Σε καποιες σχολες στο Πολυτεχνειιο απο το 93 που ημουν οι γυναικες ηταν περισσοτερες αυτο δεν ειναι τωρα
Printable View
αυτη ειναι η απαντηση μου στο παραπανω μελος που λεει πως οι γυναικες ειναι αγραμματες που βρίσκουν μορφωμένους ! Δηλαδη τι αλλο να πω...εγω ξερω το αντιθετο μορφωμενες να τους την πεφτουν άτομα απο ΤΕΙ και ολο να παραπονιούνται. (οχι πως εχουν κατι τα ΤΕΙ αλλα εκεινες θελαν να μην ειναι απο ΤΕΙ αλλα απο καποια καλυτερη σχολη)
Αυτος ζει 200 χρονια πισω...ουτε καν το 93 λοιπον !
Al θα το πω μια τελευταία φορα δεν μπορώ να διαβάζω σαχλαμάρες από εσένα συνεχεια...συντονίσου λίγο με την πραγματικότητα και άσε τι σε δίδαξε ο προπάππους σου!
Αγράμματη είσαι εσύ, που δεν κατάλαβες τι γράφω.
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ post που έκανα και ΠΕΣ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΕΓΩ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ.
Για να δεις πόσο αγράμματη είσαι ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΧΕΙΣ,
αντιγράφω παρακάτω με bold το κείμενο που έγραψα.
"Αν συγκρίνουμε άνδρες και γυναίκες αδέλφια , αν προσέξεις γύρω σου , την πραγματικότητα ... κάθε αδελφή , γυναίκα , βρίσκει άνδρες με πολλαπλάσια εισοδήματα, αμοιβή , ακίνητη περιουσία από τη γυναίκα που βρίσκει ο άνδρας αδελφός της. Και φυσικά πολύ πιο πάνω και από του πατέρα τους τα εισοδήματα και της οικογενείας τους."
Από αυτό , εσύ , κατάλαβες το παρακάτω
Οπότε είσαι αγράμματη . Αν έχεις πτυχίο μεταπτυχιακό διαδακτορικό κτλ δεν έχει σημασία . ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
Καταλαβαίνεις άλλα αντί άλλων .
Μόλις σου έκανα μαθηματική απόδειξη , ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτε .
Οπότε είσαι too little , little , για να μου την πεις.
Άντε γεια !
Να τα χαίρεσαι τα πτυχία, απλά πρόσεξε να βάζεις και λίγη ναφθαλίνη , γιατί το χαρτί το τρώει ο σκώρος.
Θα μιλήσουμε για πτυχία στην ελλάδα, που ο διευθυντής του ΕΣΥ παίρνει 1930€/μήνα μεικτά
και ο τελευταίος παλιός (πριν τα μνημόνια , διορισμένος δηλαδή μέχρι το 2010) υπάλληλος των ΔΕΚΟ , παίρνει 2800€/μήνα καθαρά
ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ... ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ....
Αρχικά εσύ δείχνεις πόσο χαμηλό επίπεδο έχεις που μπαίνεις και με βρίζεις απροκάλυπτα ! Δεν θα πέσω εγώ στο δικό σου επίπεδο. Μήπως παρακάτω δεν έγραψες "Οι γυναίκες, έχουν προτάσεις από άτομα επιπέδου πολύ ανώτερου του δικού τους."
Και σε ρωταω αν οι αλλες ειναι μορφωμένες με πτυχία από πολύ δυνατές σχολές και βρίσκουν άλλους που μπηκαν σε μια σχολή με 10 χιλιαδες μόρια ή αλλες όχι τόσο καλές σχολές ΑΠΌ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ που βρίσκουν οι γυναίκες ανώτερους συνεχως όπως λες;
Εκτός αυτού παίζεις με τις λέξεις; Αν η αλλη εχει τελειώσει νομική και έχει τρελή πελατεία και βρει έναν που τελειώσε μια αλλη κατώτερη σχολή ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ που ο αλλος θα εχει παραπάνω λεφτα ;
Εσυ είσαι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ σαν άνθρωπος ΠΟΛΎ ΜΙΚΡΟΣ και εγώ ούτε καν σε βλέπω. Λες Ό,ΤΙ σου κατέβει στο κεφάλι σε κάθε ποστ, ό,τι ασυναρτησία σου κατέβει λες συνέχεια!
