Quote:
Originally posted by boubourina
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!
Και να που εγινε το BABY BOOOOOOOM!!!
Ο Μπουμπουρινος ξεσπαθωσε εχθες και μου επιτεθηκε με νευρα!!!!
Γυρισα σπιτι, απο τη δουλεια αφου πηρα τον μεγαλο γιο απο τον Προαστιακο και η ωρα ηταν 6 το απογευμα, (απο τις 7 το πρωι) ο μπαμπας ειχε κοιμηθιε για μεσημερι με τον μπεμπη, η μεγαλη δουλευε στις ξαπλωστρες και του λεω να παμε να κανουμε μπανιο στις ξαπλωστρες μαζι με τα μεγαλα παιδια.
Πηγαμε, τα μεγαλα παρολο που καθονταν με τις παρεες τους ηρθαν αρκετες φορες και καθησαν μαζι μας, Περιμεναμε τη μικρη να σχολασει να την παρουμε μαζι μας, και μαζευτηκαμε κατα τις 9 στο σπιτι.
Ταισμα ο μικρος, μπανιο, μπανιο εγω, μπανιο ο μπαμπας, ηρθε η ωρα 10, παω να βαλω τον μικρο για υπνο κα ο μπαμπας λεει οτι θα παει βολτα με εναν συναδελφο.
Ωπα του λεω!! εγω να μην ερθω;
Δεν ξερω μου λεει, αυτος δεν παιρνει την γυναικα του. (ειμαστε φιλοι με το ζευγαρι)
Καλα του λεω, και γελωντας συνεχιζω...
Εμεις στην εταιρεια μου ειμαστε 370! αν βγουμε απο μια μερα με ολους καθε βραδυ επι ενα χρονο καθε βραδυ θα ειμαστε εξω βολτα!!
και αρχιζω να του τραγουδαω το ...\"μια ωραια πεταλουδα..\"
Και αγριευει!!!!
Κοφτο επιτελους μου εχεις σπασει τα νευρα με την ανεμελη συμπεριφορα σου!!
Του λεω: εγω κανω οτι κανετε, απλα ευθυγραμμιζομαι με την γενικη ροτα αυτης της οικογενειας και τωρα θα μου την πεις και απο πανω;
Μου λεει αγριεμενα. Τι θες; να μιλησω στα παιδια;
και του απαντω, εγω δεν θελω τιποτα πλεον, το τι πρεπει να κανεις ειναι δικη σου δουλεια. Ουτε με εμενα δεν εχεις μιλησει.
Μου φωναζει οτι δεν θα παει πουθενα γιατι του την εσπασα, του απαντω: σκασιλα μου!
Απο εκεινη τη στιγμη ο μπεμπης αρχισε να κλαει και προσπαθουσα μεχρι τις 12:30 να τπν κοιμησω. Οταν βγηκα στην κουζινα συνεχισα να μαγειρευω για την αλλη μερα. Μαζεψα, επλυνα τον παγκο της κουζινας και κατα τις 1:30 πηγα για υπνο. Εκεινος ηταν ξαπλωμενος στον καναπε και εβλεπε τηλεοραση. Οσο μιλησε με εσας, αλλο τοσο μου μιλησε και εμενα.
Τωρα τι γινεται;
Κια αυριο ειναι να φυγουμε ταξιδι. Δεν θελω να παω ετσι που ειμαστε τσακωμενοι. Τι κανω;
Το ξέρεις οτι το να κάνεις τον κούκο, δεν βοηθάει.