Για εξηγησε λιγο το ρητο αυτο..
Printable View
Πανο, εξηγησε μας τι εννοεις?
φιλεναδα παρτο πισω αυτο που ειπες για μενα γιατι δεν ειναι αληθεια!Quote:
Originally posted by Remedy
ο λογος ειναι αυτος που ειπες προηγουμενως:Quote:
Originally posted by Θεοφανία
ρεμ...μερικές φορές με ενοχλεί η έντονη δημοκρατία αυτού του χώρου.
έχω δει και άλλες φορές να ανεχόμαστε άτομα εδώ μέσα και ο αντμίν να μη παρεμβαίνει. Στην πορεία εξαφανίζονται, είτε γιατί τους παίρνουμε γρήγορα χαμπάρι, είτε γιατί δεν βρίσκουν τα θύματα που ονειρεύτηκαν.
Φαντάζομαι πως ο νικος σαν επιστήμονας και δη καταρτισμένος σε τέτοιες συμπεριφορές, έχει το λόγο του και δεν το κάνει.....αυτό όμως που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι πως ότι πρόβλημα και να περνάει εδώ μέσα ο καθένας, όσο ευάλωτος και αν είναι, δεν μασάνε από μπουρδολογίες.....
οι ασχετοι σαν τον κυρ πανο, μπερδευουν την ψυχικη ασθενεια με την νοητικη καθυστερηση...
ελπιζουν οτι σε εναν τετοιο χωρο θα τους επιτραπει να παπαρολογουν αβασιμα, αντιεπιστημονικα,υβριστικ� �, μονο και μονο γιατι υπαρχουν και ψυχικα ασθενεις...
το πρωτο ΤΑΤ που περασα σαν ασκουμενος στο Δρομοκαιτειο
σε ενα ψυχωτικο ασθενη , μου εβγαλε πιο μεγαλο δεικτη νοημοσυνης απο τον δικο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κανεις λαθος να το πιστευης αυτο γιατι δεν ειναι αληθεια...
αμεσως φιλε κιπ!Quote:
Originally posted by keep_walking
το πρωτο νομιζω δεν χρεαζεται περαιτερω εξηγηση
τα κακα κοποις κτωνται [στην τουαλετα εννοιει]....
τα αγαθα ...κολποις
αυτο ισως να σημαινει πολλα πραγματα κιπ
Για παραδειγμα...
Η μανα μου η ιδια , οταν εμαθε πως η ιδικοτητρια του νηπιαγωγειου που διευθυνα στη δεκαετια του \'80 , δεν μου πληρωσε
7 ολοκληρους μηνιατικους μισθους , σαν καλη πωλητρια που ηταν ,σκεφτηκε απλα πως θα βρει την ευκολη λυση...
Αντι να μου πει πανο σε χρειαζομαι να με αντικαταστησεις τα μεσημερια στο μαγαζι για να μπορω να παω να κοιμηθω και να ξεκουραστω , χωρις να φοβαμαι οτι ενας αλλος πωλητης , θα παρει τον πελατη απο το μαγαζι μας και θα τον παει σε αλλο που του δινει μεγαλυτερη προμηθεια , μου ειπε μονο πως για να με βοηθησει στο προβλημα που ειχα με την ιδιοκτητρια του σχολειου , αντι να δουλευω για 70.000 δρχ 8 ωρες την ημερα σαν ψυολογος , εκεινη θα μου εδινε 100.000 δρχ την ημερα , για 3 ωρες εργασια μονο το μεσημερι απο τις 3 ως τις 6 που θα ξαναγυριζε στο μαγαζι!!!!!!!!
Εσυ τι θα εκανες στην θεση μου σκιπ?
για να προφτασω μια πιθανη επεξηγηματικη ερωτηση , η ιδιοκτητρια δεν με πληρωνε γιατι ανοιχτηκε πολυ στην δουλεια της και δεν της εφταναν τα εσοδα απο τα παιδια που οταν με προσελαβε ηταν 40 και οταν εφυγα για να γινω πωλητης κοσμηματων ειχαν φτασει τα 120!