let me guess: Χανιά
:P
Printable View
let me guess: Χανιά
:P
Κι εγώ νιώθω ευγνωμοσύνη για την Παρασκευή...
Είμαι ευγνώμων για τους 9 μήνες ποιοτικιάς διατροφής μου και την αντιμετώπιση της συναισθηματικής μου υπερφαγίας! :-p
Είμαι ευγνώμων για το τριήμερο
για την ξεκούραση
για το Μάη
για τον άντρα μου που σκέφτηκε να πάει χθες στο σουπερ μαρκετ και στο φούρνο
τη Μυρωδάτη για την όμορφη πορεία της, που μας δίνει θάρρος και κουράγιο
Μαρουλένια αι λοβ γιου! :smug:Quote:
Originally posted by marulenia
τη Μυρωδάτη για την όμορφη πορεία της, που μας δίνει θάρρος και κουράγιο
πάλι καλά που μου χωράει έστω αυτό το ένα παντελόνι από πέρσι
ευγνωμοσύνη
που είμαι αρτιμελής
που υπάρχει ανοχή κι αγάπη στον κόσμο
που ακυρώθηκε σήμερα μια συνάντηση που είχα και δε θα τρέχω τελείως σαν την τρελή
για τους ξηρούς καρπούς
για τη συνταγή για πρωινό με γιαούρτι και βρώμη ( http://diatrofis-imerologio.blogspot...g-post_27.html )που ενώ δεν έτρωγα γιαούρτι την είδα τόσες πολλές φορές που αποφάσισα να τη δοκιμάσω και ξετρελάθηκα!!
παιδί μου όποιος ξέρει να τρώει ,βρίσκει χαρά κ με τα υγιεινά! αυτό τουλάχιστον το έχουμε κατακτήσει αν μη τι άλλο!
υπάρχει παράδεισος κ στο μούσλι!
:smilegrin:Quote:
Originally posted by marulenia
ευγνωμοσύνη
...για τους ξηρούς καρπούς
για τη συνταγή για πρωινό με γιαούρτι και βρώμη ( http://diatrofis-imerologio.blogspot...g-post_27.html )που ενώ δεν έτρωγα γιαούρτι την είδα τόσες πολλές φορές που αποφάσισα να τη δοκιμάσω και ξετρελάθηκα!!
Μαρουλάκι μου δεν είναι τέλειο πρωινό;
Είμαι εθισμένη σ' αυτό!!
Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!
Πάντως και εγώ είμαι ευγνώμων που υπάρχουν οι ξηροί καρποί!! :thumbup:
:smilegrin:Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
παιδί μου όποιος ξέρει να τρώει ,βρίσκει χαρά κ με τα υγιεινά! αυτό τουλάχιστον το έχουμε κατακτήσει αν μη τι άλλο!
υπάρχει παράδεισος κ στο μούσλι!
Είσαι θεά!
Συμφωνώ 1000%!
ευγνωμοσύνη για την φιλοσοφία,
"κάνε ότι μπορείς σιγά σιγά και ότι κάνεις", που ειπώθηκε σε ανύποπτο χρόνο από άνθρωπο εξαιρετικά υπερκινητικό.θα μου πεις σιγά τα ωά. επειδή ειπώθηκε όμως από το συγκεκριμένο άτομο είχε κ τον ανάλογο αντίκτυπο σε μένα! είναι πολύ απλό απλά εγώ ήμουν ανέκαθεν του "κάντο οσο καλύτερα κ πιο γρήγορα μπορείς κ αν δν μπορείς κάτσε κάτω κ άρχισε την γκρίνια κ τα κλάματα"
από τότε προσπαθώ να κάνω τις δουλειές μου αργά αργά χωρίς πολλές πολλές νευρώσεις και χωρίς να βάζω στον εαυτό μου στάνταρτς. έτσι έχω παρατηρήσει οτι καταφέρνω πολύ περισσοτερα
πςςςς 2 σε 1 εξάσκηση ευγνωμοσύνης- υπομονής!!
Όποιος το είπε είχε πολύ δίκιο!
Με το άγχος και την τελειομανία δεν καταφέρνουμε τίποτα!
