ούτε κανονικό τσιγάρο φίλε!!
Printable View
τελευταία φορά περσυ που έφυγα από την δουλειά ένας φίλος στενοχωρήθηκε πολύ γιατί κάναμε πολύ παρέα με κέρασε ένα μαύρο και μου έδωσε μια μεγαλη ποσότητα για το σπίτι εγώ όμως το έκανα τσάι γιατί αν το κάπνιζα φοβόμουν ότι θα εθιζόμουν στη γ@@@μένη τη νικοτινη που με δυσκόλεψε να την κόψω
όταν λέω ναρκωτικά ενοω ηρωίνη γιατί το μπατζετ για κόκα δεν έφτανε τελευταία φορά έχει περίπου 10 χρόνια.οσο για τους φίλους μου όλοι πήραν τον δρόμο τους η πέθαναν η κόψαν δηλαδή...πάντως ούτε που θέλω τα τους βλέπω ούτε εγώ αυτούς ούτε αυτοί εμένα τα ναρκωτικά καταστρέφουν τις σχέσεις.
Κάτσε εκεί που κάθεσαι ρε κοτα γουστάρεις θρησκεία κάτσε.. και ίσως αργότερα συνειδητοποιήσεις κάποιες καταστάσεις
Καλημέρα !
Οι μάρτυρες ήταν η αιτία να ανακαλύψω πολλά και να γίνουν αρκετές συζητήσεις με ανθρώπους που γνωρίζουν όσο κανένας άλλος όλη αυτή την ιστορία .
Πραγματικά η παραποίηση των γεγονότων δεν έχει κάθε άλλο προηγούμενο και ξέρεις κάτι ?
Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί μια τέτοια αίρεση που είναι πολύ προκλητική και με τις αντιλήψεις της και με τον προσυλιτισμο που κάνουν δεν έχει"πολεμηθεί" όσο ο χριστιανισμός στις μέρες μας .
Κυκλοφορούν ανενόχλητοι από πόρτα σε πόρτα χωρίς να ενοχλει κανένα όλο αυτό παρά μόνο ενοχλεί ο κόσμος που θα πάει στην εκκλησία και αν θα κοινωνήσει ή αν θα πάει για εξομολόγηση ...
Τυχαίο όλο αυτό ?
Όχι βέβαια και είναι άλλο ένα παράδειγμα γιατί ενοχλεί τόσο ο χριστιανισμός και όχι οποιαδήποτε άλλη αίρεση ...
Τώρα βέβαια ότι συγκρίνουμε τον κάθε αυτού ορθόδοξο Χριστιανισμό με τους συγκεκριμένους είναι ύβρις από μόνο του ..
Το θέμα ειναι ,είσαι εσύ καλά με όλο αυτό?
Αν μου πεις ότι εμένα από όλο αυτό το λούκι των ναρκωτικών με βοήθησε να βγω η πίστη μου ,εντάξει χρειάζεται να αποδείξεις ή να ακούσεις τον οποιοδήποτε πέραν από τον ευατο σου και την βιωματική σου εμπειρία ?
Δεν υπάρχουν καλύτερες απαντήσεις στις ανησυχίες μας και στα ερωτήματα μας ,όταν αυτές έρχονται μέσα από την ίδια την ζωή μας !
από παλιά πίστευα ακόμα και στην χρήση απλά δεν είχα την δυνατότητα να είμαι σωστός απλά δεν έκλεβα για να πιω μόνο αυτό εκανα...είμαστε παλαιοηρολογιτες από πάντα από πριν αλλάξει το ημερολόγιο το 1923 εμείς μειναμε με το παλιό οι παπουδες δηλ από το χωριό της μάνας μου..όσο για του ιεχωβάδες αυτοί αγαπητή μου έχουν πολύ χρήμα!!!κάποιος πρέπει να είναι από πίσω και τσοντάρει αλλιώς δεν εξηγείται.....παλιά ντρεπομουνα που ήμουν παλειοημερολογιτης και το εκριβα αργότερα όμως κατάλαβα ότι δεν έπρεπε....όσον άφορα την φάση τον ναρκωτικών σχεδόν όλοι επειβαλεται να πιστεύουν διάβασε αυτό1. Παραδεχτήκαμε ότι γίναμε ανίσχυροι από τη χρήση του αλκοόλ κι ότι έτσι χάσαμε τον έλεγχο της ζωής μας.
