Μετά των παπακίων ή άνευ;
Printable View
Μετά των παπακίων ή άνευ;
φυσικά κ σε περίπτωση επιστροφής κρατάτε τα παπάκια!
Δε θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ λόγο επιστροφής,
ωστόσο εξαιρετική η γενναιοδωρία σας περί παρακράτησης παπακίων!
Είστε σοβαρό γραφείο συνοικεσίων!Αν μείνω ελεύθερη θα σας προτιμήσω!
ιφ γιου αρ κραβινγ ζακ γαλιφιανακης ...δεν ταλκ γιθ δε σπεσιαλιστς!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ νταξει νομίζω ότι έκλαψα απ'τα γέλια. αυτό που ήθελα να εξηγήσω παραπάνω (αλλά για κάποιο λόγο δεν συντονιζόταν το μυαλό με τα χέρια που γράφανε :P ) είναι ότι φυσικά και με ελκύουν οι σωματαράδες (ειδικά αυτές οι γραμμές στο πλάι στο τελείωμα της κοιλιάς ααααχχχ....τι λέγαμε; :P ) αλλά θεωρώ εξίσου αφροδισιακή και την κοιλίτσα.
Ο Ζακ εξαιρετικός μπορώ να πω μέσα στην μπανιέρα. Τολμώ να προσθέσω και ερωτεύσιμος :P
Έλα,μολόγα,Ιωάννα!Μεταξύ μας μιλάμε.Για τα παπάκια τα κάνεις όλα!Ε;
Ναι, αν αντικαταστήσεις το κ με το ρ...χαχαχαχαχαχα
πάλι έγινα κάφρος..δεν θα βρω γκόμενο ποτέ μου :P χαχαχαχαχα
χαϊ κουκλες!
αν και ειμαι καπως μακρια ηλικιακα απο τις περισσοτερες σας, εντουτοις μου προκαλει ομορφη αισθηση που βλεπω οτι οι σημερινες νεες γυναικες ειναι πολυ πιο ωριμες σαν ατομα και σαν γυναικες απο ο,τι ηταν οι γυναικες της δικης μου γενιάς, οταν ησαν στην σημερινη ηλικια σας!
σημερα ειστε ανετες,ακομπλεξαριστες, πιο αληθινες ισως, γιατι δεν θελετε να κρυψετε πραγματα για να δωσετε μια φεηκ εικονα ειτε στις-στους φιλες σας, ειτε σε εναν αντρα που σας ενδιαφερει.
και τα κοριτσια του φορουμ κατα πλειοψηφια εχετε και ενα αλλο ακομα "συν", οτι μαθατε να σκεφτεστε για να εξισορροπισετε το οποιο μειονεκτημα της εξωτερικης εμφανισης.
λογικα η ιωαννα (αλλά και αλλες) αναρωτιεται , τι φταιει?
η κλικ καλα τα ειπε, αλλά και οι υπολοιποι.
το προφανες ειναι οτι η ιωαννα τωρα "παιζει και μαθαινει", αλλά επισης προφανες ειναι, οτι ακομα δεν μαθαινει απο τα λαθη της
σιγουρα θα μαθει στη πορεια, μεσα απο την εμπειρια της
απο την πλευρα ενος αντρα μιλωντας, τι θελει απο μια γυναικα?
ενας γνησιος αντρας, ενα γνησιο αρσενικο (οχι ομως ψευτομαγκακος, οχι κλαρινογαμπρος, ουτε κρυφοαδερφη που το παιζει σερνίκουλας) σε γενικες γραμμες ειναι αυτονομη υπαρξη συναισθηματικα!
πλησιαζει την γυναικα βασικα για σεξ και παραλληλα για να του δινει χαρα και χαμογελο. να μην του τα σκοτιζει...
δεν εχει αναγκη δεσμο (παρά μονο οταν ερωτευτει αλλά αυτο δεν γινεται μεσα σε λιγο καιρο), δεν εχει αναγκη παρεα (εχει φιλους), δεν εχει αναγκη απο οικοκυρικα (ειτε γιατι ειναι ανεξαρτητος, ειτε γιατι καποια μανα θα τον εχει περιποιημενο-ταισμενο κλπ).
πλησιαζει λοιπον την γυναικα για σεξ. ή επιτρεπει σε μια γυναικα να τον πλησιασει εχοντας στο μυαλο του το να περασει καλα μαζι της, με βασικο στοιχειο το σεξ και μετα ολα τα άλλα που σιγουρα θα πρεπει να ειναι κι αυτα ομορφα.
απαραβατος ορος λοιπον για να μεινει περαν της μιας βραδιας ή για παραπανω απο λιγες μερες ενας αντρας, ειναι το καλο κρεβατι
ομως, επιπλεον για να μεινει με μια γυναικα, θελει να νιωθει οτι η γυναικα του τον εχει αναγκη! οτι τον θελει σαν τρελη.
επιπλεον οτι ενω ειναι δυναμικη, ειναι αυτος που την υποτασει εστω και προσωρινα, εστω και στο κρεβατι.
οτι τον γουσταρει σαν αντρα, οτι του την πεφτει απο μονη της. αυτο εξιταρει τον αντρα. τον πραγματικο αντρα. τον ντεμι-σεκ μπορει να τον κομπλαρει
αναρωτιεστε γιατι οι "σκυλες" εχουν τους καλυτερους γκομενους και τους κρατανε κιολας.
ειναι απλο. γιατι αυτες που κρατανε τις σχεσεις τους, οταν κλεινουν οι πορτες και δεν τους βλεπουν οι αλλες, γινονται "κοτουλες" (σε ολα τα άλλα θεματα πλην του σεξ.)
αυτες που παραμενουν σκυλες και με τον αντρα τους-γκομενο τους, μενουν μονες τους ειτε συντομα ειτε αργα.
ή απλα δεν εχουν να κανουν με οριτζιναλ αντρες, αλλά με φεηκ!
επιπλεον, διοτι οι σκυλες ειναι δυναμικες αλλά οταν εσεις δεν βλεπετε, και ενω εχουν δειξει στον αντρα οτι ειναι δυναμικες, κανουν τις "παπιες" στα υπολοιπα ζητηματα εκτος του σεξ. εκει παραμενουν διεκδικητικες αλλά ποτέ απαιτητικες. και αυτο ειναι που συντηρει μια σχεση με εναν αντρα.
