ γω λιγο...
Σ'ευχαριστώ princess μου, θα ΄ταν ό,τι καλύτερο, άλλα 9 κιλάκια...;)Quote:
Originally posted by ^princess^
Θα τα καταφέρεις μπιζέλι σίγουρα!!!:yes::yes:Quote:
Εγώ και τα 75 να φτάσω πολύ ευχαριστημενη θα μαι, αυτά είναι και τα ιδανικά μου σύμφωνα με το διαιτολόγο και τη λιπομέτρηση αλλά 2-3 κιλάκια παρακάτω θα ταν τέλεια, να χω κι ένα περιθώριο μη ξαναπάρω..Quote:
εννοειται μπιζελι μου, κι αν τα κανονικα σου ειναι 71 σκεψου κ λιγα πανω νασαι παλι κουκλα θασαι...
εμενα μου λεει στα 75 θαχω μεση 88 που ειναι καλη,
(διασταση μεσης σε εκατοστα)
οποτε ο στοχος μου ειναι να σταθεροποιηθω εκει.
Θεωρει κ κεινος οτι θαμαι καλη εκει, εγω δεν ξερω καν πως θαμαι...
αλλα μελλοντικα θαθελα να πεσω κατω απο αυτα, καπου μεταξυ 70-73
κ οταν φτανω 75 να το ραβω,
στο τικερ εβαλα 69 ωστε να μη πλησιαζω ποτε τον στοχο μου κ διαρκως να προσπαθω,
γιατι πχ το 79 ειναι κοντα στο 75...
ασε γιατι θαχω κ εγγυμοσυνη στο ενδιαμεσο κ ελπιζω να με βρει σε λιγα κιλα...
Τον ίδιο στόχο έχουμε goodgirl μου ;) και θα τον πετύχουμε!Κι όταν έρθει το μωράκι με το καλό μόνο τα κιλά δε θα σκέφτεσαι!
ετυχε σημερα κ μιλουσα με ενα τριτο ατομο κ γυρισε κ μου ειπε "ακους τι λες?"
κ προσπαθησα να ακουσω τι του ειπα κ βρωντοφωναζα ποσο κακο μου κανει ο διαιτολογος.
αφου ρε ανθρωπε εγω δεν τρωω πια κριτσινια, κουλουρια γιατι μου φερνουν πεινα,
τι τα γραφεις στο διαιτολογιο μου?
αφου δεν θελω να τρωω 1 μπαλα παγωτο γιατι δε θα μεινω σαυτη
τι τι βαζεις τη ρημαδομπαλα στο διαιτολογιο?
τελικα σαμποταρει την προσπαθεια μου ο ιδιος ο διαιτολογος μου!
ειναι φοβερο, εχω χασει τη γη κατω απο τα ποδια μου, αλλα αυτο γινεται!
οσες φορες πασχιζω να κανω οσα "νορμαλ" λεει το διαιτολογιο εγω αποτυγχανω παταγωδως.
ποτε κρατησα τη διαιτα μου πρωτη φορα? αυτη τη βδομαδα που επελεξα εγω τις τροφες κ του υπεδειξα τι να μου βαλει κ τι να μην.
με μια διαφορα,
παλι εγραψε τους παλιουδατανθρακες κ τα λιπη, το παγωτο, τα κουλουρια, τα βουτυρα που μπορω να τρωω ενω εγω δεν τα ηθελα.
κ τι εγινε θα μου πεις αφου δεν τα εφαγες,
εμ τα εφαγα!
σκεφτηκα πχ χθες βραδυ
"ταχεις παει εξαιρετικα ολη την εβδομαδα, φαε κ τα παγωτα που σου ειχε κ που δεν ετρωγες"
προχθες το ιδιο,
"ταχεις παει τελεια, φαε κ τα κουλουρια που σου εβαζε κ δεν εφαγες"
η διαφορα ειναι οτι εγω τα εφαγα ολα αυτα τα μεσανυχτα,
ξεσπωντας, στρεσαροντας τον οργανισμο,
ενω μεχρι τοτε πηγαινα εξαιρετικα αγνοοντας τα.
αρα πολυ απλα ακομα κ οταν μου βαζει τις τροφες που εγω ζηταω,
βαζοντας αποκατω κ τις δικες του εναλλακτικες με παρασυρει.
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗς ΒΡΩΜΗς Κ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΝ, ΤΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ Κ ΤΗς ΖΑΧΑΡΗς!
