Μητσάρα,χρόνια πολλά!Πώς πέρασαν αυτές οι δέκα μέρες για σένα;
Όλα καλά; Δε φαντάζομαι να είχαμε τίποτ'άλλα δυσάρεστα κι απέχεις...
Προτιμώ να σε φαντάζομαι σε ειδυλλιακές διακοπές μακράς διαρκείας!
Printable View
Μητσάρα,χρόνια πολλά!Πώς πέρασαν αυτές οι δέκα μέρες για σένα;
Όλα καλά; Δε φαντάζομαι να είχαμε τίποτ'άλλα δυσάρεστα κι απέχεις...
Προτιμώ να σε φαντάζομαι σε ειδυλλιακές διακοπές μακράς διαρκείας!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΖΥΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.
ΠΑΝΤΟΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΣΤΕΡΑΤΕΣ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....
Χρονια πολλα!!
Μπραβο Μιτσαρα!!
Αντε ολα καλα θα σου πανε
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ:
21/03/2009: ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ / ΚΙΛΑ: 198
24/04/2009: ΚΙΛΑ: 182
24/05/2009: ΕΠΟΜΕΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ????
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΕΙΝΩ......
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΑΡΧΙΣΕ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΗΣ. ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ Ή ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
Τζενη μολις ειδα οτι εφτασες τα 65 κιλα!!!!!WOW...BRAVO,
πας πολυ καλα!!!
Να σε ρωτησω κατι.. εμενα εχει κολλησει η ζυγαρια εδω και ενα μηνα, δεν ξεφευγω με το φαγητο και γενικα προσεχω πολυ αλλα δεν εχω πολυ κουραγιο και αντοχη για γυμναστηκη, κανω αλλα οχι συχνα.
Σε εσενα κολλησε η ζυγαρια και αν ναι για ποσο καιρο? γιατι αρχισα και ανησυχω!!! :(
αχ Κατερινακι μου γλυκο
κι εμενα τα ιδια συμβαινουν
εχω παει 65 και ειμαι εκει για 3 βδομαδες
δεν ξερω ρε κοριτσι μου
κι εγω δεν εχω κουραγιο για γυμναστικη
και δεν περπαταω κιολας τωρα
απ οτι καταλαβαινω κατεβαινει η ζυγαρια αλλα αργα αργα
μαλλον θελει και λιγη βοηθεια με γυμναστικουλα
ποτε θα ελθεις?
Εντάξει λογικό είναι ρε συ Τζενάκι.Είσαι σε φάση Plateu.Έχασες ένα σωρό κιλά και μάλιστα,τάχιστα!Σε λίγο καιρό θα ξεκολλήσεις πάλι.Μην ανησυχείς!
κλεανθηηηηη μου χεις λειψει υπερβολικα
εισαι καλα?
εχω προβλημα με το ρουφιανικο το εμ εσ εν
να τα λεγαμε
σ ευχαριστω για τη συμπαρασταση
πως τα πας εσυ με δουλειες μαθηματα και ψυχολογικα?
ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΕΡΗΜΩΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...
Τζενάκι και Κατερινάκι,μη μου πέφτετε που κόλλησε λίγο το θέμα μας...
Έχετε και οι δύο σημειώσει θεαματική απώλεια και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό!
Σημασία είναι πως είστε καλά στην υγεία σας χωρίς παρενέργειες!Όλα τ'άλλα έρχονται!
Ήδη είστε άλλοι άνθρωποι και απολαμβάνετε αλλιώς τη ζωή σας!Τώρα που θα ζείτε και δίπλα δίπλα...
Ποιός σας πιάνει!Θα πλακωθείτε τώρα και στα μπάνια,από Οκτώβρη γυμναστήριο,περπάτημα...Μια χαρά!
Μητσάρα,εγώ απουσιάζω για τεχνικούς λόγους...Ελπίζω να συνεχίζεται η καλή καθοδική σου πορεία!
Ήδη σε ακούω ανεβασμνένο ψυχολογικά!ʼλλαξε βρε παιδί μου αυτό το "χάλια"στη διάθεση σου!Δε σου πάει πιά!