ξεχασμένο υπερτόπικ!
σήμερα νιώθω ευγνωμοσύνη που υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν στα σοβαρά αυτό που κάνουν κ προσφέρουν βοήθεια κ στήριξη.
νιωθω ευγνωμοσυνη που εχω συγγενεις οπως ενας θειος μου που ειχε να με δει 2-3 χρονια κ το πρωτο πραγμα που μου ειπε ειναι "γιατι ετσι βρε κουκλα μου, πολλα κιλα πηρες..." κ μου θυμισε πρωτον να μην πηγαινω σε οικογενειακες συναντησεις κ δευτερον να αρχισω να σκεφτομαι τον εαυτο μου κ οχι μονο τους αλλους..
Quote:
Originally posted by Ioli_sun
νιωθω ευγνωμοσυνη που εχω συγγενεις οπως ενας θειος μου που ειχε να με δει 2-3 χρονια κ το πρωτο πραγμα που μου ειπε ειναι "γιατι ετσι βρε κουκλα μου, πολλα κιλα πηρες..." κ μου θυμισε πρωτον να μην πηγαινω σε οικογενειακες συναντησεις κ δευτερον να αρχισω να σκεφτομαι τον εαυτο μου κ οχι μονο τους αλλους..
Χαχαχαχα!! Να μην πηγαίνω σε οικογενειακές συναντήσεις! Απίστευτη ατάκα... Με έκανες και γέλασα!!
χαχαχα ιόλη πολύ καλά το έθεσες!
αχ αυτοί οι παππούδες- θειοι! εμένα μου την είπε έτσι ένας πελάτης μεγαλούτσικος. "πρέπει να χάσεις κιλά". κ συνέχιζοντας μου αποκάλυψε το "μεγάλο μυστικό" για μια διατροφολόγο που βοήθησε να χάσει η κόρη του σε ένα μήνα 11 κιλά. ποπο λέω από μέσα μου βασανιστήρια!
άρχισα κεγώ με την σειρά μου το χιούμορ να δείξω οτι είμαι άνετη κ ακομπλεξάριστη κ οτι δν έχω πρόβλημα που μου το είπε μπροστά σε όοοοολους και μάλιστα συνέχισα κ την συζήτηση κ καλά να μάθω όντως από τις γνώσεις του κυριούλη που τόσο "καλοπροαίρετα" ήθελε να μοιραστεί μαζί μου αλλά από μέσα μου έβραζα...
Κ εγω πιστευω οτι καποιος που δεν ειναι μέλος της οικογένειας σου, οταν σου λεει τετοια πραγματα το κανει αποκλειστικά κ μονο για να σε προσβάλει. Εμενα μου ειχε τύχει στην ηλικία των 25, παλι με μια πελάτισσα στο γραφειο που δούλευα κ μου λεει, πρεπει να χασεις κιλα κ ειναι απαράδεκτο να εισαι ετσι, κ της απάντησα, στον πατέρα μου κ στον γκόμενο μου ετσι αρέσω. Δεν άντεξα, την πλήρωσε αυτη κ για ολους τους προηγούμενους...
Ευγνωμοσύνη για τα ερωτευμένα μάτια που σε κάνουν να μη χάνεις την πίστη σου στις ιστορίες αγάπης.
Ευγνωμοσύνη για την κρέμα κρυοθεραπείας..
Ευγνωμοσύνη για όσους με εκτιμούν κι εκτιμώ..
και πολυ καλα εκανες! δεν καταλαβαινουν καποιοι ανθρωποι οτι το να πεις στον αλλο "πρεπει να χασεις κιλα" δεν ειναι απλα μια συμβουλη για την υγεια του γιατι σχετιζεται με την εμφανιση του, την αυτοπεποιθηση του κλπ... δεν ειναι σαν να λες π.χ. "πρεπει να κοψεις το καπνισμα". Τωρα αν το καταλαβαινουν κ το κανουν επιτηδες ειναι χτυπημα κατω απο τη μεση κ θελουν πολυ κραξιμο!!!Quote:
Originally posted by eleni1986
Κ εγω πιστευω οτι καποιος που δεν ειναι μέλος της οικογένειας σου, οταν σου λεει τετοια πραγματα το κανει αποκλειστικά κ μονο για να σε προσβάλει. Εμενα μου ειχε τύχει στην ηλικία των 25, παλι με μια πελάτισσα στο γραφειο που δούλευα κ μου λεει, πρεπει να χασεις κιλα κ ειναι απαράδεκτο να εισαι ετσι, κ της απάντησα, στον πατέρα μου κ στον γκόμενο μου ετσι αρέσω. Δεν άντεξα, την πλήρωσε αυτη κ για ολους τους προηγούμενους...
