Το χειρότερο απ όλα είναι πως όλοι αυτοί εκεί μέσα καταναλώνουν το οξυγόνο σου και γεμίζουν την ατμόσφαιρα σου με διοξείδιο του άνθρακα! Απορώ πως το ανέχεσαι!
Printable View
Το χειρότερο απ όλα είναι πως όλοι αυτοί εκεί μέσα καταναλώνουν το οξυγόνο σου και γεμίζουν την ατμόσφαιρα σου με διοξείδιο του άνθρακα! Απορώ πως το ανέχεσαι!
Έχεις δίκιο, θα έπρεπε να τους δίνουμε εντελώς τζάμπα τα δωμάτια και επίσης να απαιτώ οι υπάλληλοι να έχουν το απαραίτητο προσόν να σπρώχνουν κόσμο, να ξεβρακωνονται σε κοινή θέα εν ώρα δουλειάς και να θετουν σε κινδυνο το ιδιο το ξενοδοχειο κάνοντας μπανιο σε ωρες που δεν υπαρχει ναυαγωστης και η πισίνα ειναι κλειστη για ολους. Αφού μπαίνεις για να ειρωνευτεις, μην μπαίνεις καθόλου, σεβασου τους κανόνες του φόρουμ.
Δε καταλαβαίνω που ακριβώς διέκρινες την ειρωνεία! Περιτριγυρίζεσαι από τσιγκούνηδες, άτομα που σε κοιτάνε συνέχεια, αμόρφωτους, δυνάμει δολοφόνους, άξεστους, ηλίθιους, ξεβράκωτους, άσχημους με ασύμμετρα πρόσωπα, απαίδευτους, τραμπούκους, ανήθικους, μη έχοντες αυτογνωσία, κτλ... Είναι δυνατόν να μη σκέφτεσαι το οξυγόνο που σου στερούν όλοι αυτοί!!!
Ναι, αυτο ακριβώς γράφω άλλωστε. Δεν θα πω κάτι άλλο και μόνο που εμμέσως δικαιολογείς τη βία, κανεις ενα ανηθικο victim blamming και διακωμωδεις οσα γραφω, όπως άλλωστε έκανες εξαρχής στο θεμα, δείχνει το ποιόν σου. Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να σου δηλώσω ότι η άποψή σου ούτε με ενδιαφέρει ούτε συνενει με τους κανόνες του φόρουμ εφόσον έχεις εξαρχης ειρωνικό τόνο. Άρα θα κάνω απλά την αναφορά μου και συνέχισε να λες τα ίδια και τα ίδια. Αφού δεν έχεις κουραστεί εσύ να αναλωνεσαι στην εμμονή σου, δεν μου πέφτει λόγος. Αν μπορείς βέβαια άνοιξε ξεχωριστό θέμα και μην σπαμαρεις στο παρόν.
Αντι να σκέφτεσαι από τι περιτριγυριζομαι εγώ στην κατά τα αλλα ιδανική πραγματικότητα που ζούμε, όπου δύο εβδομάδες πριν στην διπλα ταβέρνα από εμάς έγινε δολοφονία, σκέψου για ποιο λόγο αναλωνεσαι για ένα μέλος ενός φόρουμ που δεν γνωρίζεις καν. Εγώ τουλάχιστον αναφέρομαι σε περιστατικά που βιωνω στην καθημερινότητα μου, εσύ θα μπορούσες να γράφεις σεντόνια για ένα άτομο που δεν γνωρίζεις καν από κοντά. Θες να το κάνεις στο προσωπικό σου ημερολόγιο ή σε ξεχωριστό θέμα τηρώντας τους κανόνες του φόρουμ και να μην σπαμαρεις στα δικά μου; Ευχαριστώ
το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση
Εδώ μέσα γράφω για οποιονδήποτε λόγο θέλω, κυρίως για αποφορτιση, όπως πολλά άτομα ακόμα. Ουδεποτε μου εχει χαιδεψει κανεις τα αυτια (τι μπαναλ εκφραση. Αν έχεις έστω και ένα ποστ που κάποιος μου χαϊδεύει τα αυτια όπως λες περιμένω να το παραθέσεις αμεσως) αντιθετως συζηταμε και επιλεγω,οπως ο καθενας μας,τι θα κρατησω απο οσα αναφερονται. Δεν θα σου ζητήσουμε την άδεια για το τι γραφουμε, εφοσον πληρουν τους κανονες του φορουμ, ούτε εγω προσωπικα θα απολογηθώ για το τι συμβαίνει στη ζωή μου και για το τι ανησυχώ.
Σου συνιστώ να βρεις άλλη ασχολία από το να τσιγκλάς άγνωστους σου σε ένα φόρουμ αλληλουποστηριξης. Εγώ έχω την υπομονή να απαντάω πάντα λογικά, αλλά από ένα σημείο και μετά ειναι κουραστικό, ειδικά όταν το κάνεις σε θέματα ξεφευγοντας από την αρχική θεματολογια. Αν θες άνοιξε ξεχωριστό θέμα και κραζε με όσο θες, δεν θα σου κάνω αναφορά γιατι η συμπεριφορα σου ειναι τοσο εκδηλα αναξιοπρεπης που δεν χρειαζεται, αλλά σταματα να σπαμαρεις σε άσχετα θέματα, όπου κάποιος εκφράζει τις σκέψεις και τις ανησυχίες του και εσύ πετάγεσαι χωρίς κανένα λόγο να ειρωνευτεις.
