Έχει αναρωτηθεί ποτέ κανείς περίπου πόσο υπολογίζονται τα ζαμάνια?Quote:
Originally posted by Adzik
Αντωνη μου πως εισαι?..... χρονια και ζαμανια...... μου λειψες....
Dr A\'dam The Netherlands
Tot Ziens...
Printable View
Έχει αναρωτηθεί ποτέ κανείς περίπου πόσο υπολογίζονται τα ζαμάνια?Quote:
Originally posted by Adzik
Αντωνη μου πως εισαι?..... χρονια και ζαμανια...... μου λειψες....
Dr A\'dam The Netherlands
Tot Ziens...
ΑΝΤΩΝΑΡΑ ΜΟΥ ΜΩΡΟ!!!!!!! Μου έλειψες βρε!!!!!!!!!:D Αχ αυτό το τρέξιμό μας........Είσαι καλά???
Ναι έχουμε σίγουρα νεώτερα! Μπήκαν νέα και δημιουργικά μέλη και η διάθεση είναι όσο μπορούμε θετική προς την ίασή μας.....χι...χι
Περιμένω νέα σου...Και χαλάρωσε λίγο ρε......καλοκαίρι είναι....
ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ!!!!;)
Γεια σου Αντωνάκη!!!!!
πως περνάς;;;είσαι καλά αυτόν τον καιρό;;; κάνεις πράγματα;;; η διαθεσή σου;;;;
σου εύχομαι να είσαι καλά και να περνάς ακόμη καλύτερα!!!!!!
πολλά φιλιά!!!!!!
η διαθεση ειναι καλη και σταθερη και αυτο με κανει πιο αισιοδοξο ακομα...to remeron με εχει βοηθησει αρκετα σε αυτο...coma εσυ τι κανεις?ολγακι?παιδια χασαμε την δαναη η μου φαινεται?που χαθηκατε ολοι βρε...
Μικρό μου εγώ εδώ είμαι......:):)
Θα το διαπιστώσεις και από τις απαντήσεις μου στα μηνύματα των μελλών....... Οπότε πώς λες ότι χάθηκα?
Χαίρομαι που νιώθεις καλά!!:):) Και εγώ παρόλο που έχω πήξει στη δουλειά είμαι οκ.......
Μη χαθούμε μωρό.......;);)
Όπως διαπίστωσες Αντώνη μου.....όλοι εδώ είμαστε πέρα από τα κενά διακοπών που κάνουμε!!!!!!!!
Αφού σε βοηθά το remeron συνέχισε την αγωγή! Ο γιατρός σου τί εντυπώσεις έχει από την όλη πορεία σου? Δεν μας ανέφερες......
Περιμένουμε νέα σου.....και μην χαλάς τη διάθεσή σου από χαζομάρες ηλίθιων ατόμων μωρό!!!!!!!!!!:):):)
εχει κολλησει γριπη το pc moy και σερνεται ετσι για να διαβασω τα μνμ περιμενω μια μερα χε χε...ο γιατρος ειπε οτι το lamictal den me krataei kai etsi perνω και μια συμπληρωση αντικαταθληπτικου.υπαρχει και περιπτωση να μεινω για παντα με μια μικρη δοση.δεν με πειραζει ομως γιατι εχω αποδεχτει την κατασταση αυτη...παντως το remeron ειναι καλυτερο απο το efexor δηλαδη δεν μου δημιουργει καμοια παρενεργεια.
Χαλαρά Αντώνη μου!!!!!!!!:)
ʼλλωστε πολλά ήδη τα έχεις αναλύσει στην πορεία σου και είσαι συνειδητοποιμένος!;)
Ακομα και να χρειαστει να το παιρνεις συνεχεια εφοσον βλεπεις οτι σε βοηθαει και δε σου δημιουργει παρενεργειες τοτε δεν πειραζει..σημασια εχει να εισαι καλα.
Καλα να περνας!
...γειαααααααααααα τουυυυυυυυ!!! .... τελο τι εγω διακοπεσ....:( μακια ....