1. Παραδεχτήκαμε ότι γίναμε ανίσχυροι από τη χρήση του αλκοόλ κι ότι έτσι χάσαμε τον έλεγχο της ζωής μας.
2. Πιστέψαμε ότι μια δύναμη ανώτερη από εμάς θα μας βοηθούσε να επανακτήσουμε την ψυχική και πνευματική μας υγεία.
3. Αποφασίσαμε να παραδοθούμε ολοκληρωτικά στη Φροντίδα της Ανώτερης Δύναμης, όπως ο καθένας μας την εννοεί.
4. Προχωρήσαμε σε μια βαθιά κι ακριβή καταγραφή του εαυτού μας.
5. Αφού αναγνωρίσαμε τα σφάλματα μας, τα δεχτήκαμε και τα ομολογήσαμε στην Ανώτερη Δύναμη και σ΄ έναν άλλο άνθρωπο.
6. Είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε τη βοήθεια της Ανώτερης Δύναμης για να διορθώσουμε τα ελαττώματα του χαρακτήρα μας.
7. Ρίχνοντας τον εγωισμό μας, ταπεινά, ζητήσαμε βοήθεια.
8. Φτιάξαμε έναν κατάλογο με όλους τους ανθρώπους που είχαμε βλάψει και προθυμοποιηθήκαμε να επανορθώσουμε ό, τι κακό τους είχαμε κάνει.
9. Επανορθώσαμε το κακό σ’ αυτούς τους ανθρώπους όπου ήταν δυνατόν, κι αφού δεν έβλαπτε αυτούς ή άλλους.
10. Συνεχίζοντας την προσωπική απογραφή παραδεχτήκαμε τα λάθη μας.
11. Επιδιώξαμε συνειδητά να βελτιώσουμε την επαφή με την Ανώτερη Δύναμη, για να μάθουμε τη θέλησή της σχετικά με μας και ν’ αποκτήσουμε τη δύναμη να την πραγματοποιήσουμε.
12. Αποτέλεσμα των βημάτων αυτών ήταν ν’ αποκτήσουμε ένα πνευματικό ξύπνημα, να προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε το μήνυμα αυτό σε όλους που πάσχουν από αλκοολισμό και στηριζόμενοι στις αρχές μας να δημιουργήσουμε ένα νέο τρόπο ζωής.
αυτά είναι τα 12 βήματα αα. αλκολικων τα ίδια είναι κλισέ να ναρκωμανων αλλά και υπερφαγων και τυχερών παιχνιδιών
είναι ίσως το αποτελεσματικότερο πρόγραμμα απεξάρτησης που χρησιμοποιούν όλες οι ιδιωτικές κλινικές απεξάρτησης
ΕΣΥ ΔΩΣΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ 2 Κ ΣΤΟ 3
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!απλά εσύ διαλέγεις σε πια δύναμη θα πιστέψεις..άλλοι διάλεξαν τη γιόγκα άλλοι την αστρολογία πάντως όλοι επέλεξαν κάποια ανώτερη δύναμη ξέρεις γιατί.....ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΦΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΥ γιατί ο άνθρωπος είναι το μόνο ζωντανό ον που έχει επίγνωση της ύπαρξης του και ξέρει ότι κάποια στιγμή θα γεράσει θα αρρωστήσει και στο τέλος θα πεθάνει...ξέρεις πόσες θιτσες γνωρίζω που στα νιάτα τους μου έλεγε η μάνα μου ούτε ήθελαν να ακούν για θεό να πηγαινουν τώρα στην εκλησια?
Πολύ σωστές και εύλογες οι απορίες σου εν χριστώ αδερφή μου είμαι σίγουρος ότι ο πνευματικό θα σου λύσει αυτές τις απορίες.
Αλλά ας πω και εγώ ο ταπεινός (με τη χάρη του Θεού) τη δική μου γνώμη.
Φυσικά και δεν είναι τυχαίο.
