σιγα καλε!!! τι ειπα? να απολαυσουμε μια ''αμαρτια'', να χαλαρώσουμε λίγο και αυτο να γίνει πηδωντας σελιδες!!! εγω πάντως δε μπορώ , δεν επιτρέπεται να σκεφτω κάτι πιο... πονηροαμαρτωλο!!! μονη γυναικα!!! :P
Printable View
σιγα καλε!!! τι ειπα? να απολαυσουμε μια ''αμαρτια'', να χαλαρώσουμε λίγο και αυτο να γίνει πηδωντας σελιδες!!! εγω πάντως δε μπορώ , δεν επιτρέπεται να σκεφτω κάτι πιο... πονηροαμαρτωλο!!! μονη γυναικα!!! :P
ναι γιατι εμεις που επιτρεπεται πολυ το σκεφτομαστε!!!
αστα να παν ολο τη γυμναστικη κ τη διαιτα εχω στο μυαλο μου!
αλλα ειδα σημερα ενα μωρακι στο δρομο γλυκα, 4,5 μηνων
δεν υπαρχει τετοιο πλασμα.
κ τοτε λεω αξιζει,
για να κανω ενα τετοιο μωρακι αξιζει!
(και να μη γινω παλι 100 κιλα)
....ε ναι , αξιζει. Στα 70 θες να μεινεις εγκυος?
αμα γινοταν ναι,
γενικα σε οτιδηποτε με 7 μπροστα κ οχι 8 που ημουν παντα.
ωστε να μη γινω χειροτερη απο τωρα μετα.
γενικα οσο πιο κατω τοσο το καλυτερο...
ο ανδρας μου διαφωνει αλλα εγω θελω ενα περιθωριο μεχρι γεναρη φλεβαρη να σωσω ο,τι προλαβαινω
να γυμναστω γερα μια που πορωθηκα κ μαρεσει
κ μετα εχει ο Θεος...
μου την εσπασε ελαφρως ο κυριος κ ηρθα στο πισι να διαβασω το βιβλιο...
αρχιζω!
1-5 αποψε κ αυριο 6.
ξεκινα! ασε το πισι! :D
κοριτσια οι αλλες θαρχισετε?
καλα τι λαλακια σας εγραφα θεικο αποσπασμα απο την σελιδα 48 κ επεσε το νετ...
ντοινγκ!
εφτασα στην πρωτη ημερα κ αρχιζω!!!!
το μονο κακο οτι δεν εχω καρτες προχειρες,
θα τα γραψω σε χαρτι κ θα τα αντιγραψω στο σπιτι το βραδυ σε καρτες!
ειμαι πολυ χαρουμενη,
ηδη νιωθω καλυτερα που αρχισα να το διαβαζω...
Αν ειναι free στειλε μου ενα u2u γιατι ενδιαφερομαι! :wink2:Quote:
Originally posted by fuxia
koralaki αυτό σου λέει κάτι?:
Beck Diet Solution Weight Loss Workbook. The 6 week Plan to Train Your Brain to
Think Like a Thin Person. by Judith S Beck
αν είναι το δικό σου στα αγγλικά να το κατεβάσω!
παιδια ριξττε μια ματια στο αγγλικο
αλλα νομιζω οτι τα αξιζει τα 18.50 που το αγορασα...
πιο πολυ απο οποοιοδηποτε βιβλιο πηρα ποτε σχετικα με διαιτα!
δεν ειδα το λινκ αλλα πιστευω οτι αλλιως ειναι το βιβλιο στα χερια σου, κ μαλιστα στα ελληνικα...
παω για μελετη!!!
το μοτο που διάλεξες είναι ακριβώς όλο το νόημα του βιβλίου.
ε κ εσύ τώρα κάρτες.ένα τετράδιο να γράφεις τις υπονομευτικές σου σκέψεις χρειάζεσαι μόνο,κ θα κάνεις 4-5 κάρτες σύνολο αφού διαβάσεις το βιβλίο.την κάρτα πλεονεκτήματα απώλειας την έχεις έτοιμη!
