μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις κιπ?Quote:
Originally posted by keep_walking
Δεν υπαρχει φορουμ με αυτο που λες...μονο αλλος ενας ειχε προτεινει κατι τετοιο...δεν υπαρχει τετοιο φορουμ για ευνοητους λογους.
Printable View
μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις κιπ?Quote:
Originally posted by keep_walking
Δεν υπαρχει φορουμ με αυτο που λες...μονο αλλος ενας ειχε προτεινει κατι τετοιο...δεν υπαρχει τετοιο φορουμ για ευνοητους λογους.
AN ΓINOTAN AYTO KANEIΣ ΔEN ΘA ΣE AΦHNE NA ΠOΣTAPEIΣ ΣTO ΘEMA TOY.
MAKAPI NA ΓINOTAN
μπορω να σε πληροφορησω οτι οχι μονο υπαρχει , αλλα οπου εχει εφαραμοστει μεχρι σημερα
εγινε γιατι ακριβως παρουσιαζονται τα ιδια προβληματα σε ολες τις Χωρες του κοσμου στα φορουμ ανοιχτου διαλογου...
λεγεται ατομικο φορουμ....οπως πχ η γουορντ πρεςς η το μπλογκερ , μονο που βρισκονται ολα μαζι σε καποιο εικονικο χωρο ,για να συγκεντρωνουν επισκεπτες...
τοτε θα ποσταριζα μονο στο δικο μου ....Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
AN ΓINOTAN AYTO KANEIΣ ΔEN ΘA ΣE AΦHNE NA ΠOΣTAPEIΣ ΣTO ΘEMA TOY.
MAKAPI NA ΓINOTAN
γινεται και μαλιστα ευκολα....
ειναι ζητημα ενος κωδικου που πρεπει να βγαζει το συστημα καθε φορα που ανοιγει καποιος ενα νεο θεμα
ομως οπως εγω εχω αναγκη την δικη σας αποψη ετσι και εσεις καμμια φορα εχετε αναγκη την δικη μου.....δεν ειναι αναγκη καθε φορα να συμφωνουμε σε ολα....ειναι αναγκη να μπορουμε να προστατεψουμε τον διαλογο με τα δικα μας κριτηρια οπως στον εξω κοσμο...
αν μιλας με καποιον που σε βριζει η φευγεις η τον δερνεις και πλακωνεσαι μαζι του... ετσι πρεπει να γινει και εδω...
αν οπως λες εγω ενοχλω καποιους , κοβοντας την επαφη μαζι μου θα καταλαβω οτι ειμαι λαθος εστω και αν δε εχω βρει ακομα την αιτια που δεν μπορω να ελεγξω την συμπεριφορα μου....βεβαια , θα πρεπει να υπαρχουν παλι κανονες....
πως και γιατι θα κοβεις ενα μηνυμα....
η μονη διαφορα ειναι οτι σημερα την εξουσια αυτη την εχουν καποιοι αλλοι στα δικα μας θεματα , ενω αυτο που ζηταω να γινει ειναι να την αποκτησουν ολοι οσοι ανοιγουν θεματα διαλογου ελεγχομενοι φυσικα για τα κριτηρια και την ορθοτητα με την οποια εφαρμοζουν τον περιορισμο με ποινη την αποσυρση του θεματος τους αν ξεπερασουν τα συγκεκριμενα πλαισια δρασης
Quote:
Originally posted by πανος12345
μου ηρθε μια αλλη ιδεα που νομιζω οτι δεν θα ηταν δυσκολο να εφαρμοστει...
Γιατι να μην ειναι καποιος μοντερειτορ στο θεμα που ανοιγει?
Ολοι μπορουν να ανοιγουν θεματα και ειναι λογικο ολοι να θελουν να μπορουν να επικοινωνησουν..αν ομως καποιοι δεν μπορουν να συγκρατησουν την επιθετικοτητα τους
γιατι ο καθε δημιουργος ενος θεματος να μην μπορει να κοβει τα επιθετικα και υβριστικα μηνυματα τους? ολοι θα εβγαιναν κερδισμενοι ετσι....Πανω απο ολα ομως το φορουμ υποστηριξης και οι κανονες που το φερνουν σαν αναγκη για αμφιδρομη επικοινωνια και οχι μονολογο και ξεσπασματα επιθετικοτητας απο καποιους που ειναι ευαισθητοι με το Α η το Β θεμα , διακόπτοντας τον διαλογο που ισως ειναι οφελιμος σε καποιους αλλους!
