Quote:
Originally posted by melene
ωπ κρινο sorry εσυ ανοιξες το θεμα!τωρα το ειδα...
ε ναι βρε,
τετοια θεματα μονο εγω τα ανοιγω....
ειναι θεμα αν πιανεις αυτο που υπαρχει στον αερα και το κανεις θρεντ.
:P:P:P
Printable View
Quote:
Originally posted by melene
ωπ κρινο sorry εσυ ανοιξες το θεμα!τωρα το ειδα...
ε ναι βρε,
τετοια θεματα μονο εγω τα ανοιγω....
ειναι θεμα αν πιανεις αυτο που υπαρχει στον αερα και το κανεις θρεντ.
:P:P:P
η φωνη της λαικης σοφιας μας φυση...Quote:
Originally posted by nature
Oπα, τι είναι αυτά???
το προξενειο της Αννας...
λοιπον, εσενα κοπελια, μια χαρα σε κοβω για βασιλειαδου!!!!Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by Remedy
κι εγω θα χαρω πολυ ΟΤΑΝ γινει αυτο, οχι ΑΝ...δεν μπορει αυτο που αναγνωριζουμε τοσοι απο μακρια ,να μην υπαρχει...σιγουρα θα εκτιμηθει, αργα η γρηγορα...Quote:
Originally posted by Helena
Quote:
πολυ ρομαντικη και ευχαριστη η σκεψη σου πανο
αλλα παω στοιχημα οτι η ευτυχια του κιπ στο προσωπο μιας γυναικας, ειναι πολυ πιο κοντα του απ οτι φανταζεσαι κι ειναι και πολυ πιο ταιριαστη κι ανταξια του....
χαιρομαι ιδιαιτερως αν θα γινει αυτο γιατι απο οσο τον εχω γνωρισει εδω φαινεται αξιολογο ατομο :D
Είμαι σίγουρη πως θα γίνει...Μακάρι να έρθει κάποτε Αθήνα ο Κηπ...Έχω προξενιά ένα σωρό....Τέτοια ποιότητα χαρακτήρα και τέτοια οξύτητα είναι κρίμα να πηγαίνει χαμένη...
πιστευω θα εκανες τις σωστες επιλογες!!!
με την ευχη μου!
προσωπικα στον εμπιστευομαι απολυτα να τον προξενεψεις!!:)))))))))))))
βασικα πιστευω οτι το προβλημα του κιπ...το ξερει καλυτερα απο ολους ο ιδιος ο κιπ..
απλα ενα ενθαρρυντικο λογο ηθελα να πω γιατι ειναι κριμα να υποτιμα τον εαυτο του φαινεται ατομο που μπορει να δωσει πολλα :)
οσο χωριζει την Τριπολη απο το Ρεθυμνο...Quote:
Originally posted by mariap
Ηelena εγω δεν νομιζω πως το προβλημα του keep ειναι να βρει γυναικα, πιο πολυ το βλεπω να βρει τον εαυτο του και να καταφερει να ξεπερασει τα προβληματα του.
Γυναικα μπορει να βρει πιο ευκολα, αλλα εχει να κανει πολυ δρομο ακομα μεχρι να την βρει.
Καλα εχει πιασει φωτια το φορυμ τωρα τελευταια ή μου φαινεται...αλλες φορες εμπαινα και δεν εγραφε κανενας...και τωρα απλουστατα δεν προλαβαινει να διαβασει καποιος τα μυνηματα που γραφονται γενικως:o:o:o
Σιγουρα αυτο... απλως αυτο που εννοω ειναι οτι με τον χαρακτηρα που εχει δεν θα δυσκολευτει να βρει μια κοπελα :))Quote:
βασικα πιστευω οτι το προβλημα του κιπ...το ξερει καλυτερα απο ολους ο ιδιος ο κιπ..