κι ομως χθες που εκανα νεα καρτα δεν ειχε καμια σχεση με την προηγουμενη!
οσο για το βιβλιο...
τι να πω, εκανα την πρωτη εργασια χθες, μονο την πρωτη ημερα,
κ σημερα ειμαι -1 κιλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κ παλευα με το 85 ποσοκαιρο...
τυχαιο? δε νομιζω?
χαχαχαχα
:bouncy::yawn::tumble:
άντε καλή συνέχεια!!!!
επισης επισης! δεν υπαρχει σου λεω!
νιωθω πιο σιγουρη οτι μπορω πια!
έχω ακριβώς το ίδιο feeling!!τώρα είμαι στην 32 μέρα.ως τώρα οι μέρες κύλισαν ως εξής.η πρώτες δύο μέρες ήταν παιχνιδάκι,από την τρίτη κ μέχρι την έβδομη ήμουν διαρκώς στην τσίτα,ένιωθα οτι ανεβαίνω μια ανηφόρα δίχως τέλος,από την 8η κ μετά άρχισαν να γίνονται όλα πολύ πιο εύκολα.τηρούσα το πρόγραμμά μου κατα γράμμα,ήμουν τύπος κ υπογραμμός ,ξεπέρασα τον εαυτό μου.κοντά στην 15η μέρα άρχισα να απογοητεύομαι,να νιώθω κουρασμένη,να αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο.αυτό κράτησε 2-3 μέρες όπου κρατήθηκα με νύχια κ με δόντια.από τότε όλα συνεχίζουν χωρίς δυσκολία. κ είμαι κοντά στα 3,5 με 4 κιλά κάτω. αυτές τις μέρες είναι αλήθεια πως έχω έντονες λιγούρες. αλλά έχω μάθει ήδη πως να τις καταπολεμώ κ πως να αντιστέκομαι!
μπραβο βρε μπουλιανα μπραβοοοοοοοοοοοοοο
τωρα μπορουμε, θ αμαθουμε να μπορουμε,
δεν χρειαζομαστε αλλες διαιτες αλλα να κοντρολαρουμε το μυαλο μας!
σε λιγο σχολαω κ παω για την δευτερη ημερα αφου κ κοιμηθει το μωρο μου,
ρια τι κανεις?
χθες βραδυ εγραψα την καρτα πλεονεκτηματων κ την υπενθυμιση να την διαβαζω πανω στο ψυγειο...
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!!!!
ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ?
ρανια κανεις πλακα? εσυ να μας βαλεις στη δικη σου γιατι η κυρια ΡΙΑ μαλλον δε διαβαζει το βιβλιο
ενω εστρωσε εμας στην δουλεια.:shocked2:
ριαααααααααααααα ελα σαυτο το τοπικ που ειμαστε ως γνωστον οφτοπικ να μου εξηγησεις κ το αλλο που ελεγες :D
ρανια αρχισε αναγνωση!
σε περιμενω!
ειμαι στην δευτερη μεσα, παω σιγα σιγα
διαβασε τα 1-5 κεφαλαια που ειναι πολυ σημαντικα
θα δεις τοσα κομματια του εαυτου σου σε αυτα!
μετα ακολουθουν οι "μερες"
που λεμε εδω.
ανα κεφαλαιο 1 ημερα.
ΧΑΧΑΧΑΧ βρε εδω εισαι? σε ψαχνω σε ολο το forum!!! εφαγα ....το τοπο!!!!
koralaki,
ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 5ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!
ΤΙΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΗΔΗ ΕΙΚΟΣΙ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ....
ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
οκ θα κανω κ γω το ιδιο, εννοω θα ενημερωνω τι εχω κανει καθε φορα απο τα προβλεπομενα,
ειμαστε ακριβως στο ιδιο σταδιο,
εχω γραψει καρτα πλεονεκτηματων
εγραψα υπενθυμιση στο ψυγειο να τη διαβαζω στη δουλεια κ το βραδυ σπιτι (που ειναι κ η πιο δυσκολη ωρα).
