Εντωμεταξύ, κάτι άσχετο.. Υπάρχει και η ιστοσελίδα dod. Έχει παιχνίδια εκεί, μπορούμε να παίξουμε όλοι. Εκτός η Σπουργίτι. Θα χάσει και θα κλαιει μετά.. Έχεις δει ποτέ σπουργίτι να κλαίει? Κλαιει άσχημα
Printable View
Θα το τσεκάρω παιχνιδιάρη μου αλλά για την ώρα δεν πολυέχω κέφι για games εγώ, δε μου βγαίνει. Ούτε χρονικά μου βγαίνει. Είσαι σίγουρος ότι θα κλάψει το σπουργίτι? Είναι αιμοσταγές αυτό και επίσης είπε πως παίζει games, φαντάζομαι ο χαρακτήρας του ανθρ.. εχμ.. σπουργιτιού δεν αλλάζει..
κατάλαβα.
δηλαδή παίζατε με τα πισί και ανοίξατε στο παιχνίδι ένα άλλο παιχνίδι -δεν έχω ιδέα από παιχνίδια- που το καθοδηγούσατε εσείς; δηλαδή χμ η άσχετη: νικητής βγαίνει κανείς; αν το φτιάχνετε εσείς, φτιάχνετε και τις επιβραβεύσεις; ή κατάλαβα κάτι λάθος; ήταν απλά ένα κανάλι σαν τα σπέης που μιλάτε και λέτε χιντς;
δεν έχει σημασία σε ευχαριστώ για την επεξήγηση. όλα ελεύθερα λοιπόν
Όχι ακριβώς.. Είναι ένα παιχνίδι που σου δίνει τη δυνατότητα να το παραμετροποιησεις και αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι χρήστες. Φαντάσου το παράδειγμα που είπα με την τράπουλα. Πάνω στα δεδομένα που δίνει το βασικό παιχνίδι οι χρήστες με τα χρόνια φτιάξαν επιπρόσθετα δικούς τους κανόνες για να παίζουν. Πχ. Το βασικό παιχνίδι είναι στρατηγικής και ο κάθε παίχτης έχει μια ομάδα worms και όπλα και πρέπει να εξολοθρεύσει την ομάδα του αντιπάλου/-λων σε ένα τοπίο, σε ένα map level. Οι χρήστες φτιάξαν δικά τους map levels κατάλληλα και αντί να παίζουν πόλεμο παίζουν αγώνες δρόμου ποιος θα τερματίσει πρώτος στην πίστα. Άλλο custom level είναι χάρτης για να παίζουν γκολφ χρησιμοποιώντας τις χειροβομβίδες από το οπλοστάσιο του παιχνιδιού. Έχουν φτιαχτεί χιλιάδες διαφορετικά παιχνίδια χρησιμοποιώντας τον κορμό του βασικού παιχνιδιού. Το κανάλι δεν το φτιάξαμε εμείς, είναι ο online χώρος του παιχνιδιού, του wormnet, ανήκει στην εταιρία του παιχνιδιού, αν κανεις κλικ στο σύνδεσμο που έβαλα μπορείς να δεις τα βασικά κανάλια που έχει. Το anything goes είναι αυτό που χρησιμοποιούσαμε κατά 99,9% για να βρεθούμε για παιχνίδι. Αν κάποιος πχ ήθελε να ρωτήσει κάτι θα έμπαινε στο κανάλι #help. Αν κάποιος ήθελε να κάνει host ένα παιχνίδι σχετικό με το ninja rope του παιχνιδιού θα έμπαινε στο #ropers heaven. Στην πράξη οι χρήστες δεν έκαναν αυτό όπως το υπολόγιζε η εταιρία που έβγαλε τα κανάλια αλλά χρησιμοποιούσαν μόνο το #Anything goes για όλα. Ακόμα και για απορίες, ρώταγαν στο chat που έχει εκεί.
