22 ΜΕΡΕΣ!
ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!
Κ α λ η μ ε ρ α α α ! ! !
Printable View
22 ΜΕΡΕΣ!
ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!
Κ α λ η μ ε ρ α α α ! ! !
Κα λ η μ έ ρ α !!!!!!
12 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ!!!!:tumble::tumble::tumble::tumble::tum ble::tumble:
Και ενώ χθες έκαναν παρέλαση απο μπροστά μου δεκάδες λιχουδιές και ενώ μου είχα επιτρέψει να φάω ό,τι τραβάει η όρεξη μου, εγώ δοκίμασα μόνο μια μπουκιά.
Χωρίς καμία πίεση, σχεδόν αυθόρμητα. :wow:
Γιατί απλά ήταν επιλογή μου να μην φάω, δεν ήταν κανένα εσωτερικό "πρέπει" που μου το επέβαλε. Μπορούσα να φάω αλλά δεν ήθελα.
Και κάπου εδώ βρίσκονται τα καλά του να είσαι αντιδραστικός χαχαχα
Φλο μου:thumbup::thumbup::thumbup::tumble::tumble:: tumble:
μπραβο βρε ασημενια!
ετσι να εισαι! αντιδραστικια! δεν υπαρχουν πρεπει και μην υπαρχουν μονο αυτα που εμεις θελουμε να υπαρχουν...
κι εγω προχθες υπο πιεση να δοκιμασω τα καινουρια fonzies, εχει λυσαξει ο αντρας μου με δαυτα, εφαγα μισο (κομματακι, οχι πακετο ε;) με σκοπο να φαω και το υπολοιπο αλλα του το εδωσα πισω.χαααλιααα!!! και το εκανα τοσο ευκολα κι αβιαστα που το ξεχασα μετα...
πολυ σωστο και το μηνυματακι σου, οταν δεν βλεπουμε τον προοριμο λογω αποστασης, ας γυρισουμε να δουμε που ηταν η αφετηρια, που επισης αχνοφαινεται για να παιρνουμε κουραγιο!!!
Μπράβο κορίτσια με το καλό και ο μήνας Φλωρανς! Πάμε γερά!!!!!!!!!!!!!!
.
.
. 2 3 η μ ε ρ ε ς κ α θ α ρ ε ς ! ! !
χωρις καθολου κοπο................
................νομιζω οτι βρηκα τον τροπο!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!
Κ α λ η μ έ ρ α!!!!
13 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ!!!:tumble::tumble::tumble:
Αν και δεν μου αρέσει το νουμεράκι, προσπερνώ!
Φλωράκο μιά απο τα ίδια, χωρίς καθόλου κόπο! :wow:
Βρε λες να έγινε το κλικ;!:spin:
τωρα που το λες, ακουσα νομιζω κατι... λες να ηταν αυτο ή απλα μεταλλασσομαι σε ζαν νταρκ;
μην σε τρομαζει το νουμερακι!!! ειναι το πιο γουρικο. αρκει να το περασεις μονο μια φορα!
συγχαρητηρια! κλεινεις μισο μηνα!!! το θες και σε ωρες; :p
10 μέρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεες :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
24!!!!
οεοοοο!!!:roll::roll::roll:
καλημεεεερααααα!!!!
***2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ***:tumble::tumble::tumble:
Φλο:thumbup::spin:
5 ημέρες!
Δεν μπορώ να πω πως δεν σκέφτομαι το φαγητό....(κάθε στιγμή)...όμως πλέον είμαι αποφασισμένη :wow:
μπραβο κοριτσια!!!! συνεχιζουμε γεραααααα.....
hellogirl κι εγω συνεχως σκεφτομαι τι θα φαω στο επομενο γευμα ωστε να ειμαι ετοιμη και να μην ψαχνομαι τελευταια στιγμη αλλα πλεον οι σκεψεις μου στριφογυριζουν σε ποιοτικα τροφιμα και πρωταγωνιστουν τα λαχανικα τα φρουτα συνθετοι υδατανθρακες και οχι σοκολατες γαρυδακια οπως παλιοτερα...
