μήπως δεν μπορείτε να το δείτε γιατί λείπατε και ήρθατε αφού όλα είχαν τελειώσει?αναρωτιέμαι!γιατ ί εδώ το μαύρο το βλέπετε άσπρο.
Printable View
μήπως δεν μπορείτε να το δείτε γιατί λείπατε και ήρθατε αφού όλα είχαν τελειώσει?αναρωτιέμαι!γιατ ί εδώ το μαύρο το βλέπετε άσπρο.
Μια χαρά βλέπουμε, βαρέθηκα να διαβάζω τα έκτροπα του Πάνου.Quote:
Originally posted by arktos
Αλλά και τα έκτροπα των άλλων ε...
μην ξεχνιόμαστε.
ισως ειναι περιττο να πω οτι συμφωνω...Quote:
Originally posted by mariap
Συγνωμη που επεμβενω παιδια.. αλλα προτιμω την επιθετικοτητα και την αντιδραση.. παρα να υπαρχει η ηρεμια και η ησυχια.
Με την αντιπαραθεση βγαζεις διαφορα συμπερασματα, ακομα και απο τους τσακωμους και τις επιθεσεις.
Δεν μπορουμε παντα να συμφωνουμε με τους αλλους, ουτε να εχουμε τις ιδιες αποψεις με ολους.
εχω ομως να προσθεσω
οτι η ευθυτητα και αμεση λυση μιας καταστασης εστω και με ενταση, ειναι για μενα προτιμοτερη απο μια επιπλαστη επιφανειακη ηρεμια και θεωρητικολογιες περι μη βιας , οταν αυτα κρυβουν ΜΟΝΟ ΒΙΑ και θυμο και εκδικητικοτητα για τους αλλους και ψαχνουν αφορμη να εκδηλωθουν πλαγιως κι αν δεν την βρουνε στρεφονται προς το ιδιο το φαινομενικα ειρηνικο ατομο......
ποια έκτροπα εννοείς, weird?
Το τι ακριβώς έχει υπόψη της η nature περί πάνου τη στιγμή αυτή δε μένει παρά να μας το λύσει η ίδια.
Γιατί κι εγώ δεν είχα διαβάσει τις απειλές περί κλεισίματος φόρουμ αρχικά.
Μετά το έκανα, αλλά δεν άλλαξα γνώμη περί των άσχημων προσβολών που διάβασα.
Αναρρωτιέμαι όμως αλλά βαριέμαι να διαβάσω ξανά τις σελίδες, διαφωτίστε με εσείς αν θέλετε.
Πότε ο Πάνος ξεκίνησε να κάνει τις ανυπόστατες απειλές περί κλεισίματος του φόρουμ; Είχε ήδη αρχίσει να δέχεται άσχημες προσβολές;
Γιατί το συγκεκριμένο μέλος μου έβγαλε δύο πιθανές εκδοχές:
1) έψαχνε κακόβουλα πάτημα για να αρχίσει να εκτοξεύει απειλες κατά του φορουμ (εξαρχής αυτός ήταν ο σκοπός του)
2) έψαχνε όντως επικοινωνία χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει λόγω προσωπικού προβλήματος, του την είπαν κάποιοι με άσχημο τρόπο, το πήρε υπέρμετρα και παθολογικά σοβαρά (εδώ κολλάει η αδυναμία που λέει η nature) και προσπαθούσε ταραγμένος και συγχυσμένος με κάθε τρόπο να επιβάλλει τη γνώμη του έστω και με απειλές.
Όποια εκδοχή κι αν ισχύει, εγώ ενίσταμαι στις προσβολές και στην συνέπεια που έχουν στην ποιότητα του χώρου αυτού.
νομιζω οτι το ειπα με ολους τους τροπους οτι δεν θεωρω την νατουρ αξιολογη συνομιλητρια για το συγκεκριμενο θεμα.Quote:
Originally posted by weird
......Ωραία, πέρα όμως απο τα σημεία που ονομάζεις άκυρα, υπήρχαν και άλλα έγκυρα, όπως το θέμα του πώς φερόμαστε μεταξύ μας σε ένα φόρουμ αλληλοβοήθειας. Εσύ πχ με τις απαντήσεις που έδωσες στην ανώνυμη το κάλυψες το θέμα του πώς αντιμετωπίζεις τους άλλους.
Γιατί να μην κάνουμε ζουμ εκεί ?
