αυτο πώς σου φάνηκε?Quote:
Originally posted by amelie74
το συζητησα αυτο με τον γιατρο μου και μου ειπε οτι απλα εμενα με εμπιστευονται περισσοτερο γιατι εχω πιο ελαφρυ προβλημα.
Printable View
αυτο πώς σου φάνηκε?Quote:
το συζητησα αυτο με τον γιατρο μου και μου ειπε οτι απλα εμενα με εμπιστευονται περισσοτερο γιατι εχω πιο ελαφρυ προβλημα.
ανακουφιστικο Σοφια μου.
απο την εποχη που ήταν χαλια η αδερφη σου, σωστα?Quote:
επισης το εχω συζητησει με τον πατερα μου και μου ειπε οτι κακο κανει στην αδερφη μου αποκαλωντας την ετσι,απλα του εχει μεινει απο συνηθεια απο την εποχη που ηταν χαλια...
ναι
βλεπεις οτι συνδεονται αυτα που σου λέει ο γιατρος σου, μ αυτα που σου λέει ο μπαμπας σου?
ουσιαστικα σου λενε το ιδιο πραγμα με αλλο τροπο...τουλάχιστον εγω αυτο καταλαβαινω. Εσυ το βλεπεις καπως ετσι?
ναι Σοφια μου.
τελικα εχετε δικιο και συ και ο γιατρος και ο πατερουλης μου:)
Κοριτσάκι με γειά τα καινούρια. Καλή αρχή. Μου αρέσει πολύ το νέο nick. Σου πάει καλύτερα. Πιο κοριτσίστικο, πιο κουκλίστικο. Τα λέμε.
τουλαχιστον τωρα φαινεται κατευθειαν οτι προκειται για γυναικα...ετοιμασου για καμακι lol...μου αρεσει και μενα το ονομα:)
ωραια πραγματα:):):)
τελευταια ζηλευω τους παντες και τα παντα...
1.οσους εχουν ενα υγιες οικογενιακο περιβαλλον και στηριξη απο την οικογενεια τους.
2.οσες κοπελες ειναι ομορφες και εχουν πιο πολλες κατακτησεις απο μενα.
3.οσους κοιμουνται ηρεμα ενα 8-ωρο.
4.οσους εχουν ουσιαστικες φιλιες.
και πολλα ακομη....
kalhmera αμελι:)
εμενα οταν με πιανουν τετοιες σκεψεις λεω στον εαυτο μ οτι και εγω ισως εχω κατι που θα ζηλευαν οι αλλοι,μην επικεντρωνεσαι στο τι εχουν οι αλλοι που δεν το εχεις ,αλλα στο τι εχεις ηδη,στα θετικα πραγματα.
τι εχω αραγε???Quote:
Originally posted by olgaki82
kalhmera αμελι:)
μην επικεντρωνεσαι στο τι εχουν οι αλλοι που δεν το εχεις ,αλλα στο τι εχεις ηδη,στα θετικα πραγματα.
εχω ενα βασικο.την σωματικη μου υγεια.
τπτ αλλο δεν βρισκω.....
χμ.....για να σκεφτω μπα....τπτ αλλο...
την σωματικη σου υγεια,την οικογενεια σου που παρολο τους καβγαδες ειναι παντα εκει για σενα,την ομορφια σου και την ευαισθησια της ψυχης σου,εγω ηδη βλεπω τοσα θετικα.σκεψου και θα δεις οτι εχεις πολλα θετικα αμελι:)
αμελι
εχεις homework..
θα κατσεις να σκεφτεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 θετικα δικα σου και της ζωης σου ξεκινωντας απο τα σημαντικα και θα ερθεις να μας τα πεις.
αν βρεις παραπανω απο 10, παιρνεις μπονους.
μπορει να ειναι οτιδηποτε αν δεν βρισκεις σημαντικα,ακομα κι αν εχεις ωραιο μικρο δαχτυλακι ποδιου...
χμμμ ας στρωθω λοιπον στη δουλεια remedy...
1.εχω την σωματικη μου υγεια.
2.εχω τους γονεις μου εν ζωη(οπως ειπε και η καλη μας η ολγα)
3.οταν ειμαι κεφατη και γυναικεια ντυμενη,με κοιτανε αρκετοι αντρες στο δρομο.
4.εχω ολους εσας που με στηριζετε.
5.εχω μια αδερφη που παρολο που με κουραζει με αγαπαει πολυ.
