Quote:
Originally posted by sabb
Κρίνο,
Το να ζητούν να διαγραφεί κάποιος - εν προκειμένω εσύ - είτε η nature είτε οποιοσδήποτα άλλος, δεν σημαίνει πως κάτι τέτοιο θα γίνει κιόλας,
οχι βεβαια!!!
ξερω σε ποιο φορουμ ειμαι και γνωριζω το ποτε θα υπηρχε θεμα.
Ειμαι 101% σιγουρος οτι αν οι διαχειριστες αυτου του site προβουν σε διαγραφη μελους, σε βεβαιωνω οτι αυτο θα ειναι και το σωστο.
Και σε αυτο βαζω χερια - ποδια στη φωτια.
αυτοί που ζητούν διαγραφές εκτίθενται στους υπόλοιπους , κι αυτό νομίζω πως αρκεί..
ετσι ακριβως....
Και αυτο ακριβως κανω και εγω.
Καποια στιγμη ο ρολος του καθενος μας εδω μεσα πρεπει να γινεται ξεκαθαρος.
Αυτο σημαινει οτι ο καθενας μας εχει ευθυνη για αυτο που λεει.
Μικρη η μεγαλη (η και ελαχιστη) δεν εχει σημασια.
Τιποτα ομως δεν μπορει να περναει ετσι στο ντουκου η στο απειροβλητο.
Καταλαβαίνω σε ποιο βαθμό νοιώθεις θιγμένος, αντιτίθεμαι ωστόσο στο τρόπο που αντιδράς ...
καλα χεσε το θιγμενος, θα επιβιωσω μην ανησυχεις.
Αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα που ζητουν διαγραφη μου, απο φορουμ.
Και δεν νομιζω να ειναι η τελευταια.
Δυστυχως υπαρχει αυτη η πλασματικη εικονα του ιντερνετ που επιτρεπει τετοιες στρεβλωσεις.
Σε πληροφορω οτι περα απο το εδω virtual reality, αν ολα αυτα τα ζουσαμε σε μια καθημερινοτητα, ολα θα ηταν τελειως διαφορετικα.
Οσο για το τροπο που αντιδραω,
δεν ενοχλω κανενα, τουλαχιστον προσπαθω.
Αμα με πειραξεις ομως, εχεις προβλημα.
Συνεχίζω - μπορεί και αφελώς - να πιστεύω πως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε στο διαδίκτυο,
δεν εχουμε να χωρισουμε σαφως....
εχουμε ομως την αναγκη να χωρεσουμε τους μικρο(η μεγαλο)εγωισμους μας.
Και αυτο φαινεται ειναι τεραστια αναγκη.
ακόμη και την κακόβουλη κατά τα δικά μας μέτρα και σταθμά αντιμετώπιση από τους υπόλοιπους χρήστες, μπορούμε να μετατρέψουμε σε δικό μας όπλο υπέρ των θέσεων μας -
Νομιζεις οτι φοβηθηκα ποτε την κακοηθεια η την αμετροέπεια που βιωνω τις τελευταιες ημερες?
Θα ημουν ετσι λες αν δεν μπορουσα να υπερασπιστω τον εαυτο μου?
Για αυτους τους λογους,
εκοψα τις πριβε επικοινωνιες - ιδιως με γυναικες....
Αν ειναι να στειλω ενα μυνημα και στο τελος να μου βγει ξυνο και να καθομαι να γραφω ολα αυτα, αστο καλυτερα.....
Δεν χρειαζεται ουτε καλημερα,
αλλωστε οτι εχω (εγω) να πω πριβε το λεω και δημοσια.
φτάνει να βλέπουμε τα πράγματα με όψιμη συγκρότηση κι όχι με παιδιάστικη ανωριμότητα.
αν με θεωρεις εμενα παιδικα ανωριμο,
την nature τι ακριβως την θεωρεις?