ελα βρε Μαρινακι!!! χρονια και ζαμανια!!!
γιατι μας εγκατελειψες;;
ελπιζω να εισαι καλα!
Printable View
ελα βρε Μαρινακι!!! χρονια και ζαμανια!!!
γιατι μας εγκατελειψες;;
ελπιζω να εισαι καλα!
Μαρινάκιιιιιιιι!:roll::roll::roll:: roll::roll:
Που είσαι παιδί μου; Όλα καλά;
Σε είχα όλο στο μυαλό μου αλλά λέω αστην στην ησυχία της όταν θέλει θα μας βρει!
Ελπίζω όλα να κυλούν ομαλά!
(Σήμερα στο Σ/Μ είδα μια γκουμούτσα που έγραφε ντόνατς-εκλαίρ (ούτε αυτός έχει αποφασίσει τι είναι) Στεργίου και σε θυμήθηκα!
Πόσο αηδία μπορεί να ήταν;:mad: Επίσης είδα μερέντα αναμεικτή που αντί για άσπρο είχε ροζ=φράουλα, λιποθυμία μου ήρθε!!!!
Ναι καλέ απο την αηδία, απο τι άλλο;:crazy: )
είχα κάνει έναν καθαρισμό στο ιστορικό και κατα λαθος διέγραψε και όλους τους κωδικούς και όλο ελεγα να μπω να κανω επαναφορα απ το μεηλ και το άφηνα.
Λοιπόν...εγώ είμαι καλά...στις 27 κλείνω μήνα χωρίς υπερφαγικό οπότε φαντάζεστε ότι δεν περπατάω...πετάω. . Είμαι καλά! Κάνω ποδηλατάκι καθημερινά, κάνω και κανα βαράκι πήρα και κρεμούλες για μάζεμα σύσφιγξη κυτταρίτιδα κοπτική-ραπτική...μου στείλανε και κάτι ορούς για το πρόσωπο με αιθέρια έλαια και εχω πάθει πλάκα με όλα αυτα τα καλούδια όλη μέρα πασαλείφομαι.
Για πείτε τα δικά σας...Florage πως είσαι; τι γίνεται στο νησί; πως πάνε οι τριάδες; κ εγώ τις ακολουθώ...προσπαθώ δηλαδή. Το φρούτο πάει σύννεφο...
χαχχαχαχαχαχα δεν τα χω δεί αυτα τα ντονατς εκλαιρ. Είναι αυτός ο Στεργίου ρε γμτ...αλλά σαν τους λουκουμάδες με μερέντα...δεν έχει!!! για επιβράβευση όταν φτάσω στα κιλά που θέλω, μου ακούγονται ταμαμ τα ντονατσοκλερια. Πως είσαι Ασημενάκι; Πειτε μου κανα νέο ρε κορίτσια
μπραβο βρε Μαρινακι!!! δεν ξερεις ποσο χαιρομαι!!!
μπες κι εσυ στο παιχνιδακι μας "ποσο μπορουμε να αντεξουμε" να φας την δευτερη θεση της Ασημενιας γιατι πολυ μου την μπαινει τελευταια... :P
Ειναι υπεροχη αισθηση να νιωθεις πως σε φροντιζεις, διατροφη γυμναστικη και κοπτοραπτικη εννοειται οτι θα πετας και θα πετανε και τα ματια μερικων μερικων αστερακια οταν θα σε βλεπουν ειμαι σιγουρη!!!
στο νησι μια απο τα ιδια , ηρεμα τα πραγματα, μονο η πραματεια του περιπτερου μεγαλωνει προς το παρον η πελατεια ακομα τιποτα...
με τις τριαδες ειμαι ενθουσιασμενη!!! μεχρι που καταφερα να πιω μισο ποτηρι μπυρα και να σταματησω εκει , εγω που οταν αρχιζα δεν με εφτανε μισο βαρελι!!! χαχαχα
νιωθω να εχω τον ελεγχο και ναι πεταω κι εγω κι ας μην εχω χασει γραμμαριο... ποιος τα χεζει αυτα... ειμαι εναν μηνα στα ιδια κι αυτο ειναι προτοφανες γιατι ειτε θα ανεβαινα ειτε θα καατεβαινα ειχα χοντρο θεμα με την στασιμοτητα... αλλα τι στα λεω θα τα διαπιστωνεις και μονη σου ε;
IIIIIIIIIIIIII ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ, ΦΤΟΥ ΣΟΥ! :mad:Quote:
Originally posted by florage
μπραβο βρε Μαρινακι!!! δεν ξερεις ποσο χαιρομαι!!!