Μανταμ η σταση σου αψογη!! χαρα στο κουραγιο σου! εγω επειδη ακουω τετοιου τυπου "συμβουλες" απο πολυ μικρη εχω χασει την υπομονη μου.. ειναι το κοκκινο πανι μου που λενε! αφηνιαζω!!!! χαχαχαQuote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
χαχαχα ιόλη πολύ καλά το έθεσες!
αχ αυτοί οι παππούδες- θειοι! εμένα μου την είπε έτσι ένας πελάτης μεγαλούτσικος. "πρέπει να χάσεις κιλά". κ συνέχιζοντας μου αποκάλυψε το "μεγάλο μυστικό" για μια διατροφολόγο που βοήθησε να χάσει η κόρη του σε ένα μήνα 11 κιλά. ποπο λέω από μέσα μου βασανιστήρια!
άρχισα κεγώ με την σειρά μου το χιούμορ να δείξω οτι είμαι άνετη κ ακομπλεξάριστη κ οτι δν έχω πρόβλημα που μου το είπε μπροστά σε όοοοολους και μάλιστα συνέχισα κ την συζήτηση κ καλά να μάθω όντως από τις γνώσεις του κυριούλη που τόσο "καλοπροαίρετα" ήθελε να μοιραστεί μαζί μου αλλά από μέσα μου έβραζα...
Καλησπέρα! Νιώθω ευγνωμοσύνη για το ότι υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσάς,που έχουν το θάρρος να μοιράζονται τις ανησυχίες και τα προβλήματα,και αντί να κατακρίνουν και να κρίνουν ο ένας τον άλλον δένονται σαν ομάδα και βοηθάνε ο ένας τον άλλον
Νιώθω ευγνωμοσύνη που άν δεν ήταν η μαμά και το αγόρι μου να με ταρακουνίσουν ακόμα θα είμουν η κοπέλα που απλά θα ευχόταν κάποτε να γινόταν κορμάρα και ταυτόχρονα θα καταβρόχθιζε και την σοκολάτα απο απογοήτευση
Νιώθω ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα και που μου έδωσαν ευκαιρίες να πιστέψω και εγώ σε εμένα..
Νιώθω ευγνωμοσύνη για όλα τα κακά και τα καλά που πέρασα,ώστε να είμαι σήμερα ζωντανή. <3
λέω να κάνω μια τελευταία άσκηση ευγνωμοσύνης για φέτο και να γράψω τι μου δόθηκε απλόχερα στο 2015 και τι κατάφερα να κάνω για μένα.
- έχω την δυνατότητα να εργάζομαι, μεγάλη υπόθεση στις μέρες μας.
- οι γονείς μου ,παρά την διαφορά ηλικίας που έχουμε, είναι γεροί και δυνατοί και γερνάνε επιτυχώς και τους χαίρομαι.
- πήρα μπόλικη αγάπη
- εμφανίστηκαν ίχνη από κάτι που έψαχνα.
- κατάφερα να περιορίσω 2 κακές μου συνήθειες.
- τόλμησα να δεχτώ την βοήθεια από τρίτους
- δοκίμασα την υπομονή μου
- μπήκα στην διαδικασία να δοκιμάσω κάτι πιο εξωστρεφές
- τόλμησα να λουφάρω όταν εξαντλήθηκαν οι αντοχές μου
- απάντησα ,υπερασπίστηκα τον εαυτό μου ,ζήτησα εξηγήσεις και έθεσα όρια.
τέλος να ευχαριστήσω όλους εσάς τους συμφορουμίτες που ανέχτηκατε τις αερολογιές-παπαροφιλοσοφίες-μπουρδολογίες μου. εύχομαι να αυξάνονται οι θαμώνες και να μειώνονται τα τρολ-μποτ.