Σε παρακαλώ πάρα πολύ αν δεν σε διακατέχει ο σεβασμός να πας αλλού να κάνει "συζήτηση" αν και δεν ξέρεις πως να κάνεις συζήτηση. Έχει τα μυαλά του προπάππου σου.
Εγω ακουω ΔΙΑΡΚΩΣ το αντίθετο πλουσιοκόριτσα να τα καπαρώνουν άντρες χωρίς λεφτά που τελείωσαν το Λυκειο! Και μετα τους χώνεις και ο πεθερός σε μια θεσούλα καλή και κάνουν ζωή και κότα. Αυτό ειναι αρκετά σύνηθες σού αρέσει ή όχι!
Επειδή εσύ βρήκες μια να την πληρώνεις για να σου κάθεται νομίζεις είναι παντού έτσι; Και ειναι αυτό που επικρατεί ; Ίσως εσύ δεν είχες τις δεξιότητες να βρεις κάποια με περισσότερα προσόντα από εσένα. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ !
Μην προβάλεις τα κομπλεξ σου σε κάθε θέμα που βρίσκεις.
Έχεις κάποιο κόλλημα που σχετίζεται με εισαγωγή σε ΑΕΙ ; Και συλλογή πτυχίων ; Να ξέρω με τι έχω να κάνω .
Το οικονομικό επίπεδο ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ;;;;
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ... κατανοείς τι σημαίνουν ;;;;
Κατανοείς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ;;;;;
Κάποιος που δεν έχει τελειώσει ούτε το δημοτικό ... γιατί ήταν βλάκας ... αλλά έχει 45 διαμερίσματα .... αντικειμενικής αξίας 10 εκατομυρίων ευρώ ....
που αποδίδουν ενοίκια 45.000€ το μήνα ....
αν παντρευτεί κάποια που τέλειωσε ... μαθηματικό .... φυσικό ... έκανε μεταπτυχιακά στην αστροφυσική ... και ... διδακτορικό στη νάσα ....
είναι κατώτερός της οικονομικά ;;;;;
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΠΤΥΧΙΑ ... είναι σαφές αυτό ;;;;;;
Κι εγώ με άριστα το 20 , στις εισαγωγικές .... είχα 18.7/20 .... τι πάει να πει ;;;;
Συμμαθητής μου στο γυμνάσιο ... που δεν πήγε λύκειο ... ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΛΥΚΕΙΟ ... όχι δεν τέλειωσε ΑΕΙ ....
βγάζει τα 50πλασια από μένα .... τα 50πλάσια ... το πιάνεις το νούμερο ;;;;;;;
Ελα να σου πω κάτι που ισχυε και καθε χρονο μετά απο σχεδόν 30 χρονια ισχύει ακόμα. Ενα παιδί μπορεί να είναι πανέξυπνο, μεθοδικό, εργατικό αλλά να μην μπορεί να σπουδάσει σε πανεπιστήμιο . Εγώ απο το 1993 κάθε χρονο λύνω από φετιχ τα θέματα που βάζουν σε μαθηματικά, φυσική, χημεία, βιολογία. Σε διαβεβαιώνω λοιπόν πως αν οι γονείς ενός παιδιού δεν μπορούν να το στείλουν φροντιστήριο, αυτό το παιδί δεν πρόκειται να περάσει σε πανεπιστήμιο. Είναι αδύνατον, γιατί το ίδιο το κράτος παρέχει σχολικά βιβλία που είναι κατώτερα των περιστάσεων, είναι βιβλία που δεν δίνουν την δυνατότητα σε κάποιο μαθητή αν τα μελετήσει να περάσει. Αυτό δεν μπορεί να το πετύχει ούτε με βοηθήματα που ενδεχομένως θα πληρώσει από εκδοτικούς οίκους που έχουν ως αντικείμενο τις πανελλαδικές εξετάσεις. Εμείς για παράδειγμα που είχαμε δέσμες έπρεπε να γνωρίζαμε άριστα την ύλη όλου του λυκείου. Σκεψου κάτι απλό το 93 που μπηκα εγώ πανεπιστήμιο στα 17 μου με κερδισμενη χρονιά το 90% στην Ελλάδα στο μάθημα της φυσικής είχε γράψει κάτω από την βάση. Αυτό το 90% πήγαινε φροντιστήριο, αλλά να που παρόλο που πήγαινε απέτυχε παταγωδώς.
