Ουπς τώρα το είδα, δε πειράζει, τα συλλυπητήρια μου και μην αγχώνεσαι δε τρέχει και τπτ αν δεν απαντήσεις το υπέρ εξαντλήσαμε το θέμα.
Printable View
Καλή μου Ανεμώνη,
Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε και η τελευταία με το ίδιο πρόβλημα... Θες τα αρκετά χρόνια γάμου, θες η έλλειψη ελεύθερου χρόνου με 2 παιδιά, θες λίγο η τυχόν ζήλεια του συζύγου...
Το θέμα είναι να μη σε παίρνει απο κάτω. Διασκέδασε την κάθε μέρα με τα παιδιά σου ή με κάποια παρέα που σε γεμίζει ουσιαστικά. Σκέψου ότι τίποτα δεν είναι τέλειο, ότι ο έρωτας περνάει μετά απο 2 χρόνια και τι μένει τελικά; Η αμοιβαία συμπάθεια και αγάπη. Αν υπάρχει, μείνε στο γάμο....
Όπως και να'χει όμως ψάξε για ενα άτομο που να πληρεί τις προδιαγραφές σου (όχι στο σεξ, στη ψυχούλα σου, να σου τη γεμίζει, να τον νιώθεις δίπλα σου ενώ δεν είναι..) και τότε προχώρα...
Είναι δύσκολο να χωρίσεις με 2 παιδιά. Καλό είναι να έχεις κάποιο στήριγμα. Αλλά πραγματκό στήριγμα όχι κάποιον που θα πανικοβληθεί όταν χωρίσεις και θα σε αφήσει κι αυτός φοβούμενος τυχόν ευθύνες και υποχρεώσεις.
Δύσκολες οι σχέσεις των ανθρώπων, δεν υπάρχει manual, είναι σα να βάζεις το χέρι σου μέσα σε ενα τσουβάλι με φίδια... αργά ή γρήγορα κάποιο θα σε δαγκώσει...
Ξέρω ιστορία ζευγαριού που ήταν ερωτευμένοι αλλά παντρεμένοι και οι 2. Χώρισαν, παντρεύτηκαν ΑΛΛΑ, η μοίρα θέλησε μετά απο 2 χρόνια να πάθει κάτι εκείνος και να καθηλωθεί στην καρέκλα. Απίθανα σενάρια φτιάχνει η ζωή συνάδελφε... Και οι 2 της ισορίας που αναφέρω συνάδελφοι ήταν κι αυτοί...
Αν γίνεται ξεκίνα με ενα φλερτ στο σχολείο σου με κάποιο συνάδελφο, να πάρεις κάποια κομπλιμέντα να ανέβεις σε πρώτη φάση, να ξανανιώσεις γυναίκα...
Πάντως επιβεβαιώνεις το παλιό ρηθέν "Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα.." που με παρηγορεί στα 58 μου που δεν παντρεύτηκα...
Καλό Βράδυ!
Μακάρι να είχα περισσότερα posts να σου έλεγα σε pm κάποια πράγματα γιατί κι εγώ ζω παρόμοιες καταστάσεις.
Ανεμώνη, δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι αυτό που βιώνεις με τον άντρα σου το βιώνουν το 90% των γυναικών. Το βλέπω σε μένα, στις φίλες μου και τώρα στο forum. Έτσι είναι η φύση των ανδρών προφανώς·στην αρχή είναι μέσα στα μέλια και θέλουν να περνούν χρόνο με το ταίρι τους και μετά μόλις το σιγουρέψουν, μας γράφουν. Ούτε τρυφερότητα, ούτε ενδιαφέρον, ούτε τίποτα. Όλο κουρασμένοι, χωρίς διάθεση είναι, μιζέρια με λίγα λόγια. Μην ελπίζεις ότι θα βρεις κάτι άλλο που να αξίζει αν τελικά χωρίσεις. Οι πιθανότητες είναι σαν αυτές του να κερδίσεις το Τζόκερ.
