τι είναι αυτό που μου το προκαλέι? η μαλ...που με δέρνει. αυτό είναι. κοίτα, όταν άρχισα να ψαχνω τι στο καλό συμβαίνει και είμαι έτσι και ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό, πήγα σε αρκετούς γιατρούς..κουράστηκα να μιλάω, όλοι κατέληξαν στο ίδιο συμπέρσμα, ΄το οικογενειακό περιβάλλον που η πίεση ηταν απίστευτη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, να πρέπει να γίνουν όλα τέλεια, κάποιες καταστάσεις που έχω περάσει μέσα στην οικογένεια, αυτό που θυμάμαι είναι παντα την μητέρα μου να προσπαθεί να κάνει τα πάντα, να πιέζεται πολύ και δίπλα της πιεζόμουν κι εγώ. μεγάλωσα με την μαμα μου, και τέλοσπάντων για να μην σε κουράζω και γιατί δεν αντέχει το κεφάλι μου να αναλύσω όλες αυτές τις καταστάσεις, ένοιώθα πολύ πιεσμένη, παρ\'ότι είχα πολυ πολυ αγάπη και η αλήθεια είναι πως δεν μου έλειψε τίποτα. η μαμά μου είχε μια πολύ καλή δουλειά, μου τα παρείχε όλα,έβρισκε και χρόνο για μένα αλλά η πίεση που νοιώθω ακόμα και τώρα είναι αφόρητη. ήταν πάντα τόσο απαιτητική. έχασα και δυο ανθρώπους που λάτρευα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και έκει ήταν που έσκασα.λοιπόν καταλήξαμε στο όλα αυτά που μάζευα τόσα χρόνια απο μικρή τωρα σκάνε για να το πω πολύ απλά, και βέβαια όταν μεγαλώνεις έτσι, γίνεσαι κι εσύ χωρίς να το θες τελειομάνης, αρχίζεις να πιέζεις κι εσύ τον εαυτό σου μιας κι έτσι έχεις μάθει..και βέβαια σαν κερασάκι στην τουρτα ήταν και η προηγούμενη μου σχέση. η εκμετάλλευση ήταν το μεσαίο του όνομα. εκμετάλλευση ψυχολογική και οικονομική. ναι είμαι ηλίθια, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε..! μέχρι να βγω από αυτη την αρρωστημένη σχεση είδα κι έπαθα. η αλήθεια είναι πως δεν έχω ξεπεράσει όλα αυτά που έγιναν, τόσο μίσος δεν έχω νοιώσει ξανα. είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που πραγματικά αν πέθαινε θα πήγαινα στην κηδεία και θα χόρευα πάνω από τον τάφο του καρσιλαμα. ο τύπος βέβαια είχε ταλέντο. όλο οι τοκογλύφοι τον κυνηγούσαν, όλο στις τράπεζες χρωστούσε, και ο μαλάκας βέβαια εγώ, έδινα λεφτά με την σέσουλα...και όταν είπα όχι, δεν μπορώ να σου δώσω άλλα και θα πρέπει να μου επιστρέψει όλα αυτά που σου έχω δώσει, όταν άρχισα να ξυπνάω βέβαια, όχι μόνο το έριξε στην τρελή αλλά γίναν και πολλά πολλά τραγελαφικά...άντρες...πεταμ ένα λεφτά στην κυριολεξία...!!!