κι ετσι ο αντρας σκεφτεται: "με γουσταρει, λιωνει για μενα, με θελει. την φτιαχνω"
και αυτο του δινει χαρα και αυτοπεποιθηση!
ετσι κρατανε οι "σκυλες" τους αντρες τους οσο και αν δεν το πιστευετε καποιες :)
η ιωαννα λοιπον ειναι ειλικρινες ατομο. αυτο ειναι καλο, ειναι αρετη που θα εκτιμησει ενας αντρας
ειναι ευθυμη και χαρουμενη και χιουμοριστρια. και αυτο ειναι μεγαλο συν. σιγουρα ο αντρας που ειναι μαζι της, περνα κοινωνικα καλα. εχει και επιπεδο που πηρε λογω ανατροφης.
αρα? τι παει στραβα? υποθετω (οπως σε χιλιαδες αλλες κοπελες), το σεξουαλικο-συναισθηματικο!
και τι μπορει να φταιει πανω σε αυτο?
ενα, οτι δεν εξιταρει τον αντρα που ειναι μαζι της. δεν του την πεφτει, δεν του "κουνιεται", ή το αντιθετο, ειναι πολυ απαιτητικη και τον κομπλαρει. σιγουρα ομως δεν του κανει "αξεχαστο κρεβατι".
δευτερο ισως ειναι, οτι συναισθηματικα δεν του δειχνει οτι τον εχει αναγκη. αρα τι να μεινει να κανει ο αλλος? να μπλεξει με μια δυναμικη και εξυπνη κοπελα που δεν τον εχει αναγκη?
και τριτο ισως ειναι οτι μπορει να του γινεται πολυ φορτικη (το αντιθετο το αποκλειω καπου, το να ψιλοαδιαφορει δηλαδη, αφου λογικα θα του δειχνει οτι τον θελει αφου φοβαται οτι κι αυτος θα την παρατησει) με αποτελεσμα να τον "πνιγει"
σχετικα με αυτα τα τρια τελευταια μπορει να πεφτω τελειως εξω, αφου δεν την ξερω την κοπελα, σιγουρα ομως τα προηγουμενα αυτων ειναι σωστα , τουλαχιστον οπως τα βλεπω εγω.
ή παιζει και κατι ακομα. το να ετυχε να μην εχει βρει απο συμπτωση εναν αντρα που να αξιζει.
ιωαννα μου, μην "κωλωνεις", εισαι γυναικα που εχεις πολλα συν και που σιγουρα στο μελλον, θα βρεθουν αρκετοι που θα τα εκτιμησουν. απλα δεν ετυχε μεχρι τωρα.
και αν νομιζεις οτι ισχυει κατι απο αυτα τα τρια που ειπα, προσπαθησε να αλλαξεις, αν κατι σου ειναι μπορετό πανω σε αυτα.
ιδιαιτερα το σεξουαλικο, οταν μαθεις να το χειριζεσαι καλα, τοτε κανενας αντρας δεν θα θελει να φυγεις απο τη ζωη του.
οι παππουδες μας ειχαν ενα ρητο
η τελεια γυναικα πρεπει να ειναι:
- κυρια στο σαλονι (εισαι). και αυτο γιατι εισαι ευθυμη, συγχρονη, ακομπλεξαριστη, ζωντανη. χαιρεται δηλαδη να σε παρουσιαζει ο αντρας.
- σκλαβα στη κουζινα (εισαι ή μπορεις να γινεις). το να μπορεις δηλαδη να μην αδιαφορεις για ο,τι ο αλλος θελει απο σενα βοηθεια.
- και ******* στο κρεβατι (εισαι?)?
αν ναι, μην στενοχωριεσαι για τιποτα. ο αντρας ο σωστος, μπορει να ερθει και εκει που δεν το περιμενεις
ρε αδερφέ συγγνώμη κιόλας αλλά κάνε μια διευκρίνηση!
αυτά όλα τα κάνεις για να ρήξεις έναν συγκλονιστικό υπεργαλαξιακό γκόμενο ή για καναν κλώνο του ζακ από πάνω?
(άντε να ναι διασημότητα τουλάχιστον)
Ερώτηση προς τον κύριο που μπήκε στην συζήτηση: δέχομαι ότι απαραίτητο είναι το καλό κρεβάτι (από την πρώτη κιόλας φορά) αλλά συγγνώμη ρε φίλε, αν εσύ π.χ πας με 20 διαφορετικές και δεν ταιριάξεις μαζί τους στο σεξ, τι θα κάνεις; θα μείνεις μπακούρι;
Συμφωνώ ότι το σεξ είναι σημαντικός παράγοντας για να προχωρήσει η σχέση δύο ανθρώπων αλλά δεν απορρίπτεις κάποιον αμέσως επειδή δεν έκανες το κρεβάτι που βλέπεις στις τσόντες. Άποψή μου είναι ότι αν υπάρχει επικοινωνία και διάθεση για βελτίωση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Άρα, ας υποθέσουμε ότι εγώ σαν γυναίκα πάω με κάποιον, ενδέχεται να μην τρελαθώ από τις επιδόσεις του αλλά αν δω ότι μπορώ να συνεννοηθώ μαζί του, θα το παλέψω γιατί υπάρχει επικοινωνία, κατανόηση και κακά τα ψέμματα, αν κάποιος σε φτιάχνει και σου αρέσει, θέλεις να τον ευχαριστήσεις με κάθε τρόπο. Άρα θα μπεις στη διαδικασία να δοκιμάσεις κάτι νέο, σεξουαλικά πάντα, ή να κάνεις κάτι με διαφορετικό τρόπο π.χ προκειμένου να βελτιωθεί ο συγκεκριμένος τομέας.
