Υποθετω βουλιανα μου γτ η τροφη καλυπτει κατι πολυ βασικο για σενα.. εχεις εντοπισει τι ειναι αυτο? αν υποθεσουμε οτι δεν υπηρχε τροφη, τι θα εκανες?
Printable View
Υποθετω βουλιανα μου γτ η τροφη καλυπτει κατι πολυ βασικο για σενα.. εχεις εντοπισει τι ειναι αυτο? αν υποθεσουμε οτι δεν υπηρχε τροφη, τι θα εκανες?
προφανώς θα έκανα κάτι για να αντέξω αλλά ακόμα δν μπορώ να σκέφτομαι σαν τον βούδα.
πάντως όσες φορές τυχαίνει να συμβεί κάτι κ να μην μπορώ να φάω για παραπάνω από τρεις ώρες,νομίζω οτι να αρρωσταίνω.
δεν ξέρω αν μου λείπει ένα μόνο πράγμα κ το αντικαταστώ με φαί.μπορεί ΄να μου έλλειπε παλιά τώρα να το έχω κ να μου έχει γίνει συνήθεια. η επίσης να μην μου λείπει τίποτα,κ να πρόσπαθώ να δημιουργήσω εγώ προβλήματα .
γενικά πιστεύω οτι απλά δεν έχω μάθει να στερούμε κ να πειθαρχώ κ είμαι κ τεμπέλα
Αυτο που συμβαινει στις 3 ωρες ειναι πεινα..καθε τοσο ειμαστε προγραμματισμενοι να πειναμε..
ναι το ξέρω,σου απαντώ πάνω σε αυτό που λες τι θα έκανα άμα δεν μπορούσα να φάω.
Δεν εννοουσα για την πραγματικη πεινα..ελεγα για το οταν αισθανεσαι οτι βαριεσαι
ναι δεν ξέρω τι θα έκανα.θα γκρίνιαζα
σε ποιον θα γκρινιαζες και γτ δεν γκρινιαζεις και τωρα?
θα βρω κάπου να γκρινιάξω.δεν μπορώ να πω οτι μου λείπει το να γκρινιάζω.λεσ να μου χρειάζεται κ άλλο να γκρινιάξω?
πάντως έτσι που γκρίνιαξα λίγο σε εσάς,μετά βρήκα το κουράγιο να γκρινιάξω λίγο κ στο αφεντικό μου κ να του πω οτι θέλω να με δώσει κάποια στιγμή ένα πενταήμερο να πάω κάπου,αυτός μου πε να πάρω τα απαυτά του κ μετά πείσμωσα κ κανόνισα να πάω σε κοντινό προορισμό το σκ για σπα κ 25 μαρτίου να κανονίσω κάτι για μακρινό προορισμό.κ όλη αυτή η σκέψη με κράτησε από τη σκέψη του φαγητού για κανα 2ωρο.για φαντάσου
Θ Ε Α !!!!!!!Quote:
Originally posted by bouliana
πάντως έτσι που γκρίνιαξα λίγο σε εσάς,μετά βρήκα το κουράγιο να γκρινιάξω λίγο κ στο αφεντικό μου κ να του πω οτι θέλω να με δώσει κάποια στιγμή ένα πενταήμερο να πάω κάπου,αυτός μου πε να πάρω τα απαυτά του κ μετά πείσμωσα κ κανόνισα να πάω σε κοντινό προορισμό το σκ για σπα κ 25 μαρτίου να κανονίσω κάτι για μακρινό προορισμό.κ όλη αυτή η σκέψη με κράτησε από τη σκέψη του φαγητού για κανα 2ωρο.για φαντάσου
Μια γκρινια στο αφεντικο πηρε το μυαλο σου απο την τροφη για λιγες ωρες..Μηπως τελικα δεν εισαι οσο γκρινιαρα νομιζεις?
Καλημέρα σας.... Ψες δεν μπόρεσα να φάω τίποτα.... δεν μπόρεσα να πιώ τίποτα.... Δεν μπόρεσα να κιμηθώ.... πέρασα όλο το βράδυ να σκεφτομαι.... γιατί να μου συνβαίνει όλο αυτό σε σχέση με την επέμβαση που τόσο θέλω να κάνω? Γιατί να φτάνω μέχρι το πυγάδι και να μην μπορώ να πιώ νερό? Αν ο θεος δεν θέλει να την κάνω, ας μου στείλει μια φωνή να μου το πει... και τότε θα σταματίσω να προσπαθώ.... όμως δεν μου το λέει.....Και τίποτα δεν με βοηθάει..... Προσπαθώ να μην το δείχνω αλλά μέσα μου κλέω συνεχώς......
