η εξεταστικη θα παει ακλαυτη...
Printable View
η εξεταστικη θα παει ακλαυτη...
ειμαι τελειομαανης και θελω να τα καταφερνω με οτι σχολουμσι..
εχω κανει μια παρεα στη σχολη και αν μεινω πισω δε θα μπορουμε να συμπορευομαστε και να βοηθαει η μια την αλλη..
καλησπερα παρεακι μου
θελω να μιλησω αλλα δεν εχω καποιον και κυριως δε ξερω τι να πω
ειναι ολα τοσο μπερδεμενα
η σκεψη μου συναντα εναν τοιχο
δεν μπορω να το επικοινωνησω
στο κεφαλι ειναι σαν ομιχλη
δεν μπορω να σκεφτω ή να κανω μια προταση
μεχρι να αρχισω εχω ξεχασει το τελος της προτασης...
Καλημέρα boo .
καλησπερα sonia καλησπερα παιδια
αυριο δοκιμαζω αλλο γιατρο και εχω αγχος δε ξερω τι να του πω..
γεια σας
τι κανετε?
τι θα πω εγω?
τι εχετε?
τι θα πω παλι?
εχω αγχωθει
σκεφτομουν να τα γραψω σε ενα χαρτι να του το δωσω να το διαβασει
τα μισα θα τα ξεχναω
τα αλλα θα κολαω να του τα πω
δε ξερω
Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι boo. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα πρέπει να πεις αυτά που σκέφτεσαι ή που σε απασχολούν. Άλλωστε, για καλό πας.
Εγώ θα σου έλεγα να τα γράψεις αλλά για σένα. Όχι για να του το δώσεις να το διαβάσει. Απλά, αν δεις ότι κολλάς μπορείς να τα δεις στο χαρτί και να του τα πεις.
κολαω στις αυτες ερωτησεις..
δεν τον ξερω δε με ξερει αρα τι πρεπει να του πω στο "τι κανεις?" και "τι εχετε?" ??
ετσι μπαμ μπαμ να του πω τα εσωψυχα μου..?
Στο τι κάνεις θα απαντήσεις ότι απαντάς και σε οποιονδήποτε άλλο που σε ρωτάει το ίδιο.
Στο τι έχετε θα του πεις ότι υπάρχει ένα θέμα που σε απασχολεί και θα ήθελες να το συζητήσετε. Και τα εσώψυχα σου θα τα πεις για να μπορεί να σε βοηθήσει. Άλλωστε γιατρός είναι, υπάρχει το ιατρικό απόρρητο. Και είναι και ο κατάλληλος για να ακούσει αυτά που σε απασχολούν.
απο τη μια θελω βοηθεια
απο την αλλη μπορω να τον εμπιστευτω οτι δεν ειναι και αυτος της συνομωσιας?
ναι συστημενη παω..
μου ειπαν οτι ειναι καλος γιατι εφυγε ο γιατρος μου για αθηνα τον οκτωβρη.απο τοτε ειναι ο 3ος που δοκιμαζω..
σ ευχαριστω..
παλι πανικοβλητη θα παω σε καποιον
ειναι παααρα πολυ δυσκολο να βγαινω απο το δωματιο
το εξω ειναι εφιαλτης
γεια σας παιδια
πηγα στον καινουριο γιατρο. μου αρεσε.
μου ειπε οτι παιρνω τη μεγιστη αγωγη απο αντιψυχωτικα οτι δηλαδη δεν παιρνει αυξηση.αλλα μου ειπε οτι δεν ειναι σωστο να παιρνω 3 αντιψυχωσικα μαζι. απλα οι γιατροι μουθ εδιναν ενα, δεν ηρεμουσα για πολυ καιρο και κανανε αυξηση στην αυξηση και πλεον εχω φτασει στις μεγιστες δοσολογιες..
ηταν απλος και προσιτος.μιλουσε πολυ.απο τη μια μου αρεσε γιατι δεν υπηρχαν αμηχανες παυσεις αλλα απο την αλλη δε μπορουσα να συγκρατησω ολες αυτες τις πληροφοριες και καπου χανομουν.
