Παντως κ εγω βλεπω τελευταια πιο συχνα απο ο,τι παλιοτερα, κ μαλιστα σε διαφορες ηλικιες. Ειναι δυσκολη κατασταση, μακαρι να μπορεσιυν κ εκεινες να βρουν την ισορροπια στην ψυχη τους κ μετα στο φαγητο. Οπως ολοι μας δηλαδη...
Printable View
Παντως κ εγω βλεπω τελευταια πιο συχνα απο ο,τι παλιοτερα, κ μαλιστα σε διαφορες ηλικιες. Ειναι δυσκολη κατασταση, μακαρι να μπορεσιυν κ εκεινες να βρουν την ισορροπια στην ψυχη τους κ μετα στο φαγητο. Οπως ολοι μας δηλαδη...
Με στενοχωρησε ο πρωην μου που μου εστειλε τί κανω και στη συνεχεια μου εστειλε καταλαθος αιτημα απο το badoo οπου ψαρευει κοπελιτσες.
Με στενοχωρει που ειχε θεμα με τα κιλα μου.
Με στενοχωρει που τον σκεφτομαι ακομα κι ας μην αξιζει να ασχολουμαι αλλο, που μου εστειλε οταν ειχα καταφερει να ηρεμησω και να κατευνασω τα συναισθηματα μου...
Δεν ξερω πώς να προχωρησω ουσιαστικα. Πώς να εχω αυτοπεποιθηση οταν ολοι κοιτουν κιλα, ραγαδες, ατελειες....και καθε φορα που νιωθω οκ με μενα καποιος -του οποιου η αποψη μετραει- μου ριχνει ενα σχολιο και με ισοπεδωνει.
Δηλαδη με μειον δεκα κιλα θα ειχα περισσοτερη αξια για τους αλλους? Ή παλι κατι αλλο θα εβρισκαν?
Δεν ξερω...μεγαλωνω και αντι να βαζω τα πραγματα σε μια σειρα, νιωθω τα παντα μεσα μου και γυρω μου σαν ντομινο.
Afratoulini μου, μπορώ να σε καταλάβω σε κάποιο επίπεδο, καθώς και εγώ βίωσα πριν χρόνια έναν τραυματικό χωρισμό,
τον οποίο δυστυχώς ακόμα να ξεπεράσω πλήρως.
Παρά το γεγονός πως τότε βρισκόμουν σε κανονικά κιλά, ο άνθρωπος εκείνος μου πέταξε 1-2 κουβέντες που κατέληξαν
βαθιά μέσα μου, με έκαναν να νιώθω εν καιρώ λιγότερο επιθυμητή και τελικά συντετριμένη.
Τα λόγια αυτά δεν είχαν να κάνουν με τα κιλά, αλλά με μεμονωμένα χαρακτηριστικά της εμφάνισης και του χαρακτήρα μου.
Το συμπέρασμα είναι, και αυτό που θα ήθελα να καταλάβεις, πως όχι, δε συνδέονται όλα με το βάρος,
και ναι, αν κάποιος θέλει να σου πει κάτι κακοπροαίρετο θα βρει τον τρόπο.
Επίσης, μεγαλώνουμε σημαίνει έχουμε και περισσότερες ευθύνες, οπότε αυτό από μόνο του
είναι φυσικό να μας δημιουργεί άγχος και ανασφάλειες.
Όσο αφορά τα κιλά, βλέπω έφτασες τα 73, δε νιώθεις καλύτερα; Εγώ μόνο κοπλιμέντα παίρνω από τους γύρω.
Ε, σ'αυτά τα κιλά (και με το ύψος μας) δεν είναι εύκολο να σε αποκαλέσει κάποιος παχουλή...
Blossomακι μου, σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Ετσι οπως τα λες ειναι...Κοιτα, ειναι γνωμες που δεν με ενοχλουν και αλλες που με πληγωνουν. Πχ οταν ο αλλος σε διαλεγει για συντροφο...και μετα σου πεταει κατι τετοια ενω προσπαθεις να χασεις κιλα σε κανει να αναρωτιεσαι γτ σε διαλεξε εξαρχης!