Πανο, ουτε ξεσπασμα επιθετικοτητας υπαρχει ουτε τιποτα. το οτι ειμαι ευαισθητη εγω στο συγκεκριμενο θεμα απο το οποιο πηγαζει η ιδεα σου, δεν σημαινει οτι εσυ μπορεις να τρομοκρατεις την κοπελα με τις αρχαιες μεθοδους ιατρικης που εζησες ως συμπαραστατης σε καποιες κοπελες πριν 30 χρονια ουτε να της λες οτι δεν ειναι αναγκη να ακουει χαζομαρες για ψυχολογικα προβληματα που δημιουργουνται και οτι αυτα δημιουργουνται μονο σε αυτες που δεν ξερουν τι θελουν!!
ειναι σαν να μου λες οτι δεν ξερω τι θελω!!
αντιλαβου?
κιπ τι λες για ολα αυτα?
ακριβως αυτο σου λεω χικα!Quote:
Originally posted by xika
Quote:
μου ηρθε μια αλλη ιδεα που νομιζω οτι δεν θα ηταν δυσκολο να εφαρμοστει...
Γιατι να μην ειναι καποιος μοντερειτορ στο θεμα που ανοιγει?
Ολοι μπορουν να ανοιγουν θεματα και ειναι λογικο ολοι να θελουν να μπορουν να επικοινωνησουν..αν ομως καποιοι δεν μπορουν να συγκρατησουν την επιθετικοτητα τους
γιατι ο καθε δημιουργος ενος θεματος να μην μπορει να κοβει τα επιθετικα και υβριστικα μηνυματα τους? ολοι θα εβγαιναν κερδισμενοι ετσι....Πανω απο ολα ομως το φορουμ υποστηριξης και οι κανονες που το φερνουν σαν αναγκη για αμφιδρομη επικοινωνια και οχι μονολογο και ξεσπασματα επιθετικοτητας απο καποιους που ειναι ευαισθητοι με το Α η το Β θεμα , διακόπτοντας τον διαλογο που ισως ειναι οφελιμος σε καποιους αλλους!
Πανο, ουτε ξεσπασμα επιθετικοτητας υπαρχει ουτε τιποτα. το οτι ειμαι ευαισθητη εγω στο συγκεκριμενο θεμα απο το οποιο πηγαζει η ιδεα σου, δεν σημαινει οτι εσυ μπορεις να τρομοκρατεις την κοπελα με τις αρχαιες μεθοδους ιατρικης που εζησες ως συμπαραστατης σε καποιες κοπελες πριν 30 χρονια ουτε να της λες οτι δεν ειναι αναγκη να ακουει χαζομαρες για ψυχολογικα προβληματα που δημιουργουνται και οτι αυτα δημιουργουνται μονο σε αυτες που δεν ξερουν τι θελουν!!
ειναι σαν να μου λες οτι δεν ξερω τι θελω!!
αντιλαβου?
καλα που το καταλαβες επιτελους!
σαν γυναικα εχεις μια βιωματικη παρασταση γεματη τραυματα απο μια πιθανη αμβλωση....χωρις να το θες , ενω το θεμα που συζητουσαμε εκει ηταν οι πληροφοριες για την διαδικασια , αφησες να βγουν προς τα εξω οι βιωματικες και δεν προσεξες οτι το κοριστι φοβαται απλα το αγνωστο και οτι θα της δημιουργησεις αθελα σου προβλημα ενω δεν ηταν αυτος αρχικος σκοπος της παρεμβασης σου!!!!!
τωρα για τις αρχαιες μεθοδους της ιατρικης , τι να σου πω...διαβσες κατι διαφορετικο απο την αναλυση που εκανα? μηπως εχεις κατι αλλο που ξεχασες να πεις αναφορικα με την πρακτικη πλευρα των μεθοδων αμβλωσης σημερα? εγω απλα τις εγραψα ολες ...
ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ!!!!!
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΗΠΩΣ? ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ? ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΧΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ?
λαθος κανεις πανο!!!!
της εξηγησα την διαδικασια και της επισημανα να παρει μια αποφασει με βαση τι ειναι περισσοτερο ετοιμη να αντιμετωπισει την μια κατασταση ή την αλλη!!!! ημουν ξεκαθαρη.