χθες διαλεξα διαιτα:
πρωτη επιλογη μου η υποθερμιδικη διατροφη που κανω ηδη μονη μου με τον θερμιδομετρητη
δευτερη η διατροφη του διαιτολογου
αποψε παω στο τριτο σταδιο που δε θυμαμαι ποιο ειναι
παμε γεραααααααααααααααααααααα ααα
ριααααααααααααααααααααααα αα εσυ τι κανς?
μπουλιανα πως πας?
ποιος αλλος ειναι στην παρεα?
ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ 1ο ΚΙΟΛΑΣ ΒΗΜΑ ΝΟΙΩΘΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ.
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.....
δεν ειναι ιδεα σου!
αυτη τη μαγκια εχει το βιβλιο αυτο, σε κερδιζει με τη μια, αυθυποβολη? τι να πω
νιωθεις σαν να ανακαλυψες κατι που δεν ηξερες αν κ ολα οσα λεει ειναι γνωστα ηδη...
κ μολις το επιανα μια που δεν εχω τοση δουλεια...
σελιδα 110 θα αντιιγραψω σε καρτα το οτι δεν υπαρχει καταλληλη διαιτα ουτε μαγικη διαιτα.
η μονη φορμουλα που εξασφαλιζει την απωλεια βαρους ειναι η καταναλωση λιγοτερων θερμιδων!
:thumbup: μπραβο βρε κακο κορίτσι!!! συμφωνούμε σε πολλά από αυτά που σκέπτεσαι αλλα και εφαρμόζεις οσο αναφορά την απώλεια βάρους...
και με την ευκαιρια που βρίσκομαι εδώ... ας κάνω και ένα οφ τοπικ... Σήμερα η μέρα ήταν πολύ χαλιααααα και μια από τις πληροφορίες που με απογοητευσαν ήταν... οτι οι εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα κλείνουν... ευκαιρια να μου πεις να φρεσκάρω τα αγγλικά μου, γιατί με βλέπω να κάνω εισαγωγή τα βιβλία που με ενδιαφέρουν ....
:flaming:
καλή αρχή ρανια!!!!!Quote:
Originally posted by raniadio
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!!!!
ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ?
καλως όρισες στο πιο... :thumbup: τοπικ του forum !!!
:smilegrin:
axm κριμα, γενικα κριμα ο,τι κλεινει, ποσο μαλλον αν εχει σχεση με τα γραμματα...
i love books
Κρίμα είναι για πολλους λόγους, ναι.
*υπέροχο το νέο λουκ ;) μεγιά!
ΛΟΙΠΟΝ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΙΣΤΑ. ΚΟΡΑΛΑΚΙ, ΡΙΑ ΓΙΑΤΙ?
ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 2η ΗΜΕΡΑ. ΝΟΙΩΘΩ ΗΔΗ ΔΥΝΑΤΗ. ΜΗ ΜΕ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΤΕ.
ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. Η BOULIANA. ΜΠΡΑΒΟ BOULIANA. ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΧΩ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΧΑ, ΧΑ.
καλημέρα!!!
κακό κορίτσι είναι μόνο ένα εδω μέσα :P
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ...ΜΑΝΤΕΨΕ!!!!
:bouncing:
ΤΟ ΚΟΡΑΛΑΚΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?
συ ειπας!!! :P
ντροπη σας κ φτου σας, επεθδη το αλλο μου νικ ειναι badgirl δε σημαινει οτι ειμαι κακο κοριτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
γιαυτο εβαλα αυτο το αγαπησιαρικο καλοκαιρινο νικ αλλα εσεις εκει...
κακο κοριτσι μανεβοκατεβαζετε :D
Εγω αγαπητες διαβαζω! απλα δεν τα εχω εφαρμοσει τελεια ακομα.