α στο καλο πια!
δεν αντεχω.
δε ξαναπαω.
κ η ειρωνια:
δικαιολογιομουν στον εαυτο μου οτι θελω να πηγαινω για τη λιπομετρηση,
λες κ αμα χασω 10% λιπος σε ενα χρονο δε θα κανει μπαμ!
το θελω γραπτα?
ας παω Αθηνα να κανω σε συγχρονο μηχανημα αντι να πληρωνω επισκεψεις εδω σε μηχανηματα του κ@λου.
Δεν ξερω οι δικοι σας διαιτολογοι, εμενα ειναι ανεπιδεκτος μαθησεως,
κακως ομως γιατι με τοσα πια διαιτολογια του που εχω, κ εφοσον ΔΕΝ τα κανω ποτε,
αλλα κ οταν τα κανω παρασυρομαι,
θα πει οτι εκεινος πρεπει να αλλαξει κ οχι εγω που εχασα 20 κιλα χωρις αυτον...
δυστηχως ειμαι πολυ στεναχωρημενη, δεν ηθελα να καταληξω σαυτα τα ασχημα συμπερασματα, αυτος ο ανθρωπος με εμαθε να τρωω πρωινο,
με εμαθε πολλα βασικα της διατροφης της σωστης,
θελω ομως να παω ενα βημα παραπερα κ δε με βοηθα, με κρατα πισω,
με παει πισω.
Πηρα οτι ειχα να παρω κ τωρα πρεπει να πω αντε γεια.
Θα γινω παλι κολλητη με τον θερμιδομετρητη δε γινεται αλλιως.
κ οταν βαριεμαι να μετρω θα τρωω σωστες τροφες κ ας ειναι παραπανω.
κ απο ολα τα 30ευρα που θα γλιτωνω θα παω να κανω μια λιπομετρηση της προκοπης αθηνα.
ουφ τα ειπα κ ξεσπασα :(
3 φορες τα ειπα αποψε, επιτελους με ακουσα.
τοσο καιρο δεν με ακουγα...
ΥΓ ολα αυτα επειδη χθες αδειασα την ψωμιερα μου, που την ειχα γεμισει απο την προηγουμενη φορα που εκανα οσα μου εβαζε στο διαιτολογιο.
Ξερετε τι ειχε μεσα?
κριτσινια,
κρακερ
κορν φλεικς
κουλουρια
ημαρτον!
εγω δεν τρωω πια αυτα, κ οταν τα τρωω οχι μονο δεν αδυνατιζω αλλα πειναω κ τρωω για 10!
α στο καλοπια κι αυτος κ τα κουλουρια του
Κοραλάκι μου εμένα η άποψή μου είναι οτι τη δίαιτα που σου δίνει ο διαιτολόγος τη διαμορφώνει με βάση τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και το πρόγραμμά σου..η δίαιτα πρέπει να προσαρμόζεται σε σένα όχι εσύ στη δίαιτα γιατί έτσι το μόνο σίγουρο είναι πως ποτέ δε θα τη κάνεις όπως ακριβώς είναι.Γι'αυτό κατά τη ταπεινή μου άποψη, την επόμενη φορά που θα πας στο διαιτολόγο(εάν ξαναπάς) καλό θα ήταν να του πεις όλα αυτά που είπες σε εμάς και να φτιάξετε μαζί τη διατροφή σου.Εκείνος με τις γνώσεις του κι εσύ με όσα θέλεις και απαιτείς να περιλαμβάνει.Εάν πάλι πιστεύεις οτι δε σε καλύπτει και δε σε βοηθά πια, θα ταν καλό να κάνεις μια αλλαγή με κάποιον που σου ταιριάζει περισσότερο σαν άνθρωπος αλλά και όσον αφορά τη διατροφή που προτείνει.
μπιζελι μου δε θα ξαναπαω, απλα δεν με παει μπροστα,
δεν προτεινει λυσεις με νοστιμες συνταγες με υγιεινα συστατικα.
τι να του πω?
θελω να τρωω βρωμη κ βρες μου συνταγες?
απτην αλλη οποτε του λεω "εκανα ταδε γλυκο"
σπαζοκεφαλιαζει ποσες θερμιδες εχει αυτο κ αν ξεφυγα.
ε ας βγαλει κανενα λευκο υδατανθρακα απο το διαιτολογιο μου να χωραει κ το υγιεινο γλυκο.