με ρωτησε πως ενιωσα και της απαντησα. Τι να πω ψεματα??
και μην αποφευγεις παλι οπως ο διαολος το λιβανι να παραδεχτεις οτι με προσβαλες με το ποστ σου.
και μην ξεχνας οτι της παρεθεσες μια μεθοδο παναρχαια που πλεον δεν χρησιμοποιειται και εσυ ησουν αυτος που την φοβισες λεγοντας της οτι υπαρχει και κινδυνος δευτερης εγκυμοσυνης.
οποτε καθε κατεργαρης στον παγκο του.-
ειδες που δεν εισαι καθολου καλα ενημερωμενη?Quote:
λαθος κανεις πανο!!!!
της εξηγησα την διαδικασια και της επισημανα να παρει μια αποφασει με βαση τι ειναι περισσοτερο ετοιμη να αντιμετωπισει την μια κατασταση ή την αλλη!!!! ημουν ξεκαθαρη.
με ρωτησε πως ενιωσα και της απαντησα. Τι να πω ψεματα??
και μην αποφευγεις παλι οπως ο διαολος το λιβανι να παραδεχτεις οτι με προσβαλες με το ποστ σου.
και μην ξεχνας οτι της παρεθεσες μια μεθοδο παναρχαια που πλεον δεν χρησιμοποιειται και εσυ ησουν αυτος που την φοβισες λεγοντας της οτι υπαρχει και κινδυνος δευτερης εγκυμοσυνης.
οποτε καθε κατεργαρης στον παγκο του.-
ειτε αποξεση ειτε αναρροφηση [που ειναι σχεδον το ιδιο πραγμα με μικροτερη μονο παρεμβαση του γιατρου , πανω στα τοιχωματα της μητρας , αφου το ωαριο αναρροφαται ] οι συνεπειες για πιθανη νεα εγκυμοσυνη ειναι ακριβως οι ιδιες!
καθε φορα που η μητρα ερεθιζεται τεχνητα για να αλλαξει τοιχωμα γινεται πιο ευαισθητη και πιο αποτελεσματικη ....
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ. ΝΑΙ ΠΑΝΟ
ουτε η ειρωνια ειναι στοιχειο διαλογου..Quote:
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ. ΝΑΙ ΠΑΝΟ
εσφαλα καπου? που?
βρες κατι τεκμηριωμενο [μπορεις να ρωτησεις και τον γαιτρο σου αν θες ] και ελα να με διορθωσεις οποτε θες
δεν θα σε ειρωνευθω ουτε θα θυμωσω μαζι σου γιατι ηρθα εδω για να μαθω και οχι για να διδαξω οσα ξερω μονο ....
οχι πανο. δεν θα μπω σε αυτη τη διαδικασια.
το που εσφαλες στο εξηγησαμε κι εγω και αλλα πολλα μελη απειρες φορες.
δεν αξιζει πλεον.
λυπαμαι.
με οσα αραδιαζεις εδω μεσα μονο καλη διαθεση δεν δειχνεις.
εχω μαθει, οταν με προσβαλλουν και ιδιως για βιωματα μου, να μην ασχολουμαι.
κι επισης δεν χρειαζεται να ρωτησω τον γιατρο μου για να τεκμηριωσω κατι. δεν ειμαι χαζη.
βλεπεις οτι δεν μπορεις να μπεις σεδιαδικασια διαλογου χικαQuote:
οχι πανο. δεν θα μπω σε αυτη τη διαδικασια.
το που εσφαλες στο εξηγησαμε κι εγω και αλλα πολλα μελη απειρες φορες.
δεν αξιζει πλεον.
λυπαμαι.
με οσα αραδιαζεις εδω μεσα μονο καλη διαθεση δεν δειχνεις.
εχω μαθει, οταν με προσβαλλουν και ιδιως για βιωματα μου, να μην ασχολουμαι.
γενικευεις[το που εσφαλες στο εξηγησαμε κι εγω και αλλα πολλα μελη απειρες φορες.] ,προβαλεις φοβιες και βγαζεις παραλογα συμπερασματα [με οσα αραδιαζεις εδω μεσα μονο καλη διαθεση δεν δειχνεις.]
δεν μπορείς να τεκμηρίωσης .