Κι εγώ σήμερα ήθελα να πάω στο μάρκετ και να φάω σοκολάτα ,ενώ την είχα προγραμματίσει σε 2 ημέρες...και έτσι καθάρισα 2 μηλαράκια...και ησύχασα. Το έχω πλέον στόχο,σοκολάτα θα φάω όταν πραγματικά πρέπει!
Καλημέρα!
***15 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ***
Ηellogirl καλώς ήρθες! Συνέχισε το ίδιο δυναμικά! Είσαι σε φάση απώλεια βάρους ή απλά ισορροπίας;
Κορίτσια εγώ μέχρι που σκέφτομαι σοβαρά στο επόμενο υπερ- που θέλω να αργήσει πολύυυυ- να το ρίξω στα υγιεινά. Δεν το έχω κάνει ποτέ.
Αλλά ασε μας μωρέ, αφού δεν θα ξανακάνω, άμπρα κατάμπρα ωμμμμ
Έ
25!!!
με πολλα αμπρα καταμπρα εχθες , μερικα ωμμμμ την βγαλαμε την μερα...
αντε παμε γερα!!!!
μπειτε κι αλλες στο παιχνιδι...
δεν σας κρυβω οτι αυτο που με συγκρατησε εχθες τελικα ηταν με τι μουτρα θα εμφανιζομουν εδω σημερα... και δουλεψε!!! οποτε η 25η ημερα αφιερωμενη σε σας εδω!!!!
ΜΑΖΙ Δ Ε Ν ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!
:tumble::tumble::tumble:
Καλημερα σας :bisou: επιτέλους ιντερνετ
16 μέρες χωρίς .......αμα μετράω σωστά :kiss: δυστυχώς δεν έκανα σωστή διατροφή αλλά δεν έκανα υπερφαγικό και αυτό μετράει περισσότερο πόπο ξεπέρασα τον μισό μήνα:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy: ωραία.
πολύ κουραστικό αυτό το διάστημα αλλά απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να τα καταφέρω, τόσο στην σχολή όσο και με τα υπερφαγικά.
Κορίτσια συγνώμη για την αποχή αλλά δεν είχα ιντερνετ....χαχα αυτοί οι λογαριασμοί
Μπράβο σε όλες μας :) χίλια συγχαρητήρια
Πόσο χαίρομαι που είμαι ξανα κοντά σας.
Πόση χαρά είχα στο 10ημερο :yawn:αλλα δεν μπορεσα να σας το πώ :wow:
:eureka::eureka:χαίρομαι απίστευτα που είμαστε καλά και στον αγώνα για την αποφυγή των υπερφαγικών.
φλομ, ασημένια πλησιάζουμε τα μετάλλια που λέγαμε :roll::roll::roll: χαχαχα και εμένα μου έλειψες ασημένια αλλά δεν ένιωθα άνετα στο ιντερνετ καφέ , για να πω την αλήθεια, να ανοίξω το σαϊτ μας....ελπίζω να καταλαβαίνεις:love:
Πάμε δυναμικά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τώρα που ξαναμέτρησα 17 είναι οι μέρες .....Καλέ πως πέρασαν έτσι !!!!!!!!
συγχαρητηρια και σε σενα χαμενη γατουλα! χαιρομαι που αυτος ηταν ο λογος που ησουν χαμενη αυτες τις μερες!!! δεν πειραζει που δεν πανηγυρισαμε μαζι τις 10 μερες, θα πανηγυρισουμε διπλα για τις 20 μερες!!!
η καθε μερα που περναει ειναι μια ακομη αποδειξη οτι μπορουμε και χωρις! με αμπρα καταμπρα ή χωρις, με οποιοδηποτε τροπο... το αποτελεσμα μετραει!!!
Καλημέρα!!!
***16 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ***:spin:
Τι βλέπουν τα ματάκια μου;:wow:
Kitty μου επέστρεψες;;!Τι χαρά!:tumble::tumble::tumble:
Και όχι απλή επιστροφή, καλέ εσύ ήσουν βράχος με τα όλα σου! ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟΟΟ!
Χαχαχαχα! Έτσι Φλο, τον φόβο μας να 'χεις!Quote:
Originally posted by florage
25!!!