How to be more Grateful
Δηλαδή πώς να είμαστε πιο ευγνώμονες...
Ευγνωμοσύνη
για τους φίλους
για το επιτραπέζιο με τις όμορφες εικόνες που όσες φορές κι αν το παίξω δε θα το βαρεθώ ποτέ
για τον συ
που γεννήθηκα σε παραθαλάσσια πόλη και ξέρω τι σημαίνει να ανοίγει το μάτι σου από το μπλε
ευγνωμοσύνη για κάθε ένα που συμμετέχει στις ασκήσεις ευγνωμοσύνης και με βοηθά να μην ξεχνώ να κάνω τις δικές μου
Σε ευχαριστώ λοιπόν Δόνια Δουλτσινέα :)
Μαρουλένια τρελα ξενυχτια!!
party animal αστα να παν Λενιω
Έτσι πρεπει το καλοκαιρι! Χαιρομαι ελπιζω να περνάς καλα!!
τι κάνετε σύντροφοι φορουμίτες! σας χαιρετώ όλους από εδώ και κάνω την άσκηση ευγνωμοσύνης μου για τον μήνα Αύγουστο.
-νιώθω ευγνωμοσύνη που δρόσισε σήμερα. ελπίζω να κρατήσει λίγο ακόμα.
-που σε λίγες μέρες έρχεται πάλι το πσκ
-που ανταλλάζω μαγνητάκια με τους φίλους μου και κοιτάω όμορφες φωτογραφίες
Μανταμ χαθηκες, ελπιζω να εισαι καλα!!
Kαλα που σχολιασατε γιατι δεν ειχε πεσει στο ματι μου το ημερολογιο ευγνωμοσυνης. Λοιπον, γιατι ειμαι ευγνωμων.
-Γιατι εχω δικο μου σπιτι, κρεβατι, πιατο φαι, μενω με τους γονεις μου που σε γενικες γραμμες ειναι αγαπημενοι
-Στο απο πανω διαμερισμα μενει η γιαγια μου με τον θειο μου και πολλες φορες μαζευομαστε, σχεδον καθε μερα, και ας μην εχω αδερφια νιωθω αγαπη και ζεστασια
-Εχω περασει εκει που θελω
-Θα κανω ερασμους το 2019
-Εχω υγεια, εχω χασει κιλα και οκει σε βαθος χρονου θα χασω και τα υπολοιπα
-Εχω μια παρεα απο το πανεπιστημιο, καλα κοριτσια που αν τυχον δημιουργηθει ενα θεμα παντα το συζηταμε και το λυνουμε.Παρα το γεγονος οτι απο το σχολειο δεν αξιζει κανεις να κρατησω, τουλαχιστον βρηκα αυτες τις κοπελες.
-Θα ακουστει περιεργο αλλα νιωθω ευγνωμων τελικα που δεν εμπλεξα με εναν που κοντευα να μπλεξω.
-Ειμαι ευγνωμων που μπορω να κανω εγω επιλογες για διαφορα θεματα και οχι αυτα για μενα.
-Ειμαι ευγνωμων που γνωρισα προσφατως εναν ψυχοθεραπευτη που κανει μια λεγομενη θεραπεια θητα και καναμε λιγο και με βοηθησε, αλλα προκειται να κανουμε μια μεγαλη συνεδρια και ειμαι υπερενθουσιασμενη. Δυστυχως, καταλαβα οτι οι ψυχολογοι ειναι ενα αχρηστο επαγγελμα. Κανεις ενα θητα και στανιαρεις. Αρκει να πιστευεις.
Αυτα νομιζω!
(σημερα εφαγα κατι καραμελιτσες γαλακτος χαχα, παλι το χαλασα αλλα καλη καρδια. Διακοπες ειχα, ας με δικαιολογησω παλι για να μην νιωθω ασχημα.)
Go on !!!