Εγώ ας πούμε δεν έχω πολλές εμπειρίες σεξουαλικά. Ελάχιστες θα έλεγα. Είμαι όμως της άποψης ότι αν υπάρχει διάθεση για "μάθημα", είμαι υπέρ στο να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό ή να βελτιώσω κάποιο κομμάτι. Δεν δέχομαι να με απορρίψει κάποιος (που με έχει γνωρίσει έστω και λίγο) επειδή στο κρεβάτι περίμενε τη Jenna Jameson και εμφανίστηκε το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Δεν γεννηθήκαμε να ξέρουμε τα πάντα, ούτε υπάρχουν καταγεγραμμένα σε database στον εγκέφαλό μας. Ανοίξτε το στοματάκι σας και μιλήστε και πείτε τι θέλετε, πως σας αρέσει μία συγκεκριμένη πράξη κτλ. Ή διαφορετικά δείχτε το με όμορφο τρόπο εκείνη τη στιγμή.
Άντε, γιατί πολλούς απαιτητικούς βλέπω τελευταία, λες και κεινοι κατέχουν την τέχνη και τα μυστικά του σεξ καλύτερα απ'τον καθένα. Χαλαρώστε λίγο άντρες!
Επίσης όσον αφορά το τρίπτυχο κυρία-σκλάβα-******* έχω να πω το εξής.
Κάθε γυναίκα, μπορεί να είναι ή κυρία ή ******* ή σκλάβα ή όλα μαζί αρκεί να βρεθεί ο άντρας που θα θέλει να γίνει έτσι για πάρτη του. Έχω δει κοπέλες που καίγανε σουτιέν και δήλωναν φανατικές φεμινίστριες και μετά σου λέγανε μυστικά για τον τέλειο μουσακά.
Όπως εσείς αγαπητοί άντρες, μπορεί να σοβαρευτείτε για χάρη μιας κοπέλας έτσι και μεις μπορούμε να κλειστούμε σε μια κουζίνα ή να γίνουμε τα επόμενα αστέρια του Σειρηνάκη, φτάνει να βρεθεί ο άνθρωπος που θα μας το "βγάλει".
Εγώ το καλό μου το παστίτσιο και τις ικανότητές μου στο κρεβάτι δεν τις δίνω όπου και όπου :P
Δεν ξερω τι λέτε εσείς αλλα΄εγώ μπορώ να έχω τα παπάκια που είδα λίγο παραπάνω;;; :-D
Kαι όσο για το εν λόγο τριπτυχο θεωρώ τον ιδάνικο συνδυασμό σε μια γυναίκα ;) Νιώθει κι η ίδια λίγο πιο ολοκληρωμένη νομίζω. Ετσι δεν είναι;;;
θεωρώ οτι αυτό το τρίπτυχο είναι ξεπερασμένο.
η γυναίκα τώρα έχει άλλες απαιτήσεις στην καθημερινότητάς της.ο άνδρας πρέπει να δείχνει κατανόηση να την στηρίζει κ να την βοηθάει.
όταν οι γυναίκες καθότανε σπίτια τους κ φρόντιζαν το νοικοκυριό τους ,την μόρφωσή τους κ τα παιδιά τους μπορούσαν να ακολουθούν το τρίπτυχο.
τώρα έχει να αναλάβει πολλούς ρόλους.
μια γυναίκα που δουλεύει 8-9-10 ώρες την μέρα σε απαιτητικό πόστο,δν μπορεί να γυρίζει σπίτι και να ναι πολυμηχάνημα.
στο τέλος θα ναι κακοποιημένη καφετιέρα!
Ε καλά δεν εννοώ να είναι όπως πάλια! Εννοείται πως οι δουλειές μοιράζονται κλπ κλπ αλλά είναι το attitude που εκπέμπει ρε παιδί μου!
άσε τα ατιτιουντ γιατί χαλάς την πιάτσα κ κακομαθαίνουν οι άνδρες κ μετά τα περιμένουν όλα απο μας!χαχαχαχαχαχα
κακως απαντω, αλλά θελω να σου πω κατι τελευταια μηπως και σου φανουν χρησιμα.Quote:
Originally posted by joanna1991
Ερώτηση προς τον κύριο που μπήκε στην συζήτηση: δέχομαι ότι απαραίτητο είναι το καλό κρεβάτι (από την πρώτη κιόλας φορά) αλλά συγγνώμη ρε φίλε, αν εσύ π.χ πας με 20 διαφορετικές και δεν ταιριάξεις μαζί τους στο σεξ, τι θα κάνεις; θα μείνεις μπακούρι;
Συμφωνώ ότι το σεξ είναι σημαντικός παράγοντας για να προχωρήσει η σχέση δύο ανθρώπων αλλά δεν απορρίπτεις κάποιον αμέσως επειδή δεν έκανες το κρεβάτι που βλέπεις στις τσόντες. Άποψή μου είναι ότι αν υπάρχει επικοινωνία και διάθεση για βελτίωση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Άρα, ας υποθέσουμε ότι εγώ σαν γυναίκα πάω με κάποιον, ενδέχεται να μην τρελαθώ από τις επιδόσεις του αλλά αν δω ότι μπορώ να συνεννοηθώ μαζί του, θα το παλέψω γιατί υπάρχει επικοινωνία, κατανόηση και κακά τα ψέμματα, αν κάποιος σε φτιάχνει και σου αρέσει, θέλεις να τον ευχαριστήσεις με κάθε τρόπο. Άρα θα μπεις στη διαδικασία να δοκιμάσεις κάτι νέο, σεξουαλικά πάντα, ή να κάνεις κάτι με διαφορετικό τρόπο π.χ προκειμένου να βελτιωθεί ο συγκεκριμένος τομέας.
Εγώ ας πούμε δεν έχω πολλές εμπειρίες σεξουαλικά. Ελάχιστες θα έλεγα. Είμαι όμως της άποψης ότι αν υπάρχει διάθεση για "μάθημα", είμαι υπέρ στο να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό ή να βελτιώσω κάποιο κομμάτι. Δεν δέχομαι να με απορρίψει κάποιος (που με έχει γνωρίσει έστω και λίγο) επειδή στο κρεβάτι περίμενε τη Jenna Jameson και εμφανίστηκε το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Δεν γεννηθήκαμε να ξέρουμε τα πάντα, ούτε υπάρχουν καταγεγραμμένα σε database στον εγκέφαλό μας. Ανοίξτε το στοματάκι σας και μιλήστε και πείτε τι θέλετε, πως σας αρέσει μία συγκεκριμένη πράξη κτλ. Ή διαφορετικά δείχτε το με όμορφο τρόπο εκείνη τη στιγμή.