Ειμαι πολυ καλυτερα σημερα παντως. Οσο για τα κιλα που εφυγαν, ηταν κι αυτα υγρα και μυικη μαζα απο ο,τι μου εδειξε η ζυγαρια και εχω παρει λιγο λιπος!!
Ολο το καλοκαιρι ημουν λιγο στις μαυρες μου και δεν ειχα διαθεση ουτε για περπατημα ουτε για μπανια.
Τωρα ομως πρεπει να κινητοποιηθω γτ το να μιζεριαζω μονο κακο μου κανει.
Ισως αποφασισω να παω σε διατροφολογο πια. Ισως ετσι μαθω γτ ως ελαχιστα υπερβαρη (1,69 με 73 κιλα) εχω ποσοστο λιπους μια παχυσαρκης γυναικας (43%)
Συγχαρητηρια για τη δικη σ απωλεια, βλεπω ο στοχος ειναι πολυ κοντα!!!!!!!!!!!!:D :D
Αφρατουλινι εισαι μια χαρα κοριτσι μου, χαλιεσαι για καποιον που δεν αξιζε τον κοπο?! Υπαρχιυν κ ανδρες που αξιζουν.. παμε παρακατω! Κανε καποια αθλητικη δραστηριοτητα για να μεωθει το λιπος αφου τα κιλα δεν ειναι πολλαγια να χασεις, ευχομαι συντομα να νιωσεις οπως πραγματικα σου αξιζει, αισιοδοξη κ χαρουμενη!
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι γύρω σου που σε πληγώνουν με τις... 'γνώμες' τους
ή οι προβληματισμοί σου αφορούν αποκλειστικά τη συμπεριφορά του πρώην σου.
Δε μπορούμε να ξέρουμε γιατί σε επέλεξε, όπως γράφεις, για σύντροφο, όπως δε μπορούμε να ξέρουμε ποιές δικές του
ανασφάλειες τον οδηγούσαν να σε φέρνει σε δύσκολη θέση με τα λόγια του.
Καλύτερα να επικεντρωθείς στο γιατί τον επέλεξες εσύ για σύντροφο. Σου άξιζε/αξίζει τέτοια συμπεριφορά;
Όταν το απαντήσεις αυτό, θα βρεις και την ηρεμία, είμαι σίγουρη.
Χαίρομαι πολύ που νιώθεις καλύτερα σήμερα και στηρίζω 200% (τουλάχιστον)
την απόφαση σου να συμβουλευτείς ένα διατροφολόγο!
Προσπαθώ να μαντέψω τι μπορεί να φταίει για το υψηλό ποσοστό λίπους, αλλά ειλικρινά δε μπορώ.
Θα μου πεις, ειδικός είσαι;
Όχι, όμως και εγώ για 8 χρόνια τρεφόμουν με πολύ κακές τροφές, μιλάμε για άπειρα σουβλάκια και σοκολάτες...
Και μηδαμινή γυμναστική.
Παρόλα αυτά, το ποσοστό λίπους παραμένει γύρω στο 33.
Θέλω να πάω σε διατροφολόγο σύντομα, όταν φτάσω τα 70 κιλά. Για να δω τι κατάφερα...
Ο στόχος κάθε άλλο παρά κοντά είναι ωστόσο, έχω ρίξει ρυθμούς τελευταία.
Καλή συνέχεια βρε afratoulini, και ξαναμιλάμε!
Stay strong! :love:
Blossom μου, οχι μονο ο πρωην (απλα εκεινος καταφερε να με πικαρει πιο πολυ).
Παντα υπαρχουν ανθρωποι που θα σχολιασουν, ειτε γιατι πραγματικα ενδιαφερονται για σενα, ειτε γιατι θελουν να σε πικαρουν, ειτε γιατι...ξερω γω...ετσι τους ηρθε και πετουν τη γνωμη τους στο ακυρο λες και τους αφορα!
