whyalwaysme xa xa ! ακριβως καποια στιγμη θα τον απομυθοποιησω οσο για τα μηνυματα δεν ξερω αν φτανουν ποτε τα στελνω αλλα για δες και πες μου :( !!
george1520 ειμαι σε καλο δροομο οσο να πεις χααχα!!
almalexia το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω καμια ορεξη για νεες περιπετειες ειτε μικρες ειτε μεγαλες. Εχω παρει καποια μαθηματα σχετικα με εμενα απο τον συγκεκριμενο οσον αφορα την δυσκολια μου στο να εκφραζω αγαπη διαχυτα οταν ειμαι μεσα στη σχεση γιατι πιστευω οτι αν το κανω θα με πληγωσουν πιο ευκολα. εκεινος πιστευε οτι ειμαι κρυα και απομακρη οτι κατι συνεβαινε . Ομως ειμαι παντα εκει για εκεινον ακομη και αλλη αν βρει θα ειμαι εκει να του προσφερω βοηθεια αν τη χρειαστει. Ξερω οτι δεν με λυπαται τοσο οσο θα ηθελα οταν με φερνει σε αυτη τη θεση που ειμαι τωρα αλλα ελπιζω πως γνωριζοντας αλλες κοπελες και καταστασεις καταλαβει τι ειχαμε ποια ημουν και πως σε καθε καλο ή κακο ημουν εκει για ολα . τον αφηνω να το νιωσει . Εμενα ο χαρακτηρας και οι προτιμησεις μου ειναι αλλες εκεινος το ζει αλλιως δικαιωμα του. το χειροτερο ηταν οταν μου ειπε οτι εμμεσα ημουν ενα λαθος και οτι ηταν λαθος που γυρισε να με ψαξει πριν καποιους μηνες οταν εγω τον εβλεπα να παρακαλαει κλαιγοντας τρελαμμενος ποτε δε θα μου περναγε απο το μυαλο οτι μετα απο λιγους μηνες θα ελεγε οτι ηταν λαθος..