Φυσικά και αποζητάς την προσοχη. Εγώ δεν έχω πέσει τόσο χαμηλά να κυνηγάω από πίσω μέλη που δεν γνωρίζω σε κάθε θέμα. Αν καποιος δεν με ενδιαφέρει προσπερνάω το θέμα του,απλώς.
Δεν γνωρίζω καν πώς δουλεύει η ιγκνορ λιστ αλλά πολύ θα το ήθελες να μην ακούς επιχειρήματα για την εμμονή σου, έτσι δεν είναι;
Λέω συνήθως γιατί αφήνω την πιθανότητα να έχει διαγραφεί και δικό μου σχόλιο κάποια στιγμή, χωρίς να είμαι σίγουρος,αλλά επειδή θέλω να είμαι ακριβής σε αυτό που λέω.
Η εμμονή φαίνεται ναι, σε αυτόν που εμμένει να ασχολείται με ένα άτομο χωρίς κανένα λόγο, που καταφεύγει σε πρακτικές ειρωνείας γιατί δεν έχει το θάρρος της γνώμης του και ελπίζοντας ότι έτσι θα δημιουργήσει ένταση.
Αν θεωρείς ότι όποιος κάνει αναφορά "κλαίγεται στους διαχειριστές " μάλλον, όπως δείχνει ξεκάθαρα η συμπεριφορά σου,έχεις μπερδέψει το τι αφορά το φόρουμ.
Μυριζομαι κακές λεξουλες..
Ηρεμηστεεεεε
Προσωπικά έχω χαλαρώσει, άρχισα να κοιμάμαι κανονικά και απασχολουμαι με ένα διήγημα και μεθαύριο έχω συνέντευξη για δουλειά, αλλά χθες τσακώθηκε η μεσαια αδερφή μου με δύο από τους παλιούς πελάτες και με τον τραμπουκο. Της έκαναν παρατήρηση ότι τους χρέωσε λέει 3 ευρώ παραπάνω, ο λογαριασμός ήταν σωστός βεβαια,αυτοί δεν θυμοντουσαν τι είχαν πιει, αλλά και πάλι για τρία ευρώ ενώ τους αφήνουμε high season το δωμάτιο τουλάχιστον 40 ευρώ μείον της κανονικής τιμής,ειναι γυφτιά. Και η αδερφή μου παρατηρησε ακριβώς αυτό που ενοχλεί και μενα: ότι και ο τραμπουκος και το συγγενολόι του συμπεριφερεται σαν να είναι δική τους η επιχείρηση και γενικα με θράσος που εμεις δεν θα ειχαμε σε ξενη δουλεια και σχολιαζε παραμερα με τον πελάτη την αδερφή μου.
Τεσπα, λίγος καιρός έμεινε. Έριξα και κάτι σπόντες μπροστά στην αδερφή του για του χρονου ενώ μιλούσα με έναν φίλο μου στο τηλέφωνο αλλά μετάνιωσα και ελπίζω να μην κατάλαβε τι έλεγα, γιατί είναι προτιμότερο να μην ξερουν τιποτα, συνήθως παίρνουν τηλ τον πατερα μου για δουλειά κατά τον Μάρτιο, επειδή είναι βέβαιοι για τη θέση. Ας το μάθουν τελευταία στιγμή να τρέχουν να βρουν δουλειά, ελάχιστα με ενδιαφέρει. Αυτός και η μάνα του βασικά θα βρουν (για καποιο διαστημα πριν τους σουταρουν εστω), η αδερφή του αποκλείεται.
Η μεγάλη μου αδερφή μου ειπε σήμερα ότι αυτός ελεγε το πρωι ότι θα μπορούσε να γίνει μοντέλο. Ο τύπος είναι σε άλλη διάσταση,εχει καταντησει ανεκδοτο. Εγώ (και ας με πείτε ψωναρα ή ψεύτη η οτιδηποτε αλλο) πέρυσι είχα στείλει φωτο μου και ένα βιντεακι σε μια διαφημιστική εταιρεία επειδή μου είχε πεταχτεί η διαφήμιση στο φβ και με ήθελαν στο τελικό κάστινγκ για μια διαφήμιση (φυσικά δεν μπορούσα να πάω γιατί ήταν Αθήνα, απλά σκέφτηκα να δοκιμάσω αν θα με επαιρναν). Αυτός το μόνο που θα μπορούσε να διαφημίσει ως μοντελο είναι κάποια νέα παραγωγή για το τέρας του δοκτωρος Φρανκεσταιν ή διαφήμιση για μασελακια, ποζάροντας για το "πριν" (οκ σταματάω :D )
Μας έχεις κινήσει τη περιέργεια πραγματικά..