Πριν λιγες μερες μια παλια μου συναδελφος και φιλη π με περναει πολλα χρονια μου ειπε να παω γυμναστηριο να φτιαξω κορμι. Ειχε ομως εναν τροπο που δεν με προσεβαλε καθολου.
Απο την αλλη εχει τυχει πχ η κολλητη μου να μου πει αν δεν φαω τιποτα "ε, δεν πειραζει, να χασεις και κανα κιλο!" (η οποια ειχε πολλα κιλα παραπανω μεχρι προσφατα). Αυτο ναι, με πειραξε πολυ εκεινη τη στιγμη, κι ας ειναι κολλητη με οικειοτητα και τα σχετικα.
Οι γιαγιαδες μ θα μ σχολιασουν σιγουρα "παχυνες" ή "αδυνατησες" αλλα ξερω οτι απλα θελουν η εγγονη τους να ειναι fit για να βρει και κανενα γαμπρο να δουν κανα δισεγγονο κι αυτες. Τις αγαπαω τρελα οποτε δεν μπορω να τους θυμωσω για πολυ (αλλα τα δισεγγονα τα ξεκοβω εξαρχης χαχαχαχχα).
Παντα μα παντα θα βρεθει ενας "καλοθελητης" ,μπλοσομακι μου, και πιστευω πως πολλοι ανθρωποι το βιωνουν αυτο με τα κιλα τους και την εξωτερικη τους εμφανιση γενικοτερα.
Δεν λεω οτι πρεπει να ειμαστε ευθικτοι. Ισα ισα που πρεπει να μενουμε απαθεις, να μην μας ενοχλουν αυτα. Απλα, δεν το ελεγχουμε παντα και σιγουρα εχει να κανει με το τι θεση εχει στη ζωη μας ο εκαστοτε ανθρωπος που θα σχολιασει.
Οσο για το λιπος, εκανα ακριβως τη κακη διατροφη που εκανες κι εσυ μεχρι αρχες 2012. Σουβλακια, πιτσες, καρμποναρες, μπισκοτα και αμετρητες σοκολατες. Τα κιλα μου τοτε ηταν γυρω στα 88 και καταφερα να χασω 15 τοτε. Εκτοτε εχω μονιμως συξομοιωσεις. Ισως αυτο δεν βοηθαει στο να μειωθει το λιπος + η ελλειψη ασκησης.
Το δικο σου ειναι παρα πολυ καλο και σιγουρα στη συνεχεια θα μειωθει κι αλλο!!
Απλα το λιπος με προβληματιζει οχι μονο οπτικα αλλα και απο θεμα φυσικης καταστασης και ενεργειας.
Bye for now!
:roll:
Καλά ναι, σίγουρα υπάρχουν 'καλοθελητές', το γνωρίζω και εγώ από πρώτο χέρι. :lol:
Απλώς έτσι όπως τα έγραψες, μου δημιουργήθηκε η αίσθηση πως περισσότερο η στάση του πρώην
σε κάνει να νιώθεις ανεπαρκής και τους υπόλοιπους τους παίρνει η μπάλα - αν γίνομαι κατανοητή.
Τέλος πάντων, πραγματικά τα κιλά είναι εύκολο να φύγουν αν το πάρει κάποιος απόφαση, ο χαρακτήρας από την άλλη...
Δεν αλλάζει! Δυστυχώς. Και κρίμα γι' αυτούς που μόνο να κρίνουν τους τρίτους ξέρουν και όχι τους εαυτούς τους.
Εντωμεταξύ... Τους τελευταίους μήνες ζυγίζομαι σε μια ζυγαριά που υποτίθεται κάνει και λιπομέτρηση,
αλλά δεν την πολυεμπιστεύομαι γιατί δεν είναι κάποιας μάρκας - ασχέτως που την αγόρασα από φαρμακείο.