γιατι απλα δεν υπαρχει πραγματικο αντικειμενο συζητησης
ολοι στο υεμα \"αμβλωση\" γραψαμε περιπου τα ιδια πραγματα
μονο που εγω προσθεσα κατι πολυ σημαντικο
οτι μετα απο μια αποξεση η αναροφηση , υπαρχουν αυξημενες πιθανοτητες για νεα συλληψη λογω διαταραχης του κυκλου της γυναικας....
τιποτε αλλο σχετικα με αυτο το θεμα
αν εχω αδικο , φερε μου απαντηση απο γυναικολογο και οχι απο μπογιατζη η συμβολαιογραφο αυτα....
πανο,
εισαι γυναικα?
εχεις ζησει αμβλωση??
ξερεις ποσο ποναει και αν σου δημιουργουνται μετα ψυχολογικα προβληματα???
αν ναι ενημερωσε με. αν οχι μην προσπαθεις να δικαιολογησεις την πληρως ανωριμη συμπεριφορα σου και την ταση σου να επιδεικνυεσαι συνεχως.
ασε τις θεωριες και τα λογια και προχωρα στην πραξη. γιατι εγω το εζησα στην πραξη Πανο και οχι στον διαδρομο της κλινικης πινοντας ουισκι.
και γενικα δεν εχεις καταλαβει οτι ολοι εδω μεσα μιλαμε για πραγματικα γεγονοτα στις ζωες μας.
δεν μιλαμε θεωρητικα. επομενως επιτελους σεβασου τις ζωες μας.
χικα εισαι ζαχαροπλαστης ?Quote:
πανο,
εισαι γυναικα?
εχεις ζησει αμβλωση??
ξερεις ποσο ποναει και αν σου δημιουργουνται μετα ψυχολογικα προβληματα???
αν ναι ενημερωσε με. αν οχι μην προσπαθεις να δικαιολογησεις την πληρως ανωριμη συμπεριφορα σου και την ταση σου να επιδεικνυεσαι συνεχως.
ασε τις θεωριες και τα λογια και προχωρα στην πραξη. γιατι εγω το εζησα στην πραξη Πανο και οχι στον διαδρομο της κλινικης πινοντας ουισκι.
και γενικα δεν εχεις καταλαβει οτι ολοι εδω μεσα μιλαμε για πραγματικα γεγονοτα στις ζωες μας.
δεν μιλαμε θεωρητικα. επομενως επιτελους σεβασου τις ζωες μας.
πως ξερεις τοτε οτι χρειαζεται να βαζεις ζαχαρη στα γλυκα?
τι σχεση εχουν τα προσωπικα σου βιωματα χικα μ την περιγραφη που σου ζητησε ενα κοριστι αποφασισμενο να προχωρησει σε μια απο τις πιο κοινες επεμβασεις που κανει στην καρριερα του καθε γυναικολογοςοπου φυσικα το επιτρεπει το παπαδαριο!!!!!!!!!!!!!!
Δεν καταλβαινεις οτι σου βγαζει επιθετικοτητα και μεταφερεις οχι αντικειμενικα γεγονοτα αλλα βιωματα?
4 φορες γραφω εχω υποστει αυτη τη διαδικασια με 2 διαφορετικες γυναικες !!!!!!!!!!!!!!!!!
λες να μην ενδιαφερθηκα να μαθω το πως ενοιωθαν?
λες να μην ειχαν και εκεινες νευρα και να μην πονουσαν οπως οι αλλες γυναικες?
δεν ειναι ομως αυτο δικο μου βιωμα και γιαυτο βγαζεις επιθετικοτητα απεναντι μου..
εμενα δεν με γνωριζεις...
αυτη η επιθετικοτητα απευθυνεται σε αυτον που σε αφησε εσενα εγκυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι μεατδιδεις αυτο το συναισθημα σε μια αθωα κοπελα που ισως να μην ξερει οτι εδω μεσα οι περισσοτεροι πασχουν απο αδυναμια αυτοελεγχου?
ελα ρε θυριο!!!! που το καταλαβες???
φτιαχνω κουραμπιεδες τωρα θελεις να σου στειλω μερικους???
δε νομιζω να εχετε στη Γαλλια ε?
μηπως εφτασαν τα Χριστουγεννα και δεν το εχω παρει ειδηση?Quote:
ελα ρε θυριο!!!! που το καταλαβες???
φτιαχνω κουραμπιεδες τωρα θελεις να σου στειλω μερικους???
δε νομιζω να εχετε στη Γαλλια ε?