απλα ενα ενθαρρυντικο λογο ηθελα να πω γιατι ειναι κριμα να υποτιμα τον εαυτο του φαινεται ατομο που μπορει να δωσει πολλα :)
Quote:
ρε συ πανο, ασε κανεναν να προκοψει επιτελους!Quote:
Originally posted by πανος12345
δικιο εχεις μαρια !Quote:
Originally posted by mariap
πανο εγω την πανικουλα την φανταζομαι σαν αυτοκαταστροφικη, σαν να εχει φωτια ναι αλλα να τα καιει ολα στο περασμα της....
αλλα ετσι ειναι η πανικουλα!
η εχεις τα κοτσια να την αντιμετωπισης η αλλαζεις σελιδα..
μακαρι να μην ημουνα γερος και ασχημος αλλα κυριως μπατηρης για να παω στην τριπολη να παρω τον κιπ μαζι μου για ενα ταξιδακι στην Πρεβελη!
ας πηγαινες μονος σου στην πρεβελη να κσνεις κι ενα ψυχικο αφου λυσσαξες , να γλυτωσει και κανενας αθωος:Ρ
Να σου πω! Αν βρισκόταν κανένας ήρωας για εκείνο το ρημάδι το ψυχικό, θα είχαμε γλιτώσει πάρα πολλές παράπλευρες απώλειες....
σιγουρα αλλα μονο εκει που θελει ο ιδιος Ελενα...Quote:
ο ιδιος πανο...ο ιδιος!!!! οχι, εσυ.....Quote:
Originally posted by πανος12345
σιγουρα αλλα μονο εκει που θελει ο ιδιος Ελενα...Quote:
Πάλι χαμός έγινε.....
Τόσες φορές έχει αναφερθεί εδώ μέσα σε ανύποπτο χρόνο πως αν δεν ξέρουμε πως να φερθούμε σε δύσκολη στιγμή κάποιου μέλους, καλύτερα να το βουλώνουμε.
Με όλη την εκτίμηση που έχω στον Κηπ και που φυσικά δεν συμμερίζομαι αυτά που του είπε η πανικούλα πάνω στα νεύρα της, αλλά νοιώθω ότι άρκτος, εσύ τσίγκλισες και εξώθησες την πανικούλα σε τέτοια κατάσταση. Εδώ είναι τα ποστ, όποιος δεν με πιστεύει ας τα επαναλάβει μια γρήγορη. Λίγη προσοχή, κυρίως από όποιον θέλει να πιστεύει ότι είναι υπεύθυνος δεν βλάπτει. Εγώ είδα ότι η πανικούλα είχε ζητήσει συγνώμη από τον κηπ, όλα καλά όλα ωραία, ο κηπ δεν κρατούσε κακία γιατί ξέρει ότι η πανικούλα τον αγαπάει και όλα οκ.
Αρκτος εσύ τα εξώθησες. Το είδα καθαρά. Τα μάτια μου δεν κάνουν πουλάκια.
Τώρα είσαι χαρούμενη????
Καλα περιττο να σας πω οτι με κανετε και κοκκινιζω....για το ενδιαφερον...να τρελλαινομαι πιο συχνα:))))
δηλαδη συγγνωμη εννοεις βρε φυση μου οτι ο νικος ειναι ενα αβουλο πλασμα φερεφωνο της αρκτου η της καθε αρκτου?γιατι δεν τον εχω για τετοιο εγω αν εσυ ξερεις καλυτερα πασο
Δε βαρέθηκες να είσαι τόσο προβλέψιμη?Quote:
Πάλι χαμός έγινε.....
Τόσες φορές έχει αναφερθεί εδώ μέσα σε ανύποπτο χρόνο πως αν δεν ξέρουμε πως να φερθούμε σε δύσκολη στιγμή κάποιου μέλους, καλύτερα να το βουλώνουμε.