Οσο και να εικάζεις την πρόθεση, σίγουρη απάντηση θα πάρεις μόνο απο την ίδια.
Γιατί δεν την ρωτάς?
δεν εχω τπτ να την ρωτησω..ας ρωτησει κι ας απαντησει η ιδια στον εαυτο της
Εννοώ τις βρισιές και όλα τα άλλα \"ωραία\" λογια που ειπώθηκαν κατά καιρούς προς ή για τον Πάνο.Quote:
ποια έκτροπα εννοείς, weird?
Αντιπαραβάλλεις μόνο το άλλο άκρο σε αυτό που επικαλείσαι ως προτιμητέο, ξεχνώντας οτι υπάρχουν και άλλα ενδιάμεσα όμως, κατάλληλα, ανάλογα πάντα με την περίπτωση.Quote:
Originally posted by Remedy
ισως ειναι περιττο να πω οτι συμφωνω...Quote:
Originally posted by mariap
Συγνωμη που επεμβενω παιδια.. αλλα προτιμω την επιθετικοτητα και την αντιδραση.. παρα να υπαρχει η ηρεμια και η ησυχια.
Με την αντιπαραθεση βγαζεις διαφορα συμπερασματα, ακομα και απο τους τσακωμους και τις επιθεσεις.
Δεν μπορουμε παντα να συμφωνουμε με τους αλλους, ουτε να εχουμε τις ιδιες αποψεις με ολους.
εχω ομως να προσθεσω
οτι η ευθυτητα και αμεση λυση μιας καταστασης εστω και με ενταση, ειναι για μενα προτιμοτερη απο μια επιπλαστη επιφανειακη ηρεμια και θεωρητικολογιες περι μη βιας , οταν αυτα κρυβουν ΜΟΝΟ ΒΙΑ και θυμο και εκδικητικοτητα για τους αλλους και ψαχνουν αφορμη να εκδηλωθουν πλαγιως κι αν δεν την βρουνε στρεφονται προς το ιδιο το φαινομενικα ειρηνικο ατομο......
Ρεμ,Quote:
νομιζω οτι το ειπα με ολους τους τροπους οτι δεν θεωρω την νατουρ αξιολογη συνομιλητρια για το συγκεκριμενο θεμα.Quote:
......Ωραία, πέρα όμως απο τα σημεία που ονομάζεις άκυρα, υπήρχαν και άλλα έγκυρα, όπως το θέμα του πώς φερόμαστε μεταξύ μας σε ένα φόρουμ αλληλοβοήθειας. Εσύ πχ με τις απαντήσεις που έδωσες στην ανώνυμη το κάλυψες το θέμα του πώς αντιμετωπίζεις τους άλλους.
Γιατί δεν την ρωτάς?
γράφεις τόσες ώρες στο θέμα της, χωρίς όμως να την θεωρείς άξια του λόγου σου...
Μήπως είναι υπεκφυγή αυτό?
Γιατί δεν την ρωτάς ευθέως, τί είχε στο νού της, παρά μας απευθύνεις τα συμπεράσματά σου?
Απορώ...
Να σου πω και εγώ πάνω κάτω αυτές τις δύο εκδοχές έχω στον νου μου, μπορεί όμως η απορία να μην μας λυθεί ποτέ.Quote:
Originally posted by anwnimi
Το τι ακριβώς έχει υπόψη της η nature περί πάνου τη στιγμή αυτή δε μένει παρά να μας το λύσει η ίδια.
Αναρρωτιέμαι όμως αλλά βαριέμαι να διαβάσω ξανά τις σελίδες, διαφωτίστε με εσείς αν θέλετε.
Πότε ο Πάνος ξεκίνησε να κάνει τις ανυπόστατες απειλές περί κλεισίματος του φόρουμ; Είχε ήδη αρχίσει να δέχεται άσχημες προσβολές;
1) έψαχνε κακόβουλα πάτημα για να αρχίσει να εκτοξεύει απειλες κατά του φορουμ (εξαρχής αυτός ήταν ο σκοπός του)
2) έψαχνε όντως επικοινωνία χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει λόγω προσωπικού προβλήματος, του την είπαν κάποιοι με άσχημο τρόπο, το πήρε υπέρμετρα και παθολογικά σοβαρά (εδώ κολλάει η αδυναμία που λέει η nature) και προσπαθούσε ταραγμένος και συγχυσμένος με κάθε τρόπο να επιβάλλει τη γνώμη του έστω και με απειλές.
