Originally posted by Γιωργος1983:(
Quote:
Originally posted by aimilia
Γιώργο θα σου πω το εξής:
Για μένα η κοπέλα όσο ανειλικρινής κι αν ήταν στον άνθρωπό της, θεωρώ πως στο τέλος αποδείχτηκε ειλικρινής.
Της έφυγε το πάθος με τον φίλο της, -κακώς- προσπάθησε να πιαστεί από έναν άνθρωπο (δηλ. εσένα), ένιωσε να παίρνει όλα αυτά που της έλειπαν αλλά τελεία. Πήρε αυτά που της έλειπαν, στηρίχτηκε επάνω σου σε ένα διάστημα που χρειαζόταν να νιώσει ότι είναι επιθυμητή και μπορεί ξανά να ερωτευτεί, δυστυχώς για σένα έγινες το πείραμά της και μόλις πήρε δύναμη να αποφασίσει τελείωσε και η συναλλαγή σας.
Δεν το λέω υποτιμητικά η σκληρά γιατί από τυα γραφόμενά σου η κοπέλα δεν μου φαίνεται πως ότι έκανε το έκανε με δόλο...περισσότερο από πανικό θα έλεγα σε μια περίοδο που δεν ήξερε τί ήθελε.
Διαφωνώ με τον Εμπνευστή που υποστηρίζει ότι η κοπέλα βρήκε έναν τρίτο. Αφενός μεν διότι πρακτικά δεν θα της έφτανε το 24ωρο να σας \"βολέψει\" όλους, αφετέρου διότι δεν είναι εύκολο μέσα σε δύο βδομάδες να βρεις άλλον και γενικώς να κινείσαι στα ερωτικά σου με την ταχύτητα του φωτός ειδικά σε θεραπευτική φάση.
Η ψυχή της γυναίκας μπορεί να είναι μυστήρια αλλά δεν είναι και για τα σίδερα!
Γνωρίζω καλά ότι όλο αυτό είχε το κόστος του για σένα αλλά από την στιγμή που επέλεξες να συμμετάσχεις θα το πλήρωνες και να λες καλά που το πλήρωσες γρήγορα και όχι 3 χρόνια μετά για παράδειγμα.
Για μένα στάσου στο ύψος των περιστάσεων.
Βρίσκεται σε θεραπευτική φάση όπως προείπα και όλα είναι αχταρμας στο μυαλό της.
Μπορεί να μην εμφανιστεί ποτέ (πιθανόν γιατί θα της θυμίζεις τα λάθη της) αλλά μπορεί και να εμφανιστεί.
Τότε θα κρίνεις αν μπορείς να είσαι μαζί της που κατά την γνώμη μου δεν θα μπορείς γιατί μόλις ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου τί έχει συμβεί θα ξενερώσεις!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
Αιμιλια σε ευχαριστω για την απαντηση σου, δεν ειχα ιντερνετ εως σημερα κ γιαυτο η καθυστερημενη απαντηση.
Εχω καποιες αποριες πανω σε αυτα που λες, ελπιζω να μπορεις να μου τις λυσεις.
αφου ενιωσε οτι μπορει να ερωτευτει ξανα κ πηρε την δυναμη να χωρισει, γιατι να μην ειναι μαζι με αυτον που ερωτευτηκε? γιατι να προτιμησει να ψαξει κατι καινουργιο κ να μην παει σε αυτο που της εδωσε οσα εψαχνε? γιατι να ρισκαρει να της βγει \"πατατα\" καποιος καινουργιος η να την εκμεταλλευτει? αν ηταν πραγματικα ερωτευμενη, οταν κ εφοσον καθαρισει το μυαλο της, δεν ειναι λογικο να με ψαξει? ειδικα αν εγω δειξω οτι δεν κραταω κακια? Λες για αποκουμπι, το καταλαβαινω αλλα αυτα που ενιωσε, τα ενιωσε, κ το παθος της, κ την ελξη αλλα και την προστασια απο μενα (τα ειπε η ιδια αυτα οταν \"χωρισαμε\")
με δολο σιγουρα δεν το εκανε:)
εγω το ξερω οτι σκεφτετε τον φιλο της απο ενοχες, αυτη ποτε θα το καταλαβει?
οσο για τριτο, ουτε εγω το πιστευω, βεβαια τωρα εχουν περασει 1.5 μηνας που χωρισε κ δεν ξερω τι κανει. Ελπιζω να μην εμπλεξε, αν εμπλεξε με αλλον τοτε οτι παθει της αξιζει. Επισης ειπε επιτελους στις φιλες της την περασμενη βδομαδα οτι χωρισε που σημαινει ειναι μονιμος ο χωρισμος. Αν ηξερα τι θα ακολουθουσε δεν θα συμμετειχα. Που να ηξερα? εγω την γνωρισα σαν μια κοπελλα που χωριζε με τον φιλο της..
Θα της θυμιζω τα λαθη της αλλα ελπιζω να της θυμιζω κ ποσο την αγαπησε καποιος :)
προσπαθησα να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν αξιζει κ οτι την βλεπω μπροστα μου με αλλο για να ξενερωσω αλλα δεν μπορω να την βγαλω απτο μυαλο μου με τιποτα. Εχει 2.5 μηνες να την δω κ να της μιλισω ευχαριστα κ να κανουμε οτι καναμε κ 1 μηνα που μιλησαμε τελευταια φορα κ ακομη εκει το μυαλο μου :(
σε ευχαριστω για τις ευχες κ την αποψη σου :)