Με όλη την εκτίμηση που έχω στον Κηπ και που φυσικά δεν συμμερίζομαι αυτά που του είπε η πανικούλα πάνω στα νεύρα της, αλλά νοιώθω ότι άρκτος, εσύ τσίγκλισες και εξώθησες την πανικούλα σε τέτοια κατάσταση. Εδώ είναι τα ποστ, όποιος δεν με πιστεύει ας τα επαναλάβει μια γρήγορη. Λίγη προσοχή, κυρίως από όποιον θέλει να πιστεύει ότι είναι υπεύθυνος δεν βλάπτει. Εγώ είδα ότι η πανικούλα είχε ζητήσει συγνώμη από τον κηπ, όλα καλά όλα ωραία, ο κηπ δεν κρατούσε κακία γιατί ξέρει ότι η πανικούλα τον αγαπάει και όλα οκ.
Τώρα είσαι χαρούμενη????
Κανεις ακριβώς αυτό που έκανες με τη ρέμεντι. Είχατε τσακωθεί σε άλλο θέμα, άνοιξες το θέμα με το μπούλινγκ απλά και μόνο για να της την πεις, και τώρα κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με την άρκτος.
Μιλάς για την εξώθηση της πανικούλας σε απίστευτα βρισίδια από την άρκτος?
Μήπως συμφωνείς με το βόθρο που εκτοξεύθηκε από το στόμα της μόνο και μόνο για να την πεις στην άρκτος?
Εχεις την παραμικρή συναίσθηση αυτών που γράφεις, ή νομίζεις πως απευθύνεσαι σε ηλίθους?
Η άρκτος είναι εδώ μέσα από τότε που εσύ έβαζες σεμέν στον υπολογιστή και έχει δώσει το στίγμα της.
Φύση, ξέρεις τι προτείνω?
Αυτό που τώρα προέχει, δεν είναι να καταλήξουμε στο τι εξώθησε την κατάσταση ως εδώ.
Ας το αφήσουμε για αργότερα.
Νομίζω οτι θα πρέπει να μείνουμε στην αξιοθαύμαστη στάση του Κηπ, ο οποιος, κατάλαβε φυσικά οτι η Μαρία ξέφυγε πάνω στα νεύρα της και προσπάθησε να την ηρεμήσει.
Ας περάσουμε λοιπόν, αυτό το σοφό μήνυμα του Κηπ προς την Μαρία, κι όλα τα άλλα, τα αφήνουμε για αργότερα.
Τι λες?
Καλα, μεχρι να σου εξωθησει τα ματια καποιος επιτελους, ουτε να κελαηδησεις προκειται ουτε χαρουμενη θα εισαι. Τετοια θα γραφεις.Quote:
Τώρα είσαι χαρούμενη????
πηρε χαμπαρι η αστερω οτι παει να σβησει ο καυγας κι ηρθε να κανει το χορευτικο της :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))
\"ποιο ναι κεινο-το-πουλα-κι-πουναι-πανω-στο-κλαδα-κι??????????????\"
ομπ...οι ατάκες σου σήμερα είναι συλλεκτικές....Quote:
Originally posted by oboro
Καλα, μεχρι να σου εξωθησει τα ματια καποιος επιτελους, ουτε να κελαηδησεις προκειται ουτε χαρουμενη θα εισαι. Τετοια θα γραφεις.Quote:
Τώρα είσαι χαρούμενη????
Αν υπάρχει ένα σημείο που αξίζει απίστευτα μέσα σε όλον αυτό τον χαμό, είναι τούτο.Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by keep_walking
panikoula...πρεπει να μαθεις να ελεγχεις τα συναισθηματα...κυριως της οργης,γιατι εγω μπορει να ειμαι απο τους πιο ηρεμους ανθρωπους στον πλανητη...αλλα αλλοι δεν ειναι σαν εμενα.
Εισαι πολυ νεα ακομα και μπορεις.
εισαι ωραιος βρε νικο,
παντα επιβεβαιωνεις οτι εχεις μυαλο και το δουλευεις.