Άντε, γιατί πολλούς απαιτητικούς βλέπω τελευταία, λες και κεινοι κατέχουν την τέχνη και τα μυστικά του σεξ καλύτερα απ'τον καθένα. Χαλαρώστε λίγο άντρες!
μην μιλας επιθετικα σε εναν αντρα ποτέ. ή θα σου ριξει καντηλια και θα σε αγνοησει, ή θα εξαφανιστει και θα σε αγνοει. και στις δυο περιπτωσεις, θα γινεις αορατη για αυτον.
αν μου μιλας καπως αποτομα εμενα που δεν με ξερεις, και το μονο που ηθελα ηταν να σου πω κατι (κατ'εμε) χρησιμο, και επιπλεον δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε, πως θα μιλας σε εναν ανθρωπο που τον ξερεις? και που μαζι του μπορει πολλες φορες να εχεις αντικρουομενα θελω?
δευτερο, δεν μιλησα ουτε για επιδοσεις πορνοσταρ, ουτε για την τζινα
ουτε μιλησα μονο για το σεξ στην σχεση. επικεντρωθηκες σε αυτο περισσοτερο λες και δεν σου ειπα κι αλλα. ναι το σεξ ειναι απο τα πλεον βασικα, αλλά το πιο βασικο ειναι αλλο. το να μην τον στενοχωρεις, το να του δινεις χαρα και να μην τον ζαλιζεις.
τριτο, απο που ειδες οτι οσοι σου πουν δυο πραγματα πρεπει να χαλαρωσουν?
εγω (και οι αλλοι) χαλαροι ειμαστε, ή θα χαλαρωσουμε. το θεμα ειναι αν εσυ θα εισαι σε μια μονιμη σχεση που να σου αρεσει και οχι να γινονται αφαντοι οι αντρες λιγο καιρο μετα μαζι σου...
λυπαμαι αν σε στενοχωρησα ή σε θυμωσα, δεν ειχα τετοια προθεση
πρωτου λοιπον ξανα αναρωτηθεις το γιατι μετα απο λιγο καιρο οι αντρες φευγουν μακρια σου, αναρωτησου τι προσφερεις εσυ σε αυτους για να τους κρατησεις.
σιγουρα δεν τους δινεις κατι καλυτερο απο αυτο που εχουν. αλλιως θα εμεναν.
και βλεποντας το πως απαντησες σε μενα, κανενας αντρας δεν θα ανεχτει να του επιτιθεσαι ή να του πουλας μυαλο, γενικοτερα δηλαδη να του τα σκοτιζεις
αν ετσι μιλας σε εναν τοσο μεγαλυτερο σου και τοσο πιο εμπειροτερο σου, τοτε πως μιλας στους πιτσιρικαδες της ηλικιας σου?
αυτα σκεψου, για να μην χρειαστει να μαθεις μεσα απο δυσαρεστες εμπειριες που θα σε πληγωσουν. και οτι πρεπει μερικα πραγματα να τα δεις πιο "χαλαρα".
βαζω στοιχημα (βλεποντας τις απαντησεις σου σε μενα) οτι εισαι απο τις γυναικες που χωρις ισως το καταλαβαινουν, προσπαθουν να ευνουχισουν την ψυχολογια ενος αντρα. και λογικο ειναι ο αλλος να "την κανει" οταν το καταλαβει λιγες μερες μετα.
για αυτο σου μιλησα για οριτζιναλ αντρες.
στους φεηκ αυτο μπορει να λειτουργει, αλλά αν σου αρεσαν οι φεηκ θα ειχες βρει εναν και θα ηταν μαζι σου.
αφου λοιπον κατα πως φαινεται σε εξιταρουν τα γνησια αρσενικα, τοτε χαλαρωσε, μιλα γλυκα, χαμογελα και πεξτο και λιγο κοτουλα. δεν θα χασεις...
αυτα απο μενα
Γιατί νομίζεις ότι σου επιτίθεμαι; και πόσο μάλλον προσωπικά σε σενα που δεν σε γνωρίζω κιόλας; Δεν με στεναχώρησες, ούτε με θύμωσες, απλά απάντησα στην άποψη που παρέθεσες, η οποία είναι απολύτως δεκτή.
Γιατί παίρνεις ως επίθεση, την αντίθετη άποψη; Εγώ απλά τόνισα το γεγονός ότι πολλοί άντρες μετρούν το σεξ υπέρ του δέοντος. Εννοώντας φυσικά ότι ενδέχεται να απορρίψουν μια κοπέλα με την οποία μπορεί να περάσουν πολύ καλά, μόνο και μόνο γιατί δεν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την πρώτη φορά που πήγαν μαζί της.
Επέτρεψε μου, να γνωρίζω 5 πράγματα παραπάνω για τους άντρες της δικής μου γενιάς, εφόσον λες ότι έχουμε και μια άλφα διαφορά ηλικίας. Επειδή έχω αρκετούς φίλους άντρες και πολλές φορές μιλάμε για τέτοια θέματα, όλοι έχουν παραδεχτεί ότι έδιωξαν κοπέλα που άξιζε από δίπλα τους γιατί όταν πήγαν μαζί της δεν ήταν αυτό που περίμεναν. Ένας φίλος μου μάλιστα, πάνω σε μια κρίση ειλικρίνειας που τον είχε πιάσει, μου είχε πει το εξής: "Είμαστε τόσο μαλάκες που ενώ τη θέλουμε (τη γυναίκα) "παρθένα" σχεδόν αμεταχείριστη, λακίζουμε μόλις δούμε ότι δεν ξέρει να πηδιέται καλά". Οπότε το "άντρες χαλαρώστε" ήταν γενική διαπίστωση και προφανώς και δεν έθιξα εσένα προσωπικά.
Και επειδή, αναφέρθηκες στο τι προσφέρω εγώ και μήπως τους ευνουχίζω, θα επαναλάβω το εξής (γιατί το έχω ξαναφέρει): όταν έχεις μάθει μόνη σου να διαχειρίζεσαι καταστάσεις, προβλήματα, να είσαι κυρίαρχος του εαυτού σου, αυτό ως εκ τούτου οδηγεί σε έναν άλφα δυναμισμό. Δεν προσπαθώ να ευνουχίσω κανέναν αλλά όπως και να το κάνεις έχω μάθει να στηρίζομαι στα πόδια μου και αυτό που αναζητώ είναι έναν άντρα που θα αναγνωρίζει το γεγονός ότι είμαι δυναμική αλλά παράλληλα δεν θα με αφήνει μόνη μου, γενικότερα.