Έδειχνε ποσοστό λίπους 33.6 κάπου στα 76 κιλά αν θυμάμαι καλά, και σήμερα δείχνει 32.8 στα 73.6 κιλά.
Afratoulini ή όποιος άλλος γνωρίζει, είναι φυσιολογική η αναλογία σε σχέση με την απώλεια βάρους;
Δηλαδή -1% λίπος με αντιστοιχία -2.5 κιλά; (στο περίπου)
μπλόσομ χωρίς να έχω καμιά φοβερή γνώση επί τούτου, κατά την γνώμη μου είναι θεμιτό να χάνεις περισσότερο λίπος κ λιγότερο βάρος τώρα που έχασες 10 κιλά. δηλαδή συνήθως προς το τέλος(μιας κ έχεις πιάσει φυσιολογικό bmi) οι περισσότεροι δυσκολεύονται να μειώσουν τα κιλά τους αλλά όσο κάνουν διατροφή κ άσκηση βελτιώνεται η εικόνα τους γιατί χάνουν λίπος, βελτιώνουν τον μεταβολισμό κ τις καύσεις. καλό θα ήταν να κοιτάξεις μήπως υποσιτίζεσαι και χάνεις μύες αν κ δν νομίζω οτι παίζει τέτοιο ενδεχόμενο με εσένα. το πιο πιθανό είναι απώλεια καλοκαιρινών κατακρατήσεων.
αφρατουλίνη πόσο μου την δίνουν κ εμένα τέτοιου είδους σχόλια από όπου κ αν προέρχονται. άλλες φορές με πληγώνουν, άλλες με αφυπνίζουν άλλες με θυμώνουν. το καλύτερο είναι να μάθουμε να τα κάνουμε να έχουν θετικές επιπτώσεις πάνω μας.
εγώ δν τα καταφέρνω καθόλου καλά σε αυτόν τον τομέα. ειδικά όταν πρόκειται για την μάνα μου κατευθείαν με πιάνει το παράπονο κ νιώθω λίγη.
ιδανικός σύντροφος για εμένα όμως είναι αυτός που ναι μεν σε κάνει να θέλεις να γίνεσαι καλύτερη αλλά κ σε θέλει ακριβώς για αυτό που είσαι. οποιος δν έχει καλή πρόθεση ως προς αυτά τα δύο(δν λέω όλοι βελτιωνόμαστε μέσα από μια σχέση) δν είναι κατάλληλος κ απλά τον ξεχνάμε.
@eleni1986 σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!!!! Χτες αρχισα αεροβικη για αρχαριους. Εστω 15 λεπτακια για αρχη...ομως νιωθω να ξεσκουριαζω! Μακαρι να το κρατησω. Εσυ πως τα πας???
@μπλοσομ μου δεν εχω ιδεα για την αναλογια λιπους. Απλα εγω κατα κυριο λογο κανω καθιστικη ζωη...αυτο με εχει φαει τοσα χρονια. Τα υπερφαγικα μου τα εχω ελαττωσει κατα πολυ, οι μεριδες μου ειναι κανονικες...πολλες φορες αποφευγω και το βραδυνο...αλλα το λιπος ανεβαινει και η μυικη μαζα κατεβαινει. Αρα....κινηση!!!! Η βλακεια που εκανα ειναι οτι περιμενα τοοοοοοοσα χρονια να χασω κιλα για να παω γυμναστηριο οταν θα ειχα κατεβει καπως. Αλλα δεν τα καταφερα γτ εχω ολο αυξομοιωσεις. Τωρα σκεφτηκα να αρχισω λιγες ασκησουλες στο σπιτι και αν φτασω σε ενα καλουτσικο επιπεδο αντοχης να αρχισω γυμναστηριο.
Πολυ καλο το λιπος σου!!! Αλλα και η ζυγαρια να μην ειναι ακριβειας (που δεν βρισκω τον λογο να λεει ψεματα χαχαχ) οταν χανεις λιπος, χανεις ποντους και αυτο φαινεται και στα ρουχα. Η μαμα μου πχ δεν εχασε πανω απο 2 κιλα σε ενα μηνα αλλα εχασε γυρω στους 7 ποντους με τα μπανακια κ το περπατημα.