σημερα μπαινω στο 3.
τις καρτες δεν τις εχω πολυδιαβασει κ θα εστιασω σαυτο.
α ειμαι κ 1.5 κιλο σημερα κε παθα ενα ψιλοσοκ, ουτε στο νεο τικερ δεν χωραει το βαρος μου ριαααααααα
δεν αλλαζω τικερ που να σκασει παντως η ζυγαρια,
δουλειες μαγειρεμα κ μετα γυμναστηριο κ δουλεια!
ξυπνησα στραβα, με στραβοκοιταξε κ η ζυγαρια, τα νευρα μου!
ρε το ματιασα το τικερακι? και ηταν τοσο γλυκουλιιιιιιιιιιιι....
λοιπον κοραλενια φιλι, πρεπει να κοψεις αυτα τα μεταμεσονυχτια τσιμπουσια...
οχι τόσο για τις θερμιδες... αλλα ειναι συνηθεια που μαλλον ''προσθετει... ''
τωρα εγω μπορεί να σκεφτομαι τελειως λάθος... γιατι δεν το ξέρω το θέμα αλλα με τη κοινη λογικη αν το σκεφτεις , κάποιος που έχει φάει πχ το γευμα το τελευταιο στις 2 το πρωι και κάποιος που εχει φάει ακριβως τα ιδια με τελευταιο γευμα στις 9, αν ζυγιστουν και οι 2 στις 8 το πρωι, ο πρωτος δε θα φαίνεται ότι εχει κάψει λιγότερα? αρα δεν έχει κ πιθανότητες η ζυγαρια να τον προδοσει?
αναρρωτιεμαι ...
θέλω να πω... εαν τρως στις 2 γιατι ετσι εχεις συνηθήσει μηπως δε πρεπει να συγκρίνεις τη μετρηση αυτη με τη μέτρηση της προηγουμενης μέρας που ίσως το προγραμμα και ωρες του τελευταιου γευματος ηταν διαφορετικο?
ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 2η ΗΜΕΡΑ. ΔΙΑΛΕΞΑ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΒΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΣΕΙΣ?
ναι ρια μου
ομως οχι απολυτο
οταν κανω βραδυνη νηστεια που μπορει να παρω τελευταιο γευμα κ 7-8 βραδυ
δε σημαινει οτι το πρωι εισαι ελαφρυτερη
ειναι πολυσυνθετο το θεμα αυτο
σιγουρα οτ να μη φας για καποιες ωρες βοηθα στην αποτοξινωση αλλα το να φας καποιες φορες
(κ ειδικα σαλατικα)
δε σημαινει οτι σε παει πισω μακροπροθεσμα στη ζυγαρια.
Κατα βαση ολα ειναι θεμα θερμιδων κ ποιοτητας τροφης.
οσο για τη ζυγαρια απλα δε θα ζυγιζομαι τοσο συχνα,
δεν πρεπει οσοι γυμναζονται, μου το λενε κ το ξαναλενε αλλα εγω εκει...
ΥΓ αυτο που φοβαμαι ειναι ακριβως αυτο που ειπες, να μη με συνηθισω παλι να τρωω ΚΑΙ αργα
οποτε αρχιζω νηστειες εν ολιγοις
Ρανια ποιες διαιτες διαλεξες?
εγω τωρα θα διαβασω μια τις καρτες,
θα καφεδιασω κ θα κανω ελλειπτικο,
κ θα κανω σα να ξυπνησα μολις κ δεν υπηρξε αυτο το απαισιο πρωινο!
οσο για το βραδυ θα παω στο 3 που νομιζω ειναι το "να τρως παντα καθιστος"
KORALAKI, ΔΙΑΛΕΞΑ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ.
ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΖΥΓΙΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΞΕΡΕΙΣ?
ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ, ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ. ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΜΟΥ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΛΙΕΝΤΕ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΑΓΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΑΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ. ΝΟΙΩΘΩ ΥΠΕΡΟΧΑ....