μπες κι εσυ στο παιχνιδακι μας "ποσο μπορουμε να αντεξουμε" να φας την δευτερη θεση της Ασημενιας γιατι πολυ μου την μπαινει τελευταια... :P
Ειναι υπεροχη αισθηση να νιωθεις πως σε φροντιζεις, διατροφη γυμναστικη και κοπτοραπτικη εννοειται οτι θα πετας και θα πετανε και τα ματια μερικων μερικων αστερακια οταν θα σε βλεπουν ειμαι σιγουρη!!!
στο νησι μια απο τα ιδια , ηρεμα τα πραγματα, μονο η πραματεια του περιπτερου μεγαλωνει προς το παρον η πελατεια ακομα τιποτα...
με τις τριαδες ειμαι ενθουσιασμενη!!! μεχρι που καταφερα να πιω μισο ποτηρι μπυρα και να σταματησω εκει , εγω που οταν αρχιζα δεν με εφτανε μισο βαρελι!!! χαχαχα
νιωθω να εχω τον ελεγχο και ναι πεταω κι εγω κι ας μην εχω χασει γραμμαριο... ποιος τα χεζει αυτα... ειμαι εναν μηνα στα ιδια κι αυτο ειναι προτοφανες γιατι ειτε θα ανεβαινα ειτε θα καατεβαινα ειχα χοντρο θεμα με την στασιμοτητα... αλλα τι στα λεω θα τα διαπιστωνεις και μονη σου ε;
Ναι ρε Μαρινάκι έλα, είναι πολύ ωραία. Μην την ακούς δεν θα μου φας καμιά θέση γιατί πολύ απλά είμαι η τελευταία! χαχαχαχα
Πολύ χάρηκα Μαρίνα μου με τα νεάκια σου! Πόσο πιο τέλεια;:tumble:
Το πασάλειμμα το έχω αρχίσει και εγώ για τα καλά μιας και απέχω απο τη γυμναστική.
Αύριο κλείνω 20 ημέρες χωρίς υπερφαγικό και πετάω και εγώ!Εσύ 27 ε;Πωπω ποιός να μας το έλεγε!
Και νιώθω τόσο σίγουρη αυτή τη φορά...
Ολα τα άλλα ίδια, αναρρώνω αργά αργάαααα και έχω κουραστεί λίγο αλλά δεν με παίρνει απο κάτω. Κρατάω γερά!
(Μην βγεί παραέξω αλλά αυτο το εκλαιροντόνατς ο λουκούμας που περιγράφεις ήταν,απλά σε πιο τεράστιο και σε μακρόστενο. Να κάνω εμετό τώρα ή μετά;)
:smilegrin: Θα έρθω εγώ στο νησί για διακοπές και θα στο σηκώσω ολάκερο!!!!
Μπράβο!!!!!!!!!!!!! μπράβο κουκλα μου! αφού τόλμησες να πλησιάσεις την μπύρα και έμεινες στο μισό ποτήρι, μπράβο σου γιατί καταλαβαίνω...κ εγώ με τις μπύρες έπινα τον άπατο.
Μπράβο σου που δοκιμάστηκες και είδες οτι έχεις τον ελεγχο. Εγώ δεν το έχω τολμήσει ακόμα...δε νομίζω να τον έχω όμως, γιατί μια μέρα μου έφερε η μάνα μου κάτι κρακεράκια αλμυρά και μπούκωσα 4-5 με τη μία..και έτσι τα πέταξα επιτόπου στα σκουπίδια γιατι μετά θα βαρούσα το κεφάλι μου.
Σαν την καλή ψυχολογία δεν έχει ρε παιδιά...και ας είναι μετά κόπων και βασάνων αξίζει. Εχω πεισμώσει άγρια αυτή τη φορά για πολλούς λόγους...;) ...όσο για τις τριάδες τι να πω...προσκυνώ απλά. Και να μην ήθελα να τις τηρήσω το στομάχι γουργουρίζει ανα τρίωρο το ρημάδι...καλύτερο και απο ρολόι. Αυτό που διαπίστωσα εγώ είναι ότι με τριάδες, 2 λίτρα νερό και ελάχιστη άσκηση έφτασα στα 59.3. Και δεν είναι τα κιλά...είναι πως όλοι μου λένε πως έχω αλλάξει εκτός απο εξωτερικά και σαν άνθρωπος. Νιώθω σα να είμαι 20 χρονών πάλι.