δε μπορω τον βαρεθηκα, στην τελικη θα τον πληρωνω εγω να μου βγαζει διαιτολογιο με βαση οσα θελω κ πρεπει να εχω σκαρφιστει εγω?
ας βγαζω μονημου τις θερμιδες οπως τοσο καιρο στο περιπου.
δεν θελω μεγαλη ακριβεια, με ενδιαφερουν κυριως οι τροφες ναναι σωστες κ να παιζω μεχρι 1700 θερμιδικα.
αντε 1800.
1600 ειναι το ιδανικο βεβαια με θερμιδες συντηρησης 2500.
σκεφτομαι μηπως παω σε αλλο διαιτολογο, αλλα εχω τετοιο εκνευρισμο με το θεμα αυτο που
μολις μου πει την "βλακεια' θα του μουνταρω.
Εσύ ξέρεις καλύτερα κοραλάκι μου.Ό,τι δε μας βοηθάει δε χρειάζεται να το κρατάμε στη ζωή μας..Εγώ είμαι σίγουρη οτι θα κάνεις το καλύτερο για σενα!;)Quote:
μπιζελι μου δε θα ξαναπαω, απλα δεν με παει μπροστα,
δεν προτεινει λυσεις με νοστιμες συνταγες με υγιεινα συστατικα.
τι να του πω?
θελω να τρωω βρωμη κ βρες μου συνταγες?
απτην αλλη οποτε του λεω "εκανα ταδε γλυκο"
σπαζοκεφαλιαζει ποσες θερμιδες εχει αυτο κ αν ξεφυγα.
ε ας βγαλει κανενα λευκο υδατανθρακα απο το διαιτολογιο μου να χωραει κ το υγιεινο γλυκο.
δε μπορω τον βαρεθηκα, στην τελικη θα τον πληρωνω εγω να μου βγαζει διαιτολογιο με βαση οσα θελω κ πρεπει να εχω σκαρφιστει εγω?
ας βγαζω μονημου τις θερμιδες οπως τοσο καιρο στο περιπου.
δεν θελω μεγαλη ακριβεια, με ενδιαφερουν κυριως οι τροφες ναναι σωστες κ να παιζω μεχρι 1700 θερμιδικα.
αντε 1800.
1600 ειναι το ιδανικο βεβαια με θερμιδες συντηρησης 2500.
σκεφτομαι μηπως παω σε αλλο διαιτολογο, αλλα εχω τετοιο εκνευρισμο με το θεμα αυτο που
μολις μου πει την "βλακεια' θα του μουνταρω.
Τριτη αυριο, αυριο εχεις? καλη επιτυχια στο ζυγισμα!
Ναι αύριο έχω..ευχαριστώ!θα ενημερώσω το συντομότερο..:smilegrin:Quote:
αυριο εχω κ γω ζυγισμα ρε γμτ μονη μου, σημερα ημουν 2 κιλα πανω απο τις κρεπαλες κυριακη σαββατο
για ναδουμε!
χαχα!
αχ βρε κοραλάκι με έκανες και γέλασα με όλα αυτά για τον παλιοδιαιτολόγο!!
Αφού κούκλα μου ξέρεις τόσα πράγματα για τον οργανισμό σου,για το τι σου κάνει καλό και τι όχι,εγώ συμφωνώ μαζί σου να προσπαθήσεις να εφαρμόσεις όσα εσύ πιστεύεις ότι σου κάνουν καλό.Στο κάτω κάτω ο διαιτολόγος δε χάνετε!
Όσο για αυτό που λες για τους υδατάνθρακες συμβαίνει το ίδιο και σε μένα.Ιδίως αν φάω για πρωινό κουλούρι ή κάτι τέτοιο είναι σχεδόν προδιαγεγραμμένο ότι θα χαλάσω τη δίαιτα...όπως επίσης και αν ξεκινήσω με κάτι γλυκό...δεν πάει να έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη?μόνο και μόνο η γλυκιά γεύση με κάνει να την ζητάω όλη μέρα...Οπότε λέω καλύτερα μόνη μου αφού ξέρω τι μου ταιριάζει παρά σε διαιτολόγο.Ότι ταιριάζει στον καθένα βέβαια..!