A ξεχασα, η γιαγια εχει και σκυλο και καθε μερα παιζουμε :D
Δηλωνεις μεχρι 2 πανεπιστημια με σειρα προτιμησης και μετραει ο μεσος ορος των μαθηματων που εχεις δωσει μεχρι στιγμης αρκει να εχεις δωσει τουλαχιστον 10 μαθηματα συνολικα και το επιπεδο της γλωσσας σε β2 που για τα αγγλικα ειναι το lower! Αρα τυπικα ειναι μονο ο μεσος ορος.
Αγγλια θελω, εχω σταμπαρει 2 πανεπιστημια σε τελεια τοποθεσια!!! :D
Οσοι κανουν την θεραπεια αυτη δεν ειναι ψυχολογοι με πτυχιο ωστοσο ειναι πολυ πιο αποτελεσματικοι. Γιατι ο ψυχολογος απλα συζηταει μαζι σου και αναλυει γιατι εχεις το ενα και το αλλο. Απαξ και κανεις το θητα, δυστυχως, αντιλαμβανεσαι οτι ο ψυχολογος ειναι αν οχι αχρηστος, χωρις λογο υπαρξης. Υπερβολικη και ακραια αποψη μεν, αλλα την υποστηριζω, πλεον. Ευτυχως αυτος ειναι γνωστος μας και θα μου το κανει χωρις λεφτα. Απλα ετυχε και συναντηθηκαμε και εκανα λιγο και ειδα αποτελεσμα στον τροπο σκεψης μου, στην ενεργεια μου, και γενικα. Μπορω να σου στειλω σχετικα λινκ αν εχεις ορεξη να δεις περι τινος προκειται.
Με λιγα λογια, ενω με τον ψυχολογο συζητας, με αυτον του λες τι προβληματα εχεις, τι αρνητικες σκεψεις κανεις και με μια σειρα απο ερωτησεις βρισκετε τη ριζα του προβληματος. Και εκεινος συγκεντρωνεται πνευματικα και ενορατικα και βαζει ολη του την ενεργεια και επεμβαινει στον εγκεφαλο σου με την συμπαντικη ενεργεια, σου βγαζει τα αρνητικα ''προγραμματα'' και ενσταλασσει στο μυαλο σου τα ''θετικα'' τους. Δηλαδη ενω βλεπει μια αρνητικη κατασταση, πιστευει με ολη του την ενεργεια οτι υπαρχει η αναλογη θετικη και σου αλλαζει τις εγκεφαλικες συναψεις. Μπορει να ακουγεται μεταφυσικο, μπορει να το εξηγω και χαλια, αλλα δεν ειναι, ειναι απλη φυσικη, βασιζεται στη δυναμη της θελησης και του εγκεφαλου.
http://thetahealinggreece.com/el/
Υπαρχει και βιντεο στο youtube ειναι δυο μερη 50 λεπτα το καθενα, απο την Μαρια Τελιδου. Αν θες δες το και πες μου και εσυ εντυπωσεις. Αν θες μπορω να σου στειλω και πιο εξειδικευμενα σε u2u! =) φιλια :love:
Αυτη ειναι η μέθοδος αυτο εχω διαβασει κ εγω... Κ εγω σκεφτομαι οτι θα μου αρεσε να παρακολουθήσω καποιες συνεδρίες, σκεφτομαι ομως τα χρηματα κ προτιμώ να τα ξοδέψω σε κατι αλλο, αν κ σγρ θα βοηθούσε.. Κορίτσια σας ευχομαι καλες σπουδες! Ειναι τα καλυτερα χρονια!
Και εγω, μην νομιζεις, εαν αυτος ο κυριος δεν ηταν γνωστος μας και δεν προσφεροταν δωρεαν, δεν ξερω κατα ποσο θα κινητοποιουμουν να παω γιατι τα λεφτα ειναι δυσκολα, οσο και αν τα αξιζει η συνεδρια.
Γεια σου Dulcinea :D
Εμενα μου ειπε να κανονισουμε κανενα 7ωρο μια μερα, κανονικα 70 ευρω ειναι, αλλα σε εμενα δωρεαν. Το νοημα ειναι ακριβως αυτο, το κανετε μια φορα και μετα δεν το ξανακανετε. Βεβαια μου εχει πει οι ανθρωποι που εχουν πολυ αρνητικο περιβαλλον σε βαθος χρονου ξαναπανε, αλλα σε βαθος χρονου, οχι πχ καθε βδομαδα. Και αν δεν πας στον ψυχολογο η αποσβεση θα γινει ανετα των χρηματων.