@ Μανταμ Σου Σου μου, εχεις δικιο. Απλα θεωρω χαζο το να διαλεγεις καποιον και μετα να προσπαθεις να τον αλλαξεις. Aaaaanyway....θα το ξεπερασω κι αυτο, που θα παει . Αν και με βλεπω να μενω στο ραφι με τα βιβλια αλλα τες πα...
Αχ, Μαντάμ σου σου, ακόμα να φτάσω στα 73, δηλαδή στα -10 κιλά. Όταν γίνει αυτό θα κάνω party! :lol:
Συμφωνώ και επαυξάνω, είναι σαφώς και πάντα προτιμότερο να χάνεις λίπος παρά υγρά και μύες.
Στην περίπτωση μου τα κιλά τα χάνω πάρα πολύ αργά, γι' αυτό και δεν ανησυχώ ιδιαίτερα.
Τρώω τα πάντα σε μικρότερες ποσότητες και κάνω περπάτημα καθημερινά.
Ωστόσο, επειδή μιλούσαμε για ποσοστά λίπους, είπα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος συγκεκριμένα για αναλογίες.
Προσωπικά, παρατήρησα πως χάνοντας 2.5 κιλά, έφυγε 1% λίπος και μια περιέργεια την έχω, είναι καλή αυτή η απώλεια;
Εσύ πως τα πας, δε μας λες! Κάνεις κάποια προσπάθεια αυτόν τον καιρό;
Για 'μενα το φθινόπωρο πάντα συνδεόταν με αλλαγές, νέους στόχους και όνειρα...
Αφρατουλίνι μου, πόντους χάνω, ναι! Τις προάλλες δοκίμασα ένα σορτσάκι που μου ανέβαινε μέχρι τα γόνατα,
και πλέον θέλει μόνο λίγο για να κουμπώσει!
Συγχαρητήρια για την απόφασή σου, θα δεις πως πολύ σύντομα θα συνηθίσεις και θα την αποζητάς καθημερινά την άσκηση!
Επίσης, δεν είναι ανάγκη να αποφεύγεις το βραδινό, αρκεί αυτό να είναι κάτι ελαφρύ, όπως γιαούρτι, φρούτο, σαλάτα κλπ...
Δεν πεινάς πολύ όταν δεν τρως κάτι;
Έχω την εντύπωση πως πρέπει να αρχίσουμε να κλείνουμε θέσεις για το ράφι...
Όχι τίποτα άλλο, να μην μας πάρουν και τις καλές, κοντά στα σοβαρά βιβλία!!!!! :P
https://66.media.tumblr.com/11ec7863...7imdo1_500.gif
αγαπω Χαρι Ποτερ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ <3 <3 <3
Ειχα ξαναξεκινησει στο παρελθον ζουμπα και βιντεακια στο σπιτι αλλα τα παρατησα οσο αποτομα τα αρχισα.
Τωρα αν σου πω οτι μολις χτες συνειδητοποιησα τον λογο!!! Επεσα κατευθειαν στα βαθια. Δεν γινεται απο εκει που κουνιεμαι μονο για εναν περιπατο μια φορα στις δεκα μερες ή μονο για δουλειες του σπιτιου να το γυρισω στο χορο και στην αεροβικη 60 λεπτα τη μερα.
Οποτε αποφασισα αργα και σταδιακα. Εψαξα για βιντεακια για αρχαριους και υπερβαρους και βρηκα ακριβως αυτο που ηθελα.
Δεν περιμενω να γινει καμια wow δουλεια. Aλλα μονο που θα κουνιεμαι λιγο ειναι καλυτερο απο το τπτ.