ασε για κλαμματα ειναι η κατασταση,
να σκεφτεις σημερα δε μετρησα θερμιδες, δεν σκεφτηκα καν τι θα φαω,
μαγειρεψα απιστευτα γρηγορα (μακαροναδα)
κ τελικα αφου κ κατεγραψα οσα εφαγα ειδα οτι εχω φαει πιο σωστα απο ολες τις μερες
χωρις καν να το επιδιωξω
τελικα μηπως παραψαχνοντας το καπου το χανουμε?
μηπως ειναι ολα απλα κ εγω τα δυσκολευω?
βασικα νομιζα θα με ξαλαφρωνε ο διαιτολογος εφοσον θα μετρουσε θερμιδες εκεινος αντι για μενα,
αλλα απτην αλλη ειμαι εξυπνος ανθρωπος, χαζο δεν ειναι να τον πληρωνω γιαυτο?
δεν ξερω ειλικρινα...δεν εχει κ προδιαγραφες για κατι αλλο στο νησι...
απλα επειδη εχω πολλα κιλα ακομη θαθελα καποιες αλλαγες, εναλλαγες,
που οποτε τολμω να τις κανω με θερμιδες ξεφευγω γιατι τρωω βλακειες.
δε θελω μονο να κανω διαιτα αλλα κ οι τροφες που τρωω να ειναι παντα ποιοτικες για ενα διαστημα,
ετσι ειχα χασει τα 20 πρωτα κιλα...κ χωρις θερμιδες...
Είδες που μπορείς και μόνη σου?Όσο για τις τροφές που τρως νομίζω ότι ξέρεις και μόνη σου πλέον τι είναι ποιοτικό,και τα πολλά κριτσίνια και κουλουράκια κλπ του διαιτολόγου δε νομίζω ότι είναι και ότι καλύτερο,ούτε κάτι διαφορετικό.Οπότε μη φοβάσαι να το ψάξεις!Δεν μπορώ καθόλου τους διαιτολόγους ακριβώς για το γεγονός ότι δεν θα έχω αυτές τις εναλλαγές που λες!Αντί γι'αυτό ξέρεις τι κάνω?πειραματίζομαι!Λατρεύ ω γενικά τη μαγειρική οπότε παίρνω έναν τσελεμεντέ και μετατρέπω όποιο φαγητό μου αρέσει σε λαιτ!μέχρι και σοκολατόπιτα έκανα μόνο με κακάο και λίγες θερμίδες και την ευχαριστήθηκα κιόλας γιατί την έφαγα χωρίς τύψεις!Γνώμη μου είναι να μην το φοβηθείς καθόλου!και πιστεύω ότι χωρίς αυτούς τους περιορισμούς στο διαιτολόγιο ίσως σου φανεί και πιο εύκολη η συνέχεια!Εγώ απλά μετράω θερμίδες και σχεδιάζω από την προηγούμενη στο περίπου τι θα φάω.και μέχρι στιγμής πιάνει μια χαρά!Quote:
ασε για κλαμματα ειναι η κατασταση,
να σκεφτεις σημερα δε μετρησα θερμιδες, δεν σκεφτηκα καν τι θα φαω,
μαγειρεψα απιστευτα γρηγορα (μακαροναδα)
κ τελικα αφου κ κατεγραψα οσα εφαγα ειδα οτι εχω φαει πιο σωστα απο ολες τις μερες
χωρις καν να το επιδιωξω
τελικα μηπως παραψαχνοντας το καπου το χανουμε?
μηπως ειναι ολα απλα κ εγω τα δυσκολευω?
βασικα νομιζα θα με ξαλαφρωνε ο διαιτολογος εφοσον θα μετρουσε θερμιδες εκεινος αντι για μενα,
αλλα απτην αλλη ειμαι εξυπνος ανθρωπος, χαζο δεν ειναι να τον πληρωνω γιαυτο?
δεν ξερω ειλικρινα...δεν εχει κ προδιαγραφες για κατι αλλο στο νησι...
απλα επειδη εχω πολλα κιλα ακομη θαθελα καποιες αλλαγες, εναλλαγες,
που οποτε τολμω να τις κανω με θερμιδες ξεφευγω γιατι τρωω βλακειες.
δε θελω μονο να κανω διαιτα αλλα κ οι τροφες που τρωω να ειναι παντα ποιοτικες για ενα διαστημα,
ετσι ειχα χασει τα 20 πρωτα κιλα...κ χωρις θερμιδες...