Μηπως βρε Πωλινα να το εβγαζες και εξω σου..Ειναι πιο υγιες κατα τη γνωμη το μεσα μας να ταιριαζει με το εξω
Και τι θα κερδιζα? θα άκουγα μόνο "ε και σιγά τι έγινε μορέ", "ε καλα δεν έγινε και τίποτα", "τοσο καιρό είσαι έτσι τώρα ρε πείραξε?", "σιγα πως κάνεις έτσι, δεν πεθανες κιόλας".... και άλλα τέτια πολλά... και αυτά θα με έκαναν ακόμα πιο ράκο...Quote:
Originally posted by spaceride
Μηπως βρε Πωλινα να το εβγαζες και εξω σου..Ειναι πιο υγιες κατα τη γνωμη το μεσα μας να ταιριαζει με το εξω
γιατι δε δοκιμαζεις να λες απλα ποσο σε στεναχωρει ολο αυτο και να μην το παρουσιαζεις λες κ εφτασε η συντελεια του κοσμου?Quote:
Originally posted by polinaki1983
Και τι θα κερδιζα? θα άκουγα μόνο "ε και σιγά τι έγινε μορέ", "ε καλα δεν έγινε και τίποτα", "τοσο καιρό είσαι έτσι τώρα ρε πείραξε?", "σιγα πως κάνεις έτσι, δεν πεθανες κιόλας".... και άλλα τέτια πολλά... και αυτά θα με έκαναν ακόμα πιο ράκο...Quote:
γιατι ετσι το βλεπεις κ το παρουσιαζεις κ μπροστα σ αυτο κ εγω λιγο αγανακτω μαζι σου.
φιλικα :)
Καλυτερα να μην το λέω καθόλου τότε. έτσι το νιώθω έτσι το λέω.... παρά να υποκρίνομαι και να κρίβω το μισό από αυτό που νιώθω, καλύτερα να το κρίβω όλο.....
γιατι ρε πωλινα, ειναι η συντελεια του κοσμου?
Για μένα ναι... δεν έχω άλλη ευκαιρία.... εκτος αν βρεθεί κανένας καλοθελητής γιατρός και κάνει κάτι δωρεάν, πράγμα που στις μέρες μας δεν γίνετε....Quote:
Originally posted by smart
γιατι ρε πωλινα, ειναι η συντελεια του κοσμου?
Πως το γυρισες παλι στην επεμβαση σου??? Τοση ωρα λες για το αν ταιριαζει το συναισθημα σου με αυτο που εκφραζεις...Δεν εχει σχεση με την επεμβαση σου Πωλινα μου...
Εχει γιατι αυτα που νιώθω τώρα είναι λόγο της απαντησης που πήρα χτες.....Quote:
Πως το γυρισες παλι στην επεμβαση σου??? Τοση ωρα λες για το αν ταιριαζει το συναισθημα σου με αυτο που εκφραζεις...Δεν εχει σχεση με την επεμβαση σου Πωλινα μου...
δεν ξέρω τι να σχολιάσω πάνω στο θέμα σου επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει.αλλά πρέπει να κρατάς πάντα μια πιο αισιόδοξη στάση για να τραβάς κ πιο αισιόδοξες καταστάσεις.κ άρα να γίνει κ αυτό που θες.
χτες έφαγα μισή πιτσάρα γίγας ωραία ήταν.