Μακάρι να κρατήσει..αυτό παρακαλάω κάθε μέρα γιατί ξέρω πως η κατρακύλα θέλει μία στιγμή για να γίνει
Ασημενάκι μου τι κουτσουκέλες έχεις κάνει; :crazy:
Ετσι ρε Ασημένια...δώσε ρε κορίτσι μουυυυυυυυυυ! μπράβο! μπράβο!!!!
για πες για τις κρέμες...εγώ αρχισα απο μια του σουπερμαρκετ η οποία παρότι δεν περίμενα να κάνει δουλείτσα, έκανε (Q10 λεει απεξω)...σήμερα ωστόσο πήρα μία triple action της lierac...αντε να δουμε... και μια για τις ραγάδες (ξέρω δε φεύγουν...:( ) αλλά την πήρα γιατί έτσι ήθελα να την πάρω:p
Καλέ καμία! Τι εννοείς; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; :shocked2:
χαχαχαχαχα όχι απλά ειχα χάσει επεισόδια και επειδή είπε η Φλο ότι της την μπαίνεις, είπα να ρίξω μια ατάκα για αναγνώριση εδάφους
Άι στο καλό και με κοψοψόλιασες!
Νόμιζα ότι θα μου έλεγες ότι αυτά που βλέπω ότι κάνω στα όνειρα μου τα κάνω και στον ξύπνιο μου χαχαχα
Παλιοσταρούμπα Φλο έλα να αποκαταστήσεις τη φήμη μου ΤΩΡΑ γιατί δεν θα μείνει τρέσσα αύριο στην απονομή!
Μαρίνα αν κοιτάξεις στο τόπικ πόσο μπορούμε να αντέξουμε θα καταλάβεις. Απλά επειδή ΕΓΩ την ανακήρυξα Σταρ Ελλάς, το έχει πάρει πάνω της και καταλαβαίνεις...Ανάθεμα την ώρα!
Αν έρθεις να συμμετέχεις πάντως σου έχω τίτλο Μις Ελλάς!Σκέψου το δεν είναι και λίγο!
Ρε έγραψα κοψοΨόλιασες; Αχαχαχαχα δεν πάω καλάαααααααααααα
ααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χχαχαχαχαχχ κ-ο-ρ-υ-φ-η!!! νομίζω θα αρχίσω να την χρησιμοποιώ τη λέξη αυτή!
αχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχ
τρελες!!!!!
το προστυχο μυαλο μου εμενα τρεχει, εχει σχεση ο αναγραμματισμος με τα ονειρα σου;;;
τι να αποκαταστησω την φημη σου εγω θα πω κι αλλα...
ηθελε η κυρια που λες Μαρινα να φαει 4 σοκολατες με την μια και να τις θεωρησει σαν γευμα διατροφης επειδη ετσι απλα τις λαχταρισε και δεν θα ετρωγε τιποτα επιπλεον... αντε ισως στο επομενο γευμα αλλες 4... :P
αλλα ειδες πως ψψαρωσε αμεσως με μια σου κουβεντα; οποιος εχει την μυγα....
Καλημέρα!
τι ήθελε λέει; χαχαχαχαχαχα! ηταν απο αυτές των αστροναυτών οι σοκολατες; μπα έτσι τα λέει! τίποτα δεν θα κάνει και ούτε πρόκειται. Μας τα λέει για να μας ανεβάζει τους παλμούς της καρδιάς, όπως η αερόβια.
Ποιός παει τράπεζα να τα σκάσει πρωινιάτικα...:rolleyes:
Μαρινάκι ψέματα λέει μωρεεεεεεεε μην την πιστεύεις!!!
Για 2-3 είχα πει μόνο:blush: Ε τι να φτουρίσει μια σοκολατίτσα αν τις έχω επιθυμήσει τόσο καιρό;
Μόνο εσύ έχω την ελπίδα να με καταλάβεις πιά:smug b:
Και πάλι όμως δεν το έκανα! Αλλά έτσι όπως με μαλώνει με φορτώνει τύψεις χωρίς να το έχω κάνει, φαντάσου να...:sniffle:
Μαρή Σταρούμπα τις τύψεις θέλω να ξεφορτωθώ όχι τις σοκολατίτσες, μην με σκάς!:mad:
εγω τα εσκασα ηδη κι εσκασα...
