δεν ξερω γιατι μηπως επειδη τα κανω εικονες?η μου λενε λεπτομερειες
Printable View
Όχι αν σου ήταν αδιάφορο δε θα τα έκανες εικόνες. Πρώτα σ ενοχλεί κ μετά γίνονται εικόνες κ μετά σ ενοχλεί περισσότερο. Ίσως αυτές οι κοπέλες με εμπειρία να σου προκαλούν ανασφάλεια. Πάντως είπες με την προηγούμενη δεν είχες τέτοια θέματα. Ξέρεις γιατί δεν είχες; γιατι την ανασφάλεια την βιώνεις. Ήταν μάλλον πιο ξεκάθαρα στην προηγούμενη σχέση δε χρειάζονταν το υποσεινηδητο σου να δημιουργήσει όλη αυτή την ιστορία που σε βασανίζει τώρα. Σ ενοχλεί τόσο πολύ να έχει η άλλη παρελθόν που ακόμα κι αν δεν έχεις στοιχεία για να φτιάξεις εικόνες τότε τα δημιουργείς υποθέτω τα κ μετά φτιάχνεις την εικόνα σου
Νομίζω πρέπει να δουλέψεις το θέμα της ανασφάλειας που έχεις με τις γυναίκες. Δεν είμαι σίγουρη ότι έχεις όντως αυτοπεποίθηση. Η πραγματική αυτοπεποίθηση χτίζεται με το πως βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας όχι με το πως μας βλέπουν οι άλλοι, γιατί τότε τι γίνεται αν οι άλλοι αλλάξουν βλέμμα; θα γκρεμιστεί η αυτοπεποίθηση μας;
Τι εννοείς δεν της έχει μιλήσει κάνεις; η ωριμότητα έρχεται με τον χρόνο κ τις καταστάσεις που βιωνουμε
Ήμασταν χαζούλια και αθώα μικρά.
Σιγά σιγά ωριμαζουμε με τις καταστάσεις, τα χρόνια κλπ..
Εχω ηρεμήσει αρκετα με τις σκέψεις εφόσον εχει λυθεί το θέμα μια στο τοσο μπορεί να μου γίνουν βουνό αλλα το ελέγχω και το επαναφέρω στην πραγματικότητα... Μου κακοφαινεται τωρα που δεν εχω να σκεφτώ συνήθισα ������������