:D :D :D
Ειμαι ανοιχτός στο να ψηφίσουμε ένα αντικειμενικο μέλος και να στείλω φώτο μου και φωτο του (τις έχει δημόσιες στο φβ δεν είναι καταπάτηση προσωπικών δεδομένων) και να πείτε κατά πόσο είμαι υπερβολικος ή κατά πόσο η φάτσα του φωνάζει "είμαι τραμπούκος " και όσα άλλα του σερνω. Είναι βέβαια και ο φρικτός τρόπος που μιλάει άλλα τεσπα :D
Σήμερα νιώθω ακόμα καλύτερα γιατί επιτέλους η αδερφή μου του έκανε σοβαρή παρατήρηση για τη συμπεριφορά του την ώρα του βραδινου φαγητού κάτι που του χάλασε τη διάθεση.
Άλλα με απασχολούν τα δικά μου, το γατί που πέθανε, η συνέντευξη για τη δουλειά αύριο (πρέπει να ξυπνήσω νωρίς και να ταλαιπωρηθώ στη ζέστη και θα ανέβουν οι παλμοί μου) και το γεγονός ότι γενικά αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη και πρέπει να κάνω και κάτι επαναληπτικες εξετάσεις αίματος και αγχωνομαι και λόγω της χαμηλής μου πίεσης.
Επίσης με πήραν τελικά στο μεταπτυχιακό άλλα δεν είμαι σίγουρος ότι θα γραφτώ φέτος εντέλει γιατί αν κλείσω και τη δουλειά ή το άλλο πρόγραμμα που έκανα αίτηση δεν θα έχω χρόνο για τα μαθήματα.
Εγώ είμαι αντικειμενική πάντως να ξέρετε
Ψηφίζω dream21! χαχα
Κι εγω ψηφιζω dream21..
Σου έστειλα δύο λινκ αλλά μην τα στείλεις αλλού πλιζ. For the record, θελω να πω ότι δεν θεωρώ τη φάτσα του εντελώς φρικτή, αλλά η έπαρση του είναι ανεδαφικη σε σχέση με τα προσόντα του. Επίσης δεν υπάρχει φωτο που να χαμογελάει για να δείτε και τα σιδεράκια (που δεν λέω ότι είναι κακό να φοράει σιδεράκια αλλά οκ, μοντέλο με στραβά δόντια δεν είναι ο,τι πιο συνηθες) και επίσης χρειαστηκε να κανω ζουμ στις φώτο γιατί είναι μακρινές και η ακμή φαίνεται μεν, αλλά όχι τόσο έντονη όσο είναι. Ούτε την ακμη τη χλευαζω -και η αδερφή μου έχει σημάδια από ακμή, δεν λεει κατι για την ομορφια αυτο- απλά όπως είπα όλη η συμπεριφορα του, η έπαρση, το ποσο ψωνισμενος είναι και το ποσό μειώνει τους γύρω του πιστεύοντας ότι ο ίδιος είναι τέλειος,είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Εμενα κοροιδευε μέχρι και το κούρεμα μου όπως έχω αναφέρει και θεωρώ ότι κοροϊδεύει και το ότι είμαι κοντος, απλά όχι μπροστά μου.
Μην τον χαρακτηρισεις ασχημο, απλα ωραίο δεν τον λες και σιγουρα όχι μοντέλο, σωστά; Δηλαδή η Καγιά θα τον έκοβε. Δεν ξέρω πώς κυκλοφορει και λεει χωρις να ντρεπεται οτι κανει για μοντελο. Δεν σου βγαζει και μια κακια το βλεμμα του; Τα μικροσκοπικα πονηρα ματια του...Εμενα βεβαια με επηρεάζουν στην πρόσληψη και τα όσα έγιναν.
Το φρανκεσταιν τον έβαλα για να δεις ότι μοιάζει η προσωποκατασκευη του :D Αλλά κάτσε να σιγουρεψουμε ότι κατάλαβες ποιος είναι ποιος :D εγώ είμαι ο πάνω αριστερά στη φώτο με τον φρανκεσταιν και ο δεξιός στην άλλη φωτο.
Αφού μου έβαλες τον Φρανκενστάιν λες να μη κατάλαβα???
Όχι νταξει άσχημο δε θέλω να τον χαρακτηρίσω. .
:D
Τον έβαλα σε κλίμακα ίδια με τη δική μου φωτογραφία τον Φρανκεσταιν για να σε μπερδέψω και να καταληξεις μόνη σου ποιος είναι ποιος, στην προσπαθεια μου να είμαι αντικειμενικος :D
Τεσπα, αν είχα την ορεξη θα του έλεγα να πάει στον επόμενο κύκλο του gntm ,αλλά είμαι πεπεισμένος ότι είναι τόσο ψωνιο που καποια στιγμή μπορεί να το κάνει μόνος του.
Συμφωνω αλλα θεωρω οτι δεν εμπιμπτει σε αυτη την κατηγορια. Και επιχειρηματολογω παρακατω.
