Δικαστική συμπαράσταση εννοείς?
Printable View
Δικαστική συμπαράσταση εννοείς?
όχι εσύ είσαι τυχερή έχεις την μητέρα και την αδερφή σου, και όπως λες έστω και μορφή απειλών είναι μαζί σου δεν σε κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο για να μην το μάθει η γειτονιά όπως την Ελένη από το Κωσταλέξι...
Κάποιοι δεν έχουν κανέναν στο σπίτι ή είναι φτωχοί και ζούν στην επαρχία και δεν έχουν φροντίδα. Είναι ταμπού και στην προσπάθεια να το κουκουλωσουν το κρύβουν δεν απευθύνονται στον ειδικό. Ακόμα και εσύ που θες να μάθεις τι γίνεται φοβάσαι να κάνεις το σωστό δεν εμπιστεύεσαι ούτε την οικογένεια σου ούτε την ψυχολόγο που σου είπε να ζητήσεις βοήθεια (φροντίδα από κάποιο ειδικό εννοούμε)
Neri,τι αγωγή παίρνεις και τι διάγνωση σου έχει κάνει ο γιατρός?...Αλλαξες κάτι τις τελευταίες μέρες?
Εμείς δεν κάνει να γράψουμε παραπάνω . Θα παραβιασουμε τους κανόνες.
Απλά ο κάθε γιατρός έχει την ειδικότητα του . Όλοι μπορούν να υποψιαστούν πως κάτι δεν πάει καλά αλλά όμως μόνο ένας επιτρέπεται να σου κάνει διάγνωση και να σου πει τις πρέπει να πάρεις. Ασθένεια είναι όταν συμβαίνει κάτι περίεργο σε εσένα που δεν υπάρχει εξήγηση δεν το θυμάσαι, το βλέπεις μόνο εσύ ως πρόβλημα και όσοι είναι κοντά σου δεν το αντιλαμβάνονται. Οι υπόλοιποι δεν το βλέπουν... Είναι μια ψευδαίσθηση που την ζεις εσύ ως πραγματικό γεγονός.
Τα φάρμακα σου τα παίρνεις;αυτό προσπαθούμε να σου πούμε
Δεν έχουν κάνει ακόμη εισαγγελική παραγγελία η μάνα σου και η αδερφή σου;πόσο χρονών είσαι;
Όχι ακόμα δεν έχουν κάνει
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Και εγώ 39 είμαι.
Δεν μας είπες όμως τι αγωγή παίρνεις και αν την αλλαξες πρόσφατα...Μπορεί να υποτροπίασες λογω αλλαγης ή μείωσης της αγωγής.
Δεν είμαι σίγουρη ότι είναι εις θέσιν να αντιληφθεί τί της λέμε...αυτό πρέπει να το κάνει η οικογενειά της...είναι φανερό ότι χρειάζεται βοήθεια!
Δεν έχω πρόβλημα να έχω κάποια διαγνωση που να μην μου αρέσει αλλά να ισχύει και στην πραγματικότητα σε μένα.
Η σχιζοφρένεια έχει την απώλεια μνήμης με αποδειξεις πάνω στον άλλον ως χαρακτηριστικό της ή την άρνηση για διάφορα περίεργα πράγματα που σκέφτεται πχ?
Όταν αυτοί με αυτήν την ψυχική διαταραχή έχουν πχ παραισθήσεις, μετά παρατηρούν και αλλαγές πάνω τους στο σώμα τους στο κεφάλι τους υπαρκτές όπως το κόψιμο των μαλλιών ? Ή είναι μόνο οπτικοφανταστικές δηλ κάνουν μόνο παράλογες σκέψεις αλλά δεν εφαρμόζονται πάνω τους?
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
αχβαχ, εχεις εστω κ λιγο μυαλο να καταλαβεις οτι δεν μπορεις να κανεις διαγνωση? ποσο μαλλον σε αυτο που μαλλον ουτε ο ψυχιατρος θα το εβαζε σαν διαγνωση-ταμπελα.
συνηθως οι νεοι τρολλαρουν, ελπιζω να τρολλαρει το κοριτσι δλδ, αλλιως κανεις εδω δε μπορει να βοηθησει.
μαθαμε μια λεξη κ την δινουμε διαγνωση. σοβαρευτειτε λιγο εδω μεσα
επισης ο μονος τροπος να κανει κατι καλο με τον ευατο της, ειναι να βγει απο το φορουμ, να κανει τα βηματα και μετα τα ξανα λεμε.
NERI οι περισσοτεροι που σου απανταμε ειμαστε 40-50 χρονων, εχε υποψην
Για να μην παρεξηγηθω ,mixedgirl είσαι ελεύθερη και εσύ να γράφεις ότι σκέφτεσαι αλλά αν δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τρίχες μην γράφεις καθόλου. Την κατηγορείς για τρολ ενώ αυτή αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα
Τα βήμα ζητάει αλλά διστάζει να τα κάνει.
Αν είναι να απαντήσεις ξανά ελπίζω να γράψεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει και αγνόησε όλα όσα έγραψα εγώ... Ένα απλό μέλος στο φόρουμ είμαι και γράφω τι σκέφτομαι προσπαθώντας να υποστηρίξω όπως μπορώ, δεν σημαίνει πως ότι γράφω είναι σωστό.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ, δεν μπορουμε να γραφουμε βηματα, ουτε διαγνωστικες ¨ταμπελες¨ ουτε τιποτα απο ολα αυτα, ο εγκεφαλος λειτουργει σαν σφουγγαρι και αναλογα την ηλικια ταυτιζεται. Οποτε μπορει να κανουμε κακο με αυτα που λεμε χωρις ΚΑΝ να το γνωριζουμε, δεν ειμαστε μεσιες εδω μεσα, δεν υπαρχει ενα μονο μερος που μπορει να απευθυνθει οποτε μην μας νοιαζει μονο να λεμε τα πιο πετυχημενα και σωστα αλλα και ο ανθρωπος που εχουμε απεναντι. Αυτο εννοω. τωρα αν μπορεις να κατανοησεις τι εγραψα ειναι αλλο θεμα.
