Όχι το απόγευμα γιατί καταστρέφεις το στομάχι σου..Φάε λίγο, όσο μπορείς..
Printable View
Δεν προκαλουν ολα τα χαπια εθισμό φυσικα και οταν είναι ελεγχομενες οι δόσεις. Ολοι εθισμένοι θα ειμασταν. Ενας ψυχολογος θα βοηθήσει μονο αν κανεις συχνα ψυχοθεραπεία, οχι μια φορα το διμηνο. Επισης ο ψυχίατρος εκτος απο αγχολητικα και αντικαταθλιπτικα μπορεί να σου δώσει καποιο ηρεμιστικο για καποιο διάστημα αλλα δν θα τα παίρνεις κ μια ζωη. Αποψη μου παντα αλλα νομίζω κάποιοι λίγο την τρομάζετε. Υπάρχουν απειρα χαπια, δεν είναι ολα εθιστικα. Να πας σε ψυχολογο και μολις συνελθεις λιγο ψαξε για κανα δημοσιο, σε κανα νοσοκομείο η κατι ωστε να κανεις πιο συχνα αν ειναι θεμα το οικονομικό.. Κατά τα αλλα τσιμπα κτ ισα ισα μην μας λιποθυμισεις πουθενα και σε ψαχνουμε. Στην κοπελα σου (εγω στην θεση σου) θα εγραφα ενα μηνυμα να εξηγησω οσα εγιναν, την αληθεια, ζητωντας της να επικοινωνήσει μαζι μου γιατι την χρειάζομαι. Απλά κ λιτά. Αν σε νοιάζεται κ σε αγαπάει θα καταλαβει τι περασες κ θα σε στηρίξει. Αν οχι ειναι απλα απαραδεκτη..
Οι βενζοδιαζεπινες που δινονται σαν ηρεμιστικα ειναι οντως ολες εθιστικες και πρεπει να το ξερουν αυτο απο την αρχη ολοι οσοι περνουν. Η κοκκινη γραμμη που εχουν στο κουτι δεν ειναι εκει χωρις λογο.
Καλημέρα..
Όσο αφορά την κοπέλα σου θα της στείλεις ένα μήνυμα όπου θα της εξηγησεις τι έγινε.. Καλό είναι να στείλεις και το λινκ με το θέμα εδώ. Αν δεν πιστέψει, αν αντιδράσει περίεργα τότε αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για σένα. Από το πρώτο σου ποστ έδειξες πως σε τρομάζει η ιδέα και μόνο να την χάσεις και κάπου χάνεται και η μπάλα. Οι άνθρωποι είναι δίπλα μας από δική τους επιλογή και όχι με θυσίες δικές μας. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι απλές και δεν χρειάζεται να τις κάνουμε τόσο περίπλοκες..
Προσοχή με τα χάπια.. Ο γιατρός και μόνο θα σου πει τι θα παίρνεις και πόσο.. Μην ξεχνάς έχεις (μάλλον) μια ψυχή μέσα σου.
Ότι συζητάς εδώ ή με μηνύματα θα το φιλτράρεις εκατό φορές γιατί αφορά την ζωή σου και μόνο. Κανένας δεν είναι εκεί, κανένας δεν σε έζησε, κανένας δεν ξέρει πως σκέφτεσαι και κανένας δεν είναι εσύ. Ο ψυχολόγος θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου. Εμείς δεν είμαστε γιατροί. Ο καθένας μας έχει τα δικά του προβλήματα και προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε.. Αλλά μέχρι ενός σημείου. Την δουλειά του γιατρού δεν μπορεί να την κάνει κανένας.. Φιλτράρεις και κρατάς ότι σου είναι χρήσιμο.
Γενικα δεν συμφωνω με το να παιρνουμε ηρεμιστικά οπως αλλες αγωγες γτ μας βαζουν σε μια αναστολη απλα χωρις να αντιμετωπιζουμε την πραγματικότητα. Γι αυτό θεωρω απαραιτητη την ψυχοθεραπεία. Ολοι εχουμε διαφορες εμπειριες γι αυτο δεν θελω να είμαι απολυτη, έπαιρνα με κοκκινη γραμμη μισό το βραδυ γτ ειχα ενα θεμα αλλα μιλαμε παντα για μικρη δοση.. Και βλεπω στο κουτι τώρα τι περιέχει αλλα δν βλεπω αυτη τν ουσία που λες.. Αρα μπορει να ναι αλλη φαση.. Άσχετα που υπάρχουν κ τα πιο ηπια "ηρεμιστικά " αν δν κανω λαθος που δν ειναι με κοκκινη..