Όποια εκδοχή κι αν ισχύει, εγώ ενίσταμαι στις προσβολές και στην συνέπεια που έχουν στην ποιότητα του χώρου αυτού.
Φυσικα και δεν είμαστε ρομπότ και δε θα έπρεπε καλή μου άρκτος.Quote:
δεν είμαστε ρομπότ.άνθρωποι είμαστε και κάποια στιγμή ξεφεύγουμε.αυτό δεν ρίχνει το επίπεδο του φόρουμ.σε όλα τα σπίτια συμβαίνουν αυτά.Quote:
Αρκτος,
στον όρο bullying διαφωνώ ότι ο Πάνος δεν ήταν αθώο θύμα.
Αλλά πολλά από όσα λέχθηκαν προς εκείνον, για μένα, ήταν κάτι αρκετά παρεμφερές με το bullying.
Κι αυτό, για μένα, είχε συνέπειες στο φόρουμ και την ποιότητά του.
Όποιος αγαπά το χώρο αυτό, ελπίζω να το δει.
Και σε ένταση θα βρεθούμε και θα εξοργιστούμε δικαίως και θα μιλήσουμε επιθετικά. Και μέσα από αυτό θα βγει ίσως και κάτι καλό μεταξύ των εμπλεκομένων.
Οταν όμως αυτό γίνεται συχνά πυκνά (και όχι μόνο στον Πάνο) αλλά και σε διάρκεια (σελίδες επί σελίδων), ασχημαίνει πολύ το χώρο αυτό, δε συμφωνείς; Εκεί δε μπαίνει το θέμα ρομποτισμού αλλά κατα συρροήν βωμολοχίας.
ΤΟ ΘΕΜΑ οπως σου ειπα με επιχειρηματα και οχι με ευχολογια του τυπου \"καλυτερα να μην υπαρχουν εντασεις στο φορουμ\"Quote:
Ρεμ, ασχολείσαι πιο πολύ με την θεματοθέτρια παρά με το θέμαQuote:
και να συμπληρωσω στο σχολιο της αρκτου
Η δεν θεωρησε τα λεγομενα του πανου προκλητικα
Η
δεν ειχε διαβασει καν τα θεματα!!!!!
κι εκανε μια ολοκληρη επιθεση με θυτες και χαρακτηρισμους για θεμα που δεν ηξερε!!!!!!!!!!!!!!
Πϊο πολύ με την ορολογία, παρά με την ουσία.
Αυτό βλέπω εγώ.
ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ
ασχοληθηκα και πολυ περισσοτερο απ οτι του αξιζε με το θεμα που εβαλε η συγκεκριμενη θεματοθετρια, οπως το εθεσε, οπως το υποστηριξε...
δεν υπαρχουν αυτονομα θεματα εδω..καποιος τα βαζει, εχει το σκεπτικο του, εξηγει, επιχειρηματολογει..
η νατουρ επεσε στο κενο με οσα προσπαθησε να υποστηριξει..
αν εχεις καποιο αλλο θεμα, ανοιξε το χωριστα και βλεπουμε..
Quote:
πρέπει να σου πω ότι εμφανίστηκε, όταν εξαφανίστηκε η αφρούλα.η celia του έκλεισε δύο θέματα.από την αρχή μπήκε με τσαμπουκά και ήθελε να του λέμε ναι.αυτά!
σωστη απορια..Quote:
η γουειρντ ηταν η μονη που δηλωσε οτι βρισκει αισχος τα λεγομενα κατα πανου, και απο κατω συμπληρωσε οτι δεν εχει παρακολουθησει οστοσο το θεμα...
το παρακολουθησε τελικα εκ των υστερων? δεν ξερω...
Τελοσπάντων.Quote:
ΤΟ ΘΕΜΑ οπως σου ειπα με επιχειρηματα και οχι με ευχολογια του τυπου \"καλυτερα να μην υπαρχουν εντασεις στο φορουμ\"Quote:
Ρεμ, ασχολείσαι πιο πολύ με την θεματοθέτρια παρά με το θέμαQuote:
και να συμπληρωσω στο σχολιο της αρκτου
Η δεν θεωρησε τα λεγομενα του πανου προκλητικα
Η
δεν ειχε διαβασει καν τα θεματα!!!!!