Τον περσινό κύκλο gntm δεν τον έβλεπα, έβλεπα τον προπερσινο, πχ θεωρώ ότι ο Αιμιλιανο δεν είχε το κλασικα ωραίο πρόσωπο (δεν συγκρίνω βεβαια σε καμία περίπτωση τους δύο τους, ο Αιμιλιανο είναι Άδωνις μπροστά του κ ουτε μοιαζουν). Φέρνω ως παράδειγμα αυτόν γιατί είχε επίσης προγναθισμο και όχι απαραίτητα το κλασικα ωραίο πρόσωπο και εμπίπτει στην κατηγορια που λες,ειχε το attitude του μοντελου και γενικα το ειχε. Για να περάσεις σε τέτοιους διαγωνισμούς πρέπει να έχεις γενικά σχέση με μόδα, πασαρέλα κλπ, αυτός εκτός από το ύψος δεν έχει τη στόφα μοντέλου.
Εγώ, χωρίς πάλι να θέλω να ακουστώ ψωναρα, ξέρω πως έχω φωτογένεια και μπορώ να ποζαρω, αλλά δεν θα έκανα για μοντελο λόγω του ύψους μου. Το πρόσωπό μου το ξέρω ότι είναι ωραίο, όχι κάτι ουαου, αλλά με κλασικές αρχές συμμετρίας είναι οκει. Επίσης εγω εχω μικρά αυτια, αυτός έχει τεράστια πεταχτα αυτιά, δλδ στην ανφάς φωτο βλέπεις καποιον με μικρά στριμωγμενα ματια, πεταχτα μεγάλα αυτια, θέμα στο σαγονι και εντονο μετωπο, δεν ειναι ελκυστικος συνδιασμος ουτε σε ιντριγκαρει κατι πανω του, τουλαχιστον εμενα, ακομα και ως συγγραφεα που μου αρεσει να κανω περιγραφες φυσιογνωμίας. Γενικά δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση καποιος που θα έβλεπα στο δρόμο,ανεξάρτητα του τι έχει παίξει στις διαπροσωπικες μας σχέσεις,και θα έλεγα αυτός είναι ωραίος, πρέπει να έχει πολλές γκόμενες.
Άσε που τελευταία, βλέποντας πού και πού τις κάμερες έχω καταληξει στο οτι ακόμα και η αυτοπεποίθηση του είναι κάπως εύθραυστη, όπως και η αρρενωποτητα του. Πολλές φορές κάνει νευρικές κινήσεις, κοιτάει αμήχανα το κινητό του κλπ κλπ. Πλέον είμαι σίγουρος ότι μεγάλο μέρος αυτής της πλασματικης αυτοπεποίθησης τροφοδοτείται απο το να μειώνει τους άλλους και ατονει μετα.
Αν τον περνούσαν θα έβγαζα γκοσιπ στο τουιτερ ότι είναι ομοφοβικος , τραμπουκος κλπ κλπ και θα έτρωγε κανσελ :D
Στο χωριό μου έχω δύο γελοίους που πήγαν σε ριαλιτι και τώρα θεωρούν ότι είναι σελεμπριτι. Γενικά το θεωρώ κατάντια. Το gntm πάει κι έρχεται, εχει καποιο αντικειμενικο στατους με το τελικο επαθλο με συμβολαιο, αλλά αλλου τύπου που ξεφτιλιζονται για φολουερς το θεωρω εντελως ξεφτίλα. Κοινωνικά βεβαια κάτι τέτοιοι αποκτάνε στατους για μερικά χρόνια,μέχρι να γίνουν, αν δεν είναι ήδη, γραφικοι και γελοίοι. Εγώ δεν νομίζω να πήγαινα ακόμα και να με πλήρωναν.
Ο πατέρας μου δεν θέλει να μειώσει σε τετράωρο το ωράριο τους παρόλο που έχουμε πέσει σε δυναμικότητα και η αδερφή μου του το πρότεινε. Κάθονται και τσαταρουν απραγοι και με αέρα ιδιοκτήτη. Με ενοχλεί πλεον και μόνο που βλέπω τη φάτσα του,ιδανικά θα ήθελα να πιάσω το κεφάλι του και να αρχίσω να το χτυπάω στην πόρτα του καταψύκτη. Εκεί έχω φτάσει, να φαντασιωνομαι βίαια σενάρια.
Οι παλιοι πελατες χθες μου έκαναν ένα δώρο (μια ζυγαριά που πήραν από το τζαμπο για βαλίτσες, καταξοδευτηκαν) και με χαιρετανε αλλα έχουν ένα ειρωνικό ύφος όλοι μαζί. Είναι αγενείς και το έχουν καταλάβει πλεον όλοι (και οι αδερφές μου) οπότε ελπίζω του χρόνου να μην δεχτεί καν κράτηση τους.Ξεκουμπιζονται σε μερικές μέρες επιτέλους.
Επίσης έμαθα απο την αδερφη μου ότι μια καμαριέρα που είχαμε παλιά και η οποία ήταν αρκετά καλή, έφυγε επειδή την απειλούσε ο πατέρας του τραμπουκου. Τι αηδιαστικοι άνθρωποι. Ο πατέρας μου βεβαια ευθύνεται για όλα.
Breaking news: τσακώθηκε με τη μεσαία μου αδερφή και σηκώθηκε και έφυγε.