Το 2013 στα μαθηματικά εγώ χρειάστηκα 1 ώρα για να λύσω τα θέματα όταν όλες τις υπόλοιπες χρονιές έκανα περίπου 40 λεπτά στις υπόλοιπες εξετάσεις που έλυνα τα προηγούμενα χρονια και φυσικά εκεινη την χρονια οι μαθητες στα μαθηματικά απετυχαν σε μεγαλο ποσοστό
Η σχολή δεν καθορίζει την παιδεία και την μόρφωση ενός ανθρώπου. Δεν μπορείς για παράδειγμα να πεις πως ένας οπτομετρης που έχει βγάλει ΤΕΙ ή ένας φυσικοθεραπευτής, δεν έχει επίπεδο ή δεν είναι μορφωμένος. Βεβαια μπορείς να μου πεις μα το λες εσύ που θα ήθελες γκομενα πολυτεχνείου; Και εεγώ λάθος είμαι, απλώς επειδή είχα συναναστροφές ,ε αυτές τις κοπέλες τις ξέρω πως είναι, πως σκέφτονται κτλ για αυτό όχι επειδή τελειώσαν ντε και καλά πολυτεχνείο.
Ενταξει η καθε γυναικα έχει οποιον θελει διπλα της, αλλά δεν νομίζω πως θα πρέπει να αποτελει κριτήριο το αν περασε σε ΑΕΙ ή εκανε μεταπτυχιακό ή διδακτορικό. Εντάξει είναι λογικό η πιστοποιημένη γνώση σε ανώτατο επίπεδο να προκαλεί έλξη, αλλά δεν νομίζω πως θα πρέπει να αποτελει κριτήριο απορριψης η μη κατοχή πτυχιου ΑΕΙ. Βεβαια η καθε γυναίκα επιλέγει ό,τι εκείνη θέλει.
Και να σου πω και κατι άλλο έχω κολλητό που έχει Phd στη Βιοχημεία με όνειρο να γινει βιοχημικός απο μικρο παιδί και με τα μορια που έγραψε εμπαινε πρωτος Ιατρική Αθηνών και όμως αυτός ήθελε βιοχημικό, ξέρεις με πόσα ζει το μήνα; 1200 ευρώ, αυτός είναι ο μισθός του και όταν ήρθε να με βρει μια ημέρα στην εταιρία μου ειπε επι λεξει "να πανε να γαμηθουνε και τα εργαστηρια και οι ερευνες, 100 φορές να έκανα την δουλειά σου" και του απάντησα πως αν αξιζαν οι ερευνες δεν θα ήμουνα Ελλάδα, ακόμα Αγγλία θα ήμουν...
Εμένα πάντως μερικές φορές αισθάνομαι ότι το πτυχίο μου κατέστρεψε τη ζωή με την έννοια ότι θα μπορούσα να κανω τόσα πράγματα αντί να ασχολούμαι με αυτό. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι θα ήμουν καλύτερα αν δούλευα σε ενα σουπερ μάρκετ π.χ.
Θέλω να πω πως δεν είναι υποχρεωτικό όλοι να σπουδάσουν αλλά στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη πίεση από την οικογένεια για το πολυπόθητο πτυχίο.
Απλώς η θετική κατεύθυνση ξερεις τι προσφέρει; Ας παρουμε για παράδειγμα ένα πλακά που βγαζει μεροκάματο 100 ευρωκαι δουλευει 24 μέρες το μήνα και καποιον του πολυτεχνειου που αμοιβεται με 1300 ευρω και παιζουν και οι δυο στοίχημα. Ο πλακάς θα παιζει στοιχημα αγνοώντας την μαθηματική πλευρά του στοιχήματος και θα χάνει, ο άλλος θα πει ας κανω ένα research τι έγινε τα τελευταια 5 χρονια να δουμε αν υπαρχει καποιο edge. Θα το ψάξει και καποια στιγμή θα ανακαλύψει πως αν διαλέγει ματς με συγκεκριμένα κριτήρια θα μπορουσε για παράδειγμα τα τελευταία 5 χρονια να ειχε παιξει 500 στοιχήματα στην απόδοση του 1,16 και να κερδιζε τα 450. Δηλαδη 450/500= 90% 1/0.9=1,11 Αρα εφόσον ποντάρει στο 1,16 και με την προυποθεση να συνεχισει να ισχυει το ποσοστο του 90% να κερδίζει 1.05 το οποιο ναι μεν ειναι κέρδος αλλα για να το καρπωθεί χρειάζεται πολύ μεγάλο επένδυσης της ταξεως των 20 ή 30 χιλιαδων ευρώ. Με 1300 ευρώ μισθό η περίπτωση κρίνεται άτοπη. Ο πλακάς από την άλλη αν δεν επαιζε όπως έπαιζε, σε καποιο χρονικο σημειο της ζωής του θα μπορουσε να το κάνει αν ειχε τα εφοδια της γνωσης.