τωρα εργασια και χαρα... και καλα δηλαδη...
ρε κοριτσια ασχετο αλλα τι παγωτα προτεινετε να βαλω;;;
εχω εβγα αλλα ειναι πανακριβα τελικα και λεω να τ αλλαξω... κρικρι ή νεστλε;;
Κρι Κριιιιιιι!:bouncing:
Είναι η νέα ανακάλυψη, τα βρίσκω μόνο στο χωριό μου και σκάω! Βασικά λατρεύω το μαρς γιαυτό.
Αντικειμενικά μιλώντας όμως, νεστλέ! Είναι όλα της ωραία! Η εβγα δεν ξέρω τιμές αλλά δεν την επέλεγα ποτέ! Πρώτα νεστλέ και μετά algida προτιμούσα.
κι αν τα βαλω δεν θα πρεπει να τα δοκιμασω; για επαγγελματικους μονο λογους, θα πρεπει κατι να ξερω για να μπορω να τα προτεινω... :P
παντως κι εγω προς τα κει κλεινω... ειναι και πιο φθηνα και ελληνικα...
οσο για τις σοκολατες καλα μωρε μην κλαις, ελα εδω να σε κερασω οτι θελεις και οι τυψεις πανω μου...
α! μαρινα δεν σου ειπα! στριβω κατι τσιγαρακια μουρλια πλεον... αφου καθομαι 5 λεπτα και το χαζευω πριν τ αναψω
Ρε μπερδεύτηκα, προς τα που κλίνεις; Γιατι εγώ τελικά πρότεινα νεστλέ, αν και δεν φάνηκε :lol:, που δε την κόβω για ελληνική χαχαχα
Θέλεις να με προσλάβεις να στα δοκιμάζω εγώ; Δεν θέλω λεφτά, ίσα ίσα για να γλιτώσεις τη ζάχαρη:tumble:
Οχι ότι χρειάζεται γιατί πραγματικά έχω δοκιμάσει τα πάντα και απο τις 2.:crazy: Μόνο της algida μου έχουν ξεφύγει κάποια!
(Επίσης, άσχετο αλλά η νεστλέ έχει βγάλει και μια γρανίτα καρπούζι με κουκούτσια σοκολατένια με μόλις 60 θερμιδούλες και 50 λεπτά.
Φρόντισα να το μάθω απο πρώτο χέρι μιας και έχει τιγκάρει η καταψυξη μας με αυτό το πράγμα:crazy: )
κι εγω που νομιζα οτι χοροπηδουσες για κρικρι!!!
ειμαι μεταξυ νεστλε και κρικρι... εγω τεινω προς κρικρι κι ο αντρας μου νομιζω στην νεστλε....
καρπουζι γρανιτα με σοκολατενια κουκουτσια!!!! ταιριαζουν αυτα τα δυο;;; ελεος!!!
παντως με σκλαβωνεις που προτεινεις τον εαυτο σου για δοκιμαστη... δεν δεχομαι τετοια θυσια, δεν μπορω... πως θα βγαλω τετοια υποχρεωση;;;
"κουκούτσια σοκολατένια" ...αχαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν μπορω μ εσας ειστε θεομουρλες
Στρίβουμε σαν επαγγελματίες εεε; ευγε αγαπημένη. Α και αν θες παρε κ μενα για να δοκιμασω τα παγωτακια μαζί με την Ασημένια. θα βαλουμε ριχτουάζ φόρμα χωρίς λάστιχο στην κοιλιά, θα πιάσουμε δυο ξαπλώστρες και θα καθομαστε να τα δοκιμαζουμε ολη μερα με αυταπάρνηση και ζηλο.
Ρε συ εμενα δεν μου χει λειψει το γλυκο...μου χει λείψει παγωμένη μπυρίτσα με κολοκυθοκεφτέδες και χωριάτικη.
ΝΤΑΞ, Ε-ΛΙΩ-ΣΑ! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑQuote:
Originally posted by mare12
Α και αν θες παρε κ μενα για να δοκιμασω τα παγωτακια μαζί με την Ασημένια. θα βαλουμε ριχτουάζ φόρμα χωρίς λάστιχο στην κοιλιά, θα πιάσουμε δυο ξαπλώστρες και θα καθομαστε να τα δοκιμαζουμε ολη μερα με αυταπάρνηση και ζηλο.