χι δεν εχουμε κουραμπιεδες αλλα εχουμε γλυκα ,χωρις καθολου ζαχαρι..... η σχεδον καθολου και τα προτιμω γιατι παχαινουν λιγοτερο....
δεν τους κοβεις λεω γω τους κουραμπιεδες?
ελα ομως που κανουν καλο στα νευρα
καλυτερα η σοκολατα χικα...
το πιο φυσικο φαρμακο για το αγχος...
σοκολατα και με πολυ λιγη ζαχαρη ....
αυτα τα γλυκα μου αρεσουν εμενα...
θα εστελνα τιποτα αλλο τωρα σε σοκολατι χρωμα αλλα δεν θα ειναι φρεσκα μεχρι να φτασουν εκει...
εμεις οι χαπακηδες καθε μερα νομιζουμε οτι ειναι Χριστουγεννα δεν το ηξερες??
αν κανεις διαιτ απανο σου προτεινω την διαιτα της παπιας, τρως τα παντα και μετα κανεις την παπια. αλλωστε το συνηθιζεις εσυ..
η σοκολατ απανο ειναι υποκαταστατο του σεξ. απο σεξ καλα κρατω. μηπως την χρειαζεσαι εσυ?
Τι πιο απλό να μην γράφουμε ανακρίβειες;γιατί όπως πάει το φόρουμ στο τέλος θα τρελλαθούμε όλοι
Θα ελεγα Γιωτα τι η ανακριβεια ειναι υγιες στοιχειο σε καθε μορφη διαλογου!Ειναι ακριβως ο σκοπος του να μετερεψει καποιες ανακριβειες σε σωστη πληροφορηση , με τον εμπλουτισμο της ενημερωσης απο νεες πηγες και στοιχεια...Quote:
Originally posted by giota
Τι πιο απλό να μην γράφουμε ανακρίβειες;γιατί όπως πάει το φόρουμ στο τέλος θα τρελλαθούμε όλοι
Αρα λοιπον λαθος οπτικη διαλεξες για να δικαιολογησης τα αιτια της δυσλειτουργιας του...
Αυτο που ισως αποφευγεις να δεις ειναι το δυσμεγεθες δυναμικο αντιδρασης με την αντιστοιχη εκκληση επιθετικοτητας σε καθε εκτιμουμενη ανακριβεια
Θα δωσω ενα παραδειγμα
Εστω οτι γραφει καποιος στο ποστ
Χθες διαβασα σε ενα περιοδικο οτι οι τσουχτρες μπορουν να ειναι επικινδυνες για τον κολυμβητη...
Το παιδι μου εχει παει για μπανιο με την παρεα του και δεν μπορω να το πιασω με το κινητο για να το ειδοποιησω να μην παει στην θαλασσα γιατι δεν εχει διαβασει το αρθρο...
Τι να κανω αλλο?
Σε αυτο το ποστ υπαρχουν πολλες ανακριβειες
1. οι τσουχτρες ειναι επικινδυνες για τον κολυμβητη
2. θα μπορουσε υπο ορους ενα τσιμπημα τσουχτρας να προκαλεσει αλλεργικες αντιδρασεις στον κολυμβητη , αλλα σε καμμια περιπτωση δεν βλαπτει την καθαροτητα των ακτων αλλα αντιθετα ειναι δειγμα της , αρα δεν ειναι επικινδυνες στον κολυμβητη
στην πρωτη επεξηγηση , μια ανακριβεια απανταται με μια γενικευση που σημαινει οτι αφηνει την υπονοια για μια νεα ανακριβεια... δεν ειναι ολες οι τσουχτρες επικινδυνες αλλα μονο καποια ειδη απο αυτες ....
ενω στην δευτερη , μια ορθη και εμπεριστατομενη αναλυση διαλυει μια ανακριβεια και στην θεση της μπαινει μια ορθη πληροφορηση που ειναι αποτελεσμα επικοινωνιας
3 ΠOYΛAKIA KAΘONTAN KAI ΠINAN KOKA KOΛA.
OTI NA \'NAI
Quote:
3 ΠOYΛAKIA KAΘONTAN KAI ΠINAN KOKA KOΛA.
OTI NA \'NAI
λαιτ ή κανονικη?
ΤΡΟΠΟΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ...