Τα αποτελεσματα, για να μην λεμε ανακριβειες, δεν ειναι αναγκαιο να τα δεις εκεινη τη στιγμη. Εκεινη τη στιγμη απλως νιωθεις καλυτερα χωρις να ξερεις γιατι. Και με το περασμα του χρονου μακροχρονια το προβλημα μειωνεται. Δηλαδη, εγω εκανα με αυτον πολυ λιγο γιατι οπως ξαναειπα βρεθηκαμε για λιγο, εκανα για την αυτοπεποιθηση, για το χασιμο κιλων και το να βαζω τα ορια μου. Η διαδικασια ειναι οτι αφου στα εμφυτευσει τα θετικα στο μυαλο, μετα το συμπαν σε δοκιμαζει. Πχ μετα απο αυτο εφαγα και βαφλα και σουβλακι που ειχα να φαω εναν χρονο. Ομως, δεν ενιωσα ΚΑΘΟΛΟΥ τυψεις και συνεχισα με πολυ μεγαλυτερη ευκολια τη διατροφη μου. Η πχ αρχισα να νιωθω πιο ομορφη οταν εβγαινα εξω. Και με το περασμα του χρονου ολο και μειωνεται το προβλημα. Δηλαδη δεν ειναι μαγικο τσακ μπαμ, τελειωσες. Αλλα φυσικα ειναι αποτελεσματικο και σε βοηθα απιστευτα.
Εγω σταματησα, ναι, γιατι συνειδητοποιησα πρακτικα οτι δεν με βοηθουσε καθολου. Απλως της ελεγα, μιλαγα, μιλαγα,μιλαγα, οκ ηταν καλο γιατι ενιωθα οτι μιλαω σε καποιον που με καταλαβαινει αλλα μεχρι εκει. Αυτο μπορει να το κανει και ενας εμπιστος σου φιλος. Αλλα με γενικες συμβουλες τυπου αγαπησε τον εαυτο σου, δεν πας πουθενα. Η με το να μου αναλυσει γιατι εχω το χ προβλημα, παλι, χαιρω πολυ,purple. Πρακτικα, δεν γινεται κατι χειροπιαστο που να σε αλλαξει. Με αυτο αλλαζει η ενεργεια σου, και στην ουσια το εχεις κανει μονος σου, γιατι στον εγκεφαλο σου πια εχεις θετικα προγραμματα, οχι αρνητικα οπως ειχες. Και δινεις τη μαχη ΜΟΝΟΣ που σε βαθος χρονου να πουμε εαν δεν την εχεις κερδισει, σιγουρα εχεις μειωσει το προβλημα στο 70% ! Και οσο περναει ο χρονος ακομα περισσοτερο!
Και εγω δεν ξερω αν θα βρεις στην επαρχια καποιον που να ασχολειται. Ευχομαι να περασεις Αθηνα, να βρεθουμε μαζι και με τον θεραπευτη μου και να κανει την καλυτερη τιμη που αν του πω η κοπελα ειναι φιλη μου μπορει να στο κανει και ετσι! Yπομονη εναν χρονο λοιπον!:eureka:
7 ωρες συνεχομενες;;;; καλα τι λεγατε ττοσες ωρες;; βεβαια 70 ευρω ειναι καλη τιμη αλλα κ παλι ειναι καμποσα χρηματα, θα προτιμουσα να παρω κανενα ρουχο η καλλυντικα που τελευταια αγοραζω αρκετα. Θα ηθελα παντως καποια στιγμη να παω.. εαν εχω χρηματα που μου περισσευουν..
Οχι, δεν καταλαβες, δεν εκανα τη συνεδρια αυτη ακομη, οταν την κανω να αναμενετε εντυπωσεις! Dulcinea, κοιταξες τιποτα απο αυτα που ειπα? :)
Ναι, μην ακουω χαζα, πιστευω σε σενα, με συστημα και θεληση θα πετυχεις! Το χεις εσυ :)