ειμαι ολλα χρονια εδω μεσα, ειμαι απο τους πρωτους στο φορουμ.Και δυστυχως καθε χρονια σκανε κατις ατομα σαν εσας τους δυο.Αυτο που με πικρενει δεν ειναι οτι ασχολειστε μαζι μου, στην τελικη μακαρι να ασχολειστε μονο με εμενα κι να αφηνατε ελευθερα αλλα ατομα οπου εχουν θεμα, οπου ειναι πιο ευαισθητα απο εμενα, οπου δυστυχως επιρεαζωντε απο τις κουβεντες σας.Εγω δεν εχω προβλημα , διοτις μπορει να αργω αλλα καταλαβαινω για ποιο λογο γραφετε αυτα που γραφετε,απλα δεν εχω την ικανοτητα και την υπομωνη για να ασχοληθω μαζι σας και να σας βοηθησω! διοτις εχετε μεγα προβλημα απλα ο εγωισμος σας δεν σας αφηνει να το πειτε! ο εγωισμος σας δεν σας αφηνει ,λες και θα ντροπιαστητε ν πειτε για παραδηγμα οτι εχετε εναν αδιαφορο προσωπικο κοινωνικο περιγυρο (για παραδηγμα το λεω, δεν λεω οτι υσχυει αυτο ) ,επισης δεν εχω τις γνωσεις και εξαλου υπαρχει εδω στο φορουμ 2-3 ατομα οπου θα μπορουσαν να σας βοηθησουν, εαν θελουν ας το κανουν αυτοι! οπου και γνωσεις εχουν και δεν ειναι σαν εμενα, ξερουν ορθωγραφια.
Αυτο που με αγχωνει ειναι οτι με την εντωλη της κυβερνησης ( μεινετε σπιτι σας) φοβαμαι οτι δεν θα παρετε ουτε ανασα απο εδω μεσα!! χαχα, γενικα την πατισαμε με αυτο το πρμα, δεν δειαβαζετε και βιβλια αστα να πανε!
Μαλον θα πρεπει να την κανω εγω σιγ σιγα, τουλαχιστον εχω σοβαρη δικαιολογια αυτην την φορα που θα την κανω απο το φορουμ! ποιος μπορει να μου πει κατις οταν φερω για δικαιολογια οτι υπαρχουν κατις ατομα οπου μου την λενε, και ειναι ΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ! συγουρα θα ειμαι δικαιολογημενος!