(επειδή σχολάω θα συνεχίσω σε άλλο ποστ!)
γυναίκα,στην κουζίνα σου τώρα
θες κ διπλό ποστ:lol:
χαχαχαχαχα έφυγα έφυγα... πάω να φτιάξω παστίτσιο :P
οκ σορρυ, παρεξηγησα :)
ειναι φανερο οτι εισαι δυναμικη κοπελα. κρατα ομως την δυναμικοτητα σου για τους τριτους και οχι για τον αντρα που θα εισαι μαζι.
ουτως ή αλλως, μια σχεση εμπεριεχει στοιχεια αντιπαλοτητας . απο το αν και που θα βγειτε μεχρι πιο περιπλοκα και συνθετα θεματα
αν λοιπον στις συγκρουσεις σου μαζι του εισαι δυναμικη, γιατι να καθισει μαζι σου?
ποτε μην πας κοντρα με εναν αντρα που θελεις να ειστε μαζι.
το καλυτερο σε αυτη την ηλικια , ειναι το "παιζω και μαθαινω"
οπότε ισως ειναι καλυτερο για σενα αυτο που σου ειπαν και καποιες κοπελες, μην πας σε μονιμη σχεση ακομα, κανε πολλες και μικρης διαρκειας
οταν θα ερθει αυτος που "πρεπει", θα το καταλαβεις απο μονη σου και τοτε θα εχεις αρκετη εμπειρια για να τον κρατησεις
καλη σου μερα!
Δεν καταλαβαίνω πότε η δυναμικότητα έγινε κακό στοιχείο :S
Αυτο το "μην πας κόντρα σε άντρα" δε ακόμα πιο περίεργο! Πραγματικα βρίσκω αυτές τις απόψεις λιγάκι παλαιολιθικές, με όλο το συμπάθειο....
θα συμφωνήσω
τώρα οι γυναίκες δν είναι εξαρτημένες από τους άνδρες. ίσα ίσα πολλές από αυτές δουλεύουν σκληρά.
δν θα καθόμαστε να κάνουμε σαν γατάκια για να ρίξουμε τον έναν κ μοναδικό συγκλονιστικό γκόμενο. αυτά ξεχάστε τα
αλλάξανε οι καιροί.
δν θα κάτσω να καταπιέσω την προσωπικότητά μου για να έχω έναν μαμάκια πάνω από το κεφάλι μου που νομίζει οτι είναι αληθινός ΑΝΔΡΑΣ και δικαιούται να του φέρομαι σαν ναναι βασιλιάς.
ο αληθινός άνδρας αγαπάει πραγματικά κ βαθιά κ δν βάζει τον εγωισμό του πάνω από τον έρωτά του.
επίσης είναι ανεξάρτητος , δν έχει ανάγκη ούτε από την μαμά του ούτε από την γκόμενα να τον καλοπιάνει κ να του χαιδεύει το ΕΙΝΑΙ του.
αντιθέτως καταλαβαίνει αμέσως τα ειλικρινή αισθήματα κ τις καλές προθέσεις κ δν παρεξηγεί συμπεριφορές.
κ επειδή έχω γνωρίσει αληθινούς άνδρες,ξερνάνε με τέτοια καμώματα.
κ μη ξεχνατε το αληθινό είναι πολύ πιο καλό από το τέλειο!
That^
κορίτσια, προφανώς και καλύψατε πλήρως αυτά που ήθελα να εκφράσω μιας και προσπαθούσα να συγκρατηθώ για να μην βρίσω.
επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω το εξής: εφόσον μετράει τόσο πολύ το να το παίζεις γυναικάκι, εμείς οι δυναμικές θα πρέπει να δείξουμε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε; αυτό δεν έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την καραμελίτσα "να είσαι ο εαυτός σου";
just sayin'
κοίτα επειδή μου θυμίζεις λίγο εμένα 5-6 χρόνια πριν, μήπως υπερβάλεις εαυτόν?
δηλαδή μήπως προσπαθείς να φαίνεσαι λίγο παραπάνω δυναμική απότι είσαι?γιατί στο τέλος κ θα σου βγει καταπίεση κ έτσι δημιουργείς λάθος εντυπώσεις
κοριτσια πραγματι ετσι λειτουργειτε σημερα και δεν ειπε κανενας να σκυβετε το κεφαλι στον καθε μαμακια
ουτε και αμφιβαλω το αν καποιες γνωρισατε καποτε και σωστους αντρες. αναρωτιεμαι ομως γιατι δεν ειστε μαζι τους καποιες.
αυτο που ηθελα να πω ειναι αυτο που ειπε ακριβως πριν η ζηλιαρου :)
οτι η πολυ δυναμικοτητα οδηγει στην καταπιεση
ουτε και ειπα το να σκυβετε το κεφαλι μπροστα στο πασα
αν θυμαστε οσες εχετε μια α ηλικια, σιγουρα οι γιαγιαδες σας θα ειχατε ακουσει οτι ελεγαν πως η γυναικα πρεπει να ειναι ενα βημα πισω απο τον αντρα
οχι οτι τουτο θα συμβαινει, απλα ο αντρας ετσι πρεπει να το εισπρατει
αν τωρα, εσεις νομιζετε οτι ειστε τοσο δυναμικες που να μπορεσετε να "καβαλησετε" εναν πραγματικο αντρα, ή θα φατε κερατο, ή θα μεινετε μονες
αλλά μετα μην αναρωτιεστε το τι φταιει...
σας χαιρετω και την επομενη φορα που θα ακουσετε καποιον να μιλα για τα δικα σας προβληματα, μην πεφτετε να τον "φατε" ολες, για καλο σας σας μιλαει
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζετε συμπεράσματα.. δηλαδή, τι; επειδή είμαι δυναμική σημαίνει ότι θα καπελώσω ή θα καβαλήσω αυτόν που θα σταθεί δίπλα μου;
ο άνθρωπος μέσα στη σχέση αλλάζει. αναθεωρείς κάποια πράγματα και σίγουρα βλέπεις μέχρι που σε παίρνει. εσείς έχετε την ίδια συμπεριφορά απέναντι σε όλους τους ανθρώπους στη ζωή σας; θα τρελαθώ δηλαδή με αυτά που βλέπω.
