Quote:
Originally posted by marimari
Δεν τα παρατας και το ξερεις.Τα παιδακια θα γινουν καλα, θα σουρθει περιοδος και θα τελειωνεις με τις εξαψεις και τις κατακρατησεις.Υ-ΠΟ-ΜΟ-ΝΗΗΗΗΗΗ.Αν αυτη η λεξη χρησιμοποιείται καθε φορα που μας έρχεται να τα βροντήξουμε ολα, τοτε θα ειχαμε στο χερι το 50% της επιτυχιας!!!!!!
Εχεις δυναμη, εχεις θεληση-το εχεις αποδειξει στο περελθον- αγαπη απο τους γύρω σου έχεις, και ολα θα πανε καλα!!!!!!!
Λοιπον τα δικα μου τωρα.
Ο μικρο μου 2 βδομαδες σπιτι -τον εχω παντρευτεί...- κλειστο το σχολειο του και κατεβαζω κα@#$%^%^λια!!!!!!!!!!!!!!!!!!:flaming::grind ::mad::online:...(δεν βρισκω αλλο εξοργισμένο ανθρωπάκι...αμα βρειτε βαλτε το...)
Εχθες ηρθες μια κυρια να με δειξει το Thermomix το οποιο παρεμπιπτόντως το ξερω αλλα ηθελα να δω αν πραγματικα το εχω αναγκη... Πολλες ωρες, πολλα πραγματα εφτιαξε...πολλα πραγματα ειδα...τιποτα δεν εφαγα!!!!!!!!Μαρεσει αυτη η πειθαρχεία που δείχνω αυτο τον καιρο.Με τρομάζει ομως ποσο θα κρατήσει!!!!
Το μονο που εφαγα απαυτα που εφτιαξε ηταν μαγιονεζα σπιτικη με ψαρι φρεσκο του αντρα μου που το εκανα στον ατμο και στα παιδια ψαροσουπα.
Μετα πηγαμε και καναμε ενα σορπραιζ παρτυ του 30λεπτου σε μια φιλη μας για τα γεννεθλια, της εφτιαξα τουρτα, την εβλεπα να την κοβουνε και για να μην προκαλεσω και τους αλλους και εμενα εφαγα ενα κουταλακι μονο, για να δω πιο πολύ τα μειονεκτηματα της κατασκευης μου...
Απολογισμός:
114,7 ...και προχωρω.Να βαζω τικερ δεν πολύ μπορω οποτε θα σας τα γραφω ετσι!!!!!!!!!!
Καλημεραααααααααααααααααα ααααααααααααααααα
Αγωνιστικους χαιρετισμους!!!!!!!!!!