κι εκανε μια ολοκληρη επιθεση με θυτες και χαρακτηρισμους για θεμα που δεν ηξερε!!!!!!!!!!!!!!
Πϊο πολύ με την ορολογία, παρά με την ουσία.
Αυτό βλέπω εγώ.
ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ
ασχοληθηκα και πολυ περισσοτερο απ οτι του αξιζε με το θεμα που εβαλε η συγκεκριμενη θεματοθετρια, οπως το εθεσε, οπως το υποστηριξε...
δεν υπαρχουν αυτονομα θεματα εδω..καποιος τα βαζει, εχει το σκεπτικο του, εξηγει, επιχειρηματολογει..
η νατουρ επεσε στο κενο με οσα προσπαθησε να υποστηριξει..
αν εχεις καποιο αλλο θεμα, ανοιξε το χωριστα και βλεπουμε..
Αυτό που θέλω να σου πω, είναι οτι καλύτερα καμιά φορά να ρωτάς τον άλλο ( οχι μόνο εσύ και για μένα το λέω) για τις προθέσεις του.
Αρκεί να εμπιστεύεσαι αυτό που θα σου απαντήσει και να μην δυσπιστείς σε οτιδήποτε δεν είναι δικό σου συμπέρασμα.
Πριν μπω να γράψω στο θέμα της Νατ,Quote:
σωστη απορια..Quote:
η γουειρντ ηταν η μονη που δηλωσε οτι βρισκει αισχος τα λεγομενα κατα πανου, και απο κατω συμπληρωσε οτι δεν εχει παρακολουθησει οστοσο το θεμα...
το παρακολουθησε τελικα εκ των υστερων? δεν ξερω...
είχα ήδη διαβάσει αρκετά..
και πώς θα μπορούσα άλλωστε να το αποφύγω, αφού το όνομα αυτό ήταν σχεδόν σε κάθε στήλη.
Αλλά φυσικά δεν μπορούσα να κάτσω και να τα διαβάσω κι όλα.
Το έκανα, σιγά σιγά, στην πορεία, κι ακόμα δεν τελείωσα.
δεν μιλαω με την ιδια αν δεν το παρατηρησες...Quote:
Ρεμ,Quote:
Γιατί δεν την ρωτάς?
γράφεις τόσες ώρες στο θέμα της, χωρίς όμως να την θεωρείς άξια του λόγου σου...
Μήπως είναι υπεκφυγή αυτό?
Γιατί δεν την ρωτάς ευθέως, τί είχε στο νού της, παρά μας απευθύνεις τα συμπεράσματά σου?
Απορώ...
δεν σας απευθυνα τπτ...ενα ποστ εγραψα συμπερασματικο γκαι ειχατε πολλες αποριες...δεν σας φωναξα για συζητηση..
δεν την ρωταω οπως σου ΞΑΝΑ ειπα, γιατι δεν την θεωρω αξιοπιστη..αλλα κακοπιστη...
weird και anwnimi, ειλικρινά ήθελα να τον βρίσω πολύ άσχημα,αλλά συγκρατήθηκα.
Αρκτος,
Τελικά το μετάνιωσες ή όχι?
O τρόπος όμως με τον οποίο έγραφε ήταν τελείως διαφορετικός από το μέλος που αναφέρεις.
Μπορεί βέβαια να είναι και κάποιος που την εκπροσωπούσε.
Πολλά μπορεί. Αυτό κολλάει στην 1η εκδοχή που αναφέρω Άρκτος.
Όποια όμως εκδοχή και να ισχύει (ή και καμιά) η ένστασή μου παραμένει. Και τη θέτω προς προβληματισμό των εμπλεκομένων. Όποιος βέβαια θέλει και αντέχει να προβληματιστεί.
Ρεμ, σίγουρα δεν μας φώναξες σε συζήτηση, μάλλον εμείς φωνάξαμε εσένα.
Οκ, εγώ στο είπα το ζουμί που ήθελα να σου πω.
Τώρα πέτα το ή κράτα το, u know..
αυτο στο εχω απαντησει σε τρια διαφορετικα σημεια, ελπιζω την τεταρτη να επικοινωνησουμε :)Quote:
Τελοσπάντων.
Αυτό που θέλω να σου πω, είναι οτι καλύτερα καμιά φορά να ρωτάς τον άλλο ( οχι μόνο εσύ και για μένα το λέω) για τις προθέσεις του.