Αυτή ειναι η διαφορα του μορφωμενου με τον τεχνίτη... και τι έγινε δηλαδή που εβγαλες πολυτεχνείο και είσαι εξυπνος; Τιποτα και οι δυο στο ιδιο καζανι βράζουν....ασε που ο πλακας έχει καλύτερο βιοτικό επίπεδο....δεν το συζητάμε αυτό...
Για εμένα προσωπικά αυτό που αξίζει στην ζωή δεν είναι τα πτυχία, τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά. Είναι να κάνεις ως επάγγελμα αυτό που πραγματικά αγαπάς ή αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένο ό,τι και αν είναι αυτό. Αυτό θεωρώ πως έχει σημασία στη ζωή, να κάνεις αυτό που αγαπάς ακομα και αν αυτό σημαινει πως δεν θα γυρισει να σε δει καμία γιατι δεν έχεις πτυχίο, ας είναι 100 φορές να κανεις αυτό που σε κανει να νιωθεις καλά και ας μην γυρισει να σε κοιταξει ποτε καμία.
Ε ναι αλλά σε μια κοινωνία που όλοι θέλουν να γίνουν τραγουδιστές, μοντέλα, δημοσιογραφοι και ηθοποιοί γιατί αυτά προβάλλει η τηλεόραση και τα σοσιαλ μίντια ποιος θα έκανε τις άλλες δουλειές οπως να δουλέψει στο εργοστάσιο ή στα χωράφια; Οπότε και πάλι κάποιοι θα έκαναν δουλειές που δεν τους αρέσουν. Αλλά θα έπρεπε να πληρώνονται καλυτερα γι αυτό.
Άλλα ο,τι και να κάνεις απαιτεί μία πειθαρχία ακόμα και να σ' αρέσει η δουλειά κάποιες φορές θα βαριέσαι.
Κρίνει με βαση το χρημα ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ απο τον αλλον...πχ να ψαχνει καποια χορηγο. Αλλιως δεν αυξάνεται η αξια του ανθρωπου με το χρημα ! Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου πόσα λεφτά έχεις εσύ και ο καθένας! Δεν μπα να σαι ζάμπλουτος για μένα απο την στιγμή που δεν είσαι καλός άνθρωπος δεν αξίζεις. Τέλος.
Δεν διαφωνώ πως μπορεί ένας τεχνίτης να βγάζει παραπάνω λεφτά από κάποιον με μόρφωση αλλα ξέρετε με τι νεύρα θα γυρνά σπίτι απο την κούραση και θα ξεσπά πάνω στην γυναίκα του, τα παιδιά του κλπ;
Ε εγώ δεν θέλω να βρω τεχνίτη και να τρώω στην μάπα τα νεύρα που εύλογα θα έχει....συν ότι πρέπει να μπορείς να συνεννοηθείς με τον άλλον. Και χωρίς μόρφωση δεν γίνεται, το ξέρω από στενούς συγγενείς μου. Όσο να ναι υπάρχει χάσμα απίστευτο. Σίγουρα δεν αποτελεί μοναδικό κριτήριο η μόρφωση αλλά είναι σημαντικό. Έστω ο άλλος για μένα πρέπει αν χει τελειώσει μία σχολή και αν μην ειναι η τοπ
Γιατί εσύ θίχτηκες τώρα με την αλήθεια; Τον ρατσισμό που τον είδες; Σε παρακαλώ πολύ κάνε μου την χάρη !
Η αλήθεια ειναι αν ο αλλος λιώνει όλη μερα στην δουλειά και κανει μια βαρυά δουλειά πχ οικοδόμος δεν θα γυρνά με στις γλύκες σπίτι. Εδω κάτι απλό μπορεί να συμβεί και να χαλάσει η διάθεση του αλλου και να έχει νεύρα. Και αυτο δεν αφορά μονο τους άντρες και μια γυναικα αν τις φέρονται χάλια σε μια δουλειά λογικό να εχει και αυτή νεύρα.