Καλή επιτυχία στο ζύγισμα και από εμένα!!!Quote:
Ναι αύριο έχω..ευχαριστώ!θα ενημερώσω το συντομότερο..:smilegrin:Quote:
καλα αυτο το βραδυ δεν υπαρχει απλα...
ισως οντως απλα το διαγραψω κ δεν το θυμαμαι.
εγινε κατι ασχημο...
ειχα γυρισει μολις σπιτι.
ειχα σκοπο να "κρυψω" τα υπολοιπα μακαρονια στο ψυγειο να μη πεταχτουν.
στην πορεια ομως σκεφτηκα ας τα φαω,
ας τα φαω κ μαζι μαυτα να καταπιω τονν πονο μου,
τα λογια μου, το ειναι μου.
να μπουκωθω να ηρεμησω, να μη στεναχωριεμαι,
κ απο αυριο διαιτα.
τα σερβιρα, καθισα μπροστα τους, εβαλα κ τυρι αποπανω, κανονικο γευμα,
το εκανα να φαινεται σαν κανονικο γευμα κ οχι οτι ειμαι ερμαιο της βουλιμιας μου.
επιασα το πηρουνι, εφαγαα 1 μπουκια, κ τοτε ενιωθαοτι θελω να κλαψω, οτι με λυπαμαι που ενω δεν μου φταιει σε κατι η διατροφη μου εγω θελω να τη χαλασω.
ενιωσα οτι δεν ειναι σωστο να το κανω, πως τα μακαρονια θα με περιμενουν να τα φαω κ αυριο χωρις να κλαιω,
πως απλα δεν αξιζει να μπω στον φαυλο κυκλο "τρωω να καλυψω τον πονο-ποναω περισσοτερο"
ετσι τα εβαλα στο ψυγειο ενω ετρεχαν τα σαλια μου κ ενω εκλαιγα.
μετα ηρεμησα καπως, εχει πολυ δικιο το βιβλιο που διαβαζω,
λεει οτι αμεσως μολις απλωσουμε το χερι μας να φαμε την "απαγορευμενη" τροφη,
νιωθουμε μια ανακουφιση κ ηρεμια, φευγει η ενταση που προηγειται απο τον πολεμο στο μυαλο "να φαω ή να μη φαω".
Κ τοτε μπορουμε να επιλεξουμε να μη φαμε, η ενταση εχει φυγει ηδη, δεν φευγει αφου κ φαμε...αλλα πολυ πριν, οταν το εχουμε αποφασισει.
ετσι κ γω μολις καταλαβα οτι εκτονωθηκε η ενταση οταν το σερβιρα μπροστα μου, απλα δεν το εφαγα.
Θα μου πειτε τελος καλο, ολα καλα,
οχι ακριβως...
Εχω κ αλλα παλια παθη, οπως το τσιγαρο!
αργοτερα λοιπον σε νεα κριση λυπης αναψα τσιγαρο, αφου κ το σκεφτηκα αρκετα.
ομως δεν πηγαινε κατω το μαλμπορο, δεν το ευχαριστιομουν, κρυωνα κ στο μπαλκονι που η ιδια εχω βαλει κανονα οτι εκει θα καπνιζει ο ανδρας μου...
αναμεσα στις 2--3 τζουρες που καταφερα να κανω καταλαβα οτι ουτε αυτο θελω, δε θελω να καπνισω,
κ αν ηθελα σιγουρα δε θα ηταν μες το κρυο,
με μπουκωμενο απο το κλαμα λαιμο κ τρεμαμενο χερι.
Θαθελα να καπνισω καπνο που λατρευω,
κ να πινωω το ποτο μου.
Ομως αυτο θα σημαινε οτι το ξαναρχιζω κανονικα το τσιγαρο.
Ετσι σκεφτηκα, "το αρχιζεις ή οχι"
κ ειπα ναι.
Λιγα τσιγαρα σκεφτηκα οποτε θελω, εξω αναγκαστικα μακρυα απο βλεμματα αλλα κ λογω απαγορευσης...
Ντυηκα αργα αργα να παω στο περιπτερο, ο ανδρας μου μ εκοιτουσε...
μου λεει δεν θελεις να καπνισεις, δεν εχεις μυαλο να σκεφτεις αυτη τη στιγμη μη πας στο περιπτερο...
εγω το χαβαα μου,
ντυθηκα κ εκει που ημουν σιγουρη πως ή την μακαροναδα θα φαω ή θα ξαναρχισω το τσιγαρο,
απλα ηρθα κ καθισα εδω κ σας γραφω.