με πολλα αμπρα καταμπρα εχθες , μερικα ωμμμμ την βγαλαμε την μερα...
αντε παμε γερα!!!!
μπειτε κι αλλες στο παιχνιδι...
δεν σας κρυβω οτι αυτο που με συγκρατησε εχθες τελικα ηταν με τι μουτρα θα εμφανιζομουν εδω σημερα... και δουλεψε!!! οποτε η 25η ημερα αφιερωμενη σε σας εδω!!!!
ΜΑΖΙ Δ Ε Ν ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!
Αν και εντάξει εγώ πιστεύω ότι όλα τα κάνεις για το μεγαλύτερο στέμμα αλλά τεσπά...:P
Πωπω κορίτσι μου μια ανάσα απο τον μήνα! Τα πας τόσο τέλεια, δεν έχω λόγια! Είσαι καταπληκτική!:yes:
Έλα και πετάει η ομάδα!:tumble:
καλημερα!!!!
και την 26η μερα σε σας την χρωσταω!!! αχ αυτα τα σαββατοκυριακα ή καλυτερα τα παρασκευοσαββατοβραδα ειναι σκετοι πειρασμοι... ψηφιζω να ψηφισουμε να τα βγαλουμε απο την εβδομαδα... :P
οχι μονο για το στεμα ασημι, και για την ανθοδεσμη, την κορδελα κι ολο το πακετο... αμ πως;;;
ομως ο σκοπος αγιαζει τα μεσα... ας περναει η καθε μερα επιτυχημενη ανεξαρτητα απο το κινητρο και τον τροπο...
συνεχιζουμε δυνατα!!!
στα χερια μας ειναι!!!!
καλημερα σας!!!!!!
προσπαθω και γω μαζι σας κοριτσια να παραμεινω πιστη στο προγραμμα μου και η αληθεια ειναι οτι με βοηθατε αρκετα χωρις να το
ξερετε γιατι βλεπω οτι και αλλοι κανουν τον ιδιο αγωνα με μενα αρα δεν ειμαι μονη.
Εσεις τι διατροφη ακολουθειτε; εγω τον τελευταιο μηνα κανω τον συνδυασμο τροφων (epworth) και πραγματικα δουλευει εως τωρα.
κανει καποιος αλλος αυτην την διατροφη;συγνωμη αν φευγω απο το θεμα αλλα θα με βοηθουσε να ξερω
Φλώρακο μου ΕΥΓΕ!:bigsmile:
Έχεις δίκιο ότι τα ΠΣΚ είναι τα δυσκολότερα αλλά εκεί αποδεικνύουμε και τη δύναμη μας ε; Δεν το ξεχνάμε αυτό!
Μεγαλύτερη πρόκληση -> Μεγαλύτερη νίκη.
Πέρα απο αυτό όμως πρέπει σιγά σιγά να το ρίχνουμε και λίγο έξω χωρίς να φοβόμαστε για υπερφαγικό και τύψεις. Για εμάς που δεν στοχεύουμε στην απώλεια αυτό είναι μεγαλύτερο βήμα απο το να αντισταθούμε.
Αλλά δεν μας φοβάμαι, εδώ θα είμαστε και αργά ή γρήγορα θα τα θυμόμαστε σαν περσινά ξινά σταφύλια!
Νίκη γειά σου και καλώς ήλθες!:grin:
Χαίρομαι που καταφέρνεις να βοηθηθείς απο εμάς αλλά σίγουρα κάνεις και εσύ καλή δουλειά.
Εννοείται ότι δεν είσαι μόνη σου, όλοι εδω μέσα πάνω κάτω τα ίδια τραβάμε.
Εγώ δεν κάνω κάποια συγκεκριμένη διατροφή, προσπαθώ απλά να τρέφομαι όσο πιο υγιείνα μπορώ.
Ασημένια πολλα συγχαρητηρια και σε σενα! τα ξεχασα η γαιδουρα...
Νικη Παπ δεν την γνωριζω την συγκεκριμενη διατροφη, απορω πως μου εχει διαφυγει... αν οστοσο ειναι κατι που μπορει να προσαρμοστει στους ρυθμους ζωης σου και στις γευστικες σου προτιμησεις ωστε να μπορει να ακολουθηθει μακροπροθεσμα χωρις να σε κανει να στερεισαι τοτε εχει τις προδιαγραφες να σε οδηγησει στην επιτυχια...