γεια σας
εδω ειμαι και ξεκολησα ελαφρως
ειμαι 62,5 τωρα και ειμαι και με σχετικα καλη διαθεση
αν και ανακαλυπτω οτι τελικα δεν φταινε τα κιλα που πολλες φορες
ειμαι στα κατω μου
δεν μου φταιει κανεις εκτος απο μενα
θα γινουν ολα σιγα σιγα
απλα περιμενουμε πολλα να αλλαξουν μαζι με το βαρος μας και
δεν αλλαζουν τοσα
μετα γινεται ρουτινα κι αυτο
ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ
ʼντε,Τζενάκι!5 κιλάκια σου έμειναν από τον τελικό σου στόχο,αλλά ήδη θα είσαι αγνώριστη!
Είναι αχόρταγη η φύση του ανθρώπου και φορές συμπεριφερόμαστε με αχαριστία,είναι αλήθεια...
Όσο όμως το συνειδητοποιούμε και το παραδεχόμαστε δεν είναι αργά για επανατοποθέτηση...
Το να αποδίδουμε πολλά,αν όχι όλα όσα δε μας πάνε καλά,στα κιλά μας,είναι μια κλασσική μετάθεση
που όλοι λίγο πολύ κάνουμε.Έρχεται όμως η στιγμή που αναγκαζόμαστε ν'αποδώσουμε τα του Καίσαρος
όπου τους αναλογούνε και ν'αναθεωρήσουμε,να επανιεραρχήσουμε,να δουλέψουμε τα κομμάτια μας
που κρυβόντουσαν καλά βολεμένα πίσω από τα επιπλέον κιλά μας κι έχουν πλέον ξεμπροστιαστεί!
Δεν είναι εύκολο,ούτε ευδιάκριτο,ούτε απλό και σύντομο ν'αλλάξει...Είναι όμως μονόδρομος και καλείσαι να τον πάρεις!
Σου εύχομαι σύντομη έξοδο από τον παλιό και γνώριμο λαβίρυνθο σου!Απόλαυσε όσα έχεις και πάλεψε για τα υπόλοιπα!
Ο αγώνας δεν τελειώνει εξάλλου ποτέ!Απλά αλλαζει στόχο ή μορφή!Η άπληστη φύση μας δεν επιτρέπει επανάπαυση!
Αυτό μπορεί να είναι και καλό βέβαια,άμα σηματοδοτεί εξέλιξη...Φλυαρώ και το κόβω...
Είσαι σε καλό δρόμο πάντως!Μη φοβάσαι!Προχώρησε και η προσπάθεια σου θα σε δικαιώσει!Σε φιλώ!
καλησπερα τζενη, μπραβο για την απωλεια, θελεις να μας πεις λιγα λογια για το πως τα καταφερες ?Quote:
Originally posted by τζενη
γεια σας
εδω ειμαι και ξεκολησα ελαφρως
ειμαι 62,5 τωρα και ειμαι και με σχετικα καλη διαθεση
αν και ανακαλυπτω οτι τελικα δεν φταινε τα κιλα που πολλες φορες
ειμαι στα κατω μου
δεν μου φταιει κανεις εκτος απο μενα
θα γινουν ολα σιγα σιγα
απλα περιμενουμε πολλα να αλλαξουν μαζι με το βαρος μας και
δεν αλλαζουν τοσα
μετα γινεται ρουτινα κι αυτο
ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ
ευχαριστω παιδια για τη συμπαρασταση
τα κιλα τα εχασα με χειρουργειο Ναταλακι
τα μεσα μας τελικα ειναι αυτα που μετρανε
οταν γινουν καλα τα μεσα μας τακτοποιουνται και τα εξω
διαφορετικα ειναι φαυλος κυκλος
mitsara γαστρικη πτυχωση εκανες ε? θα κανω και εγω τελη ιουλιου..
στις 22 του μηνος εχω συναντηση με τον κυριο Σκρεκα για μια πρωτη συζητηση!!!!
αν μπορεις και θελεις στειλε μου με u2u το μαιλ σου να σε ρωτησω καποια πραγματα!ευχαριστω..
πρωτη φορα μετραω αντιστροφα τις μερες με τοση χαρα και αγωνια μεχρι να κανω το χειρουργειο.
