ελα ρε μακαρε χιουμορ το αλατι της ζωης
Printable View
Αν και συμφωνώ με τον makis1984 το τράβαγε ο οργανισμός της τέτοιου είδους χιούμορ.
Xfactor σε παρακαλώ πάρα πολύ μην βγάζεις όλη τη σαπίλα που έχεις μέσα σου...........υπάρχουν και κάποια όρια στο χιούμορ. Για πρώτη φορά συμφωνώ με τη Σαβατατζ και για πολλοστή φορά με το Μαγκάιβερ. Άκου κοπελιά και το λέω με την καλή έννοια για να σου βάλω μυαλό γιατί εγώ δεν είχα, κοίτα ποιό είναι το καλό για σένα και βρες τον κατάλληλο, καταλαβαίνω ότι η μοναξιά πονάει όσο τίποτα άλλο αλλά μην πέσεις και στον πρώτο τυχόντα γιατί στην αρχή μπορεί όλα να σου φαίνονται ρόδινα επειδή θα τα συγκρίνεις με τη μοναξιά σου, είναι όμως παγίδα! Τι να το κάνεις να είσαι με ένα ρεμάλι της κοινωνίας......... Ψάξε καλά, κάνε σχέση από κοντά και όχι από το ίντερνετ, συμβουλή μου, βρες μια δουλειά, παρτ τάιμ, δεν είναι ανάγκη να είναι φουλ, και γνώρισε από εκεί άτομα, πήγαινε εθελοντισμό, και όλο και κάτι καλό θα κάτσει, και τότε δεν θα σε νοιάζει αν είσαι παρθένα ή όχι γιατί θα έχεις βρει τον κατάλληλο, και ναι υπάρχει και αυτός αρκεί να βρεις κάποιον που θα σε ερωτευτεί και δεν θα είναι ρεμάλι. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι αλλά αν στεκόμαστε σε κάτι αρνητικό είτε νομίζουμε πως είναι είτε όντως είναι, δεν προχωράμε παρακάτω, κολλάμε. Εσένα από ότι σε ψυχολογώ κάνεις το ίδιο λάθος με μένα, πέφτεις πάντα σε σαβούρες που νομίζουν πως είναι κάποιοι και σου έχουν μειώσει την αυτοπεποίθηση με το να σε κάνουν να πιστεύεις πως δεν αξίζεις και ότι δεν αξίζεις ή δεν μπορείς να βρεις τον κατάλληλο γι'αυτό στέκεσαι στα αρνητικά. Σκέψου τα καλά αυτά που σου λέω και σκέψου πως για όλους μας υπάρχει το άλλο μας μισό και ότι η ζωή είναι μικρή για να τη σπαταλάμε με κομπλεξικούς ανθρώπους που μας μεταφέρουν τα κόμπλεξ τους. Αυτά.
Συμφωνώ απόλυτα με το λουλούδι, αυτό είναι και για μένα κατά κάποιο τρόπο!
Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
Αντρέα κουράγιο!!!!!! Αν είσαι όντως καλό παιδί θα βρεις κάποια καλή κοπέλα, υπάρχουν!!!!!! Και να μην υπάρχουν δηλαδή με την έννοια πως φέρονται στους άλλους, μπορεί κάποια να σε ερωτευτεί και να σου φέρεται τέλεια!!!!!!! Και μετά να αλλάξει όλη η ζωή σας!!!!!! Αν όντως αξίζεις θα σου δώσει η ζωή αυτό που αξίζεις αν πάλι όχι μην ανησυχείς!!!!!!!!! Όταν δίνεις αγάπη την παίρνεις πίσω εις διπλούν και αν είσαι κακό παιδί κακές κοπέλες υπάρχουν πολλές, θα βρεις μία όπως και να 'χει!!!!! Εσύ επιλέγεις στη ζωή σου και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!!!!!!!! Μόνο το θάνατο δεν μπορούμε να νικήσουμε, όλα τα άλλα είναι πιθανά σ'αυτή τη γη. Μην απογοητεύεσαι και είσαι μια χαρά εμφανισιακά που σε έχω δει, κάτι θα βρεις. Επίσης είτε είσαι κομπλεξικός είτε όχι μην μπλέκεις με κομπλεξικούς ανθρώπους γιατί σε κάνουν χειρότερα!!!!!!! Προσπαθούν να σε κάνουν να νιώσεις χάλια επειδή νιώθουν αυτοί, μακρυά!!!!!!!! Κοίτα να βελτιώσεις τον εαυτό σου για να βρεις μια καλή κοπέλα και αν πάλι δεν θες υπάρχουν και οι κακές!!!!!!!! Όπως και να 'χει ΜΗΝ απογοητεύεσαι, η ζωή είναι μπροστά σου!!!!!!! Αυτά τα ολίγα από εμένα. :)
Και κάτι άλλο και προς τους δύο. Η ζωή ρόδα είναι και γυρίζει, σίγουρα θα θυμάστε εποχές που ήσασταν επιτυχημένοι στα προσωπικά σας, αν όχι στα ερωτικά, σίγουρα σε φιλικό επίπεδο. Δείτε τότε τι κάνατε σωστά και διορθώστε ότι αλλάξατε και θα έρθουν πάλι καλές στιγμές, μην απογοητεύεστε!!!!! Αν την πρώτη φορά ή τη δεύτερη δεν ευδοκίμησε η ζωή σας σε ερωτικό επίπεδο, θα ευδοκιμήσει την τρίτη, τέταρτη. Όσο ζούμε πρέπει να ελπίζουμε!!!!!! Τα πάντα ρει.