εγω ακολουθω ισοροπημενη διατροφη μακρυα απο ζαχαρη και επεξεργασμενους υδατανθρακες με πρωταρχικο στοχο να βρω τις ισοροπιες μου και να εξαφανισω τις υπερφαγικες μου τασεις και μακροπροθεσμα θα ηθελα να διωξω 3-4 κιλακια καποια στιγμη αλλα χωρις να βιαζομαι και να αγχωνομαι...
μπες κι εσυ στο παιχνιδακι μας εδω δεν μπορεις να φανταστεις τι κινητρο δινει...
καλησπερα κοριτσια μου και γεια σου Νικη Παπ! 18 ημέρες ταραταταν..... Μπράβο κορίτσια πετάμε !!!!!! εγώ λέω αντι για τα σαββατοκυριακα να καταργήσουμε τα γλυκά από τον πλανήτη :) χαχαχα τέλειο ποστ ασημένια
Πολύ ωραίες μέρες μας κάνει. αχ μπράβο μας κορίτσια και εγώ πάντως χθες όλο αμπρα καταμπρα ήμουν.
λοιπόν Νικη Παπ εγώ ακόμα δεν κατάφερα να κάνω δίαιτα με την έννοια συγκεκριμένου πλάνου και γενικά το μόνο που θέλω είναι να μάθω να ελέγχο την ποσότητα. νομίζω ότι μόνο έτσι θα ελευθερωθώ από την ψυχαναγκαστική υπερφαγία :) αν και σε 2 εβδομάδες που θα θέσω καινούργιο στόχο (ελπίζω να καταφέρω τον τωρινό πρώτα) θα προσπαθήσω να τρώω πολύ σαλάτα ψάρια κοτόπουλα, σωστά δημητριακά :)
florage μου έχεις απόλυτο δίκιο, και κουράγιο και κίνητρο :bouncy::yes:
αχ ασημένια μου θα το πιστέψεις ότι η απογοήτευση που δεν μπορούσα να συμμετέχω εδώ ήταν μεγαλύτερη από το να φάω παχυντικά.... και αυτό γιατί πάντα τα παρατούσα με το που γινόμουν λίγο καλύτερα οπότε τώρα φοβόμουν μην τυχόν και το αφήσω πάλι. ειλικρινά ακόμα με ενοχλεί το νούμερο τον ρούχων μου και με τρομοκρατούν τα καλοκαιρινά αλλά αυτή την φορά θέλω να με δώ ευτυχισμένη και ζωντανή όπως θα πρέπει να είμαι και να είναι κάθε άνθρωπος στον κόσμο.
τις προάλλες έκανα μία βόλτα και τράβηξα κάτι φωτογραφίες που μου άρεσαν και είπα να τις ανεβάσω!! Φιλάκια πολλά :love:
δυστυχώς είναι πολύ μεγάλα αρχεία για να ανεβούν, δεν πειράζει, πάντως ήταν πολύ ωραίες χαχα
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!
***17 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ***
(Εντωμεταξύ έχω ταυτιστεί τόσο πολύ που λέω μόνο 17; Που είναι ο μήνας μου; χαχαχα Φλο όπως καταλαβαίνεις εσύ μας οδηγείς!:yes: :starhit: )
Κίττυ μου έχεις δίκιο και εγώ το σκέφτομαι πολλές φορές έτσι. Δεν θέλω να 'προδώσω' αυτό το τόσο επιτυχημένο παρεάκι! Απο την άλλη όμως μη λέμε χαζά, όοοο,τι και να γίνει εδώ οι αγκαλιές είναι ανοιχτές. Δεν έχει ντροπές, απογοητεύσεις και τέτοια...
Κρίμα που δεν μπορούμε να δούμε τις φωτο σου. Μήπως αν τις μίκραινες;
η 27ημερα κυλησε πολυ ευκολα κι αβιαστα εντελως φυσικα...
ευχη μου να κυλησει ετσι ολη η εβδομαδα για ολες μας!!!
