Originally posted by DissolvedGirl
Αμάν άρχισε πάλι τις αερολογίες!
Ας τις εξετάσουμε μια μια.
Quote:
Originally posted by πανος12345
Δεν το βρισκω καθολου απιθανο γιατι στις ΗΠΑ που απο οτι φαινεται σχετιζεσαι ακομα υπαρχει η ΚΟΥ_ΚΛΟΥΞ _ΚΛΑΝ παροτι εχουν ηδη τον πρωτο μαυρο προεδρο ! Εχεις ακουσει ποτε για τον νομο του Λυντς? Συχνα η επιθετικοτητα οταν ειναι ανεξελεγχτη οδηγει σε μαζικη υστερια! Ηδη εχω δεχθει πολλες απειλες εδω μεσα απο ψυχικα ασθενεις ? αλλους? τι σημασια εχει? Το θεμα μας ειναι αν η απεριοριστη επειθετικοτητα προαγει η εμποδιζει τον διαλογο γιατι αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ
Ποιος σου είπε πως έχω καμια σχέση με Αμερική; Οποιος μιλάει αγγλικά δηλαδή είναι και του εξωτερικού; Και που κολλάει η KKK με το θέμα σου; Και μετά έχεις και το θράσος να λες πως οι άλλοι γενικολογούν ενώ εσύ μένεις επί του θέματος! Τέτοιες μπουρδολογίες έχεις γράψει σε ένα σωρό θέματα, εξού και δε θεωρείσαι και πολλής περιωπής εδώ μέσα πια. Επειδή αυτό που διακρίνεις προς ΤΟ AΤΟΜΟ ΣΟΥ και μονο, ΕΣΎ το γενικεύεις σε \"άκρατη επιθετικότητα που εμποδίζει το διάλογο\" να στο ξεκαθαρίσω για άλλη μια φορα. Εμείς σε αυτό το forum περνάμε μια χαρά, συζητάμε, βοηθάμε ο ένας τον άλλο και μιλάμε για όσα μας απασχολούν πολύ καιρό πριν εμφανιστείς. ΕΣΈΝΑ δε θέλουμε, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΕΣΈΝΑ, γιατί σε θεωρούμε ενοχλητικό, ανούσιο και προσβλητικό. Στο έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμα ότι εσύ είσαι το πρόβλημα και γενικεύεις μια συμπεριφορά που προβάλλεται μονο στο άτομο σου αλλα, ΕΝΤΕΛΏΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚA, επέλεξες να σχολιάσεις κάτι τελείως άσχετο με αυτό.
Quote:
Η επιθετικοτητα εμποδιζει τον διαλογο και αυτο συμβαινει γιατι δεν διαβαζεις τι γραφουν οι αλλοι αλλα εχεις στο μυαλο σου μονο να αποδειξεις οτι κανουν λαθος.Λες οτι εσυ διαγραφεις τα μηνυματα σου.Με ρωτησες εμενα γιατι δεν διγαρφω τα δικα μου για να εχεις μετρο συγκρισης?
Όχι βεβαια, σαφώς και δε σε ρώτησα γιατί δεν είμαι τόσο υπερφίαλη ώστε 1) να προβάλω συνεχώς το ποσα μηνύματα μου στέλνουν ώστε να αποδείξω πως είμαι ευπρόσδεκτη στο forum και 2) δε θεωρώ καν τα u2u παράμετρο που επιδέχεται σύγκρισης. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, ανέφερα τα δικά μου μηνύματα για να σου δείξω ποσο παντελώς ανόητο είναι να αναφέρεις τα δικά σου ως ένδειξη πως είσαι αρεστός.
Quote:
Originally posted by πανος12345αν καποιος μου εστελνε οπως λες ενα τραγουδακι δεν ερχεται σε αντιφαση με το οτι θες να αποδειξης οτι δεν με θελουν στο σαιτ?
Όσον αφορά το τραγουδάκι που ανέφερα, εσύ μπορείς να έχεις στο μυαλό σου το \"Tina Turner - You\'re simply the best\". Εγώ πάλι εννοούσα κάτι περισσότερο σε στυλ
Archive - Get Out.
Όσον αφορά το ότι έμαθες από αλλα μέλη για την Αφρούλα, και το λες κιόλας σαν να είναι για καλο, να σου επιστήσω την προσοχή στο ότι η Αφρούλα έγραφε εδώ η ίδια, και δε χρειαζόταν κανένας να στην αναφέρει γιατί τα θέματα της ήταν πάνω πάνω για πολλές μέρες, μέρες κατά τις οποιες ήσουν εδώ, έβλεπες το θέμα της πρώτο στη λίστα αλλα διάλεγες να απαντήσεις σε αλλα θέματα και να ανοίξεις δικά σου, άσχετα, και δεν της έγραψες ούτε έναν συμπαραστατικο λόγο. Όπως έχω πει προηγουμένως σε άλλο post μου, ΕΠΈΛΕΞΕΣ να την αγνοήσεις και μετά ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΣΕΣ τη κατάσταση της για να ανοίξεις ένα θέμα που να προωθεί τα δικά σου συμφέροντα. Ξανά, ντροπή σου.