Λουλούδι, που με έχεις δει;; Με παρακολουθείς;; Χαχα! Όσο αφορά το εάν είμαι καλό η κακό παιδί! Δυστυχώς είμαι καλό παιδί!
Αντρέα έχουμε μιλήσει μέσω εμαίλ και έτυχε και είδα τη φωτογραφία σου στο φέισμπουκ γιατί σκεφτόμουν να σε κάνω φίλο! Αν είσαι όντως καλό παιδί μην την πατήσεις και βρεις την πρώτη τυχούσα, είμαι της άποψης ότι οι καλοί με τους καλούς και οι κακοί με τους κακούς για να μη βασανίζεται κανείς που δεν το αξίζει! Θα ψάξεις καλά. Σίγουρα υπάρχουν καλές κοπέλες, και όπως σου είπα και πριν, μπορεί κάποια να είναι κακιά με όλους και μαζί σου να είναι άγγελος γιατί σε αγαπάει πραγματικά και ίσως οι άλλοι την έχουν απογοητεύσει. Μην χάνεις το κουράγιο σου. Αλλά αφού είσαι υγιής, κάνε κάτι, όπως είπα και στη θεματοθέτρια, ψάξε για μια δουλειά, πήγαινε για ένα χόμπυ, εθελοντισμό, σε κάποιο ΚΕΚ ίσως που είναι δωρεάν, και θα γνωρίσεις κάποιες ή κάποια μέχρι να βρεις την κατάλληλη!!!! Κοίταξε σε μια ιδανική κοινωνία θα μπορούσες να κάνεις γνωριμία με μια κοπέλα από μια καφετέρια πχ, αλλά δεν υπάρχουν αυτά δυστυχώς. Και λέω δυστυχώς γιατί σε μια ιδανική κοινωνία θα ήταν και καλύτεροι οι άνθρωποι (το λέω συνέχεια αυτό, το έχω απωθημένο, λολ). Τεσπα, κάνε την αναζήτησή σου, γνώριζε έστω και αγόρια, μην χάνεις επαφή για να σου γνωρίσουν κάποια, οι αντρικές φιλίες δεν ξέρω αν είναι πάντα καλές, ίσως μερικές φορές και ο άλλος δικαιολογημένα να μην θέλει να σου γνωρίσει καμμία γιατί ψάχνεται και ο ίδιος, αυτό είναι μέσα σε λογικά πλαίσια, αλλά μπορεί να βρεις και πραγματικούς φίλους ή "φίλους" που να μην ψάχνονται και να σου γνωρίσουν κάποια καλή κοπέλα, ή ακόμα και φίλες που δεν σε γουστάρουν φυσικά ούτε εσύ αυτές και μπορεί να σου γνωρίσουν κάποια άλλη κοπέλα!! Ξάδερφους, ξαδέρφια δεν έχεις στην ηλικία σου; Αν είσαι επαρχία, διάβασα κάτι που είπε ο Μακ και το παρουσίασε ως παράξενο, αλλά δεν είναι καθόλου παράξενο στην επαρχία, μπορείς να πας σε έναν παπά στην ενορία σου και να του πεις θέλω να μου γνωρίσετε μια κοπέλα, ίσως να βγει κάτι καλό από όλο αυτό, γενικά τόλμα, μην το αφήνεις γιατί σε αφήνει!! Πάντα υπάρχουν οι ελπίδες, απλά έχει να κάνει με το πόσο μεγάλες ή μικρές είναι! Ελπίζω να βοήθησα και να σου έδωσα κουράγιο, σε αυτή τη σκληρή ζωή δεν παλεύεται να ζεις χωρίς να έχεις κάποιο ταίρι! Γι'αυτό κάνε όλα αυτά και μην απογοητεύεσαι, ξέρεις πόσες κοπέλες ψάχνονται; Ουου όσα και τα αγόρια αλλά το θέμα είναι ότι φοβούνται πολλές να κάνουν σχέση για το σε ποιόν θα πέσουν! Ίσως είναι καλές αυτές, γενικά ψάξου.