πως είναι δυνατόν να έχουν γραφεί 184 μηνύματα και να μην έχει βελτιωθεί στο ελάχιστο;
H ZERO. OΠΩΣ ΣTHN ΔIAΦHMIΣH ΠOY BΛEΠEI TON KOΣMO TON ΔIKO TOY
Quote:
Originally posted by pelariry
πως είναι δυνατόν να έχουν γραφεί 184 μηνύματα και να μην έχει βελτιωθεί στο ελάχιστο;
ρωτα τον Πανο!! εχει σε ολα απαντηση!!
εγω μαζι σου παντως
ορθη ερωτηση σε ενα θεμα που δεν απαντηθηκε ποτε....Quote:
δεν συζηταμε αν εχει ηδη βελτιωθει και ποσο αλλα πως θα βελτιωθει ουτωσωστε αυτο που ειναι καλο για καποιον να μην ειναι κακο για καποιον αλλον...
μαζι του σε ποιο θεμα χικα?Quote:
Quote:
εγω μαζι σου παντως
στο οτι δεν εχει βελτιωθει ουτε στο ελαχιστο, νομιζω ημουν σαφεστατηQuote:
μαζι του σε ποιο θεμα χικα?Quote:
Quote:
εγω μαζι σου παντως
δηλαδη χικα πρωτα θα το βελτιωναμε και μετα θα ανοιγαμε θεμα στο πως θα μπορουσαμε να το βελτιωσουμε? αυτο ειναι εδω το θεμα μας!
αχα..
αντε καλα
Πανο πρεπει να σου εκμυστηρευθω κατι :
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΩΜΑ 55ΧΡΟΝΟΥ.
αν δεχεσαι συμβουλες και δεν δινεις μονο, σε συμβουλευω φιλε μου να αρχισεις επισκεψεις σε καποιον ψυχοθεραπευτη.
Αν παλι ηδη επισκεπτεσαι καποιο, σε συμβουλευω να αλλαξεις γιατι δεν κανει καλη δουλεια. Εκτος αν ησουν χειροτερα και αυτη ειναι η βελτιωμενη σου εκδοση.
ΚΑΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΥΓ : απανταω εδω γιατι τα ρημαξες που τα ρημαξες τα θεματα ολα, ας μην ρημαχτουν κι αλλο.
ΘEΩPΩ ΠΛEON ΔEΔOMENO ΠΩΣ TO ΠPOHΓOYMENO TOY NIK APXIZE AΠO A.
AΠANTHΣEIΣ MONO ΠPIBE.
OΠOIOI TO BPOYN KEPΔIZOYN ENA ΓEYMA ME TON ΠANO6789
ντελιριο επιθετικοτητας , προβολη, ανασφαλεια ....θες κιαλλα?Quote:
αντε καλα
Πανο πρεπει να σου εκμυστηρευθω κατι :
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΩΜΑ 55ΧΡΟΝΟΥ.
αν δεχεσαι συμβουλες και δεν δινεις μονο, σε συμβουλευω φιλε μου να αρχισεις επισκεψεις σε καποιον ψυχοθεραπευτη.
Αν παλι ηδη επισκεπτεσαι καποιο, σε συμβουλευω να αλλαξεις γιατι δεν κανει καλη δουλεια. Εκτος αν ησουν χειροτερα και αυτη ειναι η βελτιωμενη σου εκδοση.
ΚΑΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΥΓ : απανταω εδω γιατι τα ρημαξες που τα ρημαξες τα θεματα ολα, ας μην ρημαχτουν κι αλλο.
ουδεμια απαντηση στον διαλογο....
εχει αναγκη η οχι βελτιωσης αυτο το φορουμ?
Μέχρι \"ο εμπνευστής \" να καταφέρει να περάσει γραπτά, δυο αράδες επιχειρήματα που να πείθουν ότι πράγματι η παρουσία μου εδώ, βλάπτει τον ίδιο, επιτρέψτε μου στο δικο μου θέμα με αντικείμενο \"τους τρόπους βελτίωσης του φορουμ που αγαπάμε \"να επιχειρήσω κάτι διαφορετικό...
Σαν κατηγορούμενος ως εισβολέας , επικίνδυνος για την πορεία του φορουμ , πειραματιστής
με αντικείμενο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του , εχω το δικαίωμα της απολογίας με τον τρόπο που νομίζω εγώ, ότι θα βοηθήσει καλύτερα τον εμπνευστή, η οποιονδήποτε άλλον
να με κρίνει σωστά και ώριμα ...