Ρε συ εμενα δεν μου χει λειψει το γλυκο...μου χει λείψει παγωμένη μπυρίτσα με κολοκυθοκεφτέδες και χωριάτικη.
Ριχτουαζ χωρίς λάστιχο λέει χαχαχαχαχα!
Καλά για μπύρες και κολοκυθοκεφτέδες δεν σχολιάζω!
Ασε μας καλέ, εμένα οποιοδήποτε φαγητό και οποιοδήπουε αλκοολ με αφήνει παγερά αδιάφορη! Και χωρίς αυθυποβολή χαχα!
Να καλέ έχω και ένα καλό!
Φλο να αφήσεις τον άντρα του σπιτιού να αποφασίσει και να κάνεις τουμπεκί!χαχα
Χωρίς πλάκα η νεστλέ είναι εγγύηση, έχει πολύ μεγαλύτερη απήχηση!
Και έχει και ένα ωραίο χωρίς ζάχαρη με επικάλυψη σοκολάτας και σιρόπι φράουλα, σλούρπ!
κοριτσάκια μου, ενέργεια μηδέν σήμερα. νυστάζω συνέχεια και σέρνομαι. ήρθα δουλειά και κρατω τα μάτια μου ανοιχτά με τα βιας. ποια η γνώμη σας για τις βιταμίνες; αρχισα να παίρνω αλλά πιστεύετε οτι θα μου ανοίξουν την όρεξη;
εγω παιρνω σχεδον καθε καλοκαιρι για να τα βγαλω περα με την δουλεια. τα δυο τελευταια που εκανα και διαιτα και ημουν αποφασισμενη δεν ειδα να κανει τιποτα στην ορεξη. ισα ισα εχανα απο ενα πεντοκιλο τουλαχιστον (το οποιο ξαναπαιρνα το χειμωνα που εκοβα τις βιταμινες). πιστευω μαλιστα οτι ειναι μια ακομα δικαιολογια για γουρουνιασμα οπως και τοσα αλλα...
οστοσο επειδη κι εγω ειμαι καπως τις τελευταιες μερες το ριχνω στις εναλλαγες του καιρου... αφου τρωω απο τα παντα και πιο σωστα απο ποτε στη ζωη μου (κρεατακι οσπρια φρουτα λαχανικα) δεν μπορω να κατηγορησω την διατροφη γι αυτο. ειναι αλλωστε πολυ νωρις για να αρχισω τις βιταμινες συνηθως κοντα στον ιουνιο της χρειαζομαι.
Florage κ εγώ μια μέρα έτσι μια αλλιώς. χτες πχ ήμουν πολύ καλά. σημερα έχω απίστευτη ατονία κ όχι τίποτ΄αλλο τρώω κ εγώ απο όλες τις ομάδες οπότε δεν φταίει το φαγητό . Επιβάλλεται απ οτι καταλαβαίνω να πάρω γιατί έχουμε μπει σε περίοδο εξεταστικής κ εγώ νυστάζω απο τις 10 το βράδυ:barfy:
ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες :kiss:
Προχθές έψαχνα και εγώ στο νετ για να βρω τίποτα σχετικό ή κανένα απο αυτά τα καινούργια με τις υπερτροφές κτλ.
Γιατί ενώ παίρνω κατα καιρούς ρε κορίτσια δεν έχω δει καμία διαφορά στην ενέργεια μου. Και τώρα παίρνω γιατί μου έχει γράψει ο γιατρός αλλά και πάλι τίποτα (καλά ίσως δεν μετράει γτ είναι η ασθένεια τέτοια)
Ενα καλοκαίρι θυμάμαι έπαιρνα σπιρουλίνα και σαν κάτι να έκανε αλλά ανέδυε μια μπόχα:regan:
Πάντως την όρεξη δε νομίζω να την ανοίγουν, ίσα ίσα πολλοί λένε ότι η υπερβολική όρεξη μπορεί να προέρχεται απο έλλειψη βιταμινών/ιχνοστοιχειών και με τη λήψη τους ρυθμίζεται.
Υπάρχουν και αυτές που την ανοίγουν όμως νομίζω, οπότε να διευκρινίσεις να μην είναι τέτοια!Πάντως αν ξέρετε καμία αποτελεσματική σφυρίξτε!