Ως γνωστόν αυτοί που ανήκουν στις θρησκευτικές αιρέσεις είναι κατά κύριο λόγο πλανεμένοι όπως επίσης και οι μάρτυρες του Ιεχωβά. Έχουν πουλήσει την ψυχή τους στο Διάβολο είναι μασόνοι δεν έχουν καμία σχέση με την ορθοδοξία μας oπότε ποιος ο λόγος να ασχοληθεί ο Διάβολος με αυτούς;
Και ένας άλλος πολύ σημαντικός λόγος είναι γιατί η ορθοδοξία μας είναι η μόνη αληθινή θρησκεία και ο Διάβολος ξέρει ποιον πολεμάει.
ΑΧ εν Χριστώ αδερφή μου ούτε στον παπά να μην το πεις μας αξίωσε ο Θεός που γεννηθήκαμε στην Ελλαδίτσα μας και η εκκλησία μας έκανε να πιστέψουμε στον αληθινό Θεό (Δόξα το ΘΕΟ) και όχι τους άλλους ψεύτικους του διαβόλου που υπάρχουν ανά τον κόσμο. Είμαστε ευλογημένος λαός και ζούμε σ' έναν ευλογημένο τόπο, μια ευλογημένη γη, Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία αμην!!11
Εγώ εν Χριστώ αδελφοί μου προβληματίζομαι και με ένα άλλο πολύ σοβαρό ζήτημα.
Το www στο ίντερνετ κρύβει το 666 τον αριθμό του θηρίου; και αν ναι, τότε όλοι εμείς οι χριστιανοί δεν διαπράττουμε θανάσιμο αμάρτημα; αφού και αυτό του Διαβόλου είναι.
Γεια σου ρε kota αλάνι εσένα φίλε σε παραδέχομαι
Το θέμα, βέβαια, δεν είναι να θεωρητικολογούμε σε ένα φόρουμ περί θρησκείας, αλλά ο καθένας να κάνει ό,τι μπορεί στη ζωή του, άλλος να φροντίζει παιδιά, άλλος φτωχούς, άλλος να κρατάει συντροφιά σε κάποιον άρρωστο, άλλος να φροντίζει ζώα κλπ...
kota.. Ιερά Μονή Εσφιγμένου και έτσι .. Ορθοδοξία η Θάνατος ; έχεις πάει ποτέ;
Εγώ έχω πάει τους ξέρω όλους εκεί πήγα πριν δυο τρία χρόνια.. ξέρω τον Γέροντα Μεθόδιο, τον παπα Λουκά, τον παπα Γρηγόρη κτλ
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα με εμένα ?
Όσο "αλλεργική " είμαι με τους φανατικούς των διαφόρων αιρετικών κινημάτων που είναι ενάντια σε όλο αυτό , άλλο τόσο "αλλεργική" είναι και με τους "δικούς " μας φανατισμένους ..
Ξέρετε αυτούς με τους μεγάλους σταυρούς ,τις μετάνοιες εν μέσω της εκκλησίας και μετά από πίσω πέφτει το θαψιμο της αρκούδας που λένε ...
Τα άκρα δεν μπορώ και δυστυχώς μόνο αυτά συναντάμε πλέον γιατί όποιος είναι ήρεμος με αυτό που πιστεύει δεν έχει ανάγκη ούτε από μεγάλες μετάνοιες και σταυρούς ούτε από κινήματα αντιχριστιανισμου ...
Ότι το κάνεις το κάνεις για εσένα ..
Αν εσύ βοηθάς οποίον βρίσκεται στον δρόμο σου και με όποιο τρόπο έχει ανάγκη και δεν πας στην εκκλησιά ,αυτό αυτόματα σε κάνει κακό χριστιανό ή χριστιανό?
Ότι κανείς καντω από την καρδιά σου ,όλα τα άλλα είπαμε είναι για αυτούς που θέλουν να εναποθέσουν τις προσωπικές τους αποτυχίες κάπου...