Παράδειγμα παιχνιδιού αγώνα δρόμου (rope race ) σε αντίστοιχο κατάλληλο custom made level πίστα, χρησιμοποιώντας το ninja rope από το οπλοστάσιο του παιχνιδιού. Βέβαια να πω πως επειδή το παιχνίδι είναι turn based (παίζει ο κάθε παίχτης με τη σειρά του, πρώτα ο ένας και μετά ο άλλος) στην πραγματικότητα δεν τρέχουν ταυτόχρονα, αυτό έχει γίνει μοντάζ για το βίντεο, τρέχουν ένας ένας με τη σειρά του και αυτός με το μικρότερο χρόνο είναι ο νικητής. Αυτό.
https://www.youtube.com/watch?v=9iHl...Q3Vlc2hhcms%3D
Βασιληηηη.... Ξυπναααααααα.
https://youtu.be/w5wRutBu2fY?si=HT6PVXOtTU4Duyk1
Βαριεμαι να κάνω edit.. Το αφήνω έτσι..
Είσαι ποιητής..
Κι εγω πείνασα όντας ξύπνιος τέτοια ώρα και έκανα μια μικρή επιδρομή στο ψυγείο. Άλλωστε για αυτό έχει και το λαμπάκι μέσα. Για να μπορούμε να βλέπουμε όταν κάνουμε επιδρομή το βράδυ.
Δεν κοιμάμαι γιατί είμαι νυκτόβιο πτηνό και είμαι πιστός στη φύση μου. ΕΣΥ γιατί δεν κοιμάσαι?
(Καταραμένη αϋπνία… Κι όχι τίποτα άλλο αλλά ξυπνάω κι από μόνος μου πολύ πρωί και δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ μετά…)
Ωραίο το τραγουδάκι, ανεβαστικό. Τι γίνεται? Ψάχνεσαι να καλοπαντρευτείς? Θες και προίκα? Εμ βέβαια.. Έτσι θα το δώσουμε το παλικάρι?
Αα γιαυτό έχει λαμπάκι μέσα? Σωστόςς.. Το ψυγείο το δικό μ αυτή τη στιγμή δεν έχει κάτι που να αξίζει να ασχοληθείς.
Δεν κοιμάμαι.. Ειναι η νέα μόδα που λανσαρω τώρα. Να μην κοιμάμαι τα βράδια και τη μέρα να κοιμάμαι όρθιος.
Εχω ένα θέμα. Κάθε πρωί σηκώνομαι από τις 6:30-7 και οταν κάποια στιγμή πρέπει να σηκωθώ τη συγκεκριμένη ώρα, δεν μπορώ. Θέλω να μείνω στο κρεβάτι και να κοιμηθώ. Αυτό το πρέπει τα κανει όλα. Τι λες γιατρέ? Σου φαίνεται φυσιολογικό?
Αυτή την στιγμή ας μην μιλήσουμε για προβλήματα. Αυτά είναι εκεί πάντα, δεν φεύγουν. Σαν τσιμπουρια.
Ας πούμε κάτι άλλο άσχετο. Εμμ.. Σε ενδιαφέρει κάποια αυτή την περίοδο? Γυναίκα εννοώ. Ξέρω χώρισες, αλλά ρωτάω αν σου τράβηξε κάποια το ενδιαφέρον.
https://youtu.be/oAV8nqlCDso?si=LFIuUUdJYcJK_c6Q
Κυπριακό τραγούδι. Αυτό όντως μου αρέσει.
Θα το ακούσω μετά το τραγούδι.
Λοιπόν μοιάζουμε Γιώργο. Και εγώ έτσι είμαι. Θέλω να ξεχνιέμαι από τα «τσιμπούρια» πηγαίνοντας σε κάτι άλλο. Δε θέλω να ασχολούμαι με αυτά και να τα θυμάμαι.
Όχι, το ενδιαφέρον μου είναι σε αυτήν που με χώρισε. Δυστυχώς δεν υπάρχει πιθανότητα/δυνατότητα να την έχω πίσω. Θα καταλάβεις όταν λάβεις το pm. Ας μην λέω πάνω σε αυτό άλλα δημοσίως. Αλλά δεν θέλω να κοιτάξω αλλού. Σίγουρα όχι τώρα και μάλλον ούτε και στο μέλλον.
Μωρέ στη ζωή θέλω μια χαρά να χαμογελάσω, αλλά προς το παρόν μου κάνει καψώνια..
Στη Ζωή / Μαρία / Ελένη / add random name δεν ενδιαφέρομαι να χαμογελάσω αυτή τη στιγμή. Ίσως ούτε και αργότερα. Αλλά σου λέω πως νιώθω τώρα.