Κρατησου ετσι γιατι ειναι η μονη αμυνα - προς το παρον - που εχεις.
;)
Πανικούλα, άκου τι σου λέει ο Νίκος, συμφωνώ κι εγω.
Πρέπει να μάθεις να δουλευεις την οργή σου και όλα θα είναι καλύτερα! :)
Νίκο, τι να πώ για σένα?
Σε θαυμάζω για την ποιότητα της ψυχής σου.
Αυτό μόνο.
Καληνυχτώ.
υγ. Πανικούλα, αυριο, θα έχεις ηρεμήσει κι όλα θα πάνε καλύτερα.
Quote:
Τώρα είσαι χαρούμενη????
προσεξε τον ομως,
υποτροπιαζει και αρχιζει να γυρναει στα παλια.....
ειπαμε αυτα να τα ξεχασουμε, αλλιως τι νοημα εχει το ομποριον???
Αυτα τα περι εξωθησης οφθαλμον,
ειναι απο αυτα που θελει να τα ξεχασει.....
Μην το παροτρυνεις και εσυ, δεν τον βοηθας ετσι.
:cool:
keep να ξαναεχεις πιο συχνα κρισεις, εσυ μας ενωνεις :)))Quote:
Originally posted by keep_walking
Καλα περιττο να σας πω οτι με κανετε και κοκκινιζω....για το ενδιαφερον...να τρελλαινομαι πιο συχνα:))))
Οχι βέβαια!!!!Quote:
δηλαδη συγγνωμη εννοεις βρε φυση μου οτι ο νικος ειναι ενα αβουλο πλασμα φερεφωνο της αρκτου η της καθε αρκτου?γιατι δεν τον εχω για τετοιο εγω αν εσυ ξερεις καλυτερα πασο
αλλά ήμουν σίγουρη όταν τσιγκλούσε η άρκτος τη πανικούλα επανειλημένα και με επιμονή ότι αυτό ήθελε. Ηξερα ότι θα σπάσουν τα νεύρα της πανικούλας με ....απρόβλεπτες συνέπειες. Ειλικρινά το ήξερα. Ούτε μέντιουμ να ήμουν. Η πανικούλα τα προσπερνούσε μιλούσε με κάποιο άλλο μέλος, αλλά η άρκτος εκεί ακάθεκτη. Ξανά. Να τη στριμώξει. Για να κερδίσει τι??? μόνο για να τη φέρει εκτός εαυτού.
Ρωτάω, είναι τώρα χαρούμενη? τι ήθελε? Να αποδείξει στην πανικούλα ότι είναι παλαβή?? Τι κέρδισε?
Ποιον βοήθησε με αυτή την επιμονή?? Ξαναλέω εδώ είναι στις πρώτες σελίδες. Ξαναδιαβάστε τα, μη βαριέστε.
re oti kai na katafere h arktos ego agapao ton keepako kai autos emena.kias mhn sinadi8oume pote h agaph mas 8a minei gia pada se aytes tis selides..telos.kalinikta stous filous kai aisiktir stous oxtrous lol.hremhsa edaksi.
ολοι εχουν να κερδισουν απο ολα αυτα nature....Quote:
Τι κέρδισε?
αρκει να κανουν αυτα που ελεγε και ο κηπ.
Ξαναειπα, οτι αυτο το θρεντ ειχε λογους σοβαρης υπαρξης....
Ωρα για μουβι.
;)
Ναι ντε, ουτε υπο παρομοιο καθεστως ελλειψης \"ουσιαστικης ικανοποιησης\" να δραστηριοποιουσουν εδω μεσα.Quote:
Ηξερα ότι θα σπάσουν τα νεύρα της πανικούλας με ....απρόβλεπτες συνέπειες. Ειλικρινά το ήξερα. Ούτε μέντιουμ να ήμουν.