Τότε πως θα βοηθήσουμε? Υπάρχει ένα άτομο σε αδιέξοδο... Αν διάβασες όλα όσα γράψαμε είναι ξεκάθαρο το μύνημα που περάσαμε. Όλοι προτείναμε να απευθυνθεί σε ειδικό. Τώρα αν ξεφύγαμε έγινε στην προσπάθεια να υπάρξει διάλογος. Δεν θα μου άρεσε να μην έχω κάποιον να μου απαντάει. Δεν είναι σωστό να αφήνουμε τον "άρρωστο" στην "αρρώστια" του. Μακάρι να το ξεπεράσει και να μπορέσει να συμμετέχει σε άλλα θέματα στο φόρουμ να ξεχαστεί και να ασχοληθεί με αλλά ευχάριστα θέματα.
Για να συνεχίζει εδώ δείχνει πως το σκέφτεται ακόμα και δεν τολμάει. Όλοι μας διστάζουμε να πάμε σε γιατρό δεν βλέπεις πόσα θέματα υπάρχουν από άγχος για πιθανή ασθένεια κάποιοι τρέχουν σε γιατρούς και άλλοι φοβούνται.
@ ΑΧΒΑΧ βγάζεις διαγνώσεις όπως σου γράφει η Μixedgirl. Η δουλείά μας δεν είναι να της βγάλουμε διάγνωση αλλά να συζητήσουμε μαζί της όσο θέλει και να της καταρρίπτουμε τις παρανοϊκες ιδέες.
Και όχι δεν ξεφύγαμε όλοι. Μερικοί ξέρουμε πώς να μιλάμε και δεν μας σβήστηκαν τα μηνυματα απανωτά.
το θεμα ειναι να βοηθηθεί το άτομο αυτο γιατι υποφέρει με αυτα ολα που νιωθει κι το βασανίζουν .
Πάντως έχω παρατηρήσει ότι όταν κυκλοφορώ στο υπόλοιπο σπίτι που μένει και η μητέρα μου, μετά βλέπω κομμένες τούφες στα μαλλιά μου, και όχι όταν κάθομαι μόνη μου στο δωμάτιο μου, αυτό πως εξηγηται; Με πιάνει η σχιζοφρένεια με την απωλεια μνήμης επειδή δεν συμπαθώ την μητερα μου μόνο οταν κυκλοφορώ στο υπόλοιπο σπίτι??μα και όταν είμαι μόνη μου στο δωμάτιο μου τα σκεφτομαι και αηδιάζω, αλλά τα μαλλιά δεν κοβονται. Σορυ αλλά δεν το πιστεύω
Σαν να θέλουν να έχω άρα αυτήν τη ψυχική ασθένεια και ξέρουν καλά πως κόβεται το μαλλί μου σε αντίθεση με μένα που πραγματικά δεν ξέρω ούτε θυμάμαι, δηλ αν παίρνω τα χάπια της θα σταματήσει να κόβεται;; Χωρίς ομως να μαθω ποτέ πως κοβόταν πριν;;
Σε λίγο θα πάω για απεξάρτηση από ναρκωτικά που προκαλούν αμνησία χωρίς να κάνω τέτοια ζωή ή να θυμάμαι να παίρνω
Σημασία έχει το αποτέλεσμα να νιώθεις καλά. Τώρα για να μάθεις θα πρέπει να γίνει διάγνωση αλλά όπως διαβάζεις απαγορεύεται να γράψουμε κάτι παραπάνω.
Να τα παίρνεις. Είναι συνταγή γιατρού, δεν είναι κάτι παράνομο.
οχι γιατι οι συνθικες παντα αλλάζουνε οσο αφορα θεματα τέτοια με ψυχολογικά κι αυτα οι γιατροι το κρίνουν αυτο .
να πας για εξέταση αίματος να το δουν εκει αν εχεις ουσίες μεσα τέτοιες ο γιατριος μπορει να το δει αυτο .
Δεν ταιριάζει ; Να μου τα δίνει αυτή στα κρυφά και έτσι ξέρει πότε θα επιδράσουν και ξέρει πότε μπορεί να με κουρέψει χωρίς να το καταλάβω
Δεν έχω λεφτά να κάνω εξετάσεις ειδικές σε ιδιωτικό
Πήρα τηλ στο κεθεα και μου είπαν να κάνω εξετάσεις σε ιδιωτικό αυτοί δεν κάνουν, ή να πάω σε παθολόγο σε δημόσιο νοσοκομείο να μου τις γράψει, θα ξέρει όμως τι να γράψει; Εδώ δεν τους αφήνει το σύστημα όταν δεν είναι στην ειδικότητα τους να γράψουν άλλες εξετάσεις
παε στο νοσοκομειο να δεις εκει σιγουρα ο γιατρος θα κανει αυτο που πρεπει αν ειν ανθρωπος σωστος μπορει να σε στηριξει κι στα θεματα που εχεις οπως λες με τους δικους σου .
Ποιό κεθεα?...Θα κάνεις απεξάρτηση από τα ναρκωτικά που δεν παίρνεις?...Αν τους πεις ότι οι δικοί σου σου κάνουν κρυφά ενέσεις ηρωίνης για να σου κόψουν τα μαλλιά,θα σε στείλουν κατ'ευθείαν στον ψυχίατρο.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.