γεια σας πως ειστε?σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αποχωρισω απο το φορουμ...νιωθω οτι δεν εχω κατι αλλο να προσφερω εδω...νιωθω οτι πλεων εχω φτασει σε ενα σταδιο οπου οτι και να γραψω οτι και να πω ειναι μια επαναληψη των αρχικων που εχω γραψει...εσας πια η γνωμη σας?βρισκομαι σε τρομερο διλημα
λοιπων...α θα ηθελα να ευχαριστησω τον ψυχολογο και αρχιτεκτονα αυτου του σαιτ
β.θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια που με βοηθησαν και ελυσαν καποιες αποριες μου
γ.θα ηθελα να πω αντιο σε καποια παιδια που γιναμε η μαλλον που αναπτυξαμε καποια πιο οικια σχεση
αποχωρω απο αυτο το σαιτ διοτι πιστευω οτι οτι ειχα να δωσω το εδωσα...να ειστε ολοι καλα και να την παλευετε
μπορει να μπαινω αραια και που ετσι για να γινεται μερικες φορες κουβεντα...ειναι δυσκολο να το κοψεις τελειως...
φιλουσκια!!!!
Αντωνη ευχομαι να πας ακομη καλυτερα και το σημαντικοτερο να μη σταματησεις την προσπαθεια σου..
Να εισαι καλα,φιλακια.
Αντίο και να την παλεύεις κι εσύ.
πάντως, και μια καλημέρα να λες που και που, μη νομίζεις, κι ας είναι ίδια η λέξη, είναι κάθε μέρα κάτι που μπορεί να μας φέρνει κοντά...
να έχεις πάντα υπομονή για να βλέπεις τα καλά γύρω σου...
Αντώνη μου η προσφορά δεν τελειώνει ποτέ όσο υπάρχουν ερεθίσματα......Όλο και μπαίνουν νέα μέλη από ότι βλέπεις....... ολοένα και περισσότερο εκφράζονται νέες απόψεις και προβληματισμοί που επιδέχονται ανάλυση και συζήτηση από όλους μας........οπότε η παρέμβασή σου ανά πάσα στιγμή δεν πάει χαμένη..........
Πιστεύω ότι έχεις και άλλα να πεις.....Όπως και νά\'χει όμως σεβαστή η όποια σου θέση......Σίγουρα θα μας λείψεις.......Φιλιά:):)
..Αντωνη.... φιλε μου.... σε καταλαβαινω.... καπου ολα τα πραγματα κανουν τους κυκλους τους... πιστεψε με ομως πως σε λιγο καιρο θα σου λειψουμε.. οπως θα μας εχεις λειψει πολυ κι εσυ... θα εχεις ξεκυραστει απο εμας.. και απ ολη την ιδεα.... και θα ερθεις δρυμητεροσ.. θα δεις... μη σε τρομαζει... θα ερθει μονο του.... σε φιλω γλυκα μεχρι τοτε... κι αν τελικα κανω λαθοσ... τοτε ισωσ και καλητερα για σενα.... θα μασ λειψεις πολυ... κι εμενα που σου ειχα απο παντα μια μικρη αδυναμια.... φιλακια.. και μη μασ ξεχασεις.....
Αντώνη μου θα μας λείψεις σε όλους !!!!!
σευχαριστούμε που ήσουν μαζί μας όλο αυτό τον καιρό!!!!!
εμένα προσωπικά με βοήθησες πολύ μιας κι έβλεπα πως αντιδρά κάποιος άνθρωπος με παρόμοιο πρόβλημα !!!!
αν αλλάξεις γνώμη πάντως , εδώ είμαστε όλα τα φιλαράκια σου
Φιλάκια πολλά
δεν ξερω...ισως σε λιγο καιρο να αρχισω να ξαναμπαινω...ομως αυτην την περιοδο δεν νιωθω οτι μπορω να προσφερω...ισως να φταιει το καλοκαιρι?δεν ξερω...και εμενα μου λειψατε και μου λειπετε...δεν θα χαθουμε...ο καθενας περναει μια φαση η οποια μπορει να αντιστραφει...οτι δεν χανομαστε ειναι σιγουρο απλα θεωρησα να σας ειδοποιησω παρα να εξαφανιστω χωρις να πω τιποτα...εξαλου ειμαστε φιλαρακια με μια ξεχωριστη σχεση και ας μην εχουμε συναντησει ο ενας τον αλλο.
Οκ Αντώνη μου μην αισθάνεσαι άσχημα βρε!!!;);)
Δεν σε παρεξηγεί κανένας! Μπορεί όντως να είναι μια ενδιάμεση φάση!
Εμείς πάντως σε περιμένουμε πάλι στην παρέα μας, όταν θα νομίζεις ότι είσαι έτοιμος!