Ψαχνω σερβιτόρο, βρήκα ήδη για απόγευμα και ψάχνω πρωινό. Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι δεν θα επιστρέψει. Περιμένει λογικά να τον παρακαλέσει ο πατέρας μου ο οποίος μουτρωσε που του έφυγε το διαμάντι. Εντωμεταξύ για σήμερα έστω είχα συνεννοηθεί με έναν από το χωριό που κάνει ντελιβερι και τυγχάνει Πακιστανός και είπε ο πατέρας μου ότι δεν τον θέλει και ότι αν έρθει ο Πακιστανός θα φύγει και αυτός. Με την αλβανική μαφία που μας απειλεί στο ίδιο μας το ξενοδοχείο δεν έχει πρόβλημα, με τον Πακιστανό έχει πρόβλημα (που ειναι και πολυ πιο ευπαρουσιαστος απο τον Φρανκεσταιν εδω που τα λεμε). Και είμαι βέβαιος ότι οποιον άλλο του φέρω θα τον βγάλει προβληματικο.
Επίσης δεν ξέρουμε και τι θα γίνει αύριο. Γιατί αν θυμάστε ο Γκουφυ πατέρας μου τους έχει προσλαβει οικογενειακως άρα πολύ πιθανό να απέχουν όλοι. Αν και δεν νομίζω. Επειδή αυτόν παλαιότερα τον είχα διώξει εγώ όταν με είχε ειρωνευτει (όσο ήταν ακόμα νεότερος και κοντύτερος), απείχε για μια δύο μέρες και μετά τον είχε βάλει η μάνα του να μου ζητήσει συγνώμη για να επιστρέψει. Θεωρώ ότι και αυτή τη φορά αυτό πιστεύουν ότι θα γίνει. Αλλά η αδερφή μου δεν τον θέλει.
Ο πατέρας μου φυσικά έχει μουτρωσει όπως είπα. Πέρυσι δεν είχε διστάσει να διωξει δύο άτομα του προσωπικού γιατί αντιμιλησαν στη γυναικούλα του βεβαια.
Κατέβηκα πριν κάτω και έδωσα στον πατέρα μου τα τηλέφωνα από την αγγελία και ξέσπασε πανω μου. Κάνει σαν παλαβός λες και η δουλειά του σερβιτορου είναι πυρηνική φυσική. Ναι, εννοείται ότι δεν είναι ιδανικό να αλλάζεις προσωπικό τέλη σεζόν, αλλά δεν θα φέρουμε κάποιον αντικαταστατη από το νηπιαγωγείο, υπάρχουν άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία από το τσογλανι που έχει δουλέψει μόνο σε εμάς.
Εννοείται ότι και μόνο από την ένταση που πέρασα να μιλάω με τόσο κόσμο στο τηλ τόση ώρα ψάχνοντας προσωπικό, ήδη νιώθω βάρος στο θωρακα.
Πρώτον, δεν τον έδιωξα εγώ. Εμενα με έκανε σκουπίδι και με απείλησε και ήταν εδώ για ένα μήνα άρχοντας. Θεωρεί ότι εγώ επηρέασα την αδερφή μου. Οχι ότι η συμπεριφορά του τσογλανιου και γενικά του σογιου του έχει ξεπεράσει τα όρια.
Του είπα στην τελικη να φέρει την άλλη του κόρη που κάνει την πλουσιοπαροχή ζωή στο εξωτερικό να σερβιρει. Και μου λέει "ναι, θα τη φέρω από την Αγγλία " ειρωνικά. Να μην βρισκόταν καν στην Αγγλία. Για να πάρει ένα χαζό πτυχίο ανθρωπιστικων σπουδών που θα μπορούσε να είχε πάρει από μια οποιαδήποτε σχολή στην Ελλάδα σε τέσσερα χρόνια. Αυτά είναι οι μεγαλομανιες της μητριας μου. Αλλο παιδί του βεβαια γίνεται βιβλιογραφικη αναφορά σε πανεπιστημιακες εργασίες (εγω) και ούτε που έχει ενδιαφερθεί να διαβάσει το βιβλίο μου. Η μόνη περίοδος που ήταν επαρκώς ευχαριστημένος μαζί μου ήταν όταν δούλευα στην εφημερίδα και το ελεγε στους φίλους του.
Ο πατερας σου ξεσπασε πανω σου, γιατι εχετε προβληματικες σχεσεις, που απο μεριας σου κανεις ο,τι μπορεις να τις διατηρεις προβληματικες. οσο κι αν νομιζεις οτι σε αφορα, ΔΕΝ σε αφορα τι σπουδες κανει η ετεροθαλης αδερφη σου, ουτε αν σου αρεσει η σχολη της εχει καμια σημασια....
ΔΕΝ ειναι απαντηση αυτη να χωνεις το απωθημενο που εχεις για τον δευτερο γαμο του, ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ που σας απασχολει.
μην μου πεις τις χιλιαδες δικαιολογιες που λες καθε φορα που σου λεμε, γιατι πολωνεις τις καταστασεις και αο δυσκολες τις κανεις αδιεξοδες.
εισαι εμπαθης και το αποδεικνυεις γυρω σου με κθε ευκαιρια.