Current hobby η ενασχόληση με το φόρουμ, να ακούω λίγο μουσική που μου είχε λείψει γιατί όταν ήμουν στα πιο κάτω μου ούτε μουσική μπορούσα να ακούσω, εμμ.. Αυτά. Δεν υπάρχει και χρόνος/δυνατότητα για άλλα. Όταν διαβάσεις το κείμενο μου θα καταλάβεις.
Πήρα λίγο ψωμάκι με τυράκι..
Γκομενάκι είναι ε? Ξέρω και ‘γώ? Τι να πω.. Εμένα πάντως μου έχει αλλάξει τα φώτα τώρα τελευταία ειδικά. Το ενθαρρυντικό είναι ότι κάπως σα να ξεκινάω να αντέχω λίγο καλύτερα… Μάλλον συνηθίζω τα νέα δεδομένα, δεν ξέρω, μη λέω μεγάλες κουβέντες, αύριο μπορεί να είμαι στα πατώματα πάλι. Αυτά που λέω δεν αφορούν αναγκαστικά την πρώην, εχουν συμπέσει κι άλλα προβλήματα, κι άλλα νέα δεδομένα… Δε βαριέσαι.. Αντέχουμε..
Το άκουσα το τραγουδάκι. Ωραίο. Και τα κατάλαβα σχεδόν όλα εκτός από κάνα δυο άγνωστες λέξεις. Είμαι όντως καλός ή μου βάζεις εύκολα? Για βάλε τα δυνατά σου να μου βρεις κανένα πιο δύσκολο στα κυπριακά να εκτιμήσω τη διαφορά..
Καλημέρα Βασίλη. Αποκοιμήθηκα σορρυ.
Το τραγούδι έχει δύσκολες λέξεις, αλλά όχι πολλές. Δεν ξέρω αν είσαι όντως καλός, θα δούμε την Παρασκευή που θα σου κάνω το τεστ.
Δεν ξερω και πολλά κυπριακά τραγούδια για να βρω κιόλας αυτό με το πιο δύσκολο λεξιλόγιο. Αν μου έρθει θα στο βάλω.
Ενα ωραίο (εύκολο)
https://youtu.be/ibKpV4Z6IL4?si=Tn4MYVxXoR2WE6BI
Ακόμη ένα εύκολο, αλλά μαρεσει.
https://youtu.be/ync5wrgk7nM?si=dFt4EOeHNv-3Lz4L
Είπες μου πως η αγάπη μας για πάντα έννα ζήσει
Τζι η νύχτα υποσχέθηκεν να μεν το μαρτυρήσει
Εκράτουν σε τζι εκράτας με τζι έτρεμα μέ σε χάσω
Μα ο ήλιος του μεσομερκού ζητά να σε ξεχάσω.
Υπάρχει και το τραγούδι της Βίσσης το "τσουλες" στα κυπριακά
https://youtu.be/xbXPjBsJ5UA?si=nOnX1nTQwqP1pxl2
Αυτα...
Δεν μου έρχεται κάτι άλλο, αυτή την στιγμή. Ο εγκέφαλος μου θέλει διακοπές
οαλα καλα. μην μας γλωσσοτρως.
πολυ βολικη εισαι.
εγω θα το εκανα μονη μου, θα εστελνα ενα μειλ (που εχει ισχυ αποδειξης αν δεν το ξερεις) στον ιδιοκτητη, που θα ελεγε, επειδη με ενημερωσατε οτι το νωριτερο που μπορει να γινει ο θερμοσιφωνας ειναι τοτε και εχει ηδη κλονιστει η υγεια μου απο τα κρυα μπανια, ειμαι αναγκασμενη να το κανω με δικα μου εξοδα που θ τα κρατησω απο τα επομενα ενοικια. οριστε η αποδειξη (με αποδειξη γινονται αυτα) και στειλτους ολους να ψαχνουν υδραυλικους και θερμοσιφωνα...
Ιξάκτλι, γι αυτό είπα χτες να δω τι θα γίνει, γιατί πήγα να δω τιμές και ενημέρωσα ότι θελω να το αναλάβω και να στείλω την απόδειξη. Ο ιδιοκτήτης είναι λίγο για βίντεο "χειρότεροι γείτονες" στη Γωγούλα και άρχισε τα μα μου. Ισχύει ότι πολύ καλούλα είμαι μαζί του και δεν λειτουργεί με το καλό
Όπως κ να έχει, θενκς :) θα το λύσω
Μην ανησυχείς.. Σε συγχωρώ αγάπη μου, προσπάθησα να κάνω ησυχία μέχρι να με πάρει και εμένα ο ύπνος.. Δε σε ξύπνησα, ε? :p
Τα άκουσα και τα τραγουδάκια. Ξεχωρίζω τον «έρωτα το γητευτή» πολύ ωραίο.. Και το κορίτσι που το τραγουδάει φωνάρα… Φτού φτού..