αξιζουμε πολλα μπραβο κοριτσια! να το λεμε καθε πρωι στον καθρεφτη μας!!!
πολλες καλημερες και μια χαρουμενη κι ισοροπημενη εβδομαδα για ολες!!!
καλησπέρα !!!!!! σε όλη την παρέα 19 !!!!!! και περιμένω το 20 αύριο με χαρά και ενθουσιασμό!!! μπράβο σε όλες μας :D καλή δύναμη και μην ξεχνάτε αμπρα κατάμπρα !!! φιλακια πολλά:kiss:
καλέ ασημένια τι ωραία που είναι τα ποστ σου ......τα κλέβω :)
καλημεραααα!!!!!
28 μερες απολυτα συνειδητοποιημενες διατροφικα!!!:bouncing::bouncing::bounci ng:
2 ανασες πριν το μηνα!
γατουλα θα πανηγυρισουμε σημερα για τις 2 10αδες;
ασημενια κατι εορταστικο για σημερα....:spin::spin::spin:
Hello girls!!!!!
18 ΗΜΕΡΕΣ, ΝΑΙΙΙΙΙΙ:tumble::tumble::tumble:
ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ σκίζουμε :wow:, φτου μας!
τέλειο ασημένια :P¨σήμερα 20 μέρες.!!!!!! 20 !!!!! οεο 20!!
με πολλά πολλά πολλά αμπρα κατάμπρα χθες!
το κακό είναι ότι δεν άντεξα χθες και έφαγα ζάχαρη:no:
δυστυχώς πάει ο στόχος να κόψω την σάκχαρη για 2 εβδομάδες, θα το προσπαθήσω ξανά από σήμερα !!!
δύο μέρες φλο!!!!!!! να ξέρεις θα έχεις στέψη !!!! χαχαχα
Μπράβο μας κορίτσια, πριν από ένα μήνα πέθαινα στα υπερφαγικά και τώρα νιώθω τόσο υπερήφανη και δυνατή! δεν ξέρω άμα συμβαίνει και σε εσάς αλλά κάθε μέρα, όλο και πιο πολύ, νιώθω την ανάγκη να κάνω τον κόσμο μου καλύτερο!!! θέλω να είμαι ευτυχισμένη και θα παλέψω για αυτό!!!!!
δεν σας είπα ξεκίνησα να περπατάω και να κάνω ποδήλατο κάθε μέρα !!!! μέχρι τώρα γραφόμουν σε ένα γυμναστήριο (τα έσκαγα κιόλας $) ) και μετά πήγαινα κανα δύο φορές τον μήνα, αφού δεν περνούσα καλά γιατί να μπώ στον καταναγκασμό! τώρα πάω την βόλτα μου κάνω και την ελαφριά γυμναστική μου και ζω όμορφα! άρχισα να ζωγραφίζω, να ενδιαφέρομαι για την σχολή μου και να ξαναπατάω στα δικά μου (και μόνο στα δικά μου) πόδια :bigsmile:
Ξέρω ότι μπορεί να είναι παροδικό αλλά το γεγονός ότι μπορώ να το κάνω και εκτιμάω πλέον τα όσα έχω καταφέρει....ίσως κάποια στιγμή να με οδηγήσει στην απελευθέρωση της διατροφικής διαταραχής.
Σας φιλώ γλυκά και σας εύχομαι καλή δύναμη! το νου σας και οι δύο, δύο ανάσες μείνανε για να κλείσετε μία ακόμα δεκάδα :bouncing:
http://yoursmiles.org/csmile/preved/c0127.gif2 βδομαδούλες πέρασαννννννννννννννννννν νννννννννν με ελάχιστο αγώνα, αφού όταν ήθελα κάτι πολύ ενέδιδα αλλά με μέτρο! (πατατάκια και 2 γλυκάκια :blush: )
Καληηηηηηηηη δύναμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πάμε γερά!!! Η τροφή δε μας ελέγχει, εμείς επιλέγουμε τί τρώμε και πόσο!
Ειμαστε τοσο δυνατες!!!!