6.εχω μια φιλη(απο τα 19) που παρολο που μενει πολυ μακρια μου και δεν βλεπομαστε την νιωθω κοντα μου.
7.οι γονεις μου εχουν σχετικη οικονομικη ανεση.
8. ?
9. ?
10. ?
χμ...οταν μου ρθει στο νου τπτ αλλο θα συμπληρωσω τα 8,9,10
λοιπον.
8.ειμαι οργανωτικη.
9.ειμαι γυναικα και δεν χρειαζεται να παω στρατο!
10.καταφερα και απεξαρτηθηκα απο το κολο-αλκοολ,παρολες τις αντιξοοτητες που αντιμετωπιζω.
οκ ρεμεντουλα?
ευχαριστημενη?
:P
μπραβοοο!!!!!!
ναι βρε αμελι, πολυ ευχαριστημενη!
εσυ νοιωθειςλιγο πιο ευχαριστημενη τωρα απο πριν?
βλεπω οτι ΟΛΑ οσα μας εγραψες ειναι πολυ σημαντικα και σοβαρα στηριγματα στην ζωη σου.πολλα απ αυτα, τα εχουν ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ.
πιθανολογω λοιπον, οτι υπαρχουν πολλα ακομα και σημαντικα και ασημαντα.
ισως ειναι καλη ιδεα οποτε θυμασαι καποιο να συμπληρωνεις την λιστα σου...
να σαι καλα κοριτσι μου...αλλα ξερεις κατι οταν πεφτω δεν ειμαι σε θεση να θυμηθω τπτ απο αυτα....
οταν πεφτεις , να τα διαβαζεις για να τα ξαναθυμασαι...
αμελι, ολοι μας πεφτουμε. δεν ειναι κακο. το να μενουμε κατω, ειναι....:)
δεν ξερω αν στο χω ξαναπει, παντως οσο καιρο μιλαμε, εχω προσεξει πώς πραγματικα εχεις κανει πολλα καινουργια, διαφορετικα πραγματα. Αυτο ειναι ενα νεο σπουδαιο + το οποιο δεν σου δοθηκε. Το απεκτησες κ το κατεκτησες μονη σου:)
εχεις τοσα θετικα και ακομη πιο πολλα που θα σε εκπλησεις:):)
thanks για ακομα μια φορα Σοφια:DQuote:
Originally posted by Sofia
αμελι, ολοι μας πεφτουμε. δεν ειναι κακο. το να μενουμε κατω, ειναι....:)
δεν ξερω αν στο χω ξαναπει, παντως οσο καιρο μιλαμε, εχω προσεξει πώς πραγματικα εχεις κανει πολλα καινουργια, διαφορετικα πραγματα. Αυτο ειναι ενα νεο σπουδαιο + το οποιο δεν σου δοθηκε. Το απεκτησες κ το κατεκτησες μονη σου:)
εσυ να ξερες ποσα θετικα εχεις καλη μου:DQuote:
Originally posted by olgaki82
εχεις τοσα θετικα και ακομη πιο πολλα που θα σε εκπλησεις:):)
Η ζήλια δεν είναι πάντα κάτι κακό. Ζηλεύω όταν μπορώ να ξεχωρίσω το καλύτερο από αυτό που έχω και κάνω προσπάθεια να το αποκτήσω. Εντάξει δεν μπορούμε και όλα. Αλλά τουλάχιστον τα αναγνωρίζουμε.
Μου άρεσαν πολύ τα 10+ σου. Έκανες ένα πολύ καλό βήμα. Είμαι σίγουρη ότι είναι πολλά περισσότερα που εσύ δεν βλέπεις. Δεν θες ίσως να τα αναγνωρίσεις.
παιδια δεν ειμαι καλα και παλι...
1.γυρισε η μητερα μου απο ενα συντομο ταξιδι που ειχε παει και μας αναστατωσε ολους.
μας κραταει μουτρα γιατι δεν την συνοδευσαμε ως το λεωφορειο για να της κραταμε τις βαλιτσες.της εξηγησαμε οτι η αδερφη μου δεν ηταν καλα ψυχολογικα,εγω ειχα κοιμηθει μολις 4 ωρες και ο πατερας μου ειναι βαρια κρυωμενος με γριπη.
δεν καταλαβαινει τπτ.
μας μιλαει τελειως ψυχρα(κυριως σε εμενα και τον πατερα μου).