Ούτε βέβαια το να μένεις σε μια σχέση που σε βουλιάζει αξίζει. Βάλε τα όλα κάτω και δες που γέρνει η ζυγαριά. Και κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και θα έκανες αν ήσουν μόνη σου γιατί ουσιαστικά μόνη σου είσαι, μια υπογραφή δε λέει κάτι. Μόνο κάπως έτσι θα βρεις τον εαυτό σου. Μόνη σου γιατί αυτή είναι η αλήθεια...
Λοιπόν επειδή έχουν περάσει και 11 μέρες από το ποστ ας απαντήσω σχετικά με τις εξελίξεις...αυτές τις μέρες λοιπόν αποφάσισα να κάνω τη ζωή μου όπως πολύ με διάφορους τρόπους μου περιγράψατε, βγαίνω έξω για ποτάκια γνώρισα κόσμο, φλέρταρα, έκλεισα Χριστούγεννα Βιέννη-σαλτσμπουρκ. Παιδιά δε ξέρω έγινε απλά ένα κλικ στο μυαλό μου και περνάω πολύ καλά, για κάποιο λόγο με βοηθάει πολύ και το συγκεκριμένο φόρουμ... απομακρύνθηκα συναισθηματικά από αυτόν σταμάτησα να έχω προσδοκίες και φαίνεται όλα αυτά κάπως τον ταρακούνησαν και έχει αρχίσει να κάνει πολλές τρυφερές κινήσεις με γλυκά, με ποτάκια ,θέλει ξαφνικά να περνάμε χρόνο μαζί... 'Ίσως είναι παροδικό βεβαία. Μάλλον έχεις δίκιο σχετικά με τη φύση των αντρών μετά το γάμο. Δεν θα χωρίσω για πρακτικοοικονομικούς λόγους αλλά δε θα γυρίσω και εκεί που ήμουν, μάλλον σε κανέναν σύντροφο δεν πρέπει να τα δίνεις όλα, ούτε καν στο πατέρα των παιδιών σου.Μπορεί και αυτό να ήταν το λάθος μου, θεώρησα οτι το να είσαι δεδομένος στο γάμο είναι αυτονόητο, χωρίς να έχει αρνητικό αντίκτυπο , αλλά μάλλον προϋποθέτει άτομα υψηλής συναισθηματικής νοημοσύνης....Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την εμπειρία σου.
O αντιλογος θα ελεγε οτι αν χαθει το ενδιαφερον, ενδεχεται να φταινε και οι δυο... Επισης οσοι ειναι hypersexual δηλαδη αρσενικοι.... νυμφομανεις, ε καταλαβαινεις... δεν χανουν την ερωτικη διαθεση με τιποτα. Η λιμπιντο αν δεν παραμενει αυξημενη απο την φυση ενος ανθρωπου, υπαρχουν φυτικοι/φυσικοι/κτλ. τροποι να ανακτηθει. Το προβλημα ειναι οτι το αγχος και η ρουτινα σκοτωνει τον ερωτα, οχι ο γαμος αυτος καθ΄αυτος.
καλα κανεις, αλλα τα παιδια τι θα τα κανεις οταν θα λειψεις τα χριστουγεννα στο εξωτερικο;
η αποκτηση παιδιων με καποιον, δεν αποτελει καποια ασφαλεια για το ερωτικο ενδιαφερον. το ακριβως αντιθετο συμβαινει. με την αποκτηση παιδιων, η ερωτικη σχεση μπαινει σε πολυ μεγαλη δοκιμασια που σε πααααρα πολλα ζευγαρια καταληγει σε ερωτικο ξενερωμα.. δλδ, ενας λογος παραπανω και οχι ενας λογος λιγοτερος για να μην θεωρεις την ΕΡΩΤΙΚΗ σχεση δεδομενη. αλλο ο γονεικος ρολος και αλλο ο ρολος της ερωμενης/ του εραστη. πολλοι ανδρες σε βαζουν σε ρολο μητερας/ μαντονας οταν κανεις παιδια, γιατι δεν μπορουν να το συνδιασουν με τον ερωτικο σου ρολο. τα παιδια θα ειναι δεδομενα, η ελξη ομως, οχι...