Γιατι θελησα οσο τα γραφω ν αμου δωσω χρονο,
να εμπεδωσω για αλλη μια φορα οτι εγω δεν θελω να τρωω ουτε να καπνιζω,
οτι θελω ναμαι υγιης, ευπαρουσιαστη,
να φοραω ο,τι κ οσα ρουχα θελω,
να μη βηχω οταν ξυπναω απο το ξενυχτι
κ να μην εχω κιτρινα ρουθουνια κ νυχιια.
Να μαγαπω κ να μου αρεσω,
να με θεωρω δυνατη κ αξια για ολα οσα εχω,
να χαιρετω οσα εχασα με το κεφαλι ψηλα,
κ τους ανθρωπους που εφυγαν με χαμογελο κ πιστη οτι απο εκει ψηλα με βλεπουν κ με καμαρωνουν,
κ ας μην ειναι εδω.
Ειμαι εδω κ θελω να ζησω, ξερω δεν θα ειμαι ποτε τελειως ελευθερη απο τα παθη, τις αναστολες κ τις φοβιες μου.
Σιγουρα εχω τη δυναμη να μην ειμαι εξαρτημενη απο το φαγητο κ το τσιγαρο,
σιγουρα υπαρχει καλυτερος τροπος,
σιγουρα αυτη η ζωη ειναι καλυτερη χωρις αυτα!
ευχομαι να μην επιασα απλα λιγο χωρο στο φορουμ με οσα γραφω κ καποιος σε αντιστοιχη δυσκολη φαση να βοηθηθει.
Καλο ξημερωμα...
κ μην τρωγεστε!
Κοριτσάκι μου..
απο σημερα μόνο καλό κοριτσι. θελει κοτσια αυτο που εκανες.. ηδη αλλαζεις, δε το νιωθεις?
σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα καλυτερα.. και βγαζω το καπελο μου σε μια πεισματαρα, που παλευει για οσα θελει να κατακτησει.
για μενα εισαι ηδη νικητρια. :)
πολυ παρηγορο νακουω ειδικα απο σενα οτι αλλαζω,
εχεις περασει τοσες κ τοσες αλλαγες πιστευω
που για να βλεπεις κ τη δικη μου κατι θα ξερεις...
ναι το νιωθω, φοβαμαι δε το κρυβω, αλλα αλλαζω
κ αυτη τη φορα προς το καλυτερο.
Δε μου αξιζει κατι λιγοτερο, γιατι να καταληγω εκει?
Αντε να δουμε κ 7 συντομα,
εχω υποσχεθει στις κοπελες οτι αμα δω 7 θα αλλαξω το νικ σε goodgirl
πραγματικα με συγκινησε πολυ το ποστ σου..
η πρωτη φορα που σε ειδα να βγαζεις ολες τις ευαισθησιες σου σε τοσο κοινη θεα.. να σαι τοσο ανοιχτη. και η πρωτη φορα που μιλησες ουσιαστικα για οσα φταινε. και οχι για θερμιδες, νηστειες, υδατανθρακες, διαιτολογους, γυμναστηρια..
αυτο θα φερει την αλλαγη σου. και καμαρωνω, και ας μην σε ξερω.. γιατι συχνα πυκνα μ ανησυχουσαν οσα εγραφες. σε ενιωθα σε εναν στροβιλο σκεψεων, "λυσεων" και"συνταγων για αδυνατισμα" που κατα βαθος σε επνιγαν.
καλη δυναμη κοριτσακι. :)
ναι με επνιγαν ολα εχεις πολυ δικιο αν κ δε με ξερεις...
πολλες φορες δε χρειαζεται να σε ξερει ο αλλος...
παντα μιλαω ανοιχτα κ ψαχνω τις αιτιες, το οτι τις βρισκω κ τις παλευω
δε σημαινει οτι νικαω το φαγητο κ το τσιγαρο δυστηχως
παντα εβρισκα δικαιολογιες να ξαναφαω με αφορμη,
να ξανακαπνισω.
οχι πια...
το σαββατο εφαγα οσα ηθελα, την κυριακη το ιδιο...ηταν ομως απο χαρα κ πανω στη διασκεδαση.
τωρα μονη να φαω να καπνισω να καταλαβω τι...
δεν εχει νοημα αμα το σκεφτεις πιο καλα.