Μπραβο για το σορτς!!!!!!!!!!! Εχω κι εγω ενα παντελονι attrattivo που το ειχα παραγγειλει περυσι λαθος νουμερο και δεν το γυρισα πισω επειδη ηταν σε προσφορα και θα μ χρεωναν τα μεταφορικα. :P Θελει γυρω στα 5-6 κιλα για να κλεισει το φερμουαρ. Αν το πετυχω κι αυτο θα κανουμε το παρτι μαζι οταν φτασεις 73!!
:tumble:
*τελικα εφαγα 4-5 αμυγδαλα για βραδυνο
Κ εγω εχω ενα τετοιο παντελονι, υπολογισα λαθος το νουμερο κ ελπιζω αυτην την φορα να μπορεσω να το βαλω. Η ζουμπα ειναι τοσο ευχαριστη, εγω εκανα περσι κ με ειχε βοηθησει φοβερα μονο την πρωυη εβδομαδα πονουσα κ ημουν κ 100 κιλα τοτε. Μετα απο 1 μη α εβγαζα το προγραμμα χωρις διακοπες.
Μπλόσομ αυτό λέω μήπως εξαρτάται από την φάση που είσαι στο αδυνάτισμα η αναλογία κ από τον κάθε ένα ξεχωριστά, τι κατακρατήσεις κάνει κτλ. Δες εδώ ας πούμε http://archive.in.gr/Reviews/placeho...ngItemID=67391
Τίποτα μπλόσομ δν κάνω τίποτα. Απλά σας παρακολουθώ μήπως βρω κεγώ κίνητρο. Προσπαθώ μόνο να μετράω τα βήματά μου τις τελευταίες μέρες.
Αφρατουλίνη ναι δν είναι φυσιολογικό να θέλει κάποιος να σε αλλάξει αλλά ίσως δν θέλει να σε αλλάξει απλά να σε προσβάλει ή να σε πατήσει εκεί που πονάς για να νιώσει ίσως καλύτερα με τον εαυτό του με το να προσπαθήσει να σε μειώσει.
Ελένη πραγματικά ευχάριστη η ζούμπα
Ξερετε ποιο ειναι το θεμα μου; Οτι πραγματικα ειχα αποδεχτει το σωμα μου με τα ελαττώματα του, τα κιλα του, τα υπερ και τα κατα. Αλλα με βλεπω ασχημη μεσα απο τα ματια των ανθρωπων που σχολιαζουν αρνητικα. Κι εκει το χανω.
Με αγχωνει που μεγαλωνω...με αγχωνει η κατασταση που επικρατει γυρω μας...Αλλα σημερα με αγχωσε επιπλεον το 1ο επεισοδιο τ 5ου κυκλου prison break :P
Με αγχώνει που δεν αναγνωρίζεται η αξία μου και μπαίνω πάντα τελευταία προτεραιότητα..με αγχώνουν τα κιλά μου..με αγχώνει ότι μισώ τους πάντες γιατί δεν πιστεύω στην αληθινή φιλία γι'αυτό με αγχώνει που δεν μπορώ να έχω φίλους..με αγχώνει η μοναξιά, η αδικία..τα στερεότυπα της κοινωνίας..με αγχώνει ότι έγινα όλα αυτά που μισούσα και ότι όλοι οι άλλοι το ίδιο είναι..με αγχώνει ότι κάθε μέρα στενοχωριέμαι και περνούν έτσι οι μέρες..αυτά..με αγχώνει που δεν έχω έναν άνθρωπο να του πω τα πάντα.. και με αγχώνει που η "κοινωνία" μας δίνει αξία σε άτομα που έχουν αποδείξει ότι είναι ένα τίποτα ή έστω έχουν μικρότερη αξία και άτομα που πραγματικά αξίζουν τα αφήνει στο περιθώριο ίσως από ζήλεια δεν έχω καταλάβει ακόμη..
Rain μ σ εχω στειλει u2u
Αφρατουλίνι δεν μου ήρθε! :( :(Quote:
Originally posted by afratoulini90
Rain μ σ εχω στειλει u2u
περνανε οι μερες και δεν κανω κατι για μενα, ομως προσεχω τη διατροφη λιγο χωρις πιεση κι αυτο με χαροποιει πολυ!