το γεγονός ότι υποστηρίζω τη θέση μου εδώ δεν σημαίνει ότι βγαίνω έξω και πλακώνω στις φάπες όποιον διαφωνήσει μαζί μου. ούτε ο δυναμισμός που έχω εκφράζεται με την ίδια μορφή σε όλους τους ανθρώπους που ξέρω.
Quote:
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζετε συμπεράσματα.. δηλαδή, τι; επειδή είμαι δυναμική σημαίνει ότι θα καπελώσω ή θα καβαλήσω αυτόν που θα σταθεί δίπλα μου;
μου αρεσει που απορεις κιολας :tumble:Quote:
κορίτσια, προφανώς και καλύψατε πλήρως αυτά που ήθελα να εκφράσω μιας και προσπαθούσα να συγκρατηθώ για να μην βρίσω.
μιλατε, οχι μονο εσυ αλλά και οι υπολοιπες μαγκιτισσες, για αντρες και αν καποιος πει κατι που δεν σας αρεσει, θελετε να τον βρισετε κιολας αντι να τον ακουσετε.
την στιγμη που δεν σας εβρισε
σας δινω τις συμβουλες που θα σας εδιναν και οι γιαγιαδες σας που κρατησαν γαμους (τις τοτε σχεσεις τους) για μια ζωη και εσεις αντιδρατε γιατι θελετε να ειστε κοκκορακια. και μετα απορειτε γιατι ειστε μονες (οχι μονο εσυ που ειναι απολυτα φυσιολογικο για ενα νεο κοριτσι αλλά και αλλες που ειναι στα 30 και 40)
σας λεω οτι οι πραγματικοι αντρες ειναι αυτονομοι συναισθηματικα και δεν σας εχουν αναγκη γιατι αυτο που θελουν περισσοτερο , το παιρνουν ευκολα απο την καθε μια και εσεις με λετε παλαιολιθικο.
φοβαστε (οι μεγαλυτερες, εσυ εισαι μικρη για να εχεις νιωσει τετοιο φοβο) οτι θα γερασετε μονες αλλά δεν μπορειτε να μιληστε νορμαλ με εναν αντρα που διαφωνειτε μαζι του. ποσο μαλλον να συζυσετε μαζι του, να σας ανεχτει και να τον ανεχτειτε...
ανετα με λετε "μαλακα" μεσα σας , την στιγμη που εχοντας καλη προθεση τρωω χρονο για να σας πω κατι χρησιμο.
ενταξει κυραδες μου, εσεις που τα ξερετε ολα και εχετε βρει και αντρες σωστους γιατι δεν ειστε μαζι τους?
γιατι φευγουν?
θελετε την αληθεια?
γιατι αν μου σκοτιζετε εμενα τα νεφρα και θελετε να βρισετε και με λετε παλαιολιθικο και οτι και καλα δεν ξερω τι λεω και μου προσαπτετε και λογια που δεν ειπα, την στιγμη που δεν εχετε τιποτα να χωρισετε μαζι μου, τοτε τι θα κανετε στον ανθρωπο που θελετε να περασετε μια ζωη με αυτον και που θα εχετε τοσα πολλα να σας χωριζουν καθε μερα?
ειτε το θελετε ειτε οχι, ειτε σας αρεσει, ειτε οχι, εμεις αυτο που θελουμε το εχουμε
την μια βδομαδα με την μια σας , την αλλη με την αλλη κ.ο.κ.
αυτη ομως που θα μπορεσει να μας κρατησει, ειναι αυτη που εχει μαθει να μας ακουει, που εχει μαθει να μας σεβετε, που εχει μαθει να μην μας σκοτιζει πολυ τα νεφρα
και θα τσακωθουμε μαζι σας, και θα αγριεψουμε και θα μαλακωσουμε
ολα στο παιχνιδι της ζωης ειναι
αλλά οταν πεφτετε σαν μαγκες να μας πουλησετε μαγκιες και εξυπναδες, παιρνετε εξιτηριο και αντε γεια...
αυτα ειχε να σας πει ενας αντρας που σας εχει σπουδασει, που εχει γνωρισει αρκετες σαν φιλες μετα πηδηματος για χρονια παρα τα παραπανησια κιλα του, που εχει κανει δυο γαμους και που ηταν ετοιμος να κανει και δευτερο διαζυγιο γιατι η γυναικα του που ειναι απο τις πλεον δυναμικες γυναικες που εχει γνωρισει, ξεχασε μερικες φορες οτι στον οριτζιναλ αντρα δεν φερονται σαν κοκκορακια... αν εσεις ψαχνετε για αγορακια, κηπ γκοινγκ.
αν ψαχνετε για κατι πιο στρ8, ακουστε το τι σας λενε και παψτε να το παιζετε μπουμπουλινες :wink1:
σταματω εδω την συμμετοχη μου στο παρρον νημα για να μεινουμε αγαπημενοι. καλα να περνατε:tumble:
δηλαδή, το να είσαι δυναμικός ακυρώνει το γεγονός ότι μπορώ να σε ακούσω, να σε σεβαστώ, να μην σε σκοτίζω; μάλιστα.
επίσης, με την ίδια λογική και μια γυναίκα έχει αυτό που θέλει άρα γιατί να αναλωθεί σε έναν άντρα που δεν θα τη σέβεται, που θα της ζητάει να δείξει κάτι άλλο από αυτό που είναι, που θα της πρήζει τα συκώτια, που θα θέλει να την βλέπει με τακούνια ενώ αυτή τα σιχαίνεται, που.. που.. που...
Θα σου πω γιατί. Γιατί ο άνθρωπος είναι συντροφικό ον. Γιατί μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου μια χαρά αλλά κατά βάθος όλοι χρειαζόμαστε κάποιον να μας στηρίξει.
Η δική μου απορία είναι γιατί ενώ όλοι λένε ότι πρέπει να'σαι ο εαυτός σου, εσύ μου λες ότι δεν πρέπει να δείχνω τόσο δυναμική; Πιάστηκες από αυτό και αράδιασες ένα κατεβατό με υπέροχα, κοσμητικά επίθετα τύπου κυράδες.
