παλι εξω απο τα νερα μου θα ειμαι.
Printable View
παλι εξω απο τα νερα μου θα ειμαι.
dvse m to thlefono sou na se parotora p boro ligo nikolaki
που εχει πολλες δουλειες?Πουθενα ε?
to msn pezei?
Δεν θελω να μιλησω τηλεφωνικος μονο φατσα-μπατσα αλλα που να ερθω ηρακλειο.
ειμαι σε internet cafe.
θα φυγεις τωρα αμεσα απ την πολη σου κιπ?
τα πραγματα σου τα εχεις μαζι σου δηλαδη?
δεν πρεπει να οργανωθεις λιγο πρωτα?
φοβαμαι βρε νικο.εισαι σε κρηση.εχω και παιδι :P\\
θελω πολυ να σε δω ομως
εχεις δικιο remedy...να παρω τουλαχιστον την γραφειοκρατια μαζι μου...αλλα που να παω?λεω να μεινω αστεγος.
να μου πρηζουν τα @@ ολοι δεν παω πισω.
γυριζω πισω να τα μαζεψω και αουφιντερζεν γαμουπολη.
νικο!!!αχχαχα μ ρθε μια ιδεα
περνα ετσι οπως εισαι αποεπιτροπη για αναπηρηκη σιντακξη
κηπ,
φτιαξε το σχεδιο σου, βιωσιμο ομως,
και κανε αυτα που σκεφτεσαι.
εγω λεω να μη μεινεις αστεγος γιατι δεν θ αντεξεις για πολυ,ασε που θα σε μαζεψουν και που ξερουμε που θα βρεθεις.Quote:
Originally posted by keep_walking
εχεις δικιο remedy...να παρω τουλαχιστον την γραφειοκρατια μαζι μου...αλλα που να παω?λεω να μεινω αστεγος.
να γυρισεις σπιτι, να συμμαζευτεις και να μελετησεις που μπορεις να πας...καπου που να κανεις επαφες για καποια δουλεια...
ΝΑ δω που θα παω και που θα βρω δουλεια...οχι βιαστικες κινησεις αλλα ειμαι παντελως μονος και δεν γυριζω σπιτι που μου βγαζουν το λαδι.
και δεν εχω ουτε εναν φιλο ουσιαστικα.
Quote:
Originally posted by Remedy
εγω λεω να μη μεινεις αστεγος γιατι δεν θ αντεξεις για πολυ,ασε που θα σε μαζεψουν και που ξερουμε που θα βρεθεις.Quote:
να γυρισεις σπιτι, να συμμαζευτεις και να μελετησεις που μπορεις να πας...καπου που να κανεις επαφες για καποια δουλεια...
sinfono me rem
καλα παω πισω αλλα σπιτι δεν καθομαι...θα δω...δεν καθομαι πουθενα ουσιαστικα...
ετσι ακριβως.Quote:
ΝΑ δω που θα παω και που θα βρω δουλεια...οχι βιαστικες κινησεις αλλα ειμαι παντελως μονος και δεν γυριζω σπιτι που μου βγαζουν το λαδι.
αλλα πρεπει να γυρισεις σπιτι μεχρι να την βρεις την δουλεια.
κανεις δεν εμπιστευεται εναν αστεγο,απεριποιητο στην δουλεια του.
πρεπει να εισαι περιποιημενος ηρεμος και χαλαρος.
να δουλεψω μονο σωματικα...γαιτι εγκεφαλος καπουτ...μας τελειωσε...εχω κανει και εγχειρηση μεσης.
μη το βλεπεις σαν μονιμη λυση.Quote:
καλα παω πισω αλλα σπιτι δεν καθομαι...θα δω...δεν καθομαι πουθενα ουσιαστικα...
προσωρινα μονο, μεχρι να οργανωθεις
παντως εγω στην γαμουπολη δεν καθομαι ειμαι αλλεργικος στις μαλακιες.
ρε δεν ξερεις τι γινεται σπιτι μου της ποπης
οχι, να μη κατσεις.Quote:
παντως εγω στην γαμουπολη δεν καθομαι ειμαι αλλεργικος στις μαλακιες.
περαστικος θα εισαι.
θα ηρεμησεις,θα οργανωθεις,θα κανεις μερικες επαφες για δουλεια και μολις εισαι ετοιμος θα φυγεις.
μην δινεις σημασια νικο.οταν ηρεμησεις παντως θα ηθελα πολυ να σε δω απο κοντα.
εδω δεν εχει πολλες δουλειες.
καλα παω να δω τι θα παρω μαζι μου...αντε να βρεις γαμοδουλεια...υπομονη γιοκ δεν θα μου πηδανε το κεφαλι.
παω να την κανω για να προλαβω το λεωφορειο...εχω ενα σωρο μαλακες στο κεφαλι μου.
νικο
σε αγαπαμε, να το ξερεις.
μπορει να εχεις κι εκει ανθρωπους που σε αγαπανε και μεσα στους τοσους μαλακες να εχουν μπερδευτει και να μη μπορεις να τους ξεχωρισεις...
na mineis spiti mexri na sinel8eis.mhn akous kanenane sto spiti.
den pirazi pefyges apo thn douleia.8a pareis sidaksi na to koitaksis,alos sthn 9esh sou den 8a douleue kan.esy kataferes pola.
στο καλο.να προσεχεις τον εαυτο σου.Quote:
παω να την κανω για να προλαβω το λεωφορειο...εχω ενα σωρο μαλακες στο κεφαλι μου.
φιλακια
Keep να σε προσέχεις.Είσαι απ\'τα πιο αξιόλογα άτομα εδώ.
Σε έχουμε ανάγκη.Εύχομαι μέσα απ\'την καρδιά μου να περάσουν γρήγορα όλα αυτά τα δυσάρεστα που περνάς.