Originally Posted by
YokoChoco
Σε ευχαριστώ πολύ Ντίντι.
Θα περιμένω να περάσουν 4-6 εβδομάδες θεραπείας με το Lyrica 150mg + 2 χάπια Νeurobion + 1 χάπι Centrum Men, για να δώ πως θα είμαι. Ο Ορθοπεδικός είπε ότι στις 30-40 μέρες φαίνεται η διαφορά. Υπάρχει βελτίωση κακά τα ψέμματα, αλλά θέλει αρκετά ακόμα.
Για άσκηση η νευρολόγος μου είπε κολύμπι αλλά δεν ξερω, και απεχθάνομαι την θάλασσα. Η εναλλακτική ίσως είναι Tai Chi, Φυσικοθεραπεία(αλλά κάνω Μακ Κένζι και πονάω), το Περπάτημα εννοείται, Κοιλιακοί-Ραχιαίοι, όλοι λένε πως βοηθάει το Ποδήλατο, η Γιόγκα δεν νομίζω έχει δύσκολες στάσεις, ίσως η Ρεφλεξολογία κτλ.
Νομίζω όμως ότι αρχικά, φάρμακα και περπάτημα και βλέπουμε, ας δώσουμε χρονο να δουλέψει η αγωγή.
Στον 1,5 μήνα θα πάω στον Ορθοπεδικό και θα δούμε πως θα είμαι και αναλόγως θα πράξουμε, ίσως του ζητήσω φυσικοθεραπείες, θα δούμε, θέλω να δώσω χρόνο στο Lyrica, που κακά τα ψέμματα μιλάμε κοιμάμαι σαν ελέφαντας.
Χθες το βράδυ το πήρα 21:30 και στις 01:30 ένα Lexotanil, ε κοιμήθηκα δύσκολα στις 03:00 και ξύπνησα περίπου 14:00, είναι κοντά 11 ώρες.... πιστεύω η δόση μου είναι 75mg όχι 150, αλλά θα παραμείνω στα 150 για να θεραπεύσω τον πόνο, και μετά το ελαττώνω, όλα στην ώρα του.
Σε ευχαριστώ κ πάλι.
ΥΓ: Σήμερα περπάτησα 1χλμ πήγα σούπερ μάρκετ, τίποτα άλλο, χαλαρά έχει και μίνι καύσωνα.