Εσυ δηλαδή Φλο έχεις διαπιστώσει καμία διαφορά όταν την παίρνεις;
Τι στο καλό, τίποτα δεν με πιάνει;:shocked2:
Α Μαρινάκι τώρα είδα ότι παίρνεις ήδη! Δηλαδή νιώθεις ότι στην ανοίγουν; ή απλά φοβάσαι μπας και;
παιρνω μια συγκεκριμενη και μαλιστα οταν την αλλαξα με προτροπη της φαρμακοποιου μου περισυ σε μια βδομαδα αρχισα να τα φτυνω. ξαναπηρα την πρωτη και συνηλθα σε αλλη μια βδομαδα. δεν πιστευω οτι ηταν ιδεα μου αρα κατι κανουν...
δεν αναφεροω μαρκα για ευνοητους λογους αλλα ειναι μια σχετικα οικονομικη και πολυ συνηθισμενη που την βρισκεις παντου. αρχιζει απο c και υπαρχει και σε αναβραζουσα μορφη και σε χαπια
Μήπως τελειώνει και σε m;:puzzled:
Γιατί αν είναι αυτή είναι η πιο πολυδιαφημισμένη και δεν την έχω πάρει ποτέ μάλλον γιαυτό.
Αμαν καλέ και εσύ έχουμε κάνει διαφήμιση σε όλες τις σοκολατοβιομηχανίες, η φαρμακευτική μας μάρανε; :lol:
η διατροφολόγος μου έδινε bion3 και όντως εκείνες δεν την άνοιγαν την όρεξη αλλά δεν έβλεπα και καμιά διαφορά στην ενέργειά μου. Τώρα δοκιμάζω αυτές με το Q10... vital λέγονται νομίζω. όχι δεν έχω δει κάποια αλλαγή, 2-3 έχω πάρει μόνο, απλά ρωτάω καλού κακού...
ναι αυτες οι πολυ-διαφημισμενες ειναι εχω δοκιμασει πολλες αλλα τελικα αυτες νομιζω μου εκαναν καλυτερη δουλεια...
τις σοκολατες ρε υπαρχει λογος που τις διαφημιζουμε, να πουλανε οι καημενοι οι περιπτεραδες! οι φαρμακοποιοι τι αναγκη εχουν;;; :P
Μαρινα μην περιμενεις να φανει αμεσως αλλαγη, πρεπει να περασουν 4-5 μερες και παλι σταδιακη θα ειναι η αλλαγη. εγω το καταλλαβαινα με την νυστα κατ αρχην γιατι εχω θεμα με τον υπνο χωρις 8-9ωρο υπολειτουργω γενικως ενω μ αυτες την παλευα... και αυτες με το Q10 μου εκαναν δουλεια αλλα με αηδιαζε η γευση...
ασχετο: πως ακριβως διαχωριζουμε το υπερφαγικο απο την απλη γουρουνια; γιατι δεν μπορω να καταλλαβω σε τι φαση ειμαι... παντως λιπαρα και ζαχαρη δεν εχω αγγιξει. ακομα. αλλα ολο και κατι μασουλαω και δεν ειναι τσιχλα
Φλο μου αυτό που περιγράφεις είναι το κοινό και πασίγνωστο τσιμπολόγημα!
Τι νιώθεις; Το κάνεις απο βαρεμάρα; Μήπως είσαι στα μέσα του κύκλου ή πριν την περίοδο; Γιατί τότε είναι λόγω ορμονών σίγουρα.
Εγώ το παθαίνω και όταν έχω κοιμηθεί λίγο ή όταν τρώω πράγματα που αν και υγιεινά μου προκαλούν λιγούρα.
Η μπορεί και να μην έχεις φάει και καλά, ε;
Παντώς υπερφαγικό εγώ δε λέω αυτό σίγουρα. Και κρουασάν να μου έλεγες ότι έφαγες πάλι δεν είναι για εμένα.
Αν φάω τόσο ώστε να ικανοποιήσω τη λιγούρα μου, όσο και αν είναι αυτό, δεν το λέω υπερφαγικό με την καμία.
Ασχετα αν μετά απο τύψεις καταλήξει εκεί, αυτό είναι αλλουνού παπά.
Εγώ σήμερα έκανα υπερφαγικό με μπριαμ :crazy:
Καλά αστειεύομαι αλλά έφαγα μισό ταψί (σε 2 δόσεις όμως χαχα), τόσο πολύ μου άρεσε!