μου ειπε πως εχω ψυχωση ανθεκτικη στα φαρμακα
μου ειπε θα προσπαθησει να βρει αν μπορουμε να κανουμε κατι με καποια προσθαφαιρεση στα υπαρχοντα διαφορετικα μου προτεινε το leponex. το οποιο ειναι το καλυτερο αντιψυχωτικα που κυκλοφορει αλλα με πολλες πιθανες παρενεργειες και χρειαζεται εισαγωγη στο νοσοκομειο για να μου κανουν συνεχεια εξετασεις αιματος γιατι μπορει να δημιουργησει θανατηφορα παρενεργεια στο αιμα.γενικα εχω ακουσει οτι πειραζει την καρδια.μου ειπε οτι το πσοοστο για το καρδιολογικο προβλημα ειναι 1/1000%.
μου ειπε πως οπως μπαινει ενας ιος στον υπολογιστη και κανει οτι ναναι ετσι και στο μυαλο η ψυχωση μπαινει και κανει διαφορα οπως ψευδαισθησεις κλπ.
μου ειπε για την μνημη που ξεχναω τοσο πολυ γρηγορα πως ειναι αναμενομενο στην ψυχωση και ιδιαιτερα με τα απο συντομο επεισοδιο..
ειναι ο 3ος γιατρος που παω απο μεσα οκτωβρη.
ο 1ος δε με ρωτησε τιποτα απλα κατι εκανε στον υπολογιστη.και σε μια φαση απλα με ρωτησε μονο αν ειμαι στεναχωρημενη.αλλη λεξη δεν εβγαλε. εφαγε χ.τσεπωσε το 50αρι..
ο 2ος καλος αλλα οταν τον ειχα αναγκη στο τηλεφωνο δεν τον εβρισκα και οταν μου απαντησε μου ειπε κατι γενικολογα τα αποια απλα δε μπορουσα να τα κανω και δε βοηθηκα ετσι.. τον εψαχνα με μηνυματα και με τηλεφωνα αλλα δεν τον εβρισκα.
ο 3ος ο σημερινος μου φανηκε καλυτερος απο τους αλλους 2. βεβαια ξεχασα να τον ρωτησω το πιο σημαντικο αν μπορω δηλαδη να τον ενοχλησω καποια στιγμη εκτος ιατρειου. θα ρωτησω σε λιγες μερες που θα με παρει για να κλεισουμε ραντεβου..
πριν απο αυτους ειχα γιατρο 6-7 χρονια και πριν ακομα απο αυτον ειχα αλλο γιατρο για 3-4χρονια
αυτα
Ειδες όλα καλά πήγαν τελικά boo. Δεν ήταν δύσκολο. Χαίρομαι που ένιωσες καλά μαζί του, χωρίς αμηχανία κτλ. Υποθέτω ότι δεν θα έχει πρόβλημα να τον πάρεις τηλέφωνο όποτε χρειαστεί. Ελπίζω να σε βοηθήσει να νιώθεις καλύτερα και να μη χρειαστεί να τον αλλάξεις για να μπείτε σε μια σειρά.
μπου να σου κανω μια ερωτηση? καπνιζεις? εγω παρα πολυ...
ευχαριστω! μακρι να στεριωσω Αλεξία10
καπνιζω ναι..αλλα προσπαθω να το μειωσω..εκανα 1 πακετο καπνο στιφτα σε 3 μερες.
τωρα τον κραταω 5 μερες πανω κατω
εγω παρναω με εναν καπνο 1.5 μερα... τι να σου πω... εδω και 10 χρονια συμβαινει αυτο...
ξερεις πως αρχισα να το μειωνω? και ειμαι ατομο που με το που ξυπνησω κανω καευθειαν τσιγαρο..
κοιτα..
μπορει μεσα σε 1 ωρα να εκανα 3-4 τσιγαρα. και ειπα θα κοψω το λαιμο μου και θα κανω 2 τσιγαρα ανα ωρα..
μετα το εκανα 1 ωρα.. αλλα σε αυτο δεν το πολυ καταφερνω.. οποτε βρηκα αλλο κολπο.. το αναβω και το κανω τμηματικα.. κανω 3 τζουρες το αφηνω κανω 2 και τ αφηνω.. καπως ετσι..
εγω κανω 5 τσιγαρα σε μια ωρα... δεν τα κανω ολοκληρα κανω τα μισα... εδω να δεις ζουρλια και υπερενταση... ειμαι μεσα στην φρικη ολη μερα.... προσπαθησε να δεις την εικονα λιγο...