ναι, υπαρχουν λογοι και δικαιολογιες για την προβληματικη συμπεριφορα σου, αλλα δεν σου λυνει κανενα προβλημα η συμπεριφορα αυτη. αντιθετα , δημιουργει αδιεξοδα.
η εμπαθεια σου και η εμμονικη συμπεριφορα ειναι η ουσιαια των προβληματικων σου σχεσεων με την οικογενεια και ο λογος που τπτ δεν εξομαλυνεται και ολα χειροτερευουν.
εν προκειμενω, στο παραπανω θεμα.
πολυ ωραια, ευτυχως καταλαβε η αδερφη με τι ατομο εχετε να κανετε, μαλωσε η ιδια, τον εδιωξε η ιδια.
πολυ ωραια εσυ, βρηκες καποιες λυσεις για προσωπικο, τις δινεις στον πατερα ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΕΙΣ.
για ποιον λογο ξαναμπερδευεσαι ;;;; για να αποδειξεις την εμπαθεια σου;
τι δουλεια εχεις παλι να καθεσαι να μαλωνεις αν τουα ρεσει η δεν του αρεσει, και κυριως να πετας στην μεση την "λυση" της αδερφης, μονο και μονο για να του την σπασεις και να μαλωσετε;
το ξερεις πολυ καλα οτι η αδερφη δεν ειναι καμια λυση. το ειπες μονο λογω της εμπαθειας σου.
ετσι ομως δεν λυνονταιτ α προβληματα και γραψε οσα κατεβατα θελεις για τις δικαιολογιες που εχεις να φερεσαι οπως φερεσαι.
ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΛΕΣ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ.
εισαι πολυ ανακατωστρας ρε φιλε.
δεν λυνεις προβληματα. λυνεις ενα και δημιουργεις 2 αδιεξοδα ταυτοχρονα.
αναλωνεσαι σε χαζα πραγματα και μεγαλωνεις τα προβληματα σου.
Συμφωνώ με remedy
Προφανώς και το είπα επίτηδες για να τον νευριασω γιατί όπως είπα άρχισε να με βρίζει από το πουθενά λες και εγώ δημιούργησα το θέμα. Μιλάμε για έναν πατέρα που θα μπορούσε να είχε λήξει το θέμα με αυστηρή επίπληξη στον υπάλληλο από την πρώτη στιγμή.
Πιστεύω παντως ότι με αφορά τι κάνει η μικρή μου αδερφή μιας και τα λεφτά των σπουδών της καλύπτονται από εδώ μέσα ενώ αυτή δεν έχει δουλέψει ποτέ. Είναι δικαίωμα του πατέρα μου (τουλάχιστον μέχρι να του κάνουμε καμιά αγωγή για νόμιμη μοιρα) να αδικεί τα υπολοιπα παιδιά του εις βαρος της μιας του κόρης, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να το επισημάνω.
Επιπλέον είμαι άνθρωπος και νευριαζω κι εγώ, αν του λέω ήρεμα "οριστε η λίστα με τα τηλέφωνα " και αρχίζει να με στέλνει στο διαολο, τότε προφανώς κι εγώ θα αντιδρασω με ειρωνεία. Αλλά σε κάθε περίπτωση, το σχόλιο αυτό και γενικά η διαδραση που είχα με τον πατερα μου χθες έγινε για ελάχιστα λεπτά, δεν του ξαναμιλησα έκτοτε και ούτε έχω σκοπό. Ακόμα και να φέρουν πίσω το τσογλανι αδιαφορώ. Δεν τον έδιωξα εγώ (βασικά ούτε η αδερφή μου, απλως του έκανε κάποιες παρατηρήσεις και αυτός σηκώθηκε και εφυγε) δεν μας έχει δηλώσει καν επίσημη παραιτηση, δεν ξερω τι περιμένει, να του κάνουμε απόλυση για να πάρει και επιδομα; Σε κάθε περίπτωση, ας κάνουν ο,τι θέλουν. Του χρόνου δεν τους θέλω σίγουρα, για φέτος τους έδωσα λύσεις, δεν ασχολούμαι περαιτερω εχω αλλα στο κεφάλι μου αυτό το διάστημα.
Σε σχέση με τα μπολντ προφανως και δεν ισχυει. Έχω γεννηθεί εντός δυσλειτουργικης οικογένειας και η δυσλειτουργεια, οι κακές σχέσεις, η κακή δυναμική και οι εντάσεις υπήρχαν πριν καν γεννηθώ. Εγώ απλώς προσπαθώ να επιβιώσω στο δυσλειτουργικο περιβάλλον. Με τα καλά μου και τα κακά μου. Κάνω λάθη, κάνουν και οι άλλοι λάθη όμως.
Και τέλος, δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση με κάποιον, αν πριν καν ακούσεις τι θα πει, λες "δεν με νοιάζει τι θα πεις,δεν με νοιάζουν οι δικαιολογίες σου". Συμφωνω απόλυτα μαζί σου ότι το σχόλιο μου ήταν εριστικο. Και; Όταν σε βρίζει κάποιος ή δεν απαντάς, ή βρίζεις ή ειρωνευεσαι, αν βλεπεις ότι η συζήτηση δεν είναι κάτι που ανέχεται. Κι εγώ άνθρωπος είμαι και νευριαζω, έκανα ένα εριστικο σχόλιο, σιγά τα ωά.