Γιώργο μου το αφιερώνεις το κομμάτι? Παρακαλώ? Σου ζητάω να τα φτιάξουμε.. Κρυφά από τη γυναίκα σου εννοώ, θα είμαστε παράνομο ζευγαράκι εμείς, κανείς άλλος δε θα ξέρει για τον έρωτα μας.. Αν με απορρίψεις κάντο τρυφερά, μην πληγωθώ.. :p
Σου λέω τα κυπριακά κατά ένα 75-80% τα καταλαβαίνω, κάποια άκρη βγάζω, κι όσα δεν καταλαβαίνω ψιλοβγαίνουν με βάση τα συμφραζόμενα. Βοηθάει όμως να τα βλέπω και γραπτά, όχι μόνο να τα ακούω…
Γειά σας Remedy και σπουργίτι.
Πάω να φύγω τώρα. Το έργο μου ολοκληρώθηκε. Ήρθα, είδα, κατέστρεψα… Μούχαχαχαχαααααααα
-με λίγη χρονοκαθυστέρηση-
διάβασα χθες τις απαντήσεις.
αυτό που κατάλαβα είναι ότι είναι ένα μέρος όπου κάνετε brainstorming οι παίχτες και δοκιμάζετε καινούργια πράγματα- από όσα κατάλαβα.
Γεια σου user :)
Όχι ακριβώς και πάλι.. Δεν κάνουμε brainstorming πλέον, εξακολουθούν βέβαια να βγαίνουν νέες ιδέες για νέους κανόνες και άρα παιχνίδια αλλά τα περισσότερα είναι εκεί εδώ και αρκετά χρόνια και οι παίκτες απλά μαζεύονται και παίζουν online παιχνίδι μεταξύ τους. Ο (online) «χώρος» που γίνεται αυτό είναι το wormnet, ο χώρος που παρέχει η εταιρία του παιχνιδιού. Το βασικό σημείο συνάντησης που μαζεύονται παίκτες από όλο τον κόσμο και παίζουν μεταξυ τους είναι το κανάλι anything goes. Το βασικό παιχνίδι είναι ότι κάθε παίκτης έχει μια ομάδα από σκουλήκια πολεμιστές και οπλοστάσιο και πρέπει να εξολοθρεύσει την ομάδα του αντιπάλου/-λων μέχρι να μείνει ένας ως νικητής. Αυτό γίνεται σε μια πίστα που είναι ένα τοπίο. Αλλά το παιχνίδι δίνει τη δυνατότητα οι παίκτες να φτιάξουν και δικά τους custom made τοπία για να παίζουν. Οποτε ο καθένας που έχει ένα πρόγραμμα σαν το photoshop για παράδειγμα μπορεί να φτιάξει ένα νέο τοπίο. Το νέο τοπίο δεν είναι κατ ανάγκη κάτι που θα χρησιμοποιηθεί για να παίξουν πόλεμο και να κερδίσει ο νικητής. Μπορεί να είναι ένα τοπίο φτιαγμένο με τρύπες για να παίζουν πχ γκολφ χρησιμοποιώντας ως «μπαλάκι γκολφ» τη χειροβομβίδα από το οπλοστάσιο του παιχνιδιού. Η μπορεί να φτιάξουν ένα custom level σαν το λαβύρινθο που είχε το παραπάνω βίντεο και να παίζουν αγώνες δρόμου με αφετηρία και τερματισμό χρησιμοποιώντας το σκοινί (ninja rope) από το οπλοστάσιο του παιχνιδιού για να κινούνται στο λαβύρινθο - πίστα με κατεύθυνση προς τον τερματισμό. Όποιος φτάσει πρώτος στο τέρμα κερδίζει. Αυτά είναι δυο παραδείγματα «παιχνιδιών» υπάρχουν πολλά διαφορετικά τέτοια αλλά είναι λίγο δύσκολο να το εξηγήσω αφού δεν παίζεις κιόλας. Αν όμως έχεις και πάλι απορία πες μου..