χεστα....
σχετιζεται το τσιγαρο με το θεμα?
με επηρεαζει με καποιον τροπο? ή ετσι γενικα ρωτησες ηλια?
ετσι ρωτησα να σου πω τον πονο μου....
οκ
προσπαθησε να το κανεις οπως εγω..
δε χανεις κατι να το δοκιμασεις!
επισης προσπαθησε να τα κανεις οσο πιο λεπτα μπορεις..
σε ευχαριστω να εισαι καλα!
επισης προσπαθησε να τα κανεις οσο πιο λεπτα μπορεις..
τιποτα βρε συ! μακαρι να σε βοηθησα καπως..
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
καληασπερα και καλη χρονια!!
Αλεξία10 ξεχασα να τον ρωτησω αν μπορω να τον παιρνω τηλ.αμα μου πει οχι θα ψαχνω για αλλον παλι
καλησπερα
ειμαι επιφυλακτικη για το αν σηκωνουν το τηλεφωνο..
θελω να τον ρωτησω γιατι και ο προηγουμενος/η εκαναν ωρες να μου απαντησουν και η απαντηση ηταν γενικολογα. το εχω συναντησει σε αρκετους αυτο και δε με βοηθαει καθολου γιατι μπορει να εχω αναγκη καποια συμβουλη και να μην την εχω..
και μαλιστα τους πληρωνα.. περνανε το 50αρι στο μισαωρο μονο και αντε γεια μεχρι το επομενο ραντεβου.
για να δουμε.. ειναι πολυ σοβαρ αυτο και μακαρι να παρω μια θετικη απαντηση γιατι αλλιως παλι στο ψαξιμο θα ειμαι..
κουραστηκα. μπουχτισα. νομιζω παραδινομαι. ή που θα με κανουν οτι θελουν ή θα προχωραω παραλληλα με αυτα.
αυτα σκεφτομουν πριν λιγο.
οι φωνες υπαρχουν αλλα 1-2 μερες τυχαιο δε ξερω ειναι λιγοτερες.
η παρακολουθηση δε φευγει.
προσπαθω να ξεχνιεμαι εστω με ενα τραγουδι οσο χαζο κι αν ακουγεται για να αποσπασω την προσοχη μου σε κατι αλλο και να μην τα σκεφτομαι συνεχεια. καταλσβαινω ή καλυτερα υποψιαζομαι πως ολα αυτα δε θα φυγουν ποτε μια για παντα. μαλλον πρεπει να μαθω να ζω μαζι με αυτα.παραλληλα με αυτα.δηλαδη να υπαρχουν αλλα να μη δινουν σημασια και να μην επηρεαζομαι..
σημερα εχω μια μικρη σκεψη οτι ολα αυτα γινονται απο οτι εχω.κατι εχω.
αργοτερα μπορει να λεω κατι αλλο.δεν πειραζει.
στον 3ο γιατρο που πηγα και εγραψα τις εντυπωσεις μου νομιζω ισως δε θυμαμαι μαλλον.
δεν εχω παρει τηλ γιατι μου ειχε πει οτι θα με παρει τηλ μετα τις 6 του μηνα που δουλευει παλι για να κλεισουμε νεο ραντεβου οποτε θα τον ρωτησω ή τοτε ή στο ερχομενο ραντεβου που θα μου βαλει.
αυτο με το οποιο εχω προβλημα ειναι οτι μου ειπε για φαρμακο που εγω δε θελω να παρω
θελει νοσηλεια για αρκετο διαστημα.
και εξετασεις αιματος ανα λιγες μερες μετα καθε λιγο πιο πολυ και μεττα απλα αραιωνει.δε σταματας και ποτε απο οσο νομιζω
επισης δημιουργει προβλημα στην καρδια εχω διαβασει. ο γιατρος μου ειπε 1/1000 η πιθανοτητα\\
αν καποιος γνωριζει περισοτερα ας πει..
απο αυτα που διαβασα...
Παρενέργειες
-Ακοκκιοκυττάρωση
-Καρδιακή τοξικότητα
-Γαστρεντερική υποκινητικότητα
-Σιελόρροια
-Κεντρικό νευρικό σύστημα
-Ακράτεια ούρων
-Σύνδρομο απόσυρσης
-Αύξηση βάρους και διαβήτης