Εγώ θα φτασω ακόμα και να παραδεχτώ ότι όντως συνεβαλα στην αποφαση της αδερφης μου να του κανει τις παρατήσεις γιατί το τελευταίο διαστημα μου έλεγε παράπονα για αυτόν και εγώ συμφωνουσα . Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι αυτό επιρροή, αλλά ότι επαυξανα στο κλίμα υποδόρια ισχύει. Ούτε για αυτό θα απολογηθώ. Θεωρώ ότι ο τύπος έπρεπε να είχε φύγει ένα μήνα πριν. Βασικά έπρεπε να είχε φύγει χρόνια πριν.
Του το είπα από την πρώτη στιγμή που τόλμησε να με σπρώξει ότι δεν θέλει να τα βάλει μαζί μου. Επέλεξε να με αγνοήσει. Όπως είπε βεβαια και ένας πελάτης, ματια έχουν όλοι και βλέπουν, η συμπεριφορά του δεν ήταν ποτέ η πρέπουσα, άρα ορθώς έφυγε. Από κει και περα ,δεν ασχολούμαι περαιτερω. Όπως είπα και να τον φέρει πίσω ο πατέρας μου δεν με νοιάζει, θεωρώ ότι έχει λάβει το μάθημά του και ελπίζω να έχει την εξυπνάδα να καταλάβει ότι όλα αυτά είναι συνέπειες των πράξεων του και ότι είτε έρθει πίσω είτε όχι, είναι η τελευταία τους σεζόν.
Σε σχέση με τον χαρακτηρισμό εμμονικο, δεν μπορώ να διαφωνήσω ακριβώς, μιας και έχω διαγνωστεί, με όλες τις φιλοσοφικές αυθαιρεσίες της ψυχιατρικής, με ΙΔΨ, που περιλαμβάνει φυσικά εμμονές. Θεωρώ ωστόσο ότι τυπικα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εμμονή μιας και έχει αντικειμενικά και περιβαλλοντολογικα ερείσματα. Αλλά όπως έχω ξαναπεί, δεν βρισκω αυτό που χαρακτηριζουμε εμμονή κάτι αρνητικό ντε φακτο. Δεν το λεω για να διαφωνήσω απλά,όπως εχω γράψει πολλές φορές, ο ΙΔΨ καταλήγει να μου δίνει περισσότερα θετικά πάρα αρνητικά. Θεωρώ για παράδειγμα ότι μπορεί να μην είχα καν έφεση στη συγγραφή χωρίς τον ΙΔΨ. Τελος παντων, δεν θέλω να παρεκτραπω από τη συζήτηση.
κανεις λαθος.
αν εννοεις οτι ο πατερας σου καταχραται λεφτα ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ, ειναι αλλο θεμα.
ΑΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ομως, δεν σε αφορα το που τα ξοδευει.
εισαι 30 κιε χεις τελειωσει σπουδες, δεν εισαι προσταττευομενο μελος για να συγκρινεσαι με την μικρη α δερφη σου.
αν δεν του ανηκουν, να τα ζητησεις, να του κανεις μηνυση, να κανεις ο,τι ειναι νομιμο.
σε καμια περιπτωση δεν σε αφορα το πως τα ξοδευει.
το οτι εχωσες το θεμα των σπουδων της αδερφης (που δεν σε αφορα) στο θεμα του προσωπικου, σημαινει οτι εισαι ανακατωστρας και δεν λυνεις προβληματα αλλα δημιουργεις. ακομα και να σε αφορουσε, δεν ηταν χρονος για να το θεσεις.
ακομα κι αν το εκανες απλα εκδικητικα για να τον νευριασεις, δεν λυενις τπτ ετσι.
στο ειπα πριν αρχισεις τον αντιλογο, οτι το ξερω οτι αληθινες αιτιες υπαρχουν για τις συμπεριφορες σου (δυσλειτουργικη οικογενεια κλπ κλπ).
αυτο που λεω ειναι οτι η συμπεριφορα σου διαιωνιζει τα προβληματα και δημιουργει κι αλλα.
δεν λυνει τιποτε.
κανεις δεν σου ειπε να απολογηθεις.
μην απολογηθεις ποτε σου.
απλα πρεπει να κατανοεις οτι εισαι μερος του προβληματος.
δεν φταινε μονο οι αλλοι.
φταινε κι οι συμεπριφορες σου, που τπτ δεν λυνεται κι ολα φτανουν σε αδιεξοδα.
υ.γ. εγω μιλησα για εμμονικη συμπεριφορα οχι με την εννοια της διαγνωσης, αλλα για τον τροπο που λειτουργεις. δεν το θετω σαν διαγνωση. το οτι δεν με ενδιαφερουν οι δικαιολογιες, εννοω οτι τις εχεις πει 200 φορες και τις απαναλαμβανεις συνεχως και τις γνωριζω. δεν ειπες κατι νεο. αλλα εσυ, εισαι παντα πολυε υκαιρος να επαναλαβεις δικαιολογιες (και αιτιες) αλλα καθολου προθυμος να αλλαξεις τις δικες σου προβληματικες συμπεριφορες.
