Εκεινη τη στιγμη που τους ρωτησα...θα θελαν να βρισκονται καπου αλλου:)
Printable View
Εκεινη τη στιγμη που τους ρωτησα...θα θελαν να βρισκονται καπου αλλου:)
Θα εχει σχεση με σεξ και ουτε ξερω τι αλλο.
Τι τους ρώτησες? Αν επιτρέπεται....
Να μου πουν τι σκατα τρεχει...γιατι ειναι ετσι η συμπεριφορα του κοσμου απεναντι μου...γιατι εκεινο...γιατι το αλλο...νεκρικη σιγη σου λεω...απο ολους και οταν τους λεω οτι θα κανω καποια συγκεκριμενη ενεργεια για να μαθω...τους σηκωνεται η τριχα καγκελο...οοοοοοοοοοοχχχχχ� �χχχχχχχχχι μην το κανεις αυτο.
σε φοβουντε γιατι εχεις και ογκο βρε κιπ.και ξερουν οτιεχεις κ ψυχ προβλημα.
Για κάτσε λίγο βρε παιδίQuote:
Originally posted by keep_walking
Να μου πουν τι σκατα τρεχει...γιατι ειναι ετσι η συμπεριφορα του κοσμου απεναντι μου...γιατι εκεινο...γιατι το αλλο...νεκρικη σιγη σου λεω...απο ολους και οταν τους λεω οτι θα κανω καποια συγκεκριμενη ενεργεια για να μαθω...τους σηκωνεται η τριχα καγκελο...οοοοοοοοοοοχχχχχ� �χχχχχχχχχι μην το κανεις αυτο.
μπερδεύτηκα.
Είσαι σίγουρος οτι αυτοί ξέρουν γιατί φέρεται έτσι ο κόσμος?
Και στην τελική, τι είναι αυτό που δεν θέλουν να κάνεις? Κι εσύ γιατί δεν το κάνεις τι σε σταματά?
αρχιδια φοβουνται...ρε ειμαι για λυπηση...απο κει και περα...το προβλημα μπορει να το εχω εγω.
Μπορει να εχω επιλεκτικη κωφωση...αυτο να φταιει...λοιπον στα αρχιδια μου εγω θα μαθω οποιος με εθαψε θα πληρωσει.
δεν εισαι για λυπηση οταν περνεις σωστα τα φαρμακα σου.
τωρα εισαι και συγνωμη π στο λεω.απο ενδιαφερον στο λεω γλυκιε μου.
η αδεια σου τελειωσε?το πανεπησιμιο πωςπαει?αυτα κοιτα!!ασε τους αλλους,.
ρε weird ειμαι στο απολυτο σκοταδι...εδω ο κοσμος συμπεριφερεται απεναντι μου αλλοπροσαλα...ειπαμε τρελλος-τρελλος αλλα δεν προκειται για τρελλα...προκειται για ωμη πραγματικοτητα...δεν ξερω ποσο η \"τρελλα\" μαυριζει τα πραγματα.
Κηπ,Quote:
Μπορει να εχω επιλεκτικη κωφωση...αυτο να φταιει...λοιπον στα αρχιδια μου εγω θα μαθω οποιος με εθαψε θα πληρωσει.
όποιος σε έθαψε θα πληρώσει?
και τι θα κερδίσεις εσύ με την εκδίκηση?
Η ψυχή σου εσένα είναι για ανώτερα πράγματα...
όχι να αναλώνεται σε εκδικητικές μανίες.
Σε τυφλώνει ο θυμός...
συχνά ο θυμός κρύβει ένα δάκρυ απο πίσω του.
Ασε το δάκρυ να κυλήσει, μήπως και αλαφρώσεις και μπορεσεις να δεις πιο καθαρά.
Μπορεί και να βρεις την δύναμη να συγχωρέσεις,
ώστε να μην γίνεις όμοιός τους...
το τρελος γραφεται με ενα λ τελικα η μεδυο?(ασχετο)
Mαρία, γιατί έχεις τέτοιες απορίες?
Ανησυχείς για τον Κήπ?