[emoji255][emoji890]️[emoji272]
Σ' ευχαριστώ πολύ για τα λουλούδια Αντρέα! Σου εύχομαι ότι καλύτερο! Νιώθω ότι εκτίθεμαι για τα λόγια μου αλλά ελπίζω να είναι σωστά και ας μην είναι αποδεκτά.......Καλή συνέχεια.....
Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις.
Δουλεύω ήδη και πηγαίνω γυμναστήριο,αλλά δεν έχω γνωρίσει τίποτα ιδιαίτερο. Είμαστε και τα ίδια πρόσωπα συνήθως εδώ πέρα.
Μια δυο φορές πήγα μόνη μου για ποτό και με είδαν φίλες μου και μου έγιναν τσιμπούρια,οπότε χάθηκε κάθε ευκαιρία. Αφήστε που πλάκωσαν τις ερωτήσεις και άφηναν υπονοούμενα ότι ψαχνομαι.
Όσον αφορά το παιδί,αυτές τις μέρες λείπει για μια δουλειά. Του έστειλα να βγούμε,είπαμε τα νέα μας,αλλά οπότε αργεί να απαντήσει με πιάνει τρελή ανασφάλεια ότι αποκλείεται να του αρέσω και ότι με βαριέται στάνταρ. Δεν ξέρω τι παθαίνω,αλλά αγχώνομαι εκείνη την ώρα πολύ. Τουλάχιστον δεν μου το ξεκόβει. Κάτι είναι κι αυτό. Ανυπομονώ να βρεθούμε να κάνω κίνηση,μήπως και μου συμβεί τίποτα καλό επιτέλους. Αλλα το άγχος δεν μπορώ να το αποβάλλω. Πρέπει να πετύχω οπωσδήποτε αλλιώς δεν θα μου το συγχωρήσω ποτε
Είναι ουσιαστικά η τελευταία μου ευκαιρία
Και θέλω πολύ να κάνω επιτέλους σχέση. Όταν θέλεις κάτι πολύ δεν ησυχάζεις αν δεν το αποκτήσεις,έτσι δεν είναι?
Έχω βαρεθεί να ακούω συνέχεια γιατί είμαι μόνη μου και να με ρωτάνε αν έχω καποιον
ποια τελευταια σου ευκαιρια μωρε...πιτσιρικα εισαι ακομααα..μην ακουω βλακείες...
απλως εισαι μια ντροπαλη και συνεσταλμενη κοπελα...και καλα κανεις...
το κακο είναι ότι εισαι σε επαρχια...διακοπες το καλοκαιρι πας?
μην το κανεις μονο για να το κανεις...θα επρεπε να το σκέφτεσαι πιο ρομαντικα.....πανω στην απελπισια σ λες περιεργα πραγματα
Δεν πάω διακοπές,συνήθως δουλεύω το καλοκαίρι. Και δεν μου περισσεύουν κιόλας. Εξάλλου οι φίλες μου πάνε διακοπές με τα αγόρια τους (και όλα αυτά με την χορηγία των δικών τους και του μπαμπά τους). Μερικές φορές μου προτείνουν αλλά όταν υπάρχει και κάποια που είναι μόνη της. Πέρσι δεν ήταν καμιά και πήγαν ζευγάρια. Δεν μου είπαν τίποτα και λογικό το βρίσκω. Εκεινες πέρασαν ζάχαρη κι εγώ δούλευα και ήμουν και μόνη μου. Ε,όταν έχεις ζήσει κάπως έτσι λογικό να θες πολλά παραπάνω και να κάνεις κι εσύ την ζωή σου. Μπορεί να μην το βλέπω ρομαντικά αλλά πώς αλλιώς μπορώ να το δω? Προσπάθησα να κάνω σχέσεις με άλλα άτομα αλλά μου έγιναν τόσο ανυπόφορα που τελικά δεν άντεξα. Αν ήταν κάποιος έστω και λίγο υποφερτός και αρεστός θα έκανα στην άκρη το ότι δεν είμαι ερωτευμένη για να αποκτήσω την εμπειρία της σχέσης.