νασαι καλα επισης καλη δυναμη κ ειμαι σιγουρη οτι θαα τα καταφερουμε...
να γινουμε καλυτεροι.
μονο αυτο χρειαζεται, καλυτεροι γα την παρτυ μας.
κ θα εχει αντικτυπο σε ολους...
σαφως και δεν εχει νοημα..
ξερεις κατι ρε κοριτσι? ο πατερας μου ειναι ο αρχοντας της ποσοτητας. καπνιζει 3 πακετα τη μερα, πινει ισα με 10 καφεδες με 5 ζαχαρινες στον καθενα.. και ολο το βραδυ ειναι ξυπνιος και τσιμπολογαει συνεχεια. Συνεχεια. Σε καποια φαση ειχα αρχισει να αντιγραφω την τελευταια του συνηθεια. Οχι να τρωω πολλα, αλλα να ανοιγω για ψυλλου πηδημα το ψυγειο και να παιρνω μια ελια, που λεει ο λογος.
αηδιασα. ειδα που οδηγησε η τοση αδυναμια. (χρονια προβληματα υγειας στον πατερα μου, αυτοκαταστροφικη συμπεριφορα κλπ). εμεις δεν αξιζει να γινουμε ετσι. κ αργοτερα τα παιδια μας δεν φταινε να παιρνουν τοσο λαθος μηνυματα..
καθε μερα θα ναι αγωνας. μεχρι που μια μερα θα ξυπνησεις, και δε θα ναι αγωνας πια, αλλα βιωμα :) τοτε μην μας χαθεις! :)
πιστευω οτι οσοι νικανε τους δαιμονες τους δεν θελουν να θυμουνται κ χανονται,
κ το θεωρω λογικο αν σκεφτεις ποσο εχουν αλλαξει κ ποσα εχουν περασει.
Ποιος θελει να θυμαται τον προσωπικο του Γολγοθα?
μεχρι πρι νλιγο καιρο νομιζα δε θ αμε νικησω ποτε,
κι ομως η μαχη δεν ειναι μια, αλλα καθημερινη,
μικροι αγωνες, οπως κ στη ζωη,
δεν υπαρχει νικητης ή χαμενος απλα χαμενες στιγμες,
ειναι καιρος να ζησουμε μου φαινεται,
να απολαυσουμε, να αγαπησουμε κ να αγαπηθουμε,
κ οσοι μας πανε πισω, να τους αφησουμε λιγακι πιο μακρυα μας.
Ναι τους δικους μας τους αγαπαμε, τους θελουμε διπλα μας,
μπορουμε ομως ν ακραταμε μονο τα καλα τους,
κ να αποφευγουμε τα ασχημα τους.
Τοτε θαναι κ αυτοι επιτυχημενοι μεσα μας κ ψηλα στο μυαλο μας κ την καρδια μας...
ονειρα γλυκα καλη μου :)
αποψε αξιζεις πολλα ομορφα ονειρα!
επισης esceden, νασαι καλα, ηταν πολυ ασχημο βραδυ.
που θα παει θα φτιαξει κ αυτος ο τομεας.
θα κανω εγω τα βραδυα ομορφα οσο μπορω,
ας ξεσπαω τα πρωινα.
για κατι που δεν φτιαχνει εχεις ολη τη μερα να σκας, δε χρειαζεται να ξεσπας και το βραδυ
κ για κατι που φτιαχνει καλυτερα νατο αφησεις να το σκεφτεις τη μερα με καθαρο μυαλο.
καπως ετσι την εχω δει κ μαρεσει, δε μπορω να πω!
Σισιλιανα μου, δεν θα το κανεις με τη μια, μικρα βηματα καθε φορα,
μην προσπαθεις να τα αλλαξεις ολα σε ενα βραδυ, απλα δεν γινεται.
οχι τιποτε αλλο θα φας τα μουτρα σου κ θα βαρυνει η διαθεση σου χωρις λογο.
Δυστηχως ολα θελουν χρονο κ πολυ κοπο,
αλλα εσυ προεχει να κοιταξεις το αλλο θεμα που λεγαμε ;) ετσι?
χρονο με τη σωστη υποστηριξη κ προσπαθεια ομως ετσι?
:**** αντε για υπνο, παω κ γω, κ οχι ασχημες σκεψεις αποψε, καθολου σκεψεις.
Το βραδυ να υπηρχε ενας διακοπτης να κλεινει το μυαλοο καλα που θαταν...