Quote:
Originally posted by πανος12345Τι παει να πει προσωπικη αλληλογραφια? Το γνωριζεις οτι στα δικαστηρια της Ελλαδας με μια απλη επιστολη μπορεις να αποδειξεις οτι θες ? Το ξερεις οτι ο γραπτος λογος ειναι τεκμηριο ενοχης η αθωοτητας ? Εν προκειμενω πως να υπεαρσπιστω τον εαυτο μου αν δεν επικαλεσθω τα κινητρα της συμπεριφορας μου? Πως θα αποδειξω το πως εμαθα απο αλλα μελη για την Αφρουλα και οτι μπορει να υπηρξαν πολλες αλλες παρομοιες περιπτωσεις? Το γνωριζεις οτι ολα τα στοιχεια που γραφονται στο ιντερνετ ειναι υποχρεωτικο να προσφερονται σε πρωτη ζητηση απο καθε χρηστη απ το νομο?
Όσον αφορά το νομο, καταρχάς με μια απλή επιστολή δεν μπορείς να αποδείξεις ούτε το όνομα σου. Ο γραπτός λόγος πράγματι αποτελεί τεκμήριο ενοχης η αθωότητας, αλλα στην περίπτωση μας το ότι θεωρείς πως \"κατηγορείσαι\" για τα μηνύματα σου είναι απλά η τεχνική άμυνας γνωστη και ως \"σας δείχνω το δένδρο για να μη δείτε το δασος\". Κανέναν σε αυτό το forum δεν ενδιαφέρουν τα u2u σου, στο είπα και πριν, στο ξαναλέω και τώρα, ο μονος λόγος που αναφέρθηκα σε αυτά ήταν για να σου δείξω πως δεν έχουν καμια χρήση η σχέση με το εν λόγω θέμα. Tα μέλη κρίνονται ΜΟΝΟ από τα post που κάνουν ΔΗΜΟΣΙΑ γιατί αυτά είναι και τα μονα αδιαμφισβήτητα τεκμήρια των πράξεων τους. Τέλος, εσύ το ξέρεις πως για να εκδοθεί ένταλμα ανοίγματος φακέλων προσωπικών δεδομένων πρέπει πρώτα να Αποδειχθεί ότι τα εν λόγω ντοκουμέντα μπορεί να περιλαμβάνουν ενοχοποιητικά η αθωωτικά στοιχεια;
Quote:
Originally posted by πανος12345Και τέλος, επί του θέματος στην κυριολεξία. Επιτελους! Η δικη μου μορφη επιθετικοτητας
Είπε ο άνθρωπος που συνδέει την επιθετικότητα προς το άτομο του με την KKK, που σε θέματα σχέσεων κατηγορεί το Κράτος Πρόνοιας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και σε θέματα μελαγχολίας η δε θυμάμαι και εγώ τι ήταν, αναφέρει τις χασισοφυτείες της Κρήτης, από τον άνθρωπο που επανειλημμένως ο περίγυρος του του επειστηει την προσοχή ότι διαβάζει επιλεκτικά και απαντάει με πλατειάσεις και αοριστίες. E δεν μπορείς να μη γελάσεις με αυτό το σχόλιο :)
Quote:
Originally posted by πανος12345αν οπως λες
\"όπου δεν υπάρχει ίχνος σου, επικρατεί ηρεμία, εποικοδομητικός διάλογος και πραγματική βοήθεια\" εσυ γιατι χολοσκας και ασχολησαι με την σταγονα και χανεις την θαλασσα?
Εγώ χάνω τη θάλασσα; Έλα μια βόλτα από το προφίλ μου και δες σε ποσα διαφορετικά θέματα απαντάω καθημερινά. Μετά πήγαινε και μια βόλτα από το δικό σου προφίλ. Μήπως παραείσαι εγωκεντρικός; (Μην απαντήσεις, ρητορικά ρώτησα)
Quote:
Τι ειναι αυτο που σε εμποδιζει , οταν νοιωθεις την αναγκη να βγαλεις την επιθετικοτητα σου πανω μου οπως κανουν αλλωστε και πολλοι αλλοι να καταλαβεις οτι παραβιαζεις την δικη μου ελευθερη αποψη η επιθυμια να μπορω να επικοινωνησω μονο με αυτους που δεχονται τους ορους που βαζω..
Γιατί καλο μου ατομακι, προσπαθείς να επιβάλεις τους δικούς σου ορους επικοινωνίας σε ολόκληρο το forum! Και δε γουστάρουμε ούτε τους ορους σου, ούτε το στυλ σου, ούτε τις αλλαγές που θέλεις να προτείνεις. Στα δικά σου θέματα, που ανοίγεις για ΔΙΚA ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ, these ο,τι κανόνα θέλεις αλλα exe υπόψιν σου πως κανεις δεν είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΣ να τους ακολουθήσει. Εσύ εδώ προσπαθείς δικτατορικά να αλλάξεις τον τρόπο λειτουργίας ενός ολοκληρου forum που που προϋπήρχε της θλιβερής παρουσίας σου, επειδή απλά και μονο δεν κολλάει με τη δικη σου οπτική (και μετά έχεις και το θράσος να λες πως ΕΓΏ βλέπω την πραγματικότητα μέσα μονο από τα δικά μου ματια) Απειλείς με καταγγελίες και εκθέτεις ένα σωρό προσωπικά επιχειρήματα, γενικεύοντας την επιθετικότητα σου στα υπόλοιπα μέλη, ενώ μέχρι την σήμερον δεν προϋπήρξε κανένα άλλο παρόμοιο πρόβλημα.
ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΈΩ! Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με το πως έχουν τα πράγματα, αν δεν σου αρέσει, άντε στην παραλια να κανεις καμια 10ρια απλωτές, μπας και πέσει και η μπάκα δηλαδή...