Originally Posted by
Eagle guy
Ναι, όντως στη Σουηδία είναι πιο προοδευτικό το κράτος. Όσο για τους παπάδες που λένε πράγματα του τύπου "φτύστε τους ομοφυλόφιλους" ναι, είναι σημαντικό το πρόβλημα και δημιουργεί κι αυτό κλίμα από μόνο του, και καταλαβαίνω τι λες ότι φοβάσαι. Όμως, αυτοί οι παπάδες είναι ελάχιστοι σε σχέση με τον συνολικό αριθμό, και ευτυχώς πλέον μόλις τα πουν αυτά αρχίζουν όλα τα ιντερνετικά μίντια και τους βρίζουν- και καλά κάνουν. Εννοώ ότι δεν τους χαρίζεται κανένας. Κι εγώ αν μου 'λέγε κάποιος παπάς ότι οι γκέι θέλουν φτύσιμο θα τον άλλαζα από πνευματικό. Έχω έναν πνευματικό που πηγαίνω 3-4 φορές το χρόνο, και αυτό που μου έχει πει για τα ερωτικά είναι "ανεξάρτητα από το φύλο που ελκύεται κάποιος, καλό είναι να δείχνει εγκράτεια όσο μπορεί". Αυτός από τότε που έγινε παπάς δεν έχει κάνει σεξ, και φυσικά δεν του λείπει γιατί αυτό συνηθίζεται. Κι εμένα μου λέει ότι καλό θα ήταν να μειώσω τον αυνανισμό (και το έχω κάνει, ούτε μια φορά το μήνα πλέον). Δηλαδή δεν θέλετε να έχουν δικαίωμα κάποιοι να μιλάνε ούτε και για εγκράτεια γιατί νιώθετε ότι σας καταπιέζουν? Που είναι κάτι που στηρίζουν όχι μόνο οι θρησκείες, αλλά και πολλές φιλοσοφίες?
Και εδώ θέλω να σε ρωτήσω. Έχεις μια σχέση χρόνια, έχεις πει εδώ ότι το σεξ είναι συχνό, και ρωτάω: κορέστηκες ποτέ από το σεξ ή όλο ζητάς κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο? Δηλαδή, αυτοί που λένε για εγκράτεια έχουν άδικο τελικά? Αν το περιόριζες, θα το ζητούσες και λιγότερο. Στις πόσες φορές σεξ σε μια ζωή θα νιώσεις γεμάτος? 1000, 5000, 15000? Και όχι, δε με νοιάζει το φύλο με το οποίο κάνεις σεξ, αυτό ισχύει για όλους.