Μήπως κοιτούν καπάτσες, ξερακιανές και μη?
Μήπως η πονηριά είναι το σπουδαιότερο όπλο και όχι το σώμα?
Για να το ξανασκεφτούμε...
Printable View
Μήπως κοιτούν καπάτσες, ξερακιανές και μη?
Μήπως η πονηριά είναι το σπουδαιότερο όπλο και όχι το σώμα?
Για να το ξανασκεφτούμε...
Θα προσπαθήσω να είμαι κομψός... καταρχάς σας κοιτάμε όλες ή σχεδόν όλες, καθόμαστε σε μια καρέκλα και στραβολαιμιάζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, είμαστε καθάρματα, κάφροι και το μάτι μας είναι αχόρταγο. Είναι η φύση μας... ακόμα και ο πλέον δειλός το οφθαλμόλουτρο θα το κάνει.
Δεύτερον, Αστερόπη μπορεί να ισχύει για τα αγόρια στην ηλικία σου οτι κοιτάνε λεπτές κοπέλες, δε ξέρω, αλλά ξερακιανές δε κοιτάει σχεδόν κανένας, σε αυτό είμαι απόλυτος. Επειδή έχω δει τη φωτό σου, πιστεύω οτι θα διαπιστώσεις και μόνη σου αν χάσεις κι άλλα κιλά οτι έστω και λίγο κρεατάκι είναι απαραίτητο.
Τρίτον... ʼβα μου, προσπαθείς να υπαινιχθείς οτι υπάρχουν και μη πονηρές/καπάτσες γυναίκες; Είπαμε, είμαστε συγκριτικά απλοί και αθώοι αλλά όχι και τόσο
Τέταρτον και σημαντικότερον, μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα, διαβάστε το άρθρο ξανά, σε εσάς απευθύνεται ουσιαστικά. Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε!!! Και προσωπικά θα πω... ε χωρίς βυζάκι δε γίνεται δουλειά, πως να το κάνουμε δλδ; ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ!
:wink1::wink1::wink1:
Χαχα...εκει ειναι το κακο στο βυζακι!Οταν χανουμε κιλα γιατι πρεπει να χανουμε και απο κει γαμωτο????
Πολυ ωραιο αρθρο, μονο που μιλαει για κοπελες με πιασιματα.Οχι αδυνατες και οχι με "πολλααα πιασιματα".
Νομιζω οτι ολοι οι αντρες λατρευουν το σωματοτυπο Μονικα Μπελουτσι.
Φιλλιπε τι βλεπω?Κ μετα λες οτι μια φορα ανοιξες το Ναταλ κ δεν το ξανανοιγεις γιατι μιλαγαμε ολο για κ@λους!Η θεωρεις δηλ οτι το βυζακι ειναι καλυτερο απο τους κ@λους?;)
Χμμμμ... οχι δε τα θεωρώ καλύτερα από τους κώλους τα στήθη... απλά τα ωραία οπίσθια είναι πιο δυσευρετα!!!:grin::grin:
Πάρτε και μια Adele που είναι και φωνάρα και πολύ ωραία γυναίκα παρά τα περιττά κιλά της
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...84656_460s.jpg
Kαλα η Adelle κουκλα μια θεα κ συνειδητοποιημενη!!!Ευχαρι� �τουμε Φιλιππα!
Εγώ πάντως παιδιά θα συμφωνήσω με τον Φίλλιπα ;)
Αν και γυναίκα και ίσως κρίνω υποκειμενικά, θεωρώ πως τα ελαφρά πιασίμασα χιλιοπροτιμώνται σε σχέση με τα κόκκαλα!!!Απλώς να είναι πιασίματα και όχι...ξεχειλώματα....Εκεί αλλάζει το πράγμα...Το κανονικό είναι και το ωραιότερο αλλά αν είναι να κρίνουμε μεταξύ πιό αδύνατου και πιό γεμάτου νομίζω πως για τους άνδρες είναι πιό ωραία τα...πιό γεμάτα :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy: