ναι ακόμα αλλα δεν νιώθω καλά
Printable View
ναι ακόμα αλλα δεν νιώθω καλά
Αρα.. Είχες σχέση με ένα..τον χωρισες.το είπες του άντρα σου, αυτός το δέχτηκε. Σου δείχνει αγάπη, σου δίνει σημασία αλλά εσύ νευριάζεις που σου τα δίνει όλα αυτά.. Αλλά του κάνεις έρωτα γιατί είσαι large.. Και σκέφτεσαι ταυτόχρονα τα 6 χρόνια που έμεινες κοντά του ενώ η συμπεριφορά του ήταν διαφορετικη από ότι περίμενες.. Και τώρα βρήκες άλλον, νομίζεις ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του αλλά συνεχίζεις να κάνεις έρωτα του άντρα σου.. (λόγια δικά σου λέω).
Εγώ δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα σε όλα αυτά. Τι σε προβληματίζει εσένα?
Χώρισε. Χθες.. Άστον άντρα σου να ζήσει ελεύθερος. Να βρει άλλη γυναίκα να της δώσει όλα αυτά που εσύ δεν εκτιμάς.. Να ζήσεις και εσύ τον έρωτα..
Αλλά αυτό "του κάνω έρωτα χωρίς συναίσθημα" εγώ προσωπικά δεν το κατάλαβα. Σεξ κάνετε.. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
Χώρισε.. Τι συζητάμε? Τι θες? Αφού δεν είσαι καλά εκεί χώρισε.
Την στιγμή αυτή το πρόβλημα το έχω εγώ. Εκείνος με έχει συγχωρέσει, έχει αλλάξει και είναι οτι καλύτερο μπορεί να κάνει δεδομένων των συνθηκών. Ξέρω οτι ειναι πληγωμένος. Ξέρω οτι του φέρομαι άσχημα και χωρίς συναίσθημα. Απο την άλλη δεν ξέρω αν το διαζύγιο θα έλυνε το δικό μου πρόβλημα ή θα μου δημιουργούσε περισσότερα. Σήμερα ο άντρα μου είναι σχεδόν τέλειος. Εγω έχω απομακρυνθεί. Εγω νιώθω δυστυχία κοντά του διότι μου θυμίζει αυτά που μου είχε κάνει παλαιότερα. Εκείνος μου μιλάει τρυφερά, με προσέχει πάντα, με βοηθάει στα πάντα και ταυτόχρονα τρέχει για όλους. Εκείνος με πήρε αγκαλιά όταν του είπα για την απιστία μου και κατάλαβε τα λάθη του. Ξέρεις τι είναι να έχεις βρεί αυτό που έψαχνες πριν απο 6 χρόνια και τώρα να μην νιώθεις εσύ καλά. Να μην μπορείς εσύ να δώσεις πίσω τα ίδια πράματα.
Σου έχει κάνει πολλά τότε ε? Εσύ δεν πειράζει που τον κερατωσες τότε.. Εσύ δεν πειράζει που ερωτεύτηκες άλλον τώρα . Εσύ δεν πειράζει που του φέρεσαι τώρα τόσο άσχημα.. Σε 6 χρόνια από τώρα μπορει και να συντονιστειτε. Θα πάρεις εκδίκηση για τα 6 καταραμένα χρόνια και τότε θα είσαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια.. Ή μήπως θα βρεις κάτι άλλο τότε να σε ενοχλεί;;
Και όσο αφορά τον έρωτα (σεξ καλύτερα) .. Εγώ έρωτα δεν κάνω αν ξενερώσω μέχρι να ανάψει ξανά η φλόγα... Αν σβήσει δεν ανάβει με τίποτα..
Εσυ τώρα πως γίνεται να ερωτεύτηκες άλλον και να κάνεις σεξ με τον άντρα σου περιμένοντας να έρθει ένα συναίσθημα... Δεν ξέρω.
Γενικά η ιστορία που μας λες δεν στέκει από 50 μεριές..
Και 200 σελίδες να γράψετε τα ίδια θα σας λέει η θεματοθέτρια.
Ελπίζω μόνο να τρολάρει.
Αλλιώς λυπάμαι τα παιδιά της.
Τα τελευταία 3 χρόνια ζούσα μόνη μου. Ο άντρας μου πουθενά. Να πεθαίνει η μαμά μου και εκείνος αλλού. Ο πατέρας μου να έχει τρελαθεί. Σπάω και κάνω μια σχέση εκτόνωσης. Με αφήνει και εκείνος. Ξαφνικά και αφού ζητάω διαζύγιο ο άντρας μου θυμάται να αλλάξει και αλλαζςι. Περνά τα χίλια μύρια όλο το καλοκαίρι. Χάνει την εμπιστοσύνη του σε εμένα. Προσπαθεί να την ξανακερδίσει αλλά εγώ νιώθω ότι πιεζομαι. Τον πληγώνω συνέχεια με εκρήξεις θυμού. Υπομένει όσο μπορεί. Εγω προσπαθώ να.σωσωτον εαυτό μου. Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. Έχω φτάσει να του φέρομαι άσχημα και το ξέρω. Έχει χαθεί και εκείνος. Σκέφτομαι να χωρίσω, σκέφτομαι να μείνω για τα παιδιά. Εκείνος να με αγκαλιάζει. Μερικές φορές κάθομαι στην αγκαλιά του και κοιμάμαι αλλά δεν ξέρω αν είναι από συνήθεια. Κάνουμε έρωτα αλλά δεν ξέρω αν είναι από οικειότητα. Δεν ξέρω αν θέλω να χωρίσω και να.ζησω μόνη και.οπως καταλήξει. Σκέφτομαι τα παιδιά μου. Κάποια στιγμή θα σπάσει.Δεν μπορώ να τον βοηθήσω διότι.νιωθω κουρασμένη.
Αν σταματήσεις να χρησιμοποιείς την φράση "μένω για τα παιδιά μου" τότε ίσως βρεις τι είναι καλύτερο να κάνεις..
Όταν είμαι έξω μαζί του είναι ιδιαίτερα διαχυτικη. Στο σπίτι κρύβομαι συνέχεια για να μιλάω με τον εραστή μου. Έχω διαλυθεί ψυχολογικά. Δεν ξέρω τι θέλω. Κοροϊδεύω 2 ανθρώπους και τον εαυτό μου και τα παιδιά μου. Ψάχνω από τον άντρα μου να νιώσω ξανά ερωτευμένη όπως παλιά. Εκείνος μου δείχνει στοργή και έρωτα αλλά το μυαλό μου είναι αλλού. Τα έχω κάνει σκατα. Αλλά δεν μπορώ να ισορροπήσω.
αν δεν τρολαρεις, πραγματικα δεν ξερεις καθολου τι σου γινεται. μια μας λες οτι η εξωσυζυγικη επαφη ηταν στο παρελθον και τελειωσε, μια μας λες οτι εχετε επαφες και του τηλεφωνεις κρυφα. μια μας λες τον βλεπεις σαν γκομενο τον ανδρα σου, μια μας λες οτι εισαι ξενερωμενη και σκεφτεσαι τον εραστη.
αν ειναι αληθινο το θεμα, , πηγαινε σε εναν ψυχιατρο/ψυχοθεραπευτη, να σε βοηθησει να καταλαβεις τι σου συμβαινει και γιατι εισαι τοσο ασταθης..
Ο άντρας μου πλέον μου φέρεται πολύ καλά. Προσπαθεί να είναι τρυφερος αλλά έχει και αυτός τεράστιο στρες με όλα. Εγώ έχω κατεβάσει ρολά όταν είμαι σπίτι μου. Έξω είμαι μια χαρά μαζί του και νιώθω αρκετά ερωτικά. Σπίτι όμως μου έρχονται οι άσχημες αναμνήσεις και δεν μπορώ να ξεφύγω. Δεν μου κάνει τίποτα εκείνος απλά εγώ νιώθω ότι πνίγομαι. Σε κάθε περίπτωση ενθουσιάζομαι να μιλάω με κάποιον άλλον. Μου δίνει την χαρά που μου λείπει. Τυπικά η ζωή μου είναι καλή. Ουσιαστικά όμως νιώθω χάλια. Θέλω να περάσει ο καιρός να δω τι νιώθω για τον άντρα μου.
Με νοιάζουν τα παιδιά μου.. Εγώ απλά προσπαθώ να επιβιώσω και να ισορροπήσω ψυχολογικά. Με την ψωρίαση και την αγωγή έχω χάσει τις δυνάμεις μου. Δεν έχω δύναμη να κάνω τίποτα. Σκέφτομαι και ότι πριν από ένα χρόνο έτρεχα στα νοσοκομεία. Προσπαθώ να δω τον άντρα μου σαν γκόμενο μήπως και μου δημιουργηθούν ξανά αισθήματα ερωτικής αγάπης. Συγκρίνω δυστυχώς με την σχέση που είχα κάνει. Τινα νιώθω ότι αγαπάω και νοιάζομαι για κάποιον άλλον ερωτικά. Ξέρω ότι κάτι τέτοιο είναι ουτοπικό αλλά έτσι νιώθω.
Εγώ χάθηκα.. Συγκρίνεις τον άντρα σου με αυτόν που είχες κάνει σχέση αλλά ταυτόχρονα έχεις σχέση με αλλον τώρα? Ή είναι ο ίδιος?
Η ψωριαση δεν σε εμποδίζει ψυχολογικά να έχεις γκομενο όμως..
Θα σου πω τι θα κάνεις. Αφού εκτός σπιτιού τον άντρα σου τον βλέπεις ερωτικά και όταν μπεις σπίτι μιλάς με τον γκομενο.. Τότε θα διώξεις τον άντρα σου και θα τον κάνεις γκομενο.. Και τον γκομενο θα τον βάλεις σπίτι. Πως σου φαίνεται?
Μίλησε με ένα ψυχολόγο και άκουσε τι έχει να σου πει.. Όχι να μιλήσεις απλά για να τα πεις. Θα δεις ότι το πρόβλημα σου δεν είναι τα παιδιά αλλά το γεγονός ότι βολεύτηκες.. Που να χωρίζεις τώρα ε? Και ας μην αντέχεις τον άντρα σου. Κι ας του φέρεσαι άσχημα. Κι ας έχεις και γκομενο. Τι πειράζει?