Αρκεί να εμπιστεύεσαι αυτό που θα σου απαντήσει και να μην δυσπιστείς σε οτιδήποτε δεν είναι δικό σου συμπέρασμα.
οχι, δεν εμπιστευομαι ανθρωπους που μου εχουν αποδειξει λανθασμενη κριση η κακη προθεση και σε διαβεβαιω οτι απο τους αλλους (με την καλη κριση και την καλη προθεση) εχει αρκετους το φορουμ και θα τους ακουγα με μεγαλη εμπιστοσυνη..
Αρκτος, απο τον συγκεκριμένο άνθρωπο, είδα πράγματα που έκαναν την τρίχα μου να σηκωθεί.
Οπως οτι οι ψυχικες αρρώστιες δεν θεραπεύονται, ή για τον καλόγερο που έκοβε την επικοινωνία απο τους ασθενείς!!!!
Βαθύτατα θέματα έχει ο άνθρωπος με τον εαυτό του, και ξέρεις, αυτοί που έχουν πολλά μέσα τους, προκαλούν και σαματάδες ενίοτε.
Το θέμα είναι, πώς αντιδορύμε εμείς?
Μέσα απο τον σαματά, διογκώνοντάς τον?
Η απο έξω, περιορίζοντάς τον?
Πραγματικά λυπήθηκα για όσα μέλη συχγήστηκαν ή αναστατώθηκαν ή ένιωσαν απειλημένα.
βλεπεις γουειρντQuote:
μην ξεχνιόμαστε.
ολοι το ιδιο πραγμα κοιταμε, αλλα αλλοι το βλεπουν μαυρο κι αλλοι ασπρο..
δεν φανταζομαι να ειναι υποχρεωτικο να το δουμε κι εμεις μαυρο ε?
χαχαα! Κι εγώ θα έμπαινα στον πειρασμό, δε στο κρύβω:):)Quote:
weird και anwnimi, ειλικρινά ήθελα να τον βρίσω πολύ άσχημα,αλλά συγκρατήθηκα.
Αλλά δε θα το έκανα για τους λόγους που προανέφερα. Και επειδή πίστευα, όσο κι αν φοβήθηκα, ότι δεν μπορεί να πραγματοποιήσει κάτι τέτοιο.
Για απάντησε όμως στη weird αν το μετάνιωσες:)
weird, για ποιο πράγμα να μετανιώσω?
Ασε τώρα το τί κοιτάει ο καθείς και το τί βλέπει και με ποιά μάτια, είναι τεράστια φιλοσσοφική κουβέντα.Quote:
βλεπεις γουειρντQuote:
μην ξεχνιόμαστε.
Δεν έχω πρόβλημα με την διαφορετικότητα,
κανένα απολύτως.
αυτο ειναι στην κριση του καθενα
για εμενα , σε ενα ατομο σαν τον πανο με την συμπεριφορα που ειχε και με την δηλωση περι ειδικου της ψυχικης υγειας,ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ, αξιζει ΜΟΝΟ η γελοιοποιηση, το δυνατον γρηγοροτερο γιατι εκτος απο ενοχλητικος και γραφικος ηταν και επικινδυνος καθως εβγαζε διαγνωσεις και ελεγε επιστημονικες μπαρουφες ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ που θα μπορουσαν να προκαλεσουν πολλα προβληματα σε καλοπιστους που δεν θα ειχα διαβασει το συνολο τωνπαπαριων του..
Αναρωτιέμαι, τώρα πια, πώς αξιολογείς την στάση σου αυτή ( το οτι συγκρατήθηκες).Quote:
weird, για ποιο πράγμα να μετανιώσω?
Αυτό είναι όλο.
όχι, εντάξει δεν το μετάνιωσα.αλλά αυτόν τον άνθρωπο δεν θα τον χωνέψω ποτέ.
Rem,Quote:
βλεπεις γουειρντQuote:
μην ξεχνιόμαστε.
υπάρχει και το γκρι.
Ειναι πιο αξιόπιστο πολλές φορές.