Quote:
Quote:
Τώρα είσαι χαρούμενη????
προσεξε τον ομως,
τελικά μάλλον δεν μιλάμε για το ίδιο άτομο....για άλλον λέω εγώ, για άλλον ενδεχομένως λες εσύ...κριμα που δεν μπορούμε να βάλουμε στοίχημα...
Quote:
Originally posted by panikoula
re oti kai na katafere h arktos ego agapao ton keepako kai autos emena.kias mhn sinadi8oume pote h agaph mas 8a minei gia pada se aytes tis selides..telos.kalinikta stous filous kai aisiktir stous oxtrous lol.hremhsa edaksi.
σταματα εσυ και η αρκτος δεν σου ειπε τιποτα παραλογο,
οχι βεβαια οτι δεν σου εχωσε αλλο αυτο, θα μπορουσε να σταματησει.
Να μαθεις στην ζωη σου να κανεις πισω οταν πρεπει.
Εσυ θα κερδισεις απο αυτο πρωτη απο ολους.
Παω να δω και εγω μια ταινια...εχω καιρο να δω...
Quote:
Quote:
Quote:
Τώρα είσαι χαρούμενη????
προσεξε τον ομως,
τελικά μάλλον δεν μιλάμε για το ίδιο άτομο....για άλλον λέω εγώ, για άλλον ενδεχομένως λες εσύ...κριμα που δεν μπορούμε να βάλουμε στοίχημα...
ουτε ενδεχωμενος ουτε παραχωμενος.
Συνεχιστε ετσι ομως και οσο χοντραίνει το παιχνιδι τοσο πιο πολυ μου αρεσει.
ναι πολυ κριμα.....
kai egv tenia blepo tosh ora kai kano mati ti lete.
se 8aumazo keep sinxoresemai.se agapao oso pote.mmmmmmmakia.tsonda 8a do.lol
krino ta pop corn mh ksexaseis.:P
Θα μπορούσε να σταματήσει. Σωστά!!!!! Κυρίως όταν ο συνομιλητής μας έχει δηλώσει ότι τα νεύρα του είναι σπασμένα, οφείλουμε να φερόμαστε πιο προσεκτικά και υπεύθυνα.Quote:
Quote:
Originally posted by panikoula
σταματα εσυ και η αρκτος δεν σου ειπε τιποτα παραλογο,
οχι βεβαια οτι δεν σου εχωσε αλλο αυτο, θα μπορουσε να σταματησει.
Να μαθεις στην ζωη σου να κανεις πισω οταν πρεπει.
Εσυ θα κερδισεις απο αυτο πρωτη απο ολους.
Και επειδή, το παραδέχομαι ότι ασχολούμε πιο συχνά με την υποστήριξη όσων υφίστανται βία και όχι με τη βία που υφίσταμαι εγώ, ώρα να απαντήσω και σε σένα Θεοφανία. Το πρόβλημά σου μαζί μου δεν είχα καταλάβει ακριβώς ποιο ήταν.Quote:
Quote:
Οπα, να και τα μπούλλια. Τα παλιοφιλαράκια.Quote:
αχαααααααααααααααα! Να σαι καλά ομπ. Πολύ καλό...Quote:
Βαυκαλιζεσαι, ως συνηθως. :)
Οπως πάντα η γνωστή θεοφανία. Με κυνηγάει ο ομπορο, χωρίς να του έχω απευθύνει το λόγο, με χλευάζει, και μπαίνει όλο χαρά η Θεοφανία, να μοιραστεί την ηδονή του.
Σαν μαϊντανός.....
Τι καλός άνθρωπος!! Θεοφανία είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Καλός σαμαρείτης....