Αν καποιος μου εχει κανει μεγαλο κακο θα αντιμετωπισει τις συνεπειες του νομου.
Μαλλον ειμαι καταδικασμενος...συμβουλη ποτε μην αγνοησετε το περιβαλλον σε μια μικρη επαρχιακη πολη.
ναι ανησυχω και τον αγαπω(δυκτιακα).υποφερω κεγω μαζιτου.οσοδιαβαζω αυτα πγραφει υπιφερω και ερχομαι στην θεση του.
νικο εχεις υ2υ
Μπορείς να προσδιορίσεις, είμαι και νομικός βλέπεις, τι εννοείς \"μεγάλο κακό\"?Quote:
Αν καποιος μου εχει κανει μεγαλο κακο θα αντιμετωπισει τις συνεπειες του νομου.
Εβλαψαν την υγεία ή την σωματική σου ακεραιότητα?
Σε παραπλάνησαν σε κάτι με δόλια τεχνάσματα?
Με διαβαζουν οι ψυχακηδες...sorry guys θα ξαναγραψω οταν τα μαθω ολα.
Μαρία μου,
θα βρεθεί η άκρη και όλα θα πάνε καλά.
Είναι πολύ συκγινητικό που ενδιαφέρεσαι έτσι για τον Νίκο.
Μάλλον έχεις δει κάτι ωραίο μέσα του και τον αγάπησες :)
Μπορει και να ειμαι απλως paranoid αλλα θα το μαθω και αυτο.
Keep κι εγώ σταματώ εδώ αλλά μια τελευταία ερώτηση.Quote:
Με διαβαζουν οι ψυχακηδες...sorry guys θα ξαναγραψω οταν τα μαθω ολα.
Το ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ του να έχεις, για κάποιον λόγο, υποτροπιάσει και να μην σκέφτεσαι καθαρα, σου περνά απο το μυαλό?
ΦΥΣΙΚΑ
ασε βρε,φενεται :PQuote:
ΦΥΣΙΚΑ
εχεις μια γαματη και βαρβατη υποτροπη να ξερεις :P
Αλλα θα το μαθω και αυτο...που σταματαει η λογικη και που αρχιζει η τρελλα.
Ξερεις κατι πανικουλα...ζοριζομαι τωρα...εχει ερθει η τρελλα,αλλα και η πραγματικοτητα ειναι σκληρη και πρεπει να την μαθω.
Quote:
Originally posted by weird
Μαρία μου,
πολα ωραια εχει μεσα του.αν γινοταν να σμιξω μαζι του δεν θα κολωνα να ζησω μαζι του για παντα.κιαν υποτροπιαζε θα του δινα μια στην μουρη να συνελθει P:P
εχω πολλα κοινα μαζι του και πυστευω οτι εχω κεγω μια ελαφρια σχιζοφρενια.κατι με τηνκουφαμαρα κατι με το οτι και εγω νομιζω οτι με κοροιδευουν,,,,,....
Μάλιστα, με καθησυχάζει αυτό που λες.Quote:
Αλλα θα το μαθω και αυτο...που σταματαει η λογικη και που αρχιζει η τρελλα.
Μοιάζει σαν να θέλεις να διαχωρίσεις, ποιό απο το κομμάτι της τρέλας σου αναλογεί οντως, και ποιό σου το φόρτωσαν άλλοι, εκμεταλλευόμενοι την κατάστασή σου.
Κηπ, είμαστε δίπλα σου, σε αυτήν την αναζήτηση της Αλήθειας σου.
Κοίτα μόνο να σε φροντίζεις για να είσαι οξυδερκής.
Θα εχετε νεα μου λιαν συντομως.
αχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by panikoula
Quote:
Originally posted by weird
Μαρία μου,
πολα ωραια εχει μεσα του.αν γινοταν να σμιξω μαζι του δεν θα κολωνα να ζησω μαζι του για παντα.κιαν υποτροπιαζε θα του δινα μια στην μουρη να συνελθει P:P
Καλέ εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!
Α βρε Μαριώ πως τα λες έτσι ακατεργαστα.