:D
Χαλάρωσε και όλα τα υπόλοιπα άστα να έρθουν αρμονικά από μόνα τους!
Καλή ξεκούραση!!!:):)
..σ αγαπααμε!!!! μακια... να προσεχεις εκει εξω...
χαιρετε!!!:D τι κανετε?μου λειψατε...καναμε αρκετο καιρο να μιλισουμε και θελω να μου πειτε νεα σας...εγω μια χαρα ειμαι σταθερα και χωρις διακυμανσεις...με το lamictal ην κανουμε καλα την δουλεια μας:D
γεια σου Αντώνη !!!!Πολύ χαίρομαι που είσαι καλά!!!!είχα καιρό να επισκεφτώ το σάιτ και χαίρομαι που βρίσκω κάποιον απ τα παλιά -πολλά καινούργια μέλη
anyway
και εγώ σταθερή είμαι προς το παρόν αν και τις τελευταίες μέρες μ έχει πιάσει πλήξη και δεν έχω διαθεση να κάνω τα πράγματα που έκανα τρέξιμο κλπ αλλά πιστεύω ότι θα μου περάσει
να χαίρεσαι τη ζωή πολλά φιλάκια
coma χαιρομαι που εισαι καλα...η αληθεια ειναι οτι αρκετοι απο εμας τους λεγομενους παλιους εχουμε ψιλοεγκαταληψει το σαιτ.καινουρια ατομα εχουν μπει και προσπαθουνε να βγαλουν ακρη οπως και εμεις παλια...αληθεια παιδια εχετε βγαλει ακρη?εγω το μονο που εχω απορια ειναι αν η μακροχρονια χρηση των αντικαταθλιπτικων μπορει να προκαλεσει ζημιες στον εγκεφαλο...εσεις ξερετε?dodoni?ξερεις να μας πεις?
Αυτη την απορια ειχα και εγω γενικα για τα ψυχοφαρμακα και ρωτησα τον γιατρο μου,μου απαντησε πως τα καινουργια φαρμακα (που παιρνουμε οι περισσοτεροι) δεν προκαλουν καμμια μονιμη βλαβη εκτος βεβαια απο τις παρεναιργειες που διαρκουν οσο παιρνουμε το εκαστοτε φαρμακο.
..μακααρι:):):)
Aντωνη μου¨)¨)¨)¨)!!!!!!!!!!!!!!!1
...χαιρομαι πολυ για σενα.. κι εγω μια απ τα ιδια... ξαναγεννημενη.... η συγχυση εφυγε.... και η αρμονια αντικατεστησε οτι κακο υπηρχε... προχωραμε δυνατα..... μου ελειψεσ.. σε φιλω γλυκα...
και εμενα μου λειψατε βρε...αλλωστε εχω σκοπο να ξαναμπαινω στο φορουμ...με θελετε παρεα?
Γεια σου Αντωνακη.
Φυσικα και σε θελουμε παρεα! Το ρωτας; :)
Χαίρετε, είμαι νέος στο forum. Πάσχω από μανιοκαταθλιπτική ψύχωση. Είχα ακουστικές και οπτικές ψευδαισθήσεις (φωνές και χρώματα), μεγαλομανία και ανθρωποκτονικούς ιδεασμούς. Εισήχθην σε νοσοκομείο επειγόντως και έλαβα τεράστιες δόσεις αντιψυχωσικών (Zyprexa). Ηρέμησα πολύ και παρ\' όλες τις παρενέργειες (ζαλάδες, υπνηλία, αδυναμία συγκέντρωσης και πρόσληψη βάρους-40+ κιλά σε ένα χρόνο) επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να ελέγχω τα συναισθήματα και τις πράξεις μου. Μάλιστα σκέφτομαι να ξαναενταχθώ στην αγορά εργασίας. Ωστόσο συμβαίνει κάτι που θεωρώ παράξενο. Παρότι σταθεροποιημένος νιώθω λίγο ξένος προς τον ίδιο μου τον εαυτό. Ένα μέρος του εγώ μου απλώς χάθηκε. Επίσης εφυγαν και οι φωνές που επικοινωνονούσαν μαζί μου. Τώρα ξέρω οτι ήταν απλά παιχνίδια του μυαλού μου, όμως δεν παύω να θλίβομαι που τις έχασα. Έχει κανείς τέτοια εμπειρία;
Γεια σου difool76, καλως ηρθες στην παρεα μας,
ακουστικες (φωνες) ψευδαισθησεις ειχα εγω, εδω και ενα μιση χρονο εχουν σταματησει τελειως.Μην ανησηχεις το ιδιο κενος ενιωθα και εγω,νομιζω πως ειναι παρεναιργεια των φαρμακων, θελει να δωσεις λιγο χρονο να συνηθησεις,και οσο για τις φωνες να σου πω την αληθεια ωρες-ωρες μου κρατουσαν παρεα ΑΛΛΑ τωρα που συνηθησα χωρις αυτες και εχω μπει κανονικα στην αγορα εργασιας και γενικα στην κοινωνια ειναι ολα πολυ καλυτερα πιστεψε με.