Κομπλεξ να έχω για ποιο λόγο προς τους άντρες; Έχουν παραπάνω προσόντα από εμένα μήπως και δεν το ξέρω;
Δηλαδή η πλειοψηφία των γυναικών είναι χάπατα που τρώνε παραμύθια ή ανασφαλείς άνθρωποι που κάθονται να τους κερατώνουν ή κάνουν σεξ μπας και κάνουν σχέση...
Είναι θλιβερή η γνώμη που έχετε για την κοινωνία. Εγώ δίπλα μου βλέπω πως σαφώς υπάρχουν κι αυτά, αλλά όχι, δεν είναι η πλειοψηφία. Υπάρχουν (ευτυχώς) και άνθρωποι που κάνουν όμορφες σχέσεις ή κάνουν σεξ γιατί έτσι γουστάρουν χωρίς να περιμένουν κάτι ή γενικά που τα έχουν καλά με τον εαυτό τους και δεν ετεροκαθορίζονται... Ίσως έχει να κάνει με τις εμπειρίες και τους κύκλους που κινείται ο καθένας, τι να πω...
Δεν μπορούν να βρουν γιατί όλοι στον κύκλο σας ή όσοι γνωρίζουν είναι πηδίκουλες ή είναι με άλλες που κερατώνουν θεωρείς; Ή υπάρχουν και ελεύθεροι άντρες που δεν τους κάνουν; Έχουν κάνει κινήσεις να γνωρίσουν κόσμο και όλοι οι ελεύθεροι είναι όπως λες; Ή μήπως δεν τους κάνουν για άλλους λόγους; Ή απλά κάθονται και μιζεριάζουν και δεν γνωρίζουν καν κόσμο;
Και ποιος σου το είπε αυτό?
Αυτό έχει να κάνει με τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, με την συναισθηματική νοημοσύνη και όχι με την μόρφωση του
Υπάρχουν άντρες που όλη μέρα φτυνουν αίμα στην κυριολεξία στην δουλειά, δεν τα ξύνουν μπροστά σε μια οθόνη και μπαίνοντας στο σπίτι τους έχουν αφήσει έξω τα πάντα
.
Ξέρουν ότι αυτό που θα εισπράξουν από εκεί μεσα ειναι ικανό να τους διώξει οποία κούραση οποία νευρα και οποία ένταση έχουν..
Το θέμα είναι ποια γυναίκα έχουν διαλέξει να βλέπουν οταν μπαίνουν μέσα στο σπίτι τους ..
Αυτή η ικανότητα λοιπόν συμπεριλαμβάνεται σε συναισθηματικά νοήμων ανθρώπους, είτε είναι άντρες είτε είναι γυναίκες...
Είναι πολύ καλύτερη από οποιοδήποτε πτυχίο μπορεί να έχει ένας άνθρωπος.
Μαθαίνουμε να επιλέγουμε ανθρώπους που ο δείκτης της συγκεκριμένη νοημοσύνης ειναι υψηλός και όχι με κατι άλλο ..
Δεν έχει καλύτερο φάρμακο να σε αποφορτιζει από την όλη ένταση της ημέρας ένα ήρεμο και άκρως αγαπητό οικογενειακό περιβάλλον :D
Να κοιταχτουν και λίγο στον καθρέφτη αυτές οι γυναίκες γιατί πολυ ωραία να ρίχνουν τις ευθύνες στους άλλους και όχι να μπαίνουν στο τρυπάκι τις αυτοκριτικής..
Τόσες όμορφες σχέσεις γίνονται γύρω μας ,τόσο ωραίοι άνθρωποι κυκλοφορούν και φτιάχνουν όμορφες σχέσεις.
Γιατί εστιάζεται μονο στις αρνητικές?
Μήπως έτσι καλύπτεται πολλά που φοβάστε να δείτε πραγματικά?
Γύρω μου ειδικά τώρα μετά την καταντηνα βλέπω όλο ανθρώπους με ωραία συναισθήματα ..
Αντιλήφθηκαν πλήρως την μοναξιά της καραντίνας και έχουν γίνει τοσο δορικοι και όμορφοι πλέον με τους ανθρώπους ..
Τόσες αγκαλιές δεν έχω ξαναδεί να γίνονται...;)
Aυτά τα λες γιατι τα έχεις βιώσει ή τα υποθέτεις; Στην θεωρία ολα καλα ειναι !