Αλλά ήταν γουρουνιά γτ ψιλοέσκασα και τις 2 φορές, δεν σηκώθηκα δηλαδή ανάλαφρη απο το τραπέζι!
να στο περιγραψω για να δεις...
στις 6:30 που εχω το καθημερινο μου απογευματινο (μηλο ζελοκρεμουλα βρωμοκεικ) ξεμεινα απο ζελοκρεμουλα και ειπα να βαλω πανω απο το κεικ μου ενα ξυλακι 0%. αλλα ελα που γλυκαθηκα απο την εξωτερικη επικαλυψη και τα ξυλακια γιναν δυο...
μετα τσιμπησα και μια χουφτιτσα κρανα... αλλα με τσιγκλαγε ο εξ αποδω...
φτανω σπιτι, τα παιδια τρωνε ποπ κορν (low fat παρακαλω μικροκυμματων) και τσιμπησα 3-4... ανοιγω το ψυγειο και βλεπω μια ψευτο κρεπα (αλλα dukan χωρις λιπος και αλευρι) βαζω μεσα μια φετα μιλνερ και μισο λουκανικο γαλοπουλας, την ψηνω και ναταν κι αλλη... και στο καπακι τρωω και το προγραμματισμενο μου βραδυνο να ξεμπερδευω και με δαυτο.... τωρα πινω μια fanda verdia να χωνεψω... εχω κλαταρει...
δε ξερω αν το λενε γουρουνια υπερφαγικο Αγλαια ή Βαγγελη εγω μια φορα θεωρω οτι μηδενιζω απο αυριο...
ξεχασα να περιγραψω συναισθηματα...
αρχικα βαρεμαρα και παρασυρθηκα απο την σοκολατα του παγωτου
μετα ηρθε στο περιπτερο ο συνεργατης που μας προμηθευει τα παιχνιδια απ εξω για να κανουμε ξεκαθαρισμα και μου εβγαλε εναν κουλο λογαριασμο για τον οποιο θα πρεπει να βαλω κι απο την τσεπη μου. αφησα τον αντρα μου να βρει την ακρη ακομα δεν ξερω τι εγινε αλλα εκνευριστηκα.
τωρα θελω να περασει απλα μια ωρα να βαλω τα παιδια για υπνο για να πεσω κι εγω... μαλλον μουροχαβλιαση απο αυτα που κατεβασα ειναι... τυψεις δεν εχω αλλα νομιζω οτι θα εχω το πρωι. συνηθως ετσι παθαινω... γκρρρρρρρρρρρρ
"ασχετο: πως ακριβως διαχωριζουμε το υπερφαγικο απο την απλη γουρουνια; " αυτό ήθελα να σας ρωτήσω κ εγώ κορίτσια χτες...
όμως την απάντηση νομίζω την έχω πρόσφατη: υπερφαγικό είναι να τρως θολωμένη μη πεινώντας έως ότου να τελειώσεις αυτό που άρχισες και μερικές φορές να ντύνεσαι για να βγεις και να πάρεις κ αλλο...και στο 2ωρο να ξανακάνεις το ίδιο πράγμα.
Επίσης, θυμήθηκα την διατροφολόγο, η οποία είχε πάντα μια ελεύθερη μέρα στο εβδομαδιαίο μενού και αυτό ήταν ρουτίνα..δηλαδή φυσιολογικό και επιτρεπτό και σίγουρα όχι κατακριτέο.
Florage εγώ στη θέση σου δε νομίζω να μηδένιζα πάντως. Δηλαδη αμα βγουμε και φάμε άτσαλα τι σημαίνει; ότι "χαλάσαμε τη δίαιτα"; αφου δεν κάνουμε δίαιτα...απλά αλλάξαμε τρόπο διατροφής και αν θέλουμε να το κάνουμε τρόπο ζωής θα μάθουμε να τα θεωρούμε φυσιολογικά αυτα...(στα λέω για να τα ακούω κ εγώ...) Εδώ όταν πήγαινα διακοπές μου ελεγε να δοκιμάζεις ένα απο όλα τα είδη που υπάρχουν στο τραπέζι. Κάτι ήξερε.
δεν θεωρω υπερφαγικο το να φας λιγο παραπανω ακομα και χωρις να πεινας ενω περνας καλα μεσα σε παρεα. και γενικα να γουσταρεις κατι και να το ευχαριστιεσαι...