Νικη καλωσηρθες!!!!! :bouncing::bouncing:
κι γω καλή μου αλλά δε πειράζει όσο το ελέγχουμε! Για αυτό δε θέλει να ξεφεύγουμε πολύ με υδατάνθρακες και ΄ζαχαρη! Αλλιώς όταν έχεις τον έλεγχο όλα καλά! Και το γλυκάκι χρειάζεται! Θα ξαναπροσπαθήσω κι γω με τη ζάχαρη!Quote:
Originally posted by lost kitten
τέλειο ασημένια :P¨σήμερα 20 μέρες.!!!!!! 20 !!!!! οεο 20!!
με πολλά πολλά πολλά αμπρα κατάμπρα χθες!
το κακό είναι ότι δεν άντεξα χθες και έφαγα ζάχαρη:no:
δυστυχώς πάει ο στόχος να κόψω την σάκχαρη για 2 εβδομάδες, θα το προσπαθήσω ξανά από σήμερα !!!
καλημερα!!!
τελικα ειμαι η μονη που δεν βαζω εικονιτσες ετσι;;;
δεν πειραζει, αυριο θα μοστραρω το στεμμα του πρωτου νικητηριου μηνα :P :P
γιατι, ναι, ειμαι Ε Ι Κ Ο Σ Ι Ε Ν Ν Ε Α ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ καθαρη απο υπερφαγικο και μακρυα απο ζαχαρη και λευκο αλευρι!
κι επειδη ειμαι καλοψυχη καταδεχτικη και γενικα πολυ τελεια, θα σας πω, μπραβο βρε! κι εσεις μια χαρα τα πατε!!!
:love::love::love:
γατουλα και τι εγινε που εφαγες λιγη ζαχαρη, ο μεγαλος εχθρος μας ειναι τα υπερφαγικα και απο την στιμη που η ζαχαρη δεν σε οδηγησε εκει μια χαρα!!! πολυ καλο αυτο με το περπατημα και το ποδηλατο, μην το αφησεις, κι εγω ολο το λεω κι ολο στα λογια μενω... θα τονωθει κι αλλο η ψυχολογια και μετα ποιος σε πιανει!!! αντε ετοιμαζεται και το δικο σου στεμμα σιγα σιγα και θα ειναι και ποιο καλογυαλισμενο!
προτεινω μαλιστα να παιρνει η καθε μια μας εναν επαθλο μολις κλεινει μηνα και στο τελος να μετραμε ποια εχει τα ποιο πολλα... τι λετε;
Helloooooo:tumble:
19 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ!!!:tumble::tumble::tumble:
Πωπω Φλο τι μεγαλοψυχία ρε, μας σκλάβωσες!
Δεν σε παραξηγώ όμως, μπάζει πολύ αέρα εκεί στην κορυφή χαχαχα
Αχ, αχ έχουμε απονομές αύριο, ε ρε γλέντια! :tumble::tumble:
Για πες πως τον εννοείς τον έπαινο; Καλά εγώ μέσα θα είμαι έτσι και αλλιώς, όπου γάμος και χαρά...
Αλλά επειδή κάτι λές για "πολλά" να το κανουμε 10ήμερο καλέ, τι μήνα; 'Εχουμε και ένα βρώμικο παρελθόν...Δεν θες να μαζέψουμε τίποτα;:smug b:
Κίττυ μου τα πας τέλεια, υπέροχα, φανταστικά!:yes:
Ακούω και για περπατηματάκι και ποδηλατάκι...ουυυ ποιός σε πιάνει!
Για τη ζάχαρη χέ$#$%#ες! Το κάνεις γιατι έχεις φτάσει στο αμήν και θέλεις απεξάρτηση ή για τη διατροφή απλά;
Το έκανα και εγώ για να μειώσω λίγο τη λύσσα, δουλεύει αλλά αν είναι μόνο για διατροφή μη δίνεις σημασία. Γενικά τα μη και οι απαγορεύσεις μας τη βαράνε άσχημα καμιά ώρα και μας γυρίζει το μάτι ξέρεις! Χαλαρά λοιπόν και όχι απο το μηδέν, συνέχισε να μετράς απο εκεί που είχες μείνει. Και οι 2 ημέρες είναι πρόοδος μην τις ακυρώνεις!