Μήπως εσύ τα βλέπεις πολύ μαυρόασπρα και κατατάσσεις και τα μέλη του φόρουμ σε μαυρόσπρες κατηγορίες οπότε και τις αντιδράσεις σου προς εκείνα σε αντίστοιχες;
για να μη θεωρητικολογω λοιπον, σου λεω ξεκαθαρα οτι ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΕΙΔΙΚΑ δεν ειδα κανενα εκτροπο απ τη μερια του φορουμ...Quote:
Ασε τώρα το τί κοιτάει ο καθείς και το τί βλέπει και με ποιά μάτια, είναι τεράστια φιλοσσοφική κουβέντα.Quote:
βλεπεις γουειρντQuote:
μην ξεχνιόμαστε.
Δεν έχω πρόβλημα με την διαφορετικότητα,
κανένα απολύτως.
μερικες βωμολοχιες μπορουσαν να λειπουν αλλα αυτο ειναι λεπτομερεια, καθως θεωρω οτι ολη η επιθεση και η γελοιοποιηση του, πολυ καλως εγιναν..
το εκτροπο ηταν η παρουσια του εδω .
σε συνδυασμο με τις παπαριες που ελεγε παντα φυσικα..
να σας θυμισω κιολας οτι αν δεν γινοταν ολο αυτο το σκηνικο, ο πανος θα ηταν εδω ακομα ανοιγοντας 500 θεματα τη μερα για την αντισυλληψη των εφηβων με προτροπες να \"τραβιουνται\" !!!!!!!(που ακουστηκε)
και προσβολες και παπαριες κατα παντων....
Την πιάνω την συλλογιστική σου.Quote:
για εμενα , σε ενα ατομο σαν τον πανο με την συμπεριφορα που ειχε και με την δηλωση περι ειδικου της ψυχικης υγειας,ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ, αξιζει ΜΟΝΟ η γελοιοποιηση, το δυνατον γρηγοροτερο γιατι εκτος απο ενοχλητικος και γραφικος ηταν και επικινδυνος καθως εβγαζε διαγνωσεις και ελεγε επιστημονικες μπαρουφες ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ που θα μπορουσαν να προκαλεσουν πολλα προβληματα σε καλοπιστους που δεν θα ειχα διαβασει το συνολο τωνπαπαριων του..
Αλλά για σκέψου και απάντησε μου αν θέλεις, φαντάζεσαι τί θα γινόταν αν τον κάθε ένα του ίδιου στυλ, τον αντιμετώπιζε το φόρουμ δια της γελιοποίησης?
Το μπάχαλο επι δέκα.
Πολύ βρώμικο και χαμηλό.( και ψυχικά κουραστικό, εκτός κι αν κάτι παίρνω ως εκτόνωση)
Κατά τη γνώμη μου πάντα, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι.
Αλλά αυτό, το κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του.
υγ. Κανείς δεν σκέφτηκε να ειδοποιήσει τον Νίκο?
κι αν ο Νίκος δεν αντέδρασε παρά ήπια, αυτό δεν λέει κάτι ?
γενικά προσπαθώ να μη βρίζω.τι παράδειγμα θα δώσω στη κόρη μου?
Οι βωμολοχίες και οι ευτελισμοί Remedy δεν ήταν λίγες, σελίδες επί σελίδων ήταν.
Και ξέρεις κάτι;
Φανέρωναν κάτι.
Ότι τελικα τον φοβηθήκαμε πολύ και αυτό σημαίνει ότι του δώσαμε αξία.
Δικαίως ή αδίκως τον φοβηθήκαμε.
Σαν κατακλείδα θα μπορούσε να είναι και αυτό: Ας θωρακίσουμε καλύτερα το χώρο αυτό από κακοτοπιές στις οποίες έβρισκε πάτημα (απόπειρα, μαζική επιθετικότητα κατά ενός προσώπου) για να εκτοξεύσει απειλές ώστε να μη χρειαστεί να ξαναφοβηθούμε τόσο.
Ρεμ,Quote:
για να μη θεωρητικολογω λοιπον, σου λεω ξεκαθαρα οτι ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΕΙΔΙΚΑ δεν ειδα κανενα εκτροπο απ τη μερια του φορουμ...
μερικες βωμολοχιες μπορουσαν να λειπουν αλλα αυτο ειναι λεπτομερεια, καθως θεωρω οτι ολη η επιθεση και η γελοιοποιηση του, πολυ καλως εγιναν..
για μένα το κλειδί στα λόγια σου, είναι αυτό το \"θεωρώ λεπτομέρεια\".
Στις λεπτομέρειες κρύβεται η ουσία και το τί θεωρεί χονδρομέρεια και τί λεπτομέρεια ο καθένας, πλέει στα άδυτα του υποκειμενισμού.