Α καλά τι μανιφέστα διαβάζεις στο ίντερνετ. Από πότε η απόκτηση παιδιών σβήνει το ερωτικό ενδιαφέρον ? Το ερωτικό ενδιαφέρον είναι ήδη σβησμένο από την αρχή της σχέσης όχι φυσικά λόγω της έλευσης των παιδιών γιατί απλά η σχέση ήταν από την αρχή ΒΟΛΕΜΑΤΑΚΙ ...απλά δημιουργούνται σχέσεις κοινωνικού οικονομικού υποβάθρου στο 90τακατο....πρακτικό το λέει και η ίδια .
Άρα τα κάνετε ΜΠΑΧΑΛΟ και μετά φταίει το σύστημα ...μπούρδες καμαρωτες
Έχω εγώ τώρα την μοντελομ%%να δίπλα μου και δεν θα μου σηκώνετε λόγω των παιδιών ....αχαχαχαχα
Ύπνο τα παιδιά και ζαρτιερες μέχρι να ανατείλει ο ήλιος
Το παίζεται για Αγία γραφή εδώ μέσα . Μπούρδες καμαρωτες
Τα παιδιά θα αντέξουν 5 μερούλες χωρίς τη μαμά τους,άλλωστε το έκλεισα επίτηδες τότε για να μη δουλεύει και να κάτσει να τα προσέξει, έχω και άλλες διαστάσεις σαν άνθρωπος εκτός από μητέρα που τις έβαλα στο pause για πολύ καιρό τώρα.Πάντως στη περίπτωση μας ερωτική διάθεση υπάρχει, το σεξ φυσικά και μειώθηκε με τα ξενύχτια των παιδιών , τη κούραση, τα προβλήματα, τον λιγοστό χρόνο αλλά δεν μπορώ να πω οτι είναι ανύπαρκτο. Η συντροφικότητα ήταν το προβλημά μου και δεν πάει απαραίτητα μαζί με το σεξουαλικό κομμάτι. Τέλος πάντων μάλλον και εγώ δεν είχα ιδέα τη συμβαίνει μετά το γάμο...
Ρε Τζιοβάνι οτι και να υποθεί δε πρόκειται να αλλάξεις άποψη, αν έχεις τη γυναίκα σου τη μοντελάρα με τα βυζιά πρισμένα να στάζουν γάλα και να σηκώνεται να κάνει αντλήσεις με το θήλαστρο, να ανεβάζει πυρετούς από μαστίτιδες, να σηκώνεσαι και εσύ ανά 3 ώρες μια βγάζει δόντια, μία θέλει αγκαλιά, μία χέζεται πάνω του, μία φοβάται το σκοτάδι, το πρωί να πηγαίνεις άυπνος δουλειά και να στέκεσαι με το ζόρι στα πόδια σου θα σου πω εγώ πόσο σηκωμένο θα τον έχεις....
την χαζη μας κανεις τωρα και την κλαψα . εσυ δεν εγραφες η ιδια , οτι σεξ κανετε μονο αν το θες εσυ και οποτε ? εσυ δεν μας εγραφες , ουτε μισο ταξιδι δεν σε εχει παει , εσυ δεν μας ελεγες ουτε μισο προφιτερολ κερασμα ?
ακου να σου πω , εδω δεν μιλας με καποια χαζουλα . μιλας με Αρσενικο .
ακου να σου πω λοιπον επειδη ξερεις οτι εχω δικιο . σε εχει χεσμενη , δεδομενη και τα συναφη και τα υπολοιπα που γραφεις ειναι δικαιολογιες για τον εαυτο σου και αυτα που θες να σου γραψουν εδω μεσα .και αυτα που θες να ακουσεις εγω να χαιδεψω αυτακια η΄να ειμαι υποστηρικτικος στην κλαψα δεν θα το κανω και δεν το εχω κανει ποτε . πρωτο δεν ειπα ποτε σεξ καθε μερα ....ΟΜΩΣ συχνα πυκνα . και ασε το σεξ στην ακρη , πες δεν του σηκωνεται γιατι ειναι μπαμιας ....να σου πω ...καμια βολτα σε πηγαινει ? ειπες οχι ...κανενα προφιτερολ σου φερνει ? ΟΧΙ ...μη μου πεις οτι θα του πεσει ο κωλος οταν γυρισει απο την δουλεια να παρκαρει σε ενα (τοσα εχει στον