2.στο facebook κανεις δεν με κανει add και πληγωνομαι πολυ.
3.πηγα σημερα για ψωνια και δεν ψωνισα τπτ γιατι δεν μου αρεσε τπτ.(ισως εφταιγε και η διαθεση μου)
αυτη τη στιγμη χτυπαει η καρδια μου δυνατα αλλα εχω παρει ηδη αρκετα φαρμακα και δεν πρεπει να παρω αλλο.
περιμενω πως και πως θα ερθει το βραδυ να παρω τα χαπια μου να κοιμηθω.....βαρεθηκα να σκεφτομαι.
ολοι με απορριπτουν...οι αντρες,η μητερα μου........
χαλια.....
Ποιο ειναι το ονομα σου να σε κανω αντ?? (Αν δεν θες να πεις δημοσια στειλε μου u2u)
Γέμισε η σελιδούλα σου φατσούλες. Δεν σε απορρίπτουν όλοι ψέμματα λες. Η μαμά σου νευράκια που θα της περάσουν έχει. Οι άντρες? Δεν σε απορρίπτουν νομίζω εσύ θες και τους διώχνεις. Προτιμάς λίγο τη μοναξιά ή μου φαίνεται? Κι ένα καινούριο αντ στο faceboo προβλέπεται.
Είσαι λίγο γκρινιάρα κι εσύ. Μόλις δεις κάτι να πάει στραβά άντε να τα ρίξουμε όλα στο κακό μας ριζικό.
Amelie προσπάθησε λίγο να αγαπήσεις το κοριτσάκι αυτό που κρύβεις και φοβίζεις. Μόνη σου θα κάνεις το πρώτο βήμα, το δεύτερο μάλλον γιατί με το νέο νικ νομίζω άρχισες. Μην το βάζεις κάτω. Άσε τη μαμά να λέει, δεν χρειάζεται να απολογείσαι. Δείξε της λίγο αγάπη κι ας σε κατηγορεί αδίκως.
Οι άντρες? Δεν σε απορρίπτουν νομίζω εσύ θες και τους διώχνεις. Προτιμάς λίγο τη μοναξιά ή μου φαίνεται?
την προτιμουσα!οχι πια!την βαρεθηκα!!!
Κι ένα καινούριο αντ στο facebook προβλέπεται.
οκ ειμαστε πια φιλαρακια στο fb με τον winston.
αμελί θα σε κάνω και γω αντ...και οπως λέει και ο γουίνστον, αν δεν θες δημόσια, στείλε υ2υ
theofania mou exeis u2u
σου απάντησα!Quote:
theofania mou exeis u2u
γιναμε φιλαρακια και με την Θεοφανια μας:)
εχω ηδη 3 φιλαρακια στο φεισμπουκ απο το φορουμ μας:cool:
να ειστε καλα παιδια!!!!!!!:))))))))))))))))
amelie να σε κανω και εγω add? :)
ναιιιιιι
σου στελνω αμεσως u2u
ok μαρακι μου.
γιναμε φιλεναδες:)
ειδατε βρε?
κανατε την διαθεση μου απο \"χαλια\" σε \"μετρια\".
καληνυχτα σε ολους.
παω να την πεσω για υπνο!
Kαλο σου βραδυ αμελι:)
καληνυχτα γλυκια μου:)
Εμενα το fb σημερα μου εχει σπασει τα νευραααααααα
θελω ηρεμηστικα :p
Χανονται μηνυματα, κανω ενα ποστ δεν το εμφανιζει ή το εμφανιζει μετα απο ωρα...
Οτι θελει κανει !
καλημερες!
σημερα ειπα να κανω shoping therapy(οσο με επαιρνε βεβαια οικονομικα).
ημουνα βεβαια στον δρομο και στο μαγαζι στην καρακοσμαρα μου και ορισμενοι με κοιταζαν περιεργα...αλλα το θεμα ειναι οτι εκανα τα ψωνια μου και τωρα νιωθω καλουτσικα.
ευτυχως αυριο παω στον γιατρο μου γιατι τελευταια ειμαι μεσα στην ενταση και το αγχος.
ισως μου αυξησει κανα φαρμακο...για να δουμε....
εχω να του πω τοσα πολλα που δεν ξερω αν θα προλαβουμε να τα πουμε μεσα σε 3 τεταρτα...
μαλλον θα δωσω προταιρεοτητα στα σημαντικοτερα.
αυτα που με καινε.