Που λες Kota ωραία ζωή φίλε στο όρος αν δεν έχεις πάει να πας.. στα @@ τους όλα. Κύριε Ελέησον και δόξα το Θεό.. Θάλασσα, βουνά δίπλα πράσινος όλος ο τόπος ησυχία καθαρό αέρας ούτε φόρους πληρώνουν ούτε ενφια το σεξ δεν τους λείπει( όχι όλοι αλλά οκ στα μουλωχτά κάτι γίνεται).. φράγκα παίρνουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση εκτός βέβαια από την Ιερά Μονή Εσφιγμένου και την Ιερά Μονή Κωνσταμονίτου... ωστόσο όταν πιάσεις συζήτηση μαζί τους θα σου πουν ο κοσμικός δεν έχει ανάγκη ο Διάβολος τους μοναχούς πολεμάει.. αν ο κοσμικός έχει εκατό δαιμόνια ο μοναχός έχει χίλια.. νε νε τέτοια πράγματα και καταστάσεις
Αχ σε ευχαριστώ πολύ εν Χριστώ αδερφή Marilou που αξιώθηκες να απαντήσεις σε έναν αποτυχημένο δούλο του Θεού αμιν !!11
Αυτή η ανάγκη λοιπόν γεννά η πίστη ..
Αν εσένα η πίστη σου λέγεται Χριστιανισμός ,βουδισμός ,φεμινισμός και ότι άλλο θες εγώ γιατί να μην το σεβαστώ?
Αλήθεια αν σε μια δύσκολη στιγμή εσύ μου σταθείς και ανήκεις κάπου που δεν ανήκω εγώ θα είναι κριτήριο αυτό να μη δεχτώ την βοήθεια σου ?
Σίγουρα όχι ..
Τότε λοιπόν γιατί όταν βλεπεις ότι εγώ είμαι καλά ,ήρεμη ,έχω αυτά που θέλω στην ζωή μου και είμαι δίπλα σου μου φοράς ταμπέλα και εξαπολύει δριμύ κατηγορώ?
Γιατί η ζήλεια και η αλαζονία σε κυριεύει και επειδή δεν έχεις κάτι άλλο να προσάψεις ,πας και χτυπάς εκεί που νομίζεις ότι αυτός θα πονέσει ,στην πίστη του .
Δεν ξέρεις όμως ότι αυτός που είναι συνειδητά σε κάτι όσο εσύ και να χτυπάς τιποτα δεν γκρεμίζει το τοίχος που έχει υψώσει μέσα του.
Αμάν πάει το αγαπάτε αλλήλους θα τσακωθούν μεταξύ τους τώρα οι χριστιανοί.
Αδερφή Marilou σε παρακαλώ να είσαι πιο επιεικείς με τον φιλαράκο kota Απλά εκφράστηκε στα δικά του πιστεύω - απόψεις δικαίωμα του όπως και δικό σου δικαίωμα να απαντήσεις.. ωστόσο η κατάκριση στο τέλος του κειμένου δεν ήταν απαραίτητη ούτε χριστιανική.
Δεν μου λες ?
Επειδή δεν σε ξέρω και ούτε μπορώ να καταλάβω τον τρόπο γραφης σου ,αν θες να τρολαρεις ή να βγάζεις κουλα συμπεράσματα άστο δεν πιάνει ....
τι συμπεράσματα είναι αυτά που βγάζεις για τσακωμούς και ασυναρτησίες ...
Μας φτάνουν τα ήδη παρατράγουδα δεν θέλουμε άλλα..
Και κάτι ακόμα ούτε αδελφή είμαι ούτε ξαδέλφη :cool:
κοτας ,
ωραια ειναι αυτα που λες, αλλα αφενος ειναι για εθισμενους και δεν ειναι ολοι εθισμενοι (απλως, παρα πολλοι),
αλλα ακομα και γι αυτους, δεν αναφερει πουθενα οτι η χριστιανικη ειναι η αληθινη πιστη κι εδω το θεμα ειναι η θεση της γυναικας στην χριστιανικη θρησκεια, οχι στον βουδισμο...
κατα τα αλλα, τυχερος οποιος πιστευει καπου, ειναι μεγαλη βοηθεια και μεγαλο βαρος να αντιμετωπιζεις το αγνωστο μονος σου χωρις ενα τετοιο χαπακι...
