Σ ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δινεις
Printable View
Σ ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δινεις
Είναι κανείς εδώ? Δεν μπορώ να κοιμηθώ λόγο αγχους και σκέψεων.και με έπιασε φοβία ότι δεν θα καταφέρω να ξανακοιμηθω και τώρα έχω και ταχυπαλμια.κλεινω τα μάτια μου και χτυπάει η καρδιά μου... φοβάμαι μην πάθω κάτι από την αϋπνία ή μήπως έπαθα ήδη κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα από την έλλειψη ύπνου...έχω αγχωθει τρομερά.τι να κάνω
Τρέμω ολόκληρη και έχω ταχυκαρδία και ναυτία τώρα...τι να κάνω.αγχωθηκα που δεν μπορούσα να κοιμηθώ και τώρα με έπιασε αυτό...
Εχω μια απορια. Εχεις παει σε ψυχιατρο-νευρολογο; Αν ναι, τι σου ειπε; Τι διαγνωση εκανε και τι φαρμακο σου εδωσε για να ανακουφιστεις;
Είναι κανείς εδώ να μιλήσουμε? Έχω πολύ θλίψη και άγχος για όσα περνάω στην ζωή μου,δεν μπορώ να κοιμηθώ...νιώθω θλίψη τεράστια
Αυτές τις μέρες έχω ενοχλήσεις τσούξιμο στην ουροδόχο κύστη και αίσθηση ότι θέλω να κατουράω συνέχεια...και τώρα νιώθω ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ από αυτό ..έχω πολύ άγχος ότι έχω κάτι σοβαρό .ο γιατρός μου είπε ότι είναι από το άγχος, αλλά δεν το εμπιστεύομαι διότι μια φορά είχε κάνει λάθος διάγνωση σε μένα....να ξαναπάω πάλι σε άλλους γιατρούς τι λέτε να κάνω? Έχω πολλές μέρες που έχω τσούξιμο με συχνοοουρια ... γίνεται να είναι ψυχοσωματικό αυτό??
Ε αν δεν εμπιστεύεσαι τον συγκεκριμένο γιατρό, μπορείς να πας σε άλλον. Ίσως αυτός να καταφέρει να σε ηρεμήσει.
Εννοείται ότι μπορεί να είναι ψυχοσωματικο.
Τσούξιμο στην ούρηση ψυχοσωματικο? Και όλη τη μέρα όχι μόνο στην ούρηση.. Μου φενεται ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο να είναι φυσιολογικό
@george1520 ισχυει το ιδιο εχω καταλαβει και εγώ οτι μου συμβαινει. Τι ταλαιπωρια και αυτή με τα ψυχοσωματικα ουφ
Έχω πάθει βαρβατη κρίση πανικού και φόβου τώρα...έχω ποσες μέρες που δεν μου περνάει το τσούξιμο και η συχνοουρια...ούτε με δεύτερη αντιβίωση τώρα....θα πεθάνω από το μικρόβιο φοβάμαι πολύ θα πεθανω
Φοβάμαι μην δεν γίνω καλά και πεθάνω...είμαι πολύ δυστιχισμενη και φοβισμένη
Πήρα φάρμακο τελείωσε η θεραπεία αλλά έχω ακόμα ενοχλήσεις....φοβάμαι μην δεν μου περάσει το μικρόβιο με τίποτα ..είμαι πολύ αγχωμενη..έχει τύχει αυτό σε καμία άλλη κοπέλα? Νιώθω και κόπωση αυτές τις μερες
Νιώθω ότι με πιάνει συχνοουρια πάλι μετά την θεραπεία...μάλλον δεν θα φύγει με τίποτα το μικρόβιο μου ...έχω απελπιστει και φοβάμαι μην πεθάνω με έχει πιάσει πανικός....έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο? Έχω σκασει
Κλαίω αυτή τη στιγμή ούτε να κοιμηθώ μπορω
Είναι κανείς εδώ? Είμαι πολύ αγχωμενη δεν ξέρω τι να κάνω
Έχω πολύ αγχος αυτή τη στιγμή τρέμω
Απόψε έχω πολύ βάρος στο στομάχι μου και ναυτία ..νιώθω ότι θα κάνω εμετό και έχω τρομοκρατηθεί.. περνάω μια άσχημη φάση στην ζωή μου για θέμα υγείας..