Βασικα οπως τα λεει ο george.. Διαβάζεις πολλα εδω μεσα και πρέπει να τα φιλτράρεις γτ ολοι μας οτι θελουμε λεμε και εξω απο τον χορό χορευουμε.. Πας σε ψυχολογο και σε παραπέμπει σε ψυχίατρο αν χρειαστείς αγωγη, αυτός και μονο θα σε διαφωτίσει με τα χαπια.. Μιλα με την κοπελα σου, αν καταλαβει καλως αν οχι στο καλο. Εχεις εσενα τωρα να φροντίσεις κ να βοηθήσεις.
Βενζοδιαζεπίνη είναι κατηγορία φαρμάκων και όχι ουσία. Δεν έκανα ότι έκανα για να την τρομάξω απλώς τη προστατεύω λέγοντάς της πως αυτά τα φάρμακα δεν τα παίρνουμε ούτε με τις χούφτες ούτε σαν καραμέλες, γιατί αρκετοί αγνοούν την συμβουλή του γιατρού παίρνουν παραπάνω εθίζονται και μετά δυσκολεύονται να τα κόψουν. Η κοπέλα δεν γνωρίζει και απλώς της είπα να κάνει ότι ακριβώς της πει ο γιατρός της
Δυστυχώς..εκανα τα παντα να επικοινωνήσω..ακομα κα σπιτι στους δικους της καλω..τιποτα..εχω στειλει μυνήματα που εξηγω..εχω διασταυρωσει την.εγκυμοσύνη δυστυχώς..με τεστ. Ακουω τις συμβουλές σας σαν πιο έμπειρους..αλλα και να θέλω να τις ακολουθήσω δεν μπορω..μονο στο θεμα ψυχολογου υποχωρησα με τον εαυτό μου..και εκλεισα ραντεβου..
Δεν θέλει να ακούσει?? Μην ασχοληθείς άλλο.. Ευκαιρία να δεις και ποιοι αξίζουν να είναι δίπλα σου. Δεν κρατάμε κανένα κοντά μας με παρακάλια και ειδικά όταν έχουμε δίκιο. Εξηγείς τι έγινε και τέλος!
Χάπια θα παίρνεις με συνταγή γιατρού και ο ψυχολόγος θα σε βοηθήσει σε όλα..
Τώρα κάνε κάτι να φας γιατί καλό το αυτομαστιγωμα αλλά είναι ώρα να δεις τα δεδομένα σου και να τα αντιμετωπίσεις..
Το πιο σημαντικο πραγμα εκανες που υποχωρησες στο θεμα του ψυχολογου. Θα ειναι το στηριγμα σου απο δω και περα
Θα σου πω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις γιατι μιλαμε ολοι για τους γιατρους. Πες εγω ειμαι χοντρη μου λεει ενας φιλος καλη εισαι για να μην με πληγωσει απο αγαπη αλλος παλι θα μου πει πως εγινες ετσι κανε διαιτα παλι απο αγαπη. Και στις δυο περιπτωσεις εσυ πληγωνεσαι παραμενεις και χοντρη. Οποτε μια αντικειμενικη αποψη, με γνωσεις και εμπειρια απο ειδικο θα ηταν το καλυτερο
Μιλαω γενικα ομως γτ υπάρχουν πολλες απόψεις και δεν μπορω να αναφερθω συγκεκριμένα σε κάποιον ή να ακυρωσω αποψεις. Υπάρχουν εμπειρα μελη φυσικά δεν ειπα το αντίθετο γι αυτο δεν ειμαι απόλυτη και ουτε ειπα κατι για να θίξω καποιον συγκεκριμένα. Αλλωστε θα την καθοδηγησει καποιος ειδικος. Αυτα απο μενα.. Καλη συνεχεια..
Νταξει ρε παιδια η κοπελα δυο χαπακια ηπιε και τα χρειαζοταν αμεσα. Τοσες μερες ειχε να κοιμηθει λιγο ηρεμα. Εξαλλου χρειαζονται συνταγη. Δεν θα της δινει συνεχεια η γειτονισσα. Θα ρωτησει και τον γιατρο της.