Θα απευθύνω λοιπόν δυο διαφορετικές απολογίες , την μια στους πιθανόν ψυχικά ασθενείς και την άλλη στους πιθανόν εχθρούς της αλήθειας γιατί περί αυτού προκειται , για όσους αρνούνται να πιστέψουν την φιλοσοφική ρήση του Ηρακλείτου \" ου τα πάντα ρη \"
Βεβαία όλοι μπορουν να απαντήσουν σε όλα, αλλά νομίζω ότι στα πλαίσια μιας πειραματικής εφαρμογής, ειναι καλό να δούμε και την \"σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού \"
Η απολογία του ΣηφηQuote:
Μέχρι \"ο εμπνευστής \" να καταφέρει να περάσει γραπτά, δυο αράδες επιχειρήματα που να πείθουν ότι πράγματι η παρουσία μου εδώ, βλάπτει τον ίδιο, επιτρέψτε μου στο δικο μου θέμα με αντικείμενο \"τους τρόπους βελτίωσης του φορουμ που αγαπάμε \"να επιχειρήσω κάτι διαφορετικό...
Σαν κατηγορούμενος ως εισβολέας , επικίνδυνος για την πορεία του φορουμ , πειραματιστής
με αντικείμενο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του , εχω το δικαίωμα της απολογίας με τον τρόπο που νομίζω εγώ, ότι θα βοηθήσει καλύτερα τον εμπνευστή, η οποιονδήποτε άλλον
να με κρίνει σωστά και ώριμα ...
Θα απευθύνω λοιπόν δυο διαφορετικές απολογίες , την μια στους πιθανόν ψυχικά ασθενείς και την άλλη στους πιθανόν εχθρούς της αλήθειας γιατί περί αυτού προκειται , για όσους αρνούνται να πιστέψουν την φιλοσοφική ρήση του Ηρακλείτου \" ου τα πάντα ρη \"
Βεβαία όλοι μπορουν να απαντήσουν σε όλα, αλλά νομίζω ότι στα πλαίσια μιας πειραματικής εφαρμογής, ειναι καλό να δούμε και την \"σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού \"
Προς ψυχικά ασθενείς...
Αγαπητοί μου φίλοι, σας συγχαίρω γιατί αποκαλύψατε την πραγματική μου ταυτότητα!!!!!!
Ναι!!!!!!!!!!!Είμαι ο Σηφης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άλλωστε και να μην ήμουνα, δεν μου επιτρέπεται να σας αποκαλύψω την ταυτότητά μου , γιατί όρος συμμετοχής σε αυτο το φορουμ όπως και σε πολλά άλλα ειναι η ανωνυμία...
Έτσι διάλεξα τον τίτλο του ψυχολόγου, ενω είμαι ψυχικά ασθενής όπως και εσείς, γιατί πράγματι πιστεύω στην επικοινωνία και τον διάλογο , περισσότερο απο τον εγκλεισμό στα Ψυχιατρεία και τα φάρμακα, όταν μπορώ να ελέγχω μονος μου τον εαυτό μου... Γιατί έρχομαι και ξανάρχομαι εδώ ενω καθε φορά αυτά τα 6 χρόνια λειτουργίας του φορουμ , ενω πάντα στο τέλος καταφέρνετε να με διώχνετε, όταν πχ αρχίζω να ρωτάω τι εγινε ο Α η ο Β όπως πχ εγινε πρόσφατα με την Αφρουλα που όντως χάσαμε τα ίχνη της και αυτο με ανησυχεί πολύ.... Αυτή την φορά, αποφάσισα να φύγω για πάντα γιατί
θέλω να γνωρίσω μια γυναίκα να κάνω οικογένεια μαζί της και ίσως και παιδιά.... Όμως δεν το κρύβω ότι ανησυχώ πολύ για την Αφρουλα και τα άλλα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί απο το σαιτ ....Η αρρωστεια μου δεν μου επιτρέπει να μπορώ να κρύψω αυτη την ανησυχία μου όταν εχω απέναντί μου άτομα που δεν γνωρίζω ποιοι ειναι , αλλά εχω συνδεθεί συναισθηματικά μαζί τους...Μπορώ βέβαια να φεύγω και να ξανάρχομαι πίσω απο περιέργεια για να δω τι εγινε και αν ειναι ακόμα στο σαιτ...Όμως αυτο μου κάνει κακό πιστεύω, γιατί μου μεγαλώνει το άγχος.Από την άλλη , όταν ρώτησα τον γιατρό μου, μου είπε να μην συμμετέχω σε αυτο το σαιτ γιατί μου αυξάνει την επιθετικότητα αλλά ανησυχώ πολύ για την Αφρουλα και όλα τα άλλα παιδιά προηγουμένως...