Αν θελεις μπορεις να μου πεις με ποσες φωνες μιλουσες και τι λεγατε;
ενταξει ακους καποιες φωνες αλλα ενα δεν καταλαβαινω...μπορεις να κανεις συζητηση μαζι τους?
Δεν μπορώ να πω ότι είμαι πρόθυμος να γράψω για το θέμα αυτό, το χάος της ψύχωσης είναι μια από τις πιο αποδιοργανωτικές εμπειρίες που μπορεί να βιώσει ανθρωπος. Ο πόνος κράτησε πολύ και ήταν ανυπόφορος. Ο πόνος με υποβίβασε σε θηρίο.
σε παρακαλώ...θελω να μαθω για αυτο το θεμα
Eγω σε καταλαβαινω απολυτα γιατι το εζησα και ξερω πως ειναι.
Αντωνη ειναι πολυ δυσκολο σε καποιον να ανοιχτει και να μιλησει για αυτο το θεμα, παντως απο προσωπικη εμπeiρια να σου πω πως, ναι μπορεις να κανεις συζητηση με αυτες τις φωνες,αλλες φορες σε εντονο ηφος και αλλες φορες σε ηρεμο,αυτα που που θα συζητηθουν, πολλα και διαφορα και \"ισως οχι και τοσο τρελλα\"
Αντώναρε παλικάρι!!!!!!!!!:):) Welcome back ρε ψυχή........:D
Θυμάσαι τί σου είπα στο τελευταίο μήνυμα???????????;);)
Το ήξερα ρε παιδί ότι θα επέστρεφες.......Σε περίμενα!!!!! Και βέβαια σε θέλουμε για παρέα ρε......γιατί το ρώτησες??
Χαίρομαι που είσαι καλά!!!!!:):)
Ναι όντως έχουμε νέα παιδιά στην παρέα και άκρως ποιοτικά σε ιδέες και συμμετοχή μπορώ να σου πω.....κάτι που το χαίρομαι ιδιαίτερα!!!!!!!!!!:):)
Stay with us!!!!!!!!;););)
ΦΙΛΙΑ ΒΡΕ!!!!!!!:)
Ευχαριστω Ολγα, δεν ήταν αναγκη
αχ ρε ολγακι σε ευχαριστω πολυ ;) τα νεα μου δεν ειναι και τοσο καλα...επεσα ξανα και παλι αγωγη με efexor xr 150mg maζι με lamictal 200 mg αλλα σημασια εχει οτι παλι ειμαι στα καλα μου...υποτροπες παντα θα υπαρχουν το εχω συνηθησει πλεον και δεν με πειραζει...εσυ τι κανεις?ρε σεις η δαναη μπαινει καθολου στο φορουμ¨?την εχω χασει τελειως.
α παιδια....καινουριο αντικαταθλιπτικο στην αγορα!!!ονομαζεται duloxetine και το παραγει η εταιρια που βγαζει και το ladose.ανεικει στους υσχυρους αναστολεις επαναπροσληψης σεροτονινης και νορεπινεφρινης.στην ιδια κατηγορια με το efexor.lene oti einai αρκετα καλο και με λιγοτερες παρενεργειες απο τα προσφατα αντικαταθλιπτικα.για να δουμε...
Σε ότι κι αν έπεσες σημασία έχει πως είσαι καλά!
Όσο για τη Δανάη, όχι, δεν μπαίνει πλέον στο φόρουμ.
ki εμενα θα με ενδιεφερε πολυ να μαθω για τις φωνες.....Πες μας φιλε μου....Λυσε τις αποριες μας