ξερω πως θα μου αλλαξει τη ζωη και δεν κρατιεμαι.. μακαρι να μπορουσα και αυριο να το κανω..
μεσα στο καλοκαιρι το χειρουργειο κουκλιτσα μου???και εγω θελω να βαλω δακτυλιο απο σεμτεμβρη ομως και μεταQuote:
Originally posted by zwhtsa
mitsara γαστρικη πτυχωση εκανες ε? θα κανω και εγω τελη ιουλιου..
στις 22 του μηνος εχω συναντηση με τον κυριο Σκρεκα για μια πρωτη συζητηση!!!!
αν μπορεις και θελεις στειλε μου με u2u το μαιλ σου να σε ρωτησω καποια πραγματα!ευχαριστω..
πρωτη φορα μετραω αντιστροφα τις μερες με τοση χαρα και αγωνια μεχρι να κανω το χειρουργειο.
ξερω πως θα μου αλλαξει τη ζωη και δεν κρατιεμαι.. μακαρι να μπορουσα και αυριο να το κανω..
κατερινακι
τι εγινε ξεκολησες τελικα απ τα 88
οταν τελειωσεις με τις μετακομισεις παρε τηλεφωνο
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ:
21/03/09: ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ
11/06/09: ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ .......35 ΚΙΛΑ !!!!!!
ΚΑΛΟ ΕΕΕΕ?????
πλακα μας κανεις? τοσα πολλα?
συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!
τι λεει ρε μητσαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!
35 κιλα
τι κανεις εκει
πω πω
πως αισθανεσαι?
Καλά,Μητσάρα,μόνο καλό;Αχ!Εσείς οι άντρες!Παντού ευνοημένοι!Και στο κέρδος και στην απώλεια!
Αλλά αφού πετάει η ομάδα,άλλαξε επιτέλους αυτό το "χάλια" στη διάθεση σου,βρε πουλάκι μου!
Τζενακι χιλια συγνςμη για χθες, με αγγαρεψαν στη δουλεια και δεν ειχα το κινητο μου μαζι να σε ενημερωσω, ειμαι απαραδεκτη το ξερω. θα σε παρω τηλκ να σου εξηγησω και παλι χιλια συγνςμη
nadine εχεις δικιο, το αλλάζω επιτοπου
:) Αστέρι μου!Καμάρι μου!
Μητσάρα,έχεις λίγο χρόνο να σε ξεμοναχιάσω στο τσατοδωμάτιο;
κατερινακι εχω χασει το τηλεφωνο σου
αν ειναι κανε μια κληση οταν μπορεσεις
20 μετακομισα Λαρισα και ειμαι ΠΤΩΜΑ..ΚΟΜΑΤΙΑ....ΟΥΦ!!!!
Το κινητο μου το εχασα και πηρα καινουριο και εχω χασει ολα τα τηλ σας, στειλτε μου μηνυματακια για να σας αποθηκευσω :)
Λοιπον 85 κιλα κι συνεχιζω.
Φιλακια πολλα και sorry γιατην απουσια :P
Koυκλοκατεριώωωωωωωωωω!!!Επ� �τέλους!!!
Είναι πλέον επίσημο,ε;Σε χάσαμε από τη Θεσσαλονίκη! :( Θ'αλλάξεις και το location τώρα;
Φαντάζομαι την κούραση σου!Ελπίζω να έχετε κάπως τακτοποιηθεί κι όλα στη Λάρισα να σε υποδέχτηκαν δεόντως!
Μπράβο,βρε θηρίο για τα 85 κιλά!Αγνώριστη θα έχεις γίνει!Και μη νομίζεις πως δε θα έρχεσαι στις συναντήσεις,ε;
Φιλιά πολλά πολλά!Σου στέλνω τα τηλέφωνα μου...
σε ενα μηνα θαειμαι και εγω στην ομαδα της γαστρικης πτυχωσης!!! χθες ειχα ραντβεου με το γιατρο ολα πολυ καλα. πολυ ευχαριστημενη! τελικα θα το κανω στην βιοκλινικη στην αθηνα.. μου εδωσε κατι εξετασεις να κανω και μετα θα κλεισουμε το ραντεβου της επεμβασης το οποιο το περιμενω πως και πως!!!!!
τηα μετραω οπως οι φανταροι 34 και σημερα μεχρι το χειρουργειο!