Εγώ λέω ΒΙΩΜΑΤΙΚΆ και ισχύουν και για άντρες και για γυναίκες. Δεν εχει καμία απολύτως σχέση να κανει με την συναισθηματική νοημοσύνη, με την κόπωση έχει να κανει και μονο! Αν ο αλλος σκοτώνεται όλη μέρα δεν θα γυρίσει και θα ναι μες στις γλύκες. Δεν γινεται αυτο γιατι ανθρωπος ειναι και αυτος με αντοχες. Επισης ξαναλεω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ αυτο! Απλά αφού έχω μόρφωση και μπορω να βρω κάποιον μορφωμένο γιατι να μην γλιτώσω την γκρίνια...εκτος αυτου ο αλλος θα ερθει σπιτι και δεν θα χει αντοχες για τιποτα θα θελει απλα να φαει και να πεσει για υπνο.
Μάλλον ζεις σε άλλον πλανήτη εσύ ! Δεν ξέρω που τα φαντάστηκες και τα γράφεις όλα αυτα πραγματικα ! Γράψε κανα μεξικάνικο σήριαλ ! χαχα
Εσύ μάλλον δεν θες να δεις την πραγματικότητα ή είσαι 50 χρονών και μιλάς για άλλους άντρες και άλλες εποχές. Συγνώμη αλλά ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από εσένα και αν εισαι καμια παντρεμένη που βρήκε άντρα κάτι αιώνες πριν δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη!
Η αυτοκριτική γίνεται αν έχουν κάνει κάποιο λάθος, αν εχουν κανει γκαφα πχ και ο αλλος της χώρισε. Αν ο αλλος ειναι "παίχτης" και θελει μονο σεξ τι αυτοκριτική θες να κάνουν; Είσαι λάθος γιατι δεν λαμβάνουμε ευθύνη για την μαλακια που δέρνει τον καθένα ! Δεν κανουμε προβληματα μας τα προβλήματα των αλλων. Οποιος θελει παει για ψυχοθεραπεια, δεν θα του λυσω εγω το προβλημα ! :cool:
Η καραντίνα ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ και ολοι το ξερουν πως εκανε το αντιθετο μας εκανε ακομα πιο απομακρους από πριν !!!! Πραγματικά νομιζω πως απλά μπαινεις να γράψεις τα αντίθετα από όσα γράφω επειδή είσαι τοξική και κατίνα. Γιατί τόσες βλακείες μαζί δεν νομίζω να τις έγραψες αυθόρμητα. Και πόσο χαζή να σαι για να πιστεύεις όσα λες!
Νομίζω από τον τρόπο που γράφεις φαίνεται ότι δεν εκτιμάς τους άντρες. Όλοι έχουμε τραύματα από συμπεριφορές άλλων ανθρώπων. Αλλά από αυτά που γράφεις δεν νομίζω ότι έχεις διάθεση να δώσεις και να πάρεις, γιατί η σχέση αυτό είναι να δίνεις και να παίρνεις. Ακόμα και το "έχουν παραπάνω προσόντα από εμένα μήπως και δεν το ξέρω" δείχνει ότι βάζεις τον εαυτό σου σε ανώτερη θέση από τους άλλους. Δεν νομίζω ότι αυτή η προσέγγιση βοηθάει να κτίσεις μια σχέση. Μάλλον να κάνεις τον άλλον να αισθανθεί άσχημα.
Zω σε ενα κοσμο που περιστρεφεται απο αντρες και γυναικες που επιλεγω εγω ..
Μαθε να δεχεσαι οτι υπαρχουν και αυτοι οι ανθρωποι ..
Ναι εχω διπλα μου εναν αντρα που σκοτωνεται στην δουλεια αλλα ποτε δεν γυρεσε στο σπιτι οπως το λες ..
Ν αι ηταν κουρασμενος αλλα σε αυτο το σπιτι εβρισκε εξισου μια γυναικα κουρασμενη πολλες φορες αλλα και παιδια μεσα σε αυτο και οφειλε και εγω και αυτος να τα αφηνουμε εξω ..
Ζω μεσα σε ομαδες αυτογνωσιας τα τελευταια χρονια ...ζω μεσα σε μια σχολη οπου μεσο αυτης ερχομαστε σε επαφη με ουκ ολιγες περιπτωσεις ανθρωπων σαν και την δικη σου και εχω πληρη επιγνωση απο τι πηγαζει ολο αυτο που λες ..