Κοίτα...επειδή κάποτε που πήγα να ανοίξω κουβέντα μαζί σου με επιχειρήματα έκανες ένα θέμα κ.... προκειμένου να μη μου απαντήσεις, αποφάσισα πως δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαι μαζί σου...Άλλωστε ο ρόλος σου εδώ μέσα έχει αποκαλυφθεί, οπότε δεν χρειάζεται να σε μεταφράζω πλέον, έχουν πάρει όλοι γραμμή για το τι γίνεται.
Από κει και πέρα δεν θα μου απαγορεύσεις να γελάω με την οποιαδήποτε ατάκα εδώ μέσα μόνο και μόνο γιατί εκτίθεσαι.
Ας πρόσεχες...
Τώρα το εξηγείς σαφώς.
Σε έχει πειράξει που δεν σου είχα απαντήσει σε κάτι ερωτήσεις !!!!!
Ωραία.
Αυτός είναι ικανός λόγος για να τρέχεις πίσω μου και να με ειρωνεύεσαι?
Να γελάς με τη κάθε ηλίθια πάσα του εξυπνάκια του όμπορο? Που μας έλεγε ότι ήταν απλός παρατηρητής ενώ είναι παλιό μέλος? Αυτός είναι επαρκής κατά τη γνώμη σου λόγος να μου επιτίθεσαι???
Επειδή δεν σου είχα απαντήσει???
Πιστεύεις ότι με τη συμπεριφορά σου προάγεις κάποιο διάλογο?
Μου έχεις σούρει απίστευτες βρισιές και ειρωνίες τις τελευταίες βδομάδες, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ!!! Ελεος.
Πάντως αν ήσουν καλοπροαίρετη θα σκεφτόσουν
1) δεν μου απάντησε γιατί δεν πρόλαβε
2) δεν μου απάντησε γιατί είναι δικαίωμά της να μην θέλει
3) δεν μου απάντησε γιατί την ρώτησα με υφάκι και ειρωνία.
εγώ όπως έχω ξαναπεί, έχω τη συνείδησή μου ήσυχη. Αν την έχεις και εσύ, όλα καλά, όλα ανθηρά.
4) εχεις 4 παιδια και δεν εχεις χρονο να απαντας στην καθε ατεκνη γεροντοκορη ;)
:)Quote:
Και επειδή, το παραδέχομαι ότι ασχολούμε πιο συχνά με την υποστήριξη όσων υφίστανται βία και όχι με τη βία που υφίσταμαι εγώ
Αχ... Θεε μου... τι να πω? Υπαρχουν φορες που τα λογια πραγματικα χανουν την αξια τους... Πριν καλα καλα τα κανεις quote...
...ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ \"ΑΠΛΟ\" ΡΕ???Quote:
Να γελάς με τη κάθε ηλίθια πάσα του εξυπνάκια του όμπορο? Που μας έλεγε ότι ήταν απλός παρατηρητής ενώ είναι παλιό μέλος?
ομπορο ο Φωτης εισαι?
Οχι ο Λαμπης. :P
o Λιβιερατος?!Quote:
Οχι ο Λαμπης. :P
Και κάτι τελευταίο…..
Μια απορία γενική.
Υπάρχουν εδώ μέσα όπως και έξω στην κοινωνία άνθρωποι όλων των ειδών. Πολύ εύθικτοι, φυσιολογικά εύθικτοι, λιγότερο εύθικτοι, χοντρόπετσοι…..
Θα περίμενα από τους πολύ εύθικτους, να δείχνουν την ίδια ευθιξία και για το τομάρι του διπλανού τους.
Αφού ξέρουν πόσο πικρό είναι το αίσθημα….
Αφού νοιώθουν οι ίδιοι πολύ σουβλερό αυτό τον πόνο.
Όμως δεν το βλέπω αυτό.
Οσο πιο εύθικτο είναι ένα μέλος, τόσο πιο πολλές προσβολές εκτοξεύει ασύστολα…..
Πως γίνεται?
Καληνύχτα :)
ελα πες μου ποιος εισαι?ρωταω απο το πρωι την Φυση και δεν μου λεει.