το φιλαράκι από δω είπε κάτι πολύ σωστό ....ένα ιεχωβάς μοιάζει περισοτερο σε έναν Ιουδαίο παρά σε έναν ορθόδοξο γιατί δεν πιστεύει ούτε στον σταυρο ούτε σε Αγίους ούτε ψέλνει ούτε στις οικονες παρά μόνο στην παλαιά διαθήκη και μάλιστα θεωρεί όπως και οι ραβίνοι ότι εμεις παραποιησαμε την καινή διαθήκη ενώ η μόνη προσευχή που πιστεύει είναι το πάτερ ημων την προσευχή δηλ που έκανε ο Χριστός στον πατέρα του και δίνουν έμφαση στο ος εν ουρανών και επί της γης δηλ θεωρούν ότι η εξουσία του θεού θα έρθει επί της γης..όποτε είναι πολύ πιο εύκολο να πιστέψουν κάποτε στον πολυαναμενόμενο μεσια των Εβραίων.αρα βρήκαμε και τον χρηματοδότη!!!
Εντάξει ναι.. δεν μνημονεύουν τον Πατριάρχη δεν παίρνουν φράγκα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.. είναι οι λεγόμενοι ζηλωτές αυστηροί πολύ.
Τους έχουν ξεκωλιάσει οι υπόλοιποι καλοί χριστιανοί τους έχουν πάρει τα πάντα.. τρακτέρ, αμάξια, τους τραβάνε δικαστήρια δεν τους αφήνουν να ψαρεύουν κτλ εντωμεταξύ θέλουν να τους πάρουν και το κονάκι στις Καρυές ακόμα και το μοναστήρι.. γενικά επικρατεί πολύ χριστιανική αγάπη ανά μεταξύ τους χαχα.
Αλλά όπως είπα είναι πολύ αυστηροί φίλε kota.. θυμάμαι συγκεκριμένα ένα τύπο να σκάει στο μοναστήρι και όταν έφτασε η ώρα του εσπερινού ο άνθρωπος έσκασε μύτη σενιαρισμένος με τους ζελέδες του στο μαλλί με τα αρώματα του μια χαρά καθαρός περιποιημένος και τους τρέλανε όλους χαχαχα
Να δεις πως τον κοίταζαν τον καημένο το ανθρωπάκι τον φέρανε σε πολύ δύσκολη θέση σκανδαλίστηκαν τα καλογερια με το άρωμα και του την είπαν να βγει έξω από το οίκο του Θεού.. εδώ λέει δεν επιτρέπονται τα αρώματα χαχαχα .. τον λυπήθηκα ρε συ απαράδεκτη συμπεριφορά.
Εντωμεταξύ οι ίδιοι θεωρούν το μπάνιο αμαρτία μόνο με την ευλογία του Γέροντα μπορείς να κάνεις..γ@μησέ τα
Και πολλά άλλα kota.. αν θες να μάθεις κάτι ρώτα με και θα σου πω
Και ας θέσουμε και το κεντρικό ερώτημα, υπήρχε πράγματι ο Χριστός, ή αποτελεί έκφραση των πεποιθήσεων πρωτοχριστιανικών κοινοτήτων που έφτιαξαν κατ' εικόνα των προφητών της Παλαιάς Διαθήκης όταν θεώρησαν ότι ήταν έτοιμος ο καιρός για την διασπορά του συγκεκριμένου θρησκευτικού μύθου; Οι χριστιανοί μπορούν να δώσουν ιστορικές μαρτυρίες για την ύπαρξη του χριστού πέραν της αγίας γραφής;
Παρότι υπήρχαν καμιά εξηνταριά ενεργοί ιστορικοί τον πρώτο αιώνα, τα στοιχεία που υπάρχουν εκτός της χριστιανικής παράδοσης είναι ελάχιστα.
"Από κοινωνικοθρησκευτική άποψη η μορφή του Χριστού ήταν η εξιδανικευμένη θρησκευτική έκφραση του συνόλου των ηθικών και κοινωνικών δυνάμεων που δρούσαν σε μία συγκεκριμένη περίοδο" Άλμπερτ Καλθόφ.
Συμφορμιτησσες και συμφορμιτες, διαβαζωντας απο λιγο τα μηνυματα σας κανεις βλεπει οτι προσπαθητε να λυσετε ενα θεμα που υπαρχει χιλιαδες χρονια,και το κανετε με τροπο ασχημο ομως, διοτις ουτε υπαρχει ο απετουμενος σεβασμος εκατεροθεν,ουτε φυσικα η βασικη γνωση ,καμια ιστορικα δλδ εγκυρη πυγη εχω διαβασει απο καποιο μηνυμα οπου να αναφαιρει οτι δεν υπηρξε ο Χριστος, η οτι οι χριστιανοι εκαναν εγκληματατοσο σοβαρα με την επισημη βεβαια σφραγιδα της οικουμενικης συνοδου.