Γιαυτό προσπαθήστε όλοι μαζί να με ξαναδιωξετε πάλι,
αλλά δεν σας το κρύβω, ότι σε λίγο θα είμαι πάλι πίσω....
Η απολογία του ψυχολόγου
Προς όλα τα άλλα μέλη του φορουμ
Τι ειναι ο ψυχολόγος?
Ένας επαγγελματίας, ο οποίος κερδίζει το ψωμί του σήμερα
απο τους ψυχικά ασθενείς....
Όχι αυτός όπως εγώ, που εχει σπουδάσει ψυχολογία και απο καθαρά ανθρωπιστικό ενδιαφέρον , διαβάζοντας κάπου στο διαδίκτυο μια μητέρα να εχει σχηματίσει την γνώμη, ότι ένα 6 χρόνο παιδί θα γίνει ομοφυλόφιλος, έσπευσε απο ενδιαφέρον και μόνον να την καθησυχάσει , αποκαλύπτοντας τις γνώσεις του και τις πηγές τους...
Φαντάζομαι να συμφωνήσετε όλοι, ότι δεν εχει την παραμικρή σημασία σε ένα ανοιχτο φορουμ υποστήριξης....
Το ερώτημα ειναι αμείλικτα ρεαλιστικό και σας καλώ να τοποθετηθείτε όσοι πραγματικά ενδιαφέρεστε για αυτη την υπέροχη και ίσως μοναδική ιδέα της συνύπαρξης ασθενών -θεραπευτών σε ενα κοινο και ανοιχτο φορουμ υποστηριξης ,
φτάνει μόνο να διασφαλίζεται η δημοσία υγεία και η ατομική υγεία όσων συμμετέχουν σε αυτο.
ΕΊΝΑΙ Η ΌΧΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΨΥΧΙΚΆ ΑΣΘΕΝΕΙΣ , Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΧΤΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ?
Πριν απο λίγο καιρό , ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζυ , ζήτησε απο τον ιατρικό κόσμο της Χώρας του , να εφαρμόσει το περίφημο \"βραχιόλι\"που ειναι μιας μορφής GPS και θα επέτρεπε την ελεύθερη κυκλοφορία
σε περιορισμένες ζώνες, των σοβαρών ψυχικά ασθενών με ιστορικό βεβαρημένο απο εγκληματικές ενέργειες, κατά του πληθυσμού... Ο Διευθυντής της περίφημης νοσοκομειακής μονάδας, Σάιντ Αν, εξήγησε εμπεριστατωμένα την αντίθεση του
\"Κάθε ψυχιατρικό ίδρυμα, δίνει καθημερινή μάχη , μαζί με τους ασθενείς , για να διώξει απο το μυαλό τους , καχυποψίες , ιδεοληψίες, παραισθήσεις και παραληρήματα... Βάζοντας τους ένα απο την φύση του αγχογονο μέσο παρακολούθησης ,
το μόνο που θα μπορούσαμε να επιτύχουμε, θα ήταν η εξάπλωση και οχι ο περιορισμός των ψυχωτικών αντιδράσεων,
απο την ιδέα και μόνο, ότι ο ασθενής παρακολουθείται συνέχεια, δίνοντας πραγματική βάση στο παραλήρημα του.\"
Λέτε η παρουσία μου εδώ να προσβλέπει κάπου αλλού, απο το να διαφυλάξω την επιστημονική μου συνείδηση απο το να κατηγορηθώ απο τον ίδιο τον εαυτό μου σαν συνένοχος σε ένα πιθανό δράμα , το οποίο μπορεί να προκληθεί απο την άρνηση της κοινωνίας μας να εξελιχθεί , αναγνωρίζοντας τα λάθη της?
Απιστευτο παραληρημα αερολογιας και σαχλαμαρας.
Τα λεμε οταν ξαναμπεις ως Αναστασια
χιχιχιQuote:
Απιστευτο παραληρημα αερολογιας και σαχλαμαρας.
Τα λεμε οταν ξαναμπεις ως Αναστασια