εγω μεχρι την μιση κρεπα το ψιλοευχαριστιομουν, αλλα απο κει και περα το εκανα ψυχαναγκαστικα δεν το γουσταρα καν απλα ηθελα να τα εξαφανισω να μην τα βλεπω...
εντελως μηχανικα και χωρις ευχαριστηση...
απο την αλλη ομως στο σπιτι υπαρχουν διαφορα γλυκισματα για τα παιδια kinder cookies γλυκο του κουταλιου κυδωνι που λατρευω κι ομως δεν πλησιασα καθολου...
επισης σιγουρα εχω φουσκωσει αλλα δεν ειμαι σε σημειο σκασμου οπως συνηθιζα στο παρελθον και ουτε εχω διαθεση να γινω...
εγω θα το χαρακτηριζα υπερφαγικο μεν αλλα μινι και μετα απο ενα σημειο ελεγχομενο...
δεν ειχε ζαχαρα λιπαρα και μεχρι μπροκολο εφαγα οταν θα μπορουσα χωρις να βγω απο το σπιτι να φαω και σοκολατα...
Τσιμπολόγημα...όπως ακριβώς είπε και η Ασημένια...και μάλιστα υγιεινό τσιμπολόγημα! προχωράς και δεν ασχολείσαι καν
κ εγώ τώρα που γύρισα εβαλα μια πίτα αλαδωτη στην τοστιέρα ζέστανα κ ενα σουβλάκι κοτόπουλο απο χτες, εβαλα και ντοματούλα κ εκανα αυτοσχέδιο σουβλάκι. το σκέφτομαι οτι ήταν παρατραβηγμένο για βραδυνό αλλά σήμερα είμαι γενικότερα off...Οπότε νανάκια και αύριο καινούρια μέρα με τις γνωστές καλές μας συνήθειες.
Ρε Φλο ξεκόλλα που για ένα παγωτό λάιτ και μια ψευτοκρέπα (γιατί αυτά ήταν ουσιαστικά τα "παραπάνω") θα μηδενίσεις!
Μην ακούω χαζά!
Δηλαδή κάθε φορά που θα τρώμε μη προγραμματισμένα και λίγο παραπάνω θα το λέμε υπερφαγικο;
Δίκιο έχει η Μαρίνα, δεν κάνεις δίαιτα κάνεις μια πιο σωστή διατροφή.
Και τι είμαστε μωρέ στρατιωτάκια; Να τρώμε μόνο ότι έχουμε προγραμματίσει και την ώρα που το έχουμε προγραμματίσει;
Κατ'εμέ ΑΥΤΟ είναι "άρρωστο" και όχι η γουρουνιά του να υποκύψεις σε δεύτερο παγωτάκι.
Δεν σε μαλώνω, ξέρεις πώς το λέω, αλλά θυμώνω γιατί τα ίδια σκέφτομαι/κάνω και εγώ!
Ξε-κόλ-λα!
:love:
Ναι ρε συ πολύ παρατραβηγμένο:shocked2:Quote:
Originally posted by mare12
κ εγώ τώρα που γύρισα εβαλα μια πίτα αλαδωτη στην τοστιέρα ζέστανα κ ενα σουβλάκι κοτόπουλο απο χτες, εβαλα και ντοματούλα κ εκανα αυτοσχέδιο σουβλάκι. το σκέφτομαι οτι ήταν παρατραβηγμένο για βραδυνό αλλά σήμερα είμαι γενικότερα off...Οπότε νανάκια και αύριο καινούρια μέρα με τις γνωστές καλές μας συνήθειες.
Πώς το επέτρεψες αυτό στον εαυτό σου;
Αντε τώρα να χωνέψεις βραδυάτικα πίτα αλάδωτη και καλαμάκι κοτόπουλο. Αμ η ντομάτα; Ασε ένα δράμα ζεις.
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑ; Η να πάρω τον βούρδουλα;
οκ κοριτσια, δεν επιμενω αλλο,
εφαγα και 1 συκο και 2 δαμασκηνα για γλυκο τελος και παω για νανακια...
να δω πως θα ξυπνησω αυριο....
ευχαριστω πολυ παντως με εχετε σχεδον πεισει.... νιωθω πολυ καλυτερα νομιζω...
φιλακια πολλα, παω να στολισω το επαθλο και να ταξιδεψω στον κοσμο του μορφεα...