Απο την αλλη ,ειναι ασκοπο οι μεν πιστοι στον Χριστο να προσπαθητε απο ενα φορουμ να τους κανετε πιστους στο χριστιανισμο! αλλα μειτε και οι απιστοι να προσπαθησετε να κανετε οσους πιστευουν να παψουν. Ειναι ασκοπα τα λογια σας προς αυτην την κατευθυνση νομιζω, κι φτανουν να ειναι αστεια! -χωρις να θελω να προσβαλω -,καλο θα ηταν νομιζω να καταγραφει ο καθε ενας την προσωπικη του θεση κι γνωμη ,χωρις ομως να εχει στοχο αυτη να γινει με το ζορι αποδεχτει! Ισως εαν εκφραζοσασταν εκατεροθεν με σεβασμο και αποφυγει λεξεων ηβριστικων η προσβλητικος προς τα πιστευω του συνανθρωπου σας, ισως λεω τοτες η κουβεντα σας να ηταν πιο ενδιαφερον κι πιο μετρησιμη οσο αφορα το νοημα της.
Πηγές giorgopanou, ιστορικές πηγές. Γαργάρα το έκανες κι αυτό.
Θα σου απαντησω οσο μπορω αφου δε τα θυμαμαι ολα. Ομως η προκαταλυψη σου ειναι σχεδον βεβαιο οτι δεν θα δεχτεις την αληθεια!δεν αφηνουν οι "παροπηδες"σου να κοιταξεις ουτε σπιθαμη αριστερα η δεξια.
Λοιπον εν αρχη ο χριστιανισμος ζητουσε απο τους πιστους του να αγαπαν και να κυνηγαν παντα την αληθεια!
Η εποχη που υπηρξε ο Χριστος εν σαρκα στην γη, ηταν ρωμαικη αυτοκρατορια του Καισαρα και του Τιτο. Επειδη εγραφαν συνηθως με επστολες και με αναφορες τις επικοινωνιες τους, θα σου πω οτι υπηρξαν πολλοι Ρωμαιοι αξιοματουχοι κι γραφιαδες οπου παρα το οτι δεν ηταν χριστιανοι ειχαν κανει αναφορες στο Χριστο ,ο Τακιτος ειναι αυτος που αναφαιρει την θανατωση του Χριστου οτι ελαβε μερος επι εποχης Ποντιου Πυλατου. Ο πληνιος ειχε καταγραψει το "προβλημα"για την Ρωμη γυρο στα 80 χρονια μετα,την εξαπλωση δλδ του χριστιανισμουκι τον Χριστο.
Ο πιο γνωστος πρεπει να ηταν ο ο Ιουδαίος ιστορικός Φλάβιος Ιώσηπος,ο λογος ειναι οτι δεν συμπαθουσαι καθολου τον χριτιανισμο αφου δεν ηταν καλος για την θρησκεια των εβραιων αλλα κι γιατι υπηρξαν πολλοι εβραιοι που στραφηκαν στον Χριστο ενω ο ιδιοςλοιπον τον αντιπαθουσαι αναφερθηκαι σε αυτον.
Τελος ειναι η ΚΑΙΝΗ ΔΙΘΗΚΗ! απο τον αποστολοΠαυλο οπου καταγραφει την ζωη του Χριστου και οπου ιστορικα συνυπαρχουν τα οσο ιστορικα γεγονοτα αναφεροντε μεσα σε αυτην και σε αλλες πηγες απο την τοτε Παλαιστινη!