Μπράβο MissButterfly αυτό είναι πολύ θετικό!
rain σου ξαναστειλα!!!! Πιστευω να ηρθε αυτη τη φορα χαχαχαχαα
Μου ήρθε, ναι. Τις άλλες δύο φορές δεν μου είχε έρθει. :)
Με αγχωνει που 6 συνεχομενες μερες εκανα υπερφαγικα και πηρα σχεδον 2 % λιπος για τη πλακα και δωρακι 2,800 κιλα. Νιωθω σαν να μπαλονοψαρο και με ενεργεια στον πατο.
Αυτο το λιπος...τοσο δυσκολο να το καψεις αλλα το παιρνουμε για τη πλακα! Ποσο αδικο.
Όντως! Δυστυχώς!! Μερικοί λένε ότι όσο καιρό σου πήρε να παχύνεις άλλο τόσο σου παίρνει να αδυνατίσεις και αυτό είναι δίκαιο δεν είναι όλα όμως ψυχρή λογική!! Υπάρχει και το συναίαθημα!! Κάποιοι έχουν εξάρτηση από το φαγητό!!Quote:
Αυτο το λιπος...τοσο δυσκολο να το καψεις αλλα το παιρνουμε για τη πλακα! Ποσο αδικο.
ακριβως...ειδικα οσοι πασχουμε απο συναισθηματικη υπερφαγια ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι. Πολλοι λενε "απλα μη φας" ή "απλα τρωγε λιγοτερο". Δεν ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγεται...
:thumbup::thumbup:
Σημερα με αγχωσε το οτι εκανα υπερφαγικο και με στενοχωρησε το οτι συναισθηματικά νιωθω διχασμένη.
Κουράγιο αφρατουλίνι και καλή δύναμη!!
Σε ευχαριστω rain μου! Δν ειμαι στη καλυτερη μου φαση.
Ούτε κι εγώ διατροφικά. Ελπίζω να εννοείς κι εσύ μόνο διατροφικά και όχι κάτι άλλο!!
Με αγχωνει το δεν θα με αγαπησει ποτε κανείς πραγματικά και οτι δεν θα καταφερω να κανω ξανα σχεση.
Με στενοχωρεί το οτι ποναω. Ποναω και δεν μπορω να διαχειριστω αλλον ψυχικο πονο.
Σαν να είσαι μέσα στο μυαλό μου .. Αυτές οι σκέψειςείναι συχνές .. και είσαι και πιο μικρή από εμένα ..😞Quote:
Με αγχωνει το δεν θα με αγαπησει ποτε κανείς πραγματικά και οτι δεν θα καταφερω να κανω ξανα σχεση.
Με στενοχωρεί το οτι ποναω. Ποναω και δεν μπορω να διαχειριστω αλλον ψυχικο πονο.
Κάτι άλλο που με στεναγχωρεσε και σήμερα είναι η γαϊδούρια μιας συναδέλφου και το ποσό μα πόσο κ..λοχαρακρηρας είναι ...
:(
Πήγα στο ραντεβού για την πρόβα νυφικού για το γάμο μου και με το καλημέρα σας, με άρπαξε η υπεύθυνη από τα μούτρα.
Καλά μικρό κορίτσι είσαι κάνε κάτι, πως είσαι έτσι, τι πάχια είναι αυτά, κάνε λιποαναρρόφηση -εγώ κάθε χρόνο κάνω, μην τρως, γυμνάσου, πάρε το τάδε σκεύασμα από το φαρμακείο με 22 ευρώ να δεις τι καλό που είναι -εγώ το παίρνω συνέχεια, εγώ 53 ετών είμαι και δες σωματάκι που έχω και δεν με αφήνω να χαλάσω, θες και νυφικό και που να σε βάλω, τίποτα δεν έχω στο νούμερο σου, πουθενά δεν μπαίνεις έτσι όπως είσαι, πρέπει να ράψουμε, μην μου πεις ότι θες και σχέδια και γούστα κοίτα πως είσαι στον καθρέφτη, τι είναι αυτό το πράγμα σαν αερόστατο είσαι, πως να ντύσεις ένα μπαλόνι, ότι και να βάλεις δεν σου πάει....