πηγαιναν ολες μαζι διακοπες? η κάθε μια με το αγορι της σε ξεχωριστο μερος?
βρε δεν λεω καλα κανεις και θες και σχεση...αλλα με καποιον όμως που θα σου αρεσει να εισαι μαζι του...δεν υπαρχει κατι ωραιοτερο από τον ερωτα...αλλα από τον ερωτα όχι απλα συμβιβασμο..γιατι αμα κανεις κατι απλα για να το κανεις δεν θα σ αρεσει...
αλλα αγορια στο μερος σου δεν υπαρχουν? είναι χωριο?
Πηγαίνουν και η καθεμία με το αγόρι της αλλά πέρσι πήγαν όλοι μαζί παρέα. Εγώ δεν έχω περάσει έτσι ποτέ το καλοκαίρι μου.
Ναι,δεν διαφωνώ ότι είναι ωραίος ο ερωτας, αλλά δεν νομίζω ότι έχω ερωτευτεί ποτέ και δεύτερον περισσότερο σε αυτή τη φάση με νοιάζει να αποκτήσω εμπειρίες παρά να ερωτευτώ. Δεν είπα να κάνω κάτι με άτομα που με απωθουν, να μου αρέσει όμως έστω και λίγο.
Δεν υπάρχουν πολλά αγορια στο μέρος μου. Είναι κοντά σε μια πόλη σχετικά. Και όσους έχω γνωρίσει διαδικτυακά τους συναντώ σε εκείνη την πόλη.
εε κακως που δεν το ειπαν και σε εσενα...επρεπε να σε καλεσουν αμα ππηγαν ολες μαζι...τεσπα ας το αφήσουμε αυτό...
εγω πιστευω ότι το κανεις ολο αυτό και πιεζεσαι πιο πολύ για τις φιλες σου και γενικα επειδή φοβάσαι ότι λενε για σενα ότι εισαι μονη....
ε διαδικτυακα δεν γνωρισες κανεναν που να σου αρεσει? με ποσους βγηκες?
Περίπου με 10. Οι περισσότεροι ήταν ξελιγωμενοι. Ο ένας μου άρεσε αλλά με ξενέρωσε στην πορεία γιατί με επέκρινε συνεχεια για τον τρόπο ζωής μου και ο τελευταίος μου άρεσε κάπως περισσότερο. Με αυτόν έκανα κάποια πράγματα,αλλά το διέκοψα γιατί ήθελε να ολοκληρώσουμε. Εμένα δεν μου ήταν αηδιαστικά όσα κάναμε,αλλά δεν τρελαίνομουν κιόλας. Ήταν ωραία σαν αίσθηση,αλλά μετά από λίγο βαριόμουν γιατί δεν ένιωθα τίποτα για αυτόν. Συνεχιζα για να αποκτήσω εμπειριες.Αυτό που μου άρεσε ήταν όταν μέναμε αγκαλιά για λίγο ή όταν περπατούσαμε χερι-χερι και σχεδόν ευχομουν να περάσει κάποιος γνωστός.
10 και δεν σ εκανε ουτε ενας κλικ? ενταξει μπορει και σε 6-7 ραντεβού να νιωσεις το "κλικ"..
παμε παρακατω...σε εχω ψυχολογησει εσενα..αυτό που σε τρωει είναι αν θα σε δει καποιος γνωστος ότι εχεις αγορι...και ολο αυτό σ κανει να πιεζεσαι..
Γιατι το διέκοψες? σε πιεζε πολύ?
Με τρομάζει που επιμένουν να κάνουμε σεξ έτσι στην ψύχρα,ενώ δεν μου προκαλούν την παραμικρή έλξη.
Ναι,επέμενε και ο τελευταίος για αυτό το έκοψα.
Δεν είναι μόνο οι γνωστοί. Είναι ότι νιώθω πως δεν έχω ζήσει τίποτα από όσα έχουν ζήσει άλλες κοπέλες στην ηλικία μου και σε κάτι τέτοιες συζητήσεις νιώθω ότι είμαι τίποτα και ότι με ωαριουνται οι γύρω μου. Και με ρωτάνε και οι γονείς μου γιατί δεν έχω κάποια σχέση και φαντάζομαι ότι θα πιστεύουν πως η ζωή μου είναι βαρετή,ότι είμαι μίζερη και τέτοια
βρε λεμονουλα...μην τα βλέπεις τοσο αρνητικα τα πραγματα καταλαβαίνω ότι οι πιεση που υπαρχει από τους γυρω σου σε κανει να στεναχωριεσαι και να μην πιστευεις στον εαυτο σου....