Γιατί μου συμβαίνουν απανωτές δυσκολίες? Δεν έχω δύναμη και αντοχή άλλο να αντέξω....είμαι πολύ ταλαιπωρημενη και αγχωμενη...είναι κανείς εδώ να μιλήσουμε ? Χρειάζομαι βοήθεια
Έχω ένα θέμα υγείας εδώ και καιρό που με ταλαιπωρεί πολύ και δε βρίσκω ανακούφιση ούτε με την αγωγή και ίσως χρειαστεί χειρουργείο σε λίγες μέρες....υποφέρω πολύ από τις ενοχλήσεις δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ...είμαι χάλια..σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Εμένα αυτό μ τη συχνοουρια κ την αίσθηση τσουξιματος το είχα πέρσι κ κράτησε ένα 4μηνο... Εν τέλει μετά από πολλές εξετάσεις κλπ καταλήξαμε ότι είναι ψυχογενες το αίτιο... Κ όπως ήρθε έτσι κ πέρασε!
Εύχομαι να είναι το ίδιο κ σ εσένα
Εμένα δυστυχώς δεν είναι ψυχογενείς διότι βρέθηκε η αιτία....για αυτό είμαι πολύ αγχωμενη,γιατί τα συμπτώματα είναι πολύ έντονα και ίσως χρειαστώ και χειρουργείο...η ψυχολογία μου έχει πιάσει πάτο
Παιδιά έχω βγάλει δύο σκληρά γρομπαλακια στον αυχένα πίσω από το αυτι μου και λίγο παραπάνω στο κεφάλι...είναι σκληρά..τι είναι πάλι αυτό??? Θα τρελαθώ φέτος!
Είναι κανείς εδώ να μιλήσουμε? Περνάω μια πολύ βασανιστικη φάση στην ζωή μου..
Είμαι εγώ αλλά δν ξέρω αν είμαι καλή παρέα γιατί περνάω μια επίσης βασανιστική περίοδο στη ζωή μου
Τι είναι αυτό που περνάς ?
Έχω ένα κολλημένο φλεμα στο λαιμό μου εδώ κ ένα χρόνο που ερχετια κ φεύγει... Μου δημιουργεξ μέχρι κ κρίση πανικού... 1ον για το τι είναι κ 2ιν γιατι είναι φοβερά ενοχλητικό
Ψυχούλα μου καλή...και σε λέω καλή γιατί οι καλές ψυχές τραβάνε δυσκολίες μεγάλες...και εγώ έχω πολλά στην πλάτη μου :(
Άστο...... Ένας θεός ξέρει αν είναι κάτι σοβαρό η όχι... Πήγα σε ωρλ κ παθολόγο δν βρίσκουν κάτι...
Να είμαι τρελή δλσ;;; το βλέπω κ στον καθρέφτη κολλημένο ένα άσπρο πηχτό...
Εσύ; από τι βασανιζεσαι τέτοιες μέρες;
Εγώ έχω προβλήματα με την ούρηση και δεν περνάνε τα συμπτώματα ούτε με τίποτα....παίρνω φάρμακα και τζάμπα τα πααινρω ....έχω απελπιστει ότι δεν θα μου περάσει τρέχω από γιατρό σε γιατρό χρονιαρες μέρες ..φοβάμαι ότι θα πεθανω.. επίσης σήμερα έχω φοβερή αϋπνία και αγχος
Είμαι πολύ αγχωμενη παιδιά είμαι χάλια....με βρήκαν όλα μαζί μαζεμένα και δεν βρίσκω λύση στο προβλήμα υγεία μου
Έγραψες πιο πάνω ότι χρειάζεται εν τέλει επέμβαση; έχεις πάρει διάφορες γνώμες;;;;
Μήπως αν κάνεις κάτι άλλο για απόσπαση έστω ξεχαστεις λιγάκι;
Δεν θα χρειαστεί επέμβαση... αλλά δεν μου περνάει με τα φανεί......δεν ξέρω τι θα κάνω....φοβάμαι μην πεθάνω...δεν μπορώ να κοιμηθώ πάλι απόψε.....
Έχω πάθει κρίση πανικού δεν είμαι καλά
Είναι κανείς εδώ?
Ο χρήστης φοβισμένη αν βλέπει αυτό το μύνημα ας μου στείλει ...έχω το ίδιο πρόβλημα που γράφει σε παλιό της ποστ για την συχνοουρια...βρήκες τελικά λύση και πως το αντιμετώπισες?
Γεια σου. Πώς αισθάνεσαι;
Εδώ είμαι !! Το αντιμετώπισα μόνο με το που το έβγαλα απ' το μυαλό μου
Αφού απεκλισα όλα τα παθολογικά ,έκανα χιλιάδες μικροβιολογικές ,ουρολόγο ,γυναικολόγο τα πάντα ,υπερήχους κλπ ,συμβουλή ουρολόγου πριν πάω για κυστεοσκόπηση τζάμπα ήταν να προσπαθήσω να μην ασχολούμαι ,πχ να μην πάω τουαλέτα για κατούρημα αμέσως μόλις νιώσω την ανάγκη αν πήγα πριν λίγο
Κ μετά όταν νιώθω τσούξιμο κλπ να κάνω απόσπαση