Βλέπω οτι όταν ο άλλος επιτίθεται ή δεν αξίζει τον σεβασμό σου, ειρωνεύεσαι, με βάση την δική σου συλλογιστική, θεωρώντας οτι εν προκειμένω, η ειρωνία σου είναι μόνο λεπτομέρεια.
Οκ, απλά εγώ το βλέπω αλλιώς.
Κοινώς, ακόμα κι αν ο άλλος με ειρωνευτεί ή με μειώσει, πιο πολύ θα τον \"λυπηθώ\", παρά θα μου δώσω το δικαίωμα να υποπέσω στα ίδια.
Κι εγώ το διέκρινα αυτό εξ αρχής.Quote:
Οι βωμολοχίες και οι ευτελισμοί Remedy δεν ήταν λίγες, σελίδες επί σελίδων ήταν.
Και ξέρεις κάτι;
Φανέρωναν κάτι.
Σαν κατακλείδα θα μπορούσε να είναι και αυτό: Ας θωρακίσουμε καλύτερα το χώρο αυτό από κακοτοπιές στις οποίες έβρισκε πάτημα (απόπειρα, μαζική επιθετικότητα κατά ενός προσώπου) για να εκτοξεύσει απειλές ώστε να μη χρειαστεί να ξαναφοβηθούμε τόσο.
Πολλοί ένιωσαν φόβο, απειλή...
Προφανώς και κάτι ακούμπησαν μέσα τους, κάποια απο τα λεγόμενά του.
Quote:
Και ξέρεις κάτι;
Φανέρωναν κάτι.
εγώ δεν φοβήθηκα.αηδίασα!
Κι εγώ να σου πω την αλήθεια, το βρισίδι, ποτέ δεν το κατάλαβα.Quote:
γενικά προσπαθώ να μη βρίζω.τι παράδειγμα θα δώσω στη κόρη μου?
Βασικά μου φαίνεται τόσο αντεπικοινωνιακό, κούφια λόγια, σαχλό και αστείο μαζί.
Κατ εξαίρεσιν, καποιες φορές έχει νόημα σαν ξέσκασμα εκείνου που το λέει.
κατ αρχας, οσα χρονια ειμαι εδω εν ειδα πολλους σαν τον πανο...σε παπαριά και ενοχλητικοτητα (απειρα ποστ κλπ)Quote:
Την πιάνω την συλλογιστική σου.Quote:
Αλλά για σκέψου και απάντησε μου αν θέλεις, φαντάζεσαι τί θα γινόταν αν τον κάθε ένα του ίδιου στυλ, τον αντιμετώπιζε το φόρουμ δια της γελιοποίησης?
Το μπάχαλο επι δέκα.
Πολύ βρώμικο και χαμηλό.( και ψυχικά κουραστικό, εκτός κι αν κάτι παίρνω ως εκτόνωση)
Κατά τη γνώμη μου πάντα, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι.
Αλλά αυτό, το κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του.
υγ. Κανείς δεν σκέφτηκε να ειδοποιήσει τον Νίκο?
κι αν ο Νίκος δεν αντέδρασε παρά ήπια, αυτό δεν λέει κάτι ?
ο τροπος αν ηταν μονο η μπουρδολογια ειναι και θα ειναι η σιωπη....
αλλα το θεμα ηταν οτι δεν περιοριστηκε στις μπουρδες...επιτεθηκε προσωπικα σε καθεναν απο τους οποιους τον εβρισαν...δεν εμπαινε ετσι ενας και τον εβριζε....
εχουμε αλλη αποψη για τη βρωμια..
εγω βρωμικο και χαμερπες θεωρω το μουλωχτο....
κακες σκεψεις, κρισεις και προθεσεις με καλυψη πολιτισμου και ηρεμιας και πλαγιες βολες ξεκαρφωτες \"αθωες\"...
την ευθεια αντιμετωπιση την θεωρω παντα καθαρη, οση ενταση κι αν εχει...
και το θεωρω και πιο υγιες να σου πω...αν καποιος φτασει στο σημειο να με βρισει και να με ταραξει..προτιμω να του το γυρισω να το φαει στα μουτρα εφοσον αυτος ευθυνεται,αν μετα εγω φυγω ηρεμη, παρα να το παρω μεσα μου και να το σκεφτομαι...