τεσπα σήμερα πεινάω λιγότερο άρα ίσως η μόνη λύση για να μην σκέφτομαι το φαί είναι να τρώω τις επαρκείς ποσότητες που ικανοποιούν την όρεξή μου.προτιμώ να παχύνω παρά να σκέφτομαι συνέχεια το φαί.κ ίσως έτσι να καταφέρω το ανάποδο.είναι κ αυτό ένα πείραμα.ίσως αυτό το πρέπει να χάσω κιλά που δν με οδηγεί σε τίποτα γινότανε πρέπει να βάλω κιλά τότε να έχανα.οπότε στο τι έφαγα σήμερα
σήμερα έφαγα για πρωινό τυρί με ψωμί,
μετά γάλα με βρώμη κ μέλι(γαμώτο πρέπει να κόψω την βρώμη κ το Light γάλα)
μετά μία σαλάτα παντζάρια(ξέχασα να φάω κ μια μπριζόλα παχιά)
κ μετά μισή πίτσα γίγας(ο μαλάκας γιατί δν την έφαγα όλη.)
σύνολο θερμίδων κοντά 3000 ,ποπο τι λίγες θερμίδες τουλάχιστον 3500 έπρεπε να βάλω.
δν ξέρω για σας αλλά εγώ τώρα μπούκωσα κ δν πεινάω.
χτες παραλιγο να φαω το συναισθημα του αγχους επειδη ειχα ηδη φαει πιο πολυ αποσο επρεπε και αγχωθηκα μηπως ξεφυγα τις τελευταιες μερες και εχασα την μπαλα?
τελικα πηγα βολτα
μετα γυρισα και ηπια ΠΟΛΥ νερο και δεν εφαγα αλλο...
Πωλινα μου το συγκεκριμενο θεμα εχει να κανει με συναισθηματα που τρωμε.. Αν λοιπον μια αρνητικη απαντηση σε ενα σημαντικο για σενα θεμα περναει στο ντουκου τοτε αν αυτο σε θυμωνει κοιτα να βγαλεις το θυμο σου.. Το συγκεκριμενο τοπικ δεν εχει να κανει ουτε με τροφη ουτε με βαριατρικη..Δοξα το Θεο εδω μεσα υπαρχουν απειρα τετοια θεματα.. το νοημα ηταν να αναγνωρισουμε ολοι τι "καταπινουμε" και να το συζητησουμε μπας και βοηθηθουμεQuote:
Originally posted by polinaki1983
Εχει γιατι αυτα που νιώθω τώρα είναι λόγο της απαντησης που πήρα χτες.....Quote:
το αγχος, του αγχους, το αγχος, ω αγχοςQuote:
Originally posted by click
χτες παραλιγο να φαω το συναισθημα του αγχους επειδη ειχα ηδη φαει πιο πολυ αποσο επρεπε και αγχωθηκα μηπως ξεφυγα τις τελευταιες μερες και εχασα την μπαλα?
τελικα πηγα βολτα
το αρχικο ερεθισμα που ξεκινησε την "παρεκκλιση" σου το εχεις εντοπισει?
τη διατροφικη παρεκκλιση εννοεις, ετσι?Quote:
τελικα πηγα βολτα
σπαω το κεφαλι μου να τη βρω.
ή ειναι η ανοια ή οι λιγουρες ή και τα 2.
μαλλον η βαρεμαρα γαμωτο...................
εγω παιδια τις τελευταιες μερες τρωω λιγοτερο..
δεν ξερω αν ειναι γιατι ποσο ακομη να ετρωγα...
γιατι περασε το προεμμηνοριακο...
γιατι πηρα καποιες αποφασεις....
η γιατι καθομαι κ πρηζω κατι υπομονετικους ανθρωπους που μ ακουν :) :love:
παντως τρωω λιγοτερο :)
Οχτώ σελίδες κιόλας; I give up!
Σκεψου αν εκανες καποια αλλαγη στη ζωη σου που σε αγχωσε η αν δεν εκανες καποια αλλαγη στη ζωη σου που θες να κανειςQuote:
τελικα πηγα βολτα
κλικλικω λιγουρες δε νομιζω να ειναι..τη βαρεμαρα βλεπω πιο πιθανη..πολυ ευστοχη η ερωτηση της λεσινγκ.. αν ειναι η βαρεμαρα υπαρχουν πολλοι τροποι να τη διαχειριστεις.. εχεις και το μπουμπουκο σου..Quote:
τη διατροφικη παρεκκλιση εννοεις, ετσι?