Και για να μην τα πολυλογώ, όχι στεναχωρέθηκα, φαρμακώθηκα τελείως...:(
Μη στεναχωριέσαι! η πωλήτρια δεν ξέρει τι της γίνεται! ούτε να μην τρώς ειναι η λύση ούτε η λυποαναρόφηση, ούτε τα χημικά σκευασματα!
η λύση είναι να αγαπήσεις τον εαυτό σου, και το σώμα σου έτσι όπως ακριβώς είσαι αυτή τη στιγμή, να του δίνεις καλή ποιοτική τροφή, να προσέχεις να αγκαλιάζεις τον εαυτό σου! μη ξαναπάς σε αυτήν δεν αξίζεις να σε προσβάλει, ούτε να πάρει τα λεφτά σου! Κανένας δεν εχει δικαίωμα να σε κρίνει γιατί μόνο εσύ ξέρεις τι περνάς στην ζωή σου!
Αγάπα τον εαυτό σου, και μην ακούς κανέναν. :blush:
Συμφωνω με αιλουρο Σαντρα! Τι πραγματα ειναι αυτα; Με ποιο δικαιωμα στα ειπε αυτα; Ηθελε το "καλο" σου η μηπως απλα ηθελε να ξεσπασει σε σενα η ειχε τρελα; Μη δινεις σημασια και μην ξαναπας σ'αυτην! Μπορει να σε ζηλευει κιολας που παντρευεσαι.
Tassos67i έχεις δίκιο! Μπορεί όντως να σε ζηλεύει Sandra που παντρευεσαι αν εκείνη είναι ελεύθερη και θέλει να παντρευτεί. Καλύτερα να μην ξαναπάς σε αυτή, πήγαινε σε άλλο μαγαζί να βρεις νυφικό. Αυτή να είναι η "τιμωρία" της να σε χάσει από πελατρια αφού δεν ξέρει να φέρεται και να μιλάει. Πραγματικά Sandra δεν αξίζει να ασχολείσαι με τέτοιους ανθρώπους, την συγκεκριμένη πωλήτρια κομπλεξικη θα την χαρακτήριζα.
Ξέχασα να αναφέρω ότι η κυρία φοράει και ένα σωρό καλλυντικά προϊόντα προσώπου, λαιμού, χειλιών, ματιών, σέρουμ και από πάνω την κρέμα στο τέλος και πάντα βάζει πολύ παχιά στρώση λέει για να κάνει πιο καλή δουλειά η κρέμα λέει και παστώνεται και με κρέμες σώματος αντίστοιχα...
Η κυρία είναι η χαρά της αισθητικού και όχι μόνο...
Με έκανε για μικρούλα φοιτήτρια και της είπα έκλεισα τα 33 και αμέσως ρώτησε τι μάρκα κρέμες φοράω...
Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω...
Παιδιά να είστε καλά, χίλια ευχαριστώ για την κατανόηση και την συμπαράσταση, μέχρι που γέλασα με τα σχόλια Tassos67i και έκανα και βιτριολικές σκέψεις.
Ναι τόσο κακιά.
Να βρω τη λύση στο πρόβλημα μου, να φτάσω σε φυσιολογικό βάρος και να πάω ξανά στην κυρία με τα νυφικά για τον θρησκευτικό γάμο αυτή τη φορά.
Πόσα νυφικά έχει?
50?
100?
300?
Και να χωράω λέει σε όλα και να βάζω βγάζω το ένα μετά το άλλο και να ποζάρω όλο χάρη στυλ και φαντασία.
Ώχου πια!
χαχαχαχαχα και στο τέλος να της έλεγες, τελικά φαίνονται πολύ φτηνιάρικα δεν θα πάρω! :P:P