Δεν θα δωσω σημασια ουτε στον τροπο που μιλας ουτε στους χαρακτηρισμους σου γιατι απλα ειμαι σε θεση να ξεχωριζω ακομα και μεσα απο ενα γραπτο λογο πως απευθυνομαι σε ενα ανθρωπο που εχει πολλα θεματα με τους γυρω του ..
Εχει φτιαξει μια ουτοπια οτι ολοι γυρω του ειναι σκαρτοι ή ονειροπολοι γιατι πολυ απλα ειναι πολυ δυσκολο να αντιληφθει οτι ο μοναδικος που εχει θεμα ειναι εκεινος ..
Δυστηχως δεν εχεις καμια επιγνωση της λεξης συναισθηματικη νοημοσυνη και τι δουλεια χρειαζεται για να την αποκτησεις .
Λυπαιμα αλλα ο κοσμος ειναι υπεροχος ,γεματος ερωτα αγαπη και απιστευτη καλοσυνη αρκει να δωσουμε εδαφος εμεις σε αυτους να ερθουν κοντα μας ..
Δεν μπορει τοσοι ανθρωποι να εχουν οικογενειες και παιδια να ειναι ερωτευσιμοι και εμεις να εστιαζουμε μονο στα αρνητικα ..
Λυπαμαμι επισης αλλα εσυ εισαι το θεμα και οχι οι γυρω σου και αν δεν αποβαλλεις αυτο τον θυμο κανενας δεν θα σε πλησιασει ..
Αν δεν θες να το κανεις , κανενα θεμα ,αλλωστε ολοι μας πλεον λαμβανουμε αυτο που μας αξιζει αν εσυ νομιζεις οτι εγω ειμαι χαζη τοτε ποσως με απασχολει ..
Βλεπεις η δικη μου χαζομαρα οπως λες εφτασε για να εχω πλεον αυτα που εσυ ακομα ψαχνεις ..
Καλα να περνας αν και νομιζω οτι ποτε δεν θα προσελκυσεις ερωτευσιμους ανθρωπους κοντα σου γιατι εσυ η δια δεν μπορεις να τους προσφερεις ..
Αν θες εχει και αλλο επεισοδιο η σαπουνοπερα μου ...πολλα μαλλον ..αν θες καθημερινα σου γραφω πολλα γιατι εκτος απο αντρα τυχαινει να εχω και πολλα αλλα μαζι που λαμβανω αυτα που θελω για να ειμαι ευτυχισμενη και ηρεμη πανω απο ολα ..
Δουλεψα πολυ με τον ευατο μου δεν μου χαριστήκε τιποτα οποτε θα τα λεω και θα τα φωναζω ειδικα σε μιζερους και κακοπροαιρετους ανθρωπους που απλα ζηλευουν αλλα δεν προσπαθουν ..
Δεν δινω βαση πλεον σε κανεναν προσπαθει να ακυρωση αυτα που εχω γιατι απλα δεν μπορει ...
Χαμογελα λιγο και μαθε να εκτιμας ανθρωπους γυρω σου γιατι οπως βλεπω οτι μιλας τιποτα δεν θα ειναι ευκολο ...
Αυτό είναι καθαρά θέμα προτιμήσεων. Διότι υπάρχουν και άνθρωποι που τους αρέσει να βλέπουν τον/την σύντροφο τους με παραπάνω κιλά. Οπότε ανάλογα που θα «πέσεις».
Στερεότυπα παντού ρε φίλε. Λες και ο κάθε άνθρωπος κρίνεται μόνο από ένα χαρακτηριστικό και όλοι κρίνουν με τον ίδιο τρόπο. Πόσο ασπρόμαυρα βλέπουν μερικοί τον κόσμο...
πφφφ γυναικες ρε φιλε θα πει καποιος ...πεταμενα λεφτα
και θα ερθει να συμπληρωση ενας αλλος ..
πφφφ αντρες ρε φιλε ...τρυπια πορτοφολια που οσα λεφτα και να τους πεταξεις μεσα , ποτε δεν θα ειναι ικανοι να τα αξιοποιησουν σωστα ...
θα τα πετανε μια ζωη αριστερα και δεξια και μετα θα αναρωτιουνται γιατι δεν ειναι ικανοποιημενοι ...