Αρχαιολογικα ,υπηρξε πριν καποια χρονια η επισιμη ερευνα οπου εκανε το πολυτεχνειο Αθηνας με την βοηθειατης αρχαιολογικης υπηρεσειας και του πανεπηστιμιου των Ιεροσολημων-οπου δεν ειναι χριστιανοι- ,καταιβηκαν λοιπον στους αγιους ταφους, εκλεισαν για καποιες μερες κατις που εγινε τελευταια φορα επι του βυζαντιου ,και μπηκαν μεσα συνεργεια μαζι με προηγμενες τεχνολογικες μεθοδους ,σηκοσαν μαλιστα ακομα και την πλακα την πετρα απο τον ταφο που ειχε τοποθετηθει ο Χριστος κι μετα αναστηθει, οι ερευνες τους λοιπον αποδηξαν με ανατριχιαστικο τροπο οτι οσα γραφουν αλλα και περιγραφουν οι θεολογικες ερμεινιες ειναι απολυτα και χρονικα σωστες! οι χρονολογιες ειναι ναλογες με τα οσα γραφει και η καινη διαθηκη . Θα μπορουσες να μπεις στο διαδυκτιο κι ν βρεις την μελετη του πολυτεχνειου, οπου μονο ορεξη δεν ειχαν να επηβεβαιωσουν τις θεολογικες ερμηνειες.
Ειναι πολλες ακομα ι ιστορικες πηγες, αλλα και οι επιστημονικες αρχαιολογηκες μελετες οπου εχουν γινει και επιβεβιωνουν την υπαρξει του Χριστου! Απο εκει και περα ειναι δικο σου θεμα αν εχεις την απετουμενη αντικοιμενικοτητα να δεχτεις την αληθεια! να δεχτεις την αγαπη οπου ειναι γεματος ο χριστιανισμος ,διοτις υτο ειναι το μεγα προβλημα δεν μπορουν οι ανθρωποι να δεχτουν την τοσο μεγαλη αγαπη οπου βγαζει η πιστη στον Χριστο! με αποτελεσμα να νομιζετε οτι ειναι ψεμα, η επειδη δυστυχως καποιοι ειστε ατυχοι και δεν εχετε μερος στη καρδια σας για να μπει καπου η αγαπη προς τον πλησιον σου ! αρα προς τον ΧΡΙΣΤΟ!!
Οι πραγματικοι χριστιανοι, αυτοι που αγωνιζομαστε καθημερινα να δεχτουμε μεσα μας το αγιο πνευμα! μας ειναι δυσκολο να μπορεσουμε να συλογιστουμε την απλετη ταπεινοτητα οπου εδειξε ο Θεος σαν ηρθε στους ανθρωπους! καμια θρησκεια δεν θα φαντζοταν τον Θεο της ετσι, ολοι θα περιμεναν να ειναι γεματος χρυσαφια, με υπερτατη δυναμη να υποτασει καθε γιηνη υπαρξει, καθε φυσικο φενομενο να δαμαζετε στην παλαμη του χεριου του! και ο κοσμος να προσκινησει ειτε εν αρχη απο τρομο κι δεος στο μεγαλειο ειτε μετα απο τις τοσες αποδηξεις.
Ομως η αληθεια ηταν αλλιως, κι αυτο δειχνει οτι ειναι αληθεια, οτι ηταν τελειος αλλο απο αυτο που νομιζαμε, ηρθε γεματος ταπεινοτητ! αγαπη προς ολους! εδειχνε σεβασμο σε ολους, μεσα στην φτωχεια κι χωρις ενα ταλαντο γυρνουσε και θεραπευαι τις ψυχες των ανθρωπων, ακομα και στους κακους εδειχνε αγαπη! ποιος θα περιμενε οτι ο ΘΕΟΣ θα ερχοταν σε εμας με την διαθεση να θανατοθει απο εμας! κι παρολα αυτα εγινε θυσια ,η μοναδικη θυσια ,το Πασχα για να ρξαληοθουν οι δικες μας αμαρτιες! ετσι να εχουμε συγχωρεθει ολοι απο τις αμαρτιες μας οσο μεγαλες κι αν ειναι, αλλα μονο για εμας τους χριστιανους! οι απεξω δεν μπορειτε να εχετε κι να περιμενετε παραδησο! θα ηταν παραλογο! κολαση σας περιμενει οσοι δεν δεχτητε το ονομα μου! φλωγες θα σας καινε διπλα σε εμας που θα ειμαστε φωτησμενοι απο την ιδια φωτια αυτη οπου εσας θα λιωνει ,εμας θα χαριζει λαμψη και ομορφια!