Ντουγρούμ, όπως σου βγούνε.
Μην ανησυχείς, απο την στιγμή που ο Κηπ, έχει το γνώθι σ αυτόν, οτι μπορεί απλά να πρόκειται για μια υποτροπή και να του έχουν μπει ιδέες, τα πράγματα πιστεύω, ως μη ειδικός που είμαι, δεν είναι τόσο άσχημα.
:)
Πανικουλα φιλακια...παντα με ανεβαζεις:)
και τι θα κανεις βρε νικο?θα πιασεις εναν εναν νατονρωτας αν σε ειπε ψηλολελεκα η καθηστεριμενο η βλάκα και γιατι?δεν θα σου πουν το γιατι.απλα γιατι ειναι μαλακες και την βρισκουν να πονανε τους αλλους
βρε γουειρντ ακομα και οταν υποτροπιαζει ειναι γλυκας.γραφει και εκφραζεται με ομορφο τροπο και οχι σαν νταλικερης οπως εγω π ειμαι και κοπελα.ακομα και οταν υποτροπιαζει το επιπεδο του ειναι πολυ ανωτερο απο πολους.
Πάντως και γω συμφωνώ πως ο κηπ δεν είναι καλά τον τελευταίο καιρό.
Φαντάζομαι πως είναι πραγματικό μαρτύριο αυτό, (εννοώ πως να νομίζεις πως μιλούν για σένα). Ακόμη και γω που υποτίθεται πως δεν έχω τίποτα, όταν μπαίνω σε ένα μαγαζί, νομίζω πως όλοι με κοιτάνε και σίγουρα με σχολιάζουν, (δεν το συζητάω πως νιώθω όταν φοράω κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρη), πόσο μάλλον ένας άνθρωπος που έτσι και αλλιώς ταλαιπωρείται από μια σοβαρή ασθένεια.
Κηπ....δεν θα με ακούσεις φυσικά και είναι ότι πιο προβλέψιμο θα μπορούσες να διαβάσεις. Μήπως να πήγαινες σε έναν άλλο γιατρό και αν σιγουρευτεις πως δεν είναι συμπτώματα της ταλαιπωρίας σου, τότε να αρχίσεις να ξεδιαλύνεις τι γίνεται γύρω σου?
Δεν νομιζω Θεοφανια να μας πιστευει, ισως ειναι η δικη του πραγματικοτητα.
Ολοι του λεμε να παει στον ιατρο και να συνεχισει την αγωγη αλλα δεν το κανει.
Ξέρετε τι με πειράζει? (Και συγνώμη κηπ που μιλάω σε δεύτερο πληθυντικό και όχι πρώτο ενικό).
Όπως έχω ξαναγράψει, θεωρώ μακράν τον κηπ από τα πιο αξιόλογα μέλη αυτού του φόρουμ και ιδιαίτερα έξυπνο.
Είναι πραγματικά άδικο να τον \"βλέπω\" να ταλαιπωρείται από εμμονές και να υποφέρει από συμπεράσματα που μπορεί, (λέω μπορεί), και να τα δημιουργεί η ασθένεια που τον βασανίζει...
Παιδες τα προηγουμενα νηματα...τα προσφατα ηταν οντως μπαρουφες...την αληθεια ψαχνω γιατι με εχουν τσακισει ειναι η αληθεια...και θελω να τα μαθω ολα...τρελλος ή οχι.
ποια αληθεια βρε κιπ γαμοτο?αν σε ειπαν χαζο η μαλακα?καιτι θα αλαξει ανσε ειπαν ετσι?
Δεν προκειται να αλλαξει τιποτα ειμαι περα απο καθε βοηθεια....ξερω ολη τη θεωρια,αγαπα ολο το κοσμο κλπ.
Ε λοιπον οχι...τιποτα δεν μετραει τα συναισθηματα δεν αλλαζουν.Μισος και οργη...δεν με σωζει τιποτα.
Ημουν ατυχος.
Και εδω μας εχουν κυριολεκτικα...πηδηξει...θα βρω την ακρη...δεν θα το αφησω ετσι και μετα θα φυγω.