Και στην τελική, εφόσον όπως λες, δεν μπορούμε να δεχτούμε την δική σου άποψη, γιατί συνεχίζω να σου απαντάω; Προφανώς γιατί δέχομαι την άποψή σου αλλά εγώ προσωπικά δεν την απο-δέχομαι. Αν αυτό είναι κατακριτέο τότε οκ. Σ'αφήνω να είσαι ένα βήμα μπροστά (μιας και είσαι παλαιάς κοπής)
νικόλα δν πέφτει καμία να σε φάει βρε συ,απλά δν συμφωνούμε σε όλα γιατί μερικές από τις συμβουλές που δίνεις δν είναι σύγχρονες κ δν ταιριάζουν ,δν συμβαδίζουν με την ζωή της γυναίκας τη σήμερον.τι να κάνουμε τα πράγματα εξελίσονται ραγδαία
εμένα στην γειτονιά μου κάποτε δούλευαν 50 άνδρες 5 γυναίκες πριν 3 χρόνια τώρα δουλεύουν μόνο 5 άνδρες και καμιά 20αρια γυναίκες
αν με ρωτάς σε ανάλογη συζήτηση που άνδρες θα είχαν την πλειοψηφία και θα μιλούσαν για γυναίκες, οποιαδήποτε γυναίκα εξέφραζε την άποψή της ,θα έτρωγε κ γιουχαρίσματα,μη σου πω κ αισχρόλογα. εμείς λίγο αντιδράμε(σε ατάκες τύπου :πρέπει να είστε ήσυχες κ να λέτε σε όλα ναι) κ μας έβγαλες οτι θέλουμε κ να σας καβαλίσουμε
ξέρουμε όλοι πως συζητάνε οι άνδρες για γυναίκες άστο. σεξιστικά κάφρικα απόλυτα μην την ψάχνεις.οπότε θεωρώ οτι είμαστε πολύ καλές μαζί σου μιας και είσαι μόνο ένας(αστειάκι):roll:
γιατί να σταματήσεις να συμμετέχεις κάτσε εδώ μιας κ είσαι μόνο ένας να έχουμε κ λίγο αντίλογο
δν θεωρώ οτι πρέπει να καβαλάμε κανέναν. και ούτε κ αυτό είναι το ζητούμενο
σε μια ερωτική σχέση πρέπει να υπάρχει ένα κοκτέιλ απο αγάπη φιλία κ έρωτα
απλά πρέπει κ οι άνδρες να καταλαβαίνουν λίγο τι περνάνε οι γυναίκες και να βοηθάνε λίγο την κατάσταση κ όχι να έχουν επιπλέον απαιτήσεις τύπου <<μη μιλάς μη γελάς κινδυνεύει η Ελλάς>>
και εσείς τσούπρες μην κάνετε έτσι: https://www.youtube.com/watch?v=NiTAZRNEI30
απλά βρείτε ένα καλό παιδί να σας αγαπάει κ να σας κοιτάει στα μάτια
εγώ έχω βρει ένα παιδί 100%στρειτ το χω τσεκάρει .αφού βρήκα εγώ ,θα βρούνε κ άλλες γλωσσούδες
όμως έχω πολλούς φίλους που τους αγαπώ τους εκτιμώ αλλά τους βλέπω οτι έχουν προβλήματα στο να εκτιμήσουν σωστά τις γυναίκες δίπλα τους.
άσε που δν έχουν κ καθόλου καλή άποψη για τις γυναίκες γενικά. για μένα αυτό σημαίνει οτι δν ξέρουν να διαλέγουν σωστά.
κοίτα εγώ σου λέω τι έκανα εγώ λάθος μήπως το κάνεις κ εσύ.δν βγάζω κανά συμπέρασμα οτι κάνεις κάποιο λάθος.Quote:
ο άνθρωπος μέσα στη σχέση αλλάζει. αναθεωρείς κάποια πράγματα και σίγουρα βλέπεις μέχρι που σε παίρνει. εσείς έχετε την ίδια συμπεριφορά απέναντι σε όλους τους ανθρώπους στη ζωή σας; θα τρελαθώ δηλαδή με αυτά που βλέπω.
το γεγονός ότι υποστηρίζω τη θέση μου εδώ δεν σημαίνει ότι βγαίνω έξω και πλακώνω στις φάπες όποιον διαφωνήσει μαζί μου. ούτε ο δυναμισμός που έχω εκφράζεται με την ίδια μορφή σε όλους τους ανθρώπους που ξέρω.
ναι βρε χαρά μου, το ξέρω. ο πληθυντικός ήταν για άμεση απάντηση και στους δυο σας.
τέλος πάντων, εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε όοολα αυτά που περιέγραψες πιο πάνω
α επίσης κ μόνο που μας είπες τριαντάρες σαραντάρες νικόλα πρέπει να φας μπαν!:cool:
Εγω ξέρετε τι βλέπω από τη συζήτηση σας με το Νικόλα; Οτι τελικά οι γυναίκες, οι παρούσες εδώ τουλάχιστον, είναι αυτές που τα απαιτούν όλα, κάποια γιατί είναι γυναίκες και έχουν ανάγκες και τα υπόλοιπα γιατί είμαστε στον 21ο αιώνα και αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα. Και ο τίτλος είναι "τι ζητάνε οι άντρες;"... σεξ καταρχάς που είναι και το βασικότερο και εφόσον περάσουμε από αυτό το στάδιο τα απολύτως απαραίτητα. Δλδ δε θα ακούσετε άντρα να ζητάει τη γατουλα που θα είναι σκύλα στο κρεβάτι, σεφ στη κουζίνα και να δείχνει κατανόηση σα τα φιλαράκια του που θα ήταν το ανάλογο με αυτά τα ουτοπικά τύπου σκυλάκι-πρίγκηπας(συγνώμη αλλά αυτό που περιγράφηκε σα πρίγκηπας εμένα σα σκυλάκι και μάλιστα ευνουχισμένο μου έκανε) και στο κρεββάτι αλήτης.
ATTACK!!!!!!!!!!!!
