Για να καταλάβω ότι πρέπει να ηρεμήσω γιατι δεν ειναι κατι που πρέπει να με αντηχεί τωρα ειμαι διακοπές όμως.και έχουν δυναμώσει τα συμπτώματα πολυ δηλαδή χθες και σήμερα το Τσακ δεν εκανα εμετό ειδικά εχθες.θελω πως π πως να γυρίσω σπίτι μου πάλι
Printable View
Για να καταλάβω ότι πρέπει να ηρεμήσω γιατι δεν ειναι κατι που πρέπει να με αντηχεί τωρα ειμαι διακοπές όμως.και έχουν δυναμώσει τα συμπτώματα πολυ δηλαδή χθες και σήμερα το Τσακ δεν εκανα εμετό ειδικά εχθες.θελω πως π πως να γυρίσω σπίτι μου πάλι
Καταλαβαινω ότι ολο αυτο το προκαλώ εγω και τις αναγούλες αλλα δεν ξέρω τι να κανω για να το λύσω.
Μα ήδη είσαι καλύτερα! Δύο βδομάδες δεν έκανες εμετό. Άρα τι το ψειρίζεις; Βάλε πρόγραμμα να γεμίζεις την ημέρα σου και να μην έχεις χρόνο για αρνητικές σκέψεις και σιγά σιγά θα σταματήσεις εντελώς να το σκέφτεσαι.
Βρε μακάρι να είχαμε κι εμείς διακοπές, ρώτα κι εμένα που έχω ένα εξάμηνο χωρίς ρεπο, βγες και διασκέδασε τώρα που μπορείς, γιατί αργότερα... λολ
Έκανα πριν λίγο ,έχω πάθει κάτι σαν κρίση αγχονομαι παρά πολυ εδω πέρα δεν ξέρω τι να κανω
Ισως επειδή ειμαι σε ένα καινούργιο περιβάλλον και με τόσο άγχος δεν νιώθω τόσο ασφαλής εδώ
Είσαι διακοπές με φίλους ή με την οικογένειά σου; Σε κάποιο σπίτι, σε συγγενείς ή αλλού σε ξενοδοχείο; Για πόσο καιρό; Πως είναι το καθημερινό σου πρόγραμμα;
Με την οικογένεια μου σε ξενοδοχείο. Το Σάββατο θα επιστρέψω σπίτι μου το πρωί μέχρι μεσημέρι-απόγευμα ειμαι θάλασσα μετα καμία βόλτα έξω.σημερα ημουν πολυ χάλια θελω να γυρίσω σπίτι περιμένω πως κ πως να περάσουν οι μέρες
Logic...εχω την αίσθηση ότι το όνομα σου πρέπει να γίνει....paralogic...εγω ήθελα πολύ να σε βοηθήσω, αλλά έχω την εντύπωση οτι δεν έχεις αυτιά ή οτι δε θέλεις να έχεις...δεν εξηγείται αλλιώς...και προφανώς για να μην έχουν ανησυχήσει πολύ οι δικοί σου, μάλλον δεν έχεις τίποτα. Δε μπορεί μια μητέρα και ένας πατέρας να βλέπουν το παιδί τους έτσι και να μη κάνουν τίποτα αλλά να πηγαίνετε διακοπές, να περνούν οι άλλοι ωραία κ εσένα να σε βλέπουν χάλια κ να μην ανοιγετε μια συζήτηση για το πρόβλημα σου...εκτός αν δεν είσαι χάλια κ μας δουλεύεις ομαδικά τον τελευταίο μήνα....τι να πω...καλή τύχη!
Προσπαθω να το μην το δείχνω.Αν νομίζεις ότι σε κοροϊδεύω σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου αλλα μην μου ξανά απαντήσεις τότε
Γιατί όμως προσπαθείς να μην το δείχνεις; Κάνεις εμετό κρυφά ας πούμε; Οι γονείς σου μάλλον δεν έχουν καταλάβει την έκταση του προβλήματος επειδή τους το κρύβεις. Δεν είναι κακό να τους πεις στα ίσια "Δεν έχετε καταλάβει πόσο υποφέρω, νομίζω ένας ψυχολόγος θα με βοηθούσε". Αν το ανέφερες μία φορά στην μητέρα σου και δεν το ξανασυζητήσατε, μπορεί να σε βλέπει κάπως αγχωμένο αλλά να νομίζει ότι σιγά-σιγά σου περνάει και να φοβάται ότι αν σου ανοίξει αυτή συζήτηση θα στο ξαναθυμίσει και θα γίνεις χειρότερα.
Κι εγω το εχω αυτο δε με ενοχλει
Και οταν με ρωτάει τωρα που είμαστε στην διακοπές τι έχω τους λεω τίποτα δεν θελω να τους στεναχωρώ
καλημέρα παιδιά μόλις ξύπνησα με κατι σαν κρίση πανικού δεν αντέχω αλλο θα παθω και τίποτα στο τέλος.δεν αντέχω να ζω αλλο αυτο το μαρτύριο
Οχι δεν έχω πάει εκανα 3 εμετούς απο το πρωί και ξύπνησα πολυ νωρίς απο το άγχος.ιδρωνω πολυ τρέμω και κανω καταστροφικές σκέψεις πχ. Ότι θα πεθάνω,κατι θα παθω κτλπ.ειμαι σε πολυ άσχημη κατάσταση
Πρέπει...εκεί που είχα σταματήσει τους εμετόυς τωρα πάλι τα ίδια και φοβαμαι τωρα πολυ μην παθω τιποτα και αυτο πιστεύω με κανει να συνεχίσω να κανω εμετό.φοβαμαι πως θα αδυνατίσω πολυ και ότι θα παθω τιποτα σοβαρό.ρε παιδιά αντιμετωπιζεται αυτο; Έχω διαβάσει περιστατικά με άτομα που είχαν φοβία με τον εμετό αλλα αυτοί δεν έκαναν
Βρε 'συ, στο είπαμε σε όλους τους τόνους, το μεγαλοποιείς στο μυαλό σου όλο αυτό και αγχώνεσαι περισσότερο και έχεις πιο έντονα ψυχοσωματικά και μετά αγχώνεσαι περισσότερο και φτου κι απ΄την αρχή. Φαύλος κύκλος! Δεν θα πάθεις κάτι σοβαρό από αυτό, απλά ταλαιπωριέσαι χωρίς λόγο. Αφού δεν μπορείς να το ξεπεράσεις από μόνος σου, μίλα με κάποιον ψυχολόγο. Δεν είναι ντροπή, γιατί δεν μιλάς ανοιχτά με τους γονιούς σου;
Δεν ξέρω μου ειναι δύσκολο
Μονο εγω εχω ψυχολογικα μου φαινεται εδω μεσα
Σήμερα πήγα στον ψυχολόγο....
Και τι σου είπε;
Ότι συμβαίνει σε πολλούς και πως θα το αντιμετωπίσουμε
Καλησπερα! Απαντω τοσο καθυστερημενα , διοτι μολις ειδα το μηνυμα σου και μαλιστα τυχαια..
Δεν παιρνω καποια φαρμακευτικη αγωγη. Δουλευω με εναν ψυχοθεραπευτη εδω και 10 περιπου μηνες, που ειναι πολυ υποστηρικτικος και ενω δεν ειναι κατα των χαπιων σε ολες τις περιπτωσεις ,θεωρει πως στη δικη μου υπαρχει και αλλος δρομος.
Οποτε ναι, ειναι αποτελεσμα κατα ενα μεγαλο ποσοστο της ψυχοθεραπειας.
Συγνωμη για την καθυστερηση