Quote:
Originally posted by Tassos67
Γιατί να σφιχτεί; Ένας "κακός κύριος" λιγότερος! :P
ε, εντάξει δεν είσαι και τόσο κακός... :P "ζούμε" στο ίδιο forum και
είμαστε συναγωνιστές, δεν μπορώ να αδιαφορώ για έναν συμφορουμίτη συναγωνιστή μου!
Quote:
Είμαι κατά των βοηθημάτων όταν δεν υπάρχει πολύ έντονη άσκηση. Αν υπάρχει έλλειψη τότε πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξει η διατροφή. Πάντως τρώω αρκετό τόνο και σολωμό κατα διαστήματα και γενικώς πολύ ψάρι (σαρδέλα και γαύρο).
Θα ξανακάνω εξετάσεις Chol,HDL,LDL σε ένα μήνα. Αν συνεχίσει έτσι τότε θα πάω σε γιατρό για στατίνες. Αλλά διατροφή δεν αλλάζω. Tο Γενάρη είχε πέσει στο 209 από 217 και τώρα πήγε στο 233. Περίεργα πράματα.
ok αφού τρως ψάρι όλα καλά! Τ
Quote:
Σύμφωνα με το διάστημα των ορίων αυτού του κέντρου που έκανα τις εξετάσεις είμαι εκτός. Σύμφωνα με τα όρια αιμοδοσίας είμαι εντάξει αλλά πάνω στο όριο. Και οι υπεύθυνοι μπορεί να με απορρίψουν. Όμως η αιμογλοβίνη μου είναι καλή και μετράει κι αυτή.
Εγώ από μικρή τρώω πόρτα σε φάσεις αιμοδοσίας εξαιτίας του χαμηλού αιματοκρίτη, καταλαβαίνω τι εννοείς!
Quote:
Είδες που σε παραπλάνησα! Είναι δυνατόν ένας άνδρας στην ηλικία μου να πετάει τη σκούφια του για 0-300, drift, burn out και wheelies και να μην είναι τόσο "ρηχός" ώστε να κυνηγά την ένδειξη μιας ζυγαριάς;!
μα τόσο ρηχός βρε παιδί μου; τσ, τσ ,τσ :P Δεν το περίμενα!
Quote:
Σκοπός είναι να μην μπω από αυτή την ηλικία στο χειρουργείο για ολική αρθροπλαστική γονάτου κι αν είναι δυνατόν ποτέ. Να μείνω με το γνήσιο γόνατό μου. Όλα τα άλλα είναι παράπλευρες απώλειες. Τι να την κάνω την...ομορφιά άμα γίνω...βιονικός κι αλλάζω γόνατο κάθε το πολύ πέντε χρόνια λόγω μεγάλης επιβάρυνσης εξαιτίας της φύσης της εργασίας μου. Οπότε το βασικό είναι το βάρος μου. Δηλαδή η ένδειξη της ζυγαριάς. Δηλαδή αν είναι δυνατόν καταιγιστική απώλεια κι ότι θέλει ας είναι. Αρκεί να γίνει με τρόπο ώστε να υπάρχει διατήρηση εφ'όρου ζωής. Οπότε όπως βλέπεις δεν έχουμε κανένα κοινό κίνητρο.
πάω πάσο!
Quote:
Από αυτομαστίγωμα διαπρέπεις. Εμείς ως άνδρες άλλα πράματα βλέπουμε και στο σώμα και στο χαρακτήρα και το ξέρεις. Ειδικά όταν μεγαλώνουμε και πήζει το μυαλουδάκι μας.
Εγώ αυτό που ονομάζεις αυτομαστίγωμα το ονομάζω αντιμετώπιση της γυμνής αλήθειας!
Αλήθεια λες; Πήζει το μυαλουδάκι σας; Πως γίνεται τότε και κάτι μπάρμπες αφήνουν το σπίτι τους και την οικογένεια τους για κάτι πιτσιρίκες;
Quote:
Άντε καλέ! Ψέμματα μου λες! Ζηλεύεις αφόρητα και θες να μου το χαλάσεις :P
Όταν πιάσω τα 60- κιλά (όταν κι αν κάποτε τα πιάσω) πιστεύω ότι κάποια στιγμή το σώμα μου θα τραφεί κυριολεκτικά από την περισσευούμενη σάρκα του. Αλλά και να μην γίνει έτσι...ας περπατάω εγώ με το original γόνατό μου κι όλα τα άλλα...
Είμαι στη φάση που απλώς βαδίζω χωρίς να κουτσαίνω και ΧΑΙΡΟΜΑΙ. Αυτό δύσκολα μπορεί να το καταλάβει άλλος. Κι αυτό έχει αλλάξει εντελώς τις προτεραιότητές μου.
Γ@μώτο το κατάλαβες! Λέω ψέματα! Τώρα θα σου πω και μια αλήθεια:
έτσι και φτάσεις τα 60 κιλά πριν από εμένα δεν σου ξαναμιλάω ποτέ !!!!