κατερινακι πτυχωση εκανες κι εσυ?
Πλεον μετα απο την επεμβαση ευχομαι κοντα στο πασχα ναειμαι ετσι....
http://www.youtube.com/watch?v=ZbITxYgtlAY Y την εχω στο ψυγειο μου την φωτογραφια της και λεω στον εαυτο μου ετσι θα γινεις!!!!!εαν χασω τα κιλα που μου ειπε ο γιατρος ετσι θα ειμαι!!!
ʼντε,βρε φαντάρε! Με το καλό όλα! Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!
Δε μου λες; ʼμα χάσεις τα επιπλέον κιλά και γίνεις σαν τη Νατάσσα αυτή,
θα μας μιλάς ή ό,τι τώρα προλάβουμε; Αχ!Αυτά τα ψυγεία τι τραβάνε κι αυτά!
xaxaxaaxa σε εσας θα μιλαω κατι αλλοι θα φανε τρελο γειωμα που τωρα με σνομπαρουν!
περιμενς πως και πως να ερθει το πασχα να πεσει πολυ γελιο!
εμπρος παλικαρια....... για λιγα κιλα
και δες μας καμαρια........κοντα στα νερα
γιαλους θα ........πλαλουμε
θα βρουμε σκιες
μοναχες δεν θα ναι ξανα οι πτυχωτες
τα νευρα θα φυγουν
θα ρθουν τα τεκνα
θα κανουμε μπανια........
με σεξυ μαγια
...............
κι αν ερθει χειμωνας και πεσει χιονιας
καρδιας καλοκαιρι θα ειναι για μας
χεχεχεχχεχε
κατερινα καααλως ηρθες στη Λαρισα
θα σου στειλω μην με το τηλ μου
εντος ολιγων λεπτων
Καλησπερα και απο εμενα καινουργιος στο site αποφασισα να κανω την εγχειρηση sleeve μηπως την εχει κανει καπιος στο πανεπιστημιακο στην Λαρισα να μου δωση πληροφοριες πως μπορω να κλεισω ραντευου?
Ευχαριστο εκ προτερων
δεν εχω ακουσει να κανουν σλιβ στη λαρισα
για δακτυλιο ειχα διαβασει στην εφημεριδα
αλλα γιατι δεν πας να ρωτησεις?
νομιζω οτι τη σλιβ δεν τη δικαιολογουν τα ταμεια παντος
Τι κάνουν οι γαστροπτυχωμένοι;Σαν πολύ καιρό να έχει σιγήσει το τόπικ αυτό...
Η basia μας λέει κανένα γειά,κανένα νέο της...Τζενάκι,Κατερινοκουκλ ί,Μητσάρα,
πώς τα πάτε εσείς;Αν είστε αραχτοί στη θάλασσα,καλά κάνετε και ρίξατε μαύρη πέτρα!
Ελπίζω να είστε καλά στην υγεία και τη διάθεση σας κι όπου κι αν είστε,να περνάτε υπέροχα!
Τζενακη κανουν και στην Λαρισα σλεεβε. ο Ζαχαρουλης συγκεκριμενα στο πανεπιστημιακο. εκανε μια φιλη μου περισυ. θεαματικα αποτελεσματα.. απο 115 ειναι 60κιλα τωρα. πολυ ευχαριστημενη απο τη δουλεια του...
εγω μετραω αντιστροφα τις μερες πλεον... στις 23 εχω το δικο μου χειρουργειο και το περιμενω πως και πως..
βεβαια εχω αγχωθει με κατι..αν καταλαθος φαω παραπανω και σπασουν τα ραμαμτα τι γινεται???? χιχι
εκανα τις εξετασεις για την επεμβαση!! ολα μια χαρα!!!
οποτε το χειρουργιο εκλεισε για τις 23-7.........
πλησιαζουν οι μερες λοιπον και ευχομαι να πανε ολα καλα!
Μια χαρά θα πάνε,Ζωήτσα μου!
Όλα γίνονται για το καλύτερο μας στον κατάλληλο χρόνο τους!
Τώρα είσαι πιο έτοιμη από ποτέ!Μην ανησυχείς για τίποτα!Τα δύσκολα πέρασαν!