Εγώ επιμένω πως both of us έχουμε τον ίδιο βαθμο συναισθηματικης ασταθειας, γιατι πολύ απλά ΔΕΝ έχει να κάνει με το φύλο, αλλά με τον άνθρωπο!!!!
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο καθένας μας έχει μια διαφορετική εικόνα και άποψη τόσο για τα δύο φύλα όσο και για το τι ζητάει το καθένα φύλο ξεχωριστά.
Αν θα πω κάτι με σιγουριά είναι ότι ο καθένας μας ζητάει διαφορετικά πράγματα ανάλογα την ηλικία, τα βιώματα, τη φάση στην οποία βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στη ζωή του. Σίγουρα υπάρχουν βέβαια τα δεδομένα π.χ το σεξ το οποίο αναφέρθηκε από όλους τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.
Όσο για τη συναισθηματική ανεπάρκεια/αστάθεια που λέτε, θα συμφωνήσω με την σκάρλετ. Δεν έχει να κάνει με το φύλο αλλά με τον άνθρωπο και το πως αυτός είναι μεγαλωμένος.
Τέλος, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη, θα πω προς τον φιλιππάρα ότι οι γυναίκες έχουμε γίνει απαιτητικές (πράγμα το οποίο ισχύει) γιατί έχουμε να προσφέρουμε εξίσου πολλά πράγματα στον σύντροφό μας. Από τις σεξουαλικές επιδόσεις (λόγω της σεξουαλικής απελευθέρωσης των τελευταίων χρόνων) και μαγειρικές ικανότητες μέχρι στήριξη και σεβασμό προς τον άλλον.
Quote:
Originally posted by filipparas
Εγω ξέρετε τι βλέπω από τη συζήτηση σας με το Νικόλα; Οτι τελικά οι γυναίκες, οι παρούσες εδώ τουλάχιστον, είναι αυτές που τα απαιτούν όλα, κάποια γιατί είναι γυναίκες και έχουν ανάγκες και τα υπόλοιπα γιατί είμαστε στον 21ο αιώνα και αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα. Και ο τίτλος είναι "τι ζητάνε οι άντρες;"... σεξ καταρχάς που είναι και το βασικότερο και εφόσον περάσουμε από αυτό το στάδιο τα απολύτως απαραίτητα. Δλδ δε θα ακούσετε άντρα να ζητάει τη γατουλα που θα είναι σκύλα στο κρεβάτι, σεφ στη κουζίνα και να δείχνει κατανόηση σα τα φιλαράκια του που θα ήταν το ανάλογο με αυτά τα ουτοπικά τύπου σκυλάκι-πρίγκηπας(συγνώμη αλλά αυτό που περιγράφηκε σα πρίγκηπας εμένα σα σκυλάκι και μάλιστα ευνουχισμένο μου έκανε) και στο κρεββάτι αλήτης.
εσύ δν θα θελες μια κοπέλα πιστή να σαγαπάει ,να σε νοιάζεται, γιαυτό που είσαι χωρίς εσύ να έχεις να σκεφτεσαι διαρκώς οτι πρέπει να φέρεσαι με ένα συγκεκριμένο μοτίβο(να λέω πάντα το σωστό πράμα,να μην παραφέρομαι,να μην γκρινιάζω ,να μην ζηλεύω κτλ κτλ)?
όταν έχεις προβλήματα κ θες να τα μοιραστείς,όταν έχεις θυμό ,νεύρα που τα βγάζεις?σε κάποιον που μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου φαντάζομαι,κ περιμένεις από αυτόν να σε καταλάβει.
η κοπέλα αυτή είναι το σκυλάκι σου δηλαδή?
δν καταλαβαίνω γιατί ένας καλός άνθρωπος με κατανόηση να θεωρείται σκυλάκι?
για μένα σκυλάκι κάνει ένα άνδρα το να μην έχει δική του ατομικότητα. ποια ζήτησε κάτι τέτοιο? αντιθέτως εσείς ζητάτε μια γυναίκα ήσυχη ,να μη μας σπάει τα ούμπαλα, να μην μας καταπιέζει να λεέι σε όλα ναι κτλ κτλ και αν έχει κ μεγάλα βυζιά την παντρευόμαστε.
και σε πείραξε που απαντώ "αυτά ξεχάστε τα"?
δηλαδή τι έπρεπε να πω ναι τάκη έχεις δίκιο(που λέει κ η διαφήμιση) θα κοιτάξω να ικανοποιήσω τις ορέξεις κάποιου κ μετά να είμαι καλό κορίτσι κ να κάνω το σταυρό μου μήπως κ με δει σοβαρά?
Προφανώς και τα θέλω αυτά, όπως είπα πέρα από το σεξ χρειάζονται και τα απαραίτητα - αυτονόητα όπως αγαπη, σεβασμός... το τρίτο να σέβεται τη προσωπικότητα μου και να μη θέλει να με αλλάξει καλό θα ήταν αλλά προσωπικά δε το απαιτώ μιας και δε νομίζω να υπάρχει γυναίκα που να μπορεί να το προσφέρει
Μα εσείς δε ζητάτε κάποιον να είναι πιστός και να σας αγαπάει κλπ, ζήτατε κάποιον να μη κοιτάζει άλλη και να μη σκεφτεί καν. Επειδή είναι άντρας πρέπει να αναλάβει όλες τις "αντρικές δουλειές" αλλά επειδή έχουμε ισότητα να κάνει και τις μισές "γυναικείες"... γενικά έχετε μπει σε ένα τριπάκι όπου το 50-50 σας φαίνεται πάρα πολύ λίγο. Όταν εγω είμαι ήσυχος, δε σε καταπιέζω και δε σου σπάω τα ούμπαλα ε ναι θέλω τα ίδια, όσο τρελό κι αν σου φαίνεται. Δε θα σου πω πως να συμπεριφερθείς, δε με ενδιαφέρει αν κοιτάξεις τον τύπο που είναι φέτες στη παραλία, αν θα φωναξεις μου είναι αδιάφορο.
Και τέλος, αν έχει μεγάλα βυζιά το συζητάμε, κάνουμε και παραχωρήσεις σε τέτοιες περιτπώσεις :smug b:
χαχαχαχαχα μου αρέσουν οι απόψεις σου ΧΔ