εκανα πολλες αλλαγες που με ΞΕαγχωσαν.Quote:
Originally posted by lessing
Σκεψου αν εκανες καποια αλλαγη στη ζωη σου που σε αγχωσε η αν δεν εκανες καποια αλλαγη στη ζωη σου που θες να κανειςQuote:
τελικα πηγα βολτα
με αγχωνουν οι αλλαγες που ακομα ΔΕΝ εχω κανει.
και ο μπουμπουκος κοιμαται σαν το βοδι, δεν μπορουσα να εχω ενα πινσερ να με τρεχει ολη μερα πανω κατω?? :P
Πλακα κανω εννοειται, θα μπορουσα απειρα πραγματα να κανω, απλα ορισμενες φορες στο σπιτι ειμαι σα φυτο απο βαρεμαρα. περναω φαση που θελω ναμαι συνεχεια εξω αλλιως φρικαρω.
σας ευχαριστω για τη βοηθεια :)
εγω αποψε εφαγα μια θλιψη,, μια ταραχη...
ισως φταινε κατι κηδειες κ κατι χρεωκοπειες που εβλεπα στον υπνο μου ... :S
(κ αποφευγω να βλεπω κ ειδησεις να φανταστειτε :sniff: )
προσπαθω παααρα πολυ να μη φαω τη βαρεμαρα μου..
ειναι τοσο μεγαλη που θα βαρυστομαχιασω τα μαλα :p
Να ενα ενδιαφερον θεμα:Τι μπορουμε να κανουμε για την βαρεμαρα στο σπιτιQuote:
εκανα πολλες αλλαγες που με ΞΕαγχωσαν.Quote:
Originally posted by lessing
τελικα πηγα βολτα
με αγχωνουν οι αλλαγες που ακομα ΔΕΝ εχω κανει.
και ο μπουμπουκος κοιμαται σαν το βοδι, δεν μπορουσα να εχω ενα πινσερ να με τρεχει ολη μερα πανω κατω?? :P
Πλακα κανω εννοειται, θα μπορουσα απειρα πραγματα να κανω, απλα ορισμενες φορες στο σπιτι ειμαι σα φυτο απο βαρεμαρα. περναω φαση που θελω ναμαι συνεχεια εξω αλλιως φρικαρω.
σας ευχαριστω για τη βοηθεια :)
αν βρειτε κατι πειτε μου κ μενα γιατι βαριεμαι ελεϊνά.δε ξέρω τι να κανω ετσι μου ρχεται να βγω να περπατησω στο δρομο αλλα φοβαμαι μονη μου!
to oti eisai sto internet k pernas tin wra sou akoma se kanei na bariesai?
enallaktika des kamia tainia. diabase kanena vivlio. luse kanena sudoku. :D
κι εγω θα φοβομουν μονη μου.Quote:
Originally posted by granita
αν βρειτε κατι πειτε μου κ μενα γιατι βαριεμαι ελεϊνά.δε ξέρω τι να κανω ετσι μου ρχεται να βγω να περπατησω στο δρομο αλλα φοβαμαι μονη μου!
αλλα ευτυχως με το σκυλο μου βγαινουμε ο,τι ωρα ναναι και νιωθω ησυχη γιατι ακομα κι αν δεν καταλαβω αν καποιος μας πλησιαζει, φροντιζει εκεινος να μου το ξεκαθαρισει.. και επισης να ξεκαθαρισει στον "ξενο" οτι τον εχει ΔΕΙ να μας πλησιαζει :P
οποτε αμα θελει κανεις ας κανει κανα αστειο..........
σοβαρα, η νυχτερινη βολτα μου κανει παρα πολυ καλο.
εμενα ο σκύλος μου φοβαται πιο πολύ απο μενα διοτι ειναι ενα μικρό κανισάκι!χιχιχι
:P :P :PQuote:
Originally posted by granita
εμενα ο σκύλος μου φοβαται πιο πολύ απο μενα διοτι ειναι ενα μικρό κανισάκι!χιχιχι
μια χαρα για βολτες, αλλα σε πιο ασφαλεις ωρες ;)
goodnight
τελικα εκανα πιο παραγωγικα πραγματα:Quote:
Originally posted by smart
προσπαθω παααρα πολυ να μη φαω τη βαρεμαρα μου..
ειναι τοσο μεγαλη που θα βαρυστομαχιασω τα μαλα :p
δεν τα λεω εδω, να μη βγουμε παλι εκτος :p