Συμφωνω κι εγω με Remedy..συγνωμη σκιουρε αλλα νομιζω με αυτα που γραφεις τοσο καιρο οτι πυροδοτεις ασχημα την κατασταση..φταις κι εσυ σε πολυ μεγαλο βαθμο.χωρις παρεξηγηση
Ποια κατάσταση εννοείς? Δεν καταλαβαίνω. Εγώ έχω να του μιλήσω ένα μήνα. Μόνος του σηκώθηκε και εφυγε.
Remedy είναι μεγάλο θέμα που βαριέμαι να αναλυσω λεπτομερως. Επί της ουσίας ναι, είναι λεφτά που ο πατέρας μου παίρνει από το ξενοδοχειο χωρίς απαραίτητα να του ανήκουν, ειναι κεφάλαιο της επιχείρησης. Φυσικά και εγώ που του είπα ότι θέλω να παρω ταμπλετ και τραπεζαρία μου είπε να πάρω, αλλά δεν είναι συγκρίσιμα καν τα ποσά.
Δεν εχω πρόθεση, πλέον, να λύσω κανένα πρόβλημα στην οικογένεια μου. Είναι αλυτα αλλωστε. Εχω μεγαλώσει σε ένα εξαρχής αδιέξοδο περιβάλλον γεμάτο συμφεροντολογους. Αυτό δεν είναι κάτι που διακρινω μόνο εγώ και η αδερφή μου μού έχει πει να μην εμπιστεύομαι πολύ τον πατερα μου το έχω δει και στην πράξη άλλωστε.
Λυπάμαι να τον βλέπω να τρέχει πίσω από τον 20χρονο σερβιτόρο και να δουλεύει για να διατηρήσει τη σχέση που σύναψε με μια 20χρονια νεότερη του , αλλά είναι άξιος της μοιρας του. Άρα, ναι ξέρω πολυ καλα ότι συνεισφέρω στην ένταση, ξέρω πολύ καλά ότι είναι τοξικό περιβάλλον και όλοι μας έχουμε μερίδιο σε τοξικές συμπεριφορές αλλά δεν έχω ούτε την όρεξη ούτε το κίνητρο να αλλάξω το οτιδηποτε. Δεν ήμουν ποτέ αρκετά σκληρός, ίσα ίσα κοιμόμουν το μεγαλύτερο διάστημα της ενήλικης ζωής μου. Το να είμαι εριστικός είναι προοδος.
Και φυσικά λυπάμαι που αναγκαζομαστε να προσλάβουμε άλλο υπάλληλο,γιατί όλα αυτά είναι εις βαρος της επιχείρησης, λυπάμαι που βλέπω την αδερφή μου να κουράζεται παραπάνω, λυπάμαι γενικά να βλέπω την κατάντια που διαμορφώνεται, αλλά είναι τόσοι πολλοί παράγοντες και εγώ μόνο ένας από αυτούς. Ναι, θα μπορούσα να είχα εξομαλύνει καπως την κατασταση. Εις βαρος μου όμως. Και έχω βαρεθεί να δρω εις βαρος μου. Θα δω και μακροπροθεσμα βεβαια κατά πόσο ήταν λάθος όλο αυτό. Θέλω να αποκωδικοποιησω κάπως τη συμπεριφορά του πατέρα μου. Μου μιλάει σήμερα μεν, αλλά με ένα πολύ ειρωνικό ύφος. Άρα σκέφτομαι, αν καταληξει πχ να πουλήσει το ξενοδοχείο άμεσα και να μην μου δώσει μερίδιο εξαιτίας του όλου περιστατικου, τι σημασία έχει που θα γίνει μια ώρα νωριτερα; Που θα δω μια ώρα νωρίτερα ότι αυτό είχε σκοπό να κάνει εξαρχης; (που βεβαια δεν είναι τόσο απλό λόγω του μεριδίου της μαμάς μου, αλλά είναι δικηγόρος, μπορεί να σκεφτεί το οτιδηποτε) Άρα δεν έχω τίποτα να κερδίσω ούτε να χασω πρακτικά. Μόνο να αποκαλύψω πιο γρήγορα τις προθέσεις του καθένα.
Δεν σου ειπα οτι φταις εσυ για ολα προς Θεου..εννοειτε οτι εχεις κι εσυ τα δικια σου.αφου λες και μονος σου οτι τα προβληματα ειναι αλυτα τι σκας?δεν εννοω να μην προσπαθεις να τα λυσεις.εννοω να μην τα κανεις χειροτερα.κι αφου βλεπεις οτι δεν βγαινει μια ακρη αστο να πανει στο καλο.προσπαθησες να πιασεις τον πατερα σου ομορφα κι ωραια να μιλησετε για τα προβληματα και τις εντασεις στο ξενοδοχειο?χωρις τσακωμους..βαλτε κατω τα πραγματα και δειτε τι μπορειτε να κανετε.οικογενεια ησαστε.δεν μπορει.μια λυση θα υπαρχει.