αλλα αυτό δεν σημαινει ότι πρεπει να κανεις με οποιον να ναι σχεση...και καλα εκανες κατ'εμε που δεν προχώρησες με τα λιγουρια...
δεν εχει αλλα αγορακι αν γνωρίσεις εκει στην πολη?
Έχει αλλά είναι είτε σε σχέση,είτε γνωστοί που δεν μου αρέσουν καθόλου. Για αυτό λέω ότι ο τύπος είναι η τελευταία μου ευκαιρία. Δεν θέλω πάλι να ξεκινήσω τις γνωριμίες του κώλου. Καταρχήν όλο αυτό με αγχωνει κάθε φορά από την αρχή. Πώς θα φανω ,αν θα αρέσω και αν θα μου αρέσει έστω και λίγο αυτός.
Τον συγκεκριμένο τον ξέρω,είναι αξιόλογος και θα ήθελα να κάνω κάτι μαζί του. Μπορεί να μην είμαι ερωτευμένη αλλά δεν με απωθεί όπως οι άλλοι. Πιστεύω ότι θα είναι όπως με αυτόν που απέκτησα εμπειρίες.
Οι γύρω μου δεν με πιέζουν. Δεν μου λένε κάνε σχέση ευθέως. Απλά συνεχώς υποστηρίζουν πως είναι καλύτερη η ζωή αν έχεις σχέση ενώ αν είσαι μόνος σου είναι αρνητικό
Όχι,δεν έχω καψουρευτει ποτέ.
Αλλά έχω νιώσει έντονη έλξη για δύο άτομα,με τα οποία δεν προχώρησε γιατί ο ένας είχε ήδη σχέση και ο άλλος ήταν ποτέ κρύο ποτέ ζεστη,μάλλον δεν του άρεσα (λογικό,ποτέ δεν γίνεται αυτό που θέλω)
αυτος ποτε γυρναει από τις δουλειες του?
Σε καμία εβδομάδα :(
Θα βγούμε την Τρίτη.Αλλα δεν περνάω καλά μαζί τους. Μόνο με εκείνον περνάω καλά.
Όχι,δεν έχω. Συνήθως πάμε σε κλαμπ αλλά φέρνουν και τους δικούς τους και νιώθω άβολα.
Νομιζω το προβλημα σου ειναι οτι συνηθισες τοσα χρονια να νιωθεις πολυ ασχημα για το σωμα σου. Και ακομα η αυτοπεποιθηση σου ειναι στον πατο για τον ιδιο λογο. Το σεξ προυποθετει γυμνια και πολυ αγγιγμα σε γυμνο σωμα. Το οτι το φτανεις μεχρι χερακι και αγκαλια και φοβασαι το παρακατω, ισως ειναι ο λογος που διωχνεις τους ενδιαφερομενους μακρια.
Να ξερεις ειναι απολυτα κατανοητο μετα απο τοσα χρονια που εζησες με πολλα παραπανω κιλα, να αισθανεσαι ακομα ασχημα και να φοβασαι πολυ. Δεν εισαι ουτε αλιεν ουτε μιασμα. Κουβαλας την ιστορια σου.
Γιατί ζηλεύω που έχουν κάποιον αγκαλιά και περνάνε όμορφα το βράδυ τους. Γνωστούς δεν φέρνουν.
Δεν ντρέπομαι πλέον για το σώμα μου. Αν και καμιά φορά με πιάνουν ανασφάλειες και έχω ακόμα κάτι κολλήματα του τύπου μήπως φαίνονται χοντρά τα μπράτσα μου αν βάλω αμανικο. Και όσο κι αν μου λένε όχι άμα μου καθίσει άσχημα νιώθω χάλια. Γενικώς αμφιβάλω συνέχεια για τον εαυτό μου και όσο δεν έχω κάποιον να μου λέει και τα κατάλληλα λόγια, πρέπει να βρω μόνη μου αυτοπεποίθηση.
Έχουν λίγους φίλους,έχουν φωνάξει κάποιους. Ο ένας με κοίταζε σαν λιγουρης και έλεγε διάφορα για εμένα στους άλλους και έσπαγαν πλάκα.
Επίσης δεν αντέχω που αγκαλιάζονται και φιλιούνται μπροστά μου