Λια μου πρεπει να αναφερεις και στον γιατρο οτι εισαι εγγυος. Τα χαπια μπορει να επηρεασουν το εμβρυο. Δεν ξερω περισσοτερα αλλα πρεπει να ξερει. Δεν χρειαζεται να πεις περισσοτερα αν δεν θες, αλλα οτι εισαι εγγυος πρεπει να το ξερει. Αναφερεις συμπτωματα και ρωτας πληροφοριες για τον εθισμο κτλ. Με μικρες δοσεις και για λιγο καιρο δεν νομιζω να εχεις θεμα. Εξαλλου με τις οδηγιες του τα διακοπτεις.
Αυριο ειναι το ραντεβου με την ψυχολογο;
Με την κοπελα σου εφοσον της εξηγησες με μηνυματα, κανε λιγη υπομονη. Αν δεν επικοινωνησει μην ασχοληθεις ξανα. Καταλαβαινω πως χρειαζεσαι στηριξη αλλα τι νοημα εχει αν σε κανει χειροτερα; Θα μιλας σε εμας και στην ψυχολογο.
Φαε κατι, εστω ενα φρουτο για να παρεις λιγες δυναμεις. Με το ζορι. Βοηθησε τον εαυτο σου.
Μην ανησυχείς. Μια άγνωστη είναι κι' αυτή η άγνωστη με τον καιρό θα γίνει το στήριγμά σου. Οι ψυχολόγοι έχουν τον τρόπο τους να σε ξεκλειδώνουν. Δεν θα πιεστείς. Πες από την αρχή πως θα πεις αυτά που σου βγαίνουν και αν δεν νιώσεις άνετη στην πορεία θα το πεις. Κάνεις κάτι για να σε ανακουφίσει και να βοηθηθείς, όχι για να σου προκαλεί επιπρόσθετο άγχος. Όμως είναι λογικό να έχεις αγωνία. Όλοι είχαμε στην αρχή. Είναι για καλό. :)
Λια μου τι κανεις? Εχεις ωρες να μιλησεις εισαι καλα? Θελεις να μιλήσουμε?
Εγω λεω να συνεχισουμε να μιλαμε Λια μου. Πες οτι θελεις να πεις να συζηταμε γιατι βλεπω υπνο δεν εχω κι γω μαλλον θα πιω καφε και θα ειμαστε παρεα μαζι!!
Γλυκιά μου ,
καταρχάς λυπάμαι πάρα πολύ που βίωσες κάτι ... απερίγραπτο. Θέλω να σταματήσεις να παίρνεις ελαφριά ναρκωτικά, ό,τι και να είναι , δεν παύουν να είναι ναρκωτικά... Μη νιώθεις ενοχές , δε φταις εσύ ! Μίλησε σε κάποιο άτομο που το εμπιστεύεσαι και σε αγαπάει πολύ ... πρέπει να το βγάλεις από μέσα σου ! Όταν νιώσεις καλύτερα πήγαινε να τους καταγγείλεις. Θα το κάνουν και σε άλλη κοπέλα ... εκεί ποντάρουν στον φόβο και την ανοχή !!
Μπορώ μόνο να φανταστώ πόσο άσχημα σε έκαναν να νιώσεις , πόσο "βρώμικα". ΕΣΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ , μην τιμωρείς εσύ τον εαυτό σου για αυτήν την αποτρόπαια πράξη ! Αυτοί θα έπρεπε να πληρώνουν για αυτό που έκαναν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής ... Σου εύχομαι να καθαρίσεις το μυαλό σου και να βρεις τον δρόμο σου ...
Λία μου , πρέπει να φανείς δυνατή ...
Λια σίγουρα στην πρώτη συνάντηση θα ακούσεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν αλλά να ξέρεις γενικά θέλει χρόνο για να δεις αποτελεσμα.. Μην απογοητευτείς αν δεν δεις αμέσως αλλαγές.. Να πεις τα πάντα, ότι σκέφτεσαι, ότι έγινε, ότι φοβάσαι, τις αλλαγές μετά από αυτό κτλ..
Από όλο αυτό θα βγεις δυνατή!!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μας ενημερώσεις.
Ελα βρε Λια μου ολα καλα θα πανε θα δεις. Δειξε πιστη στον εαυτο σου. Ο Οδηγος σου θα ειναι απο δω και περα ο ειδικος μεχρι να τα ξεπερασεις ολα. Φιλια!!!
Ναι τι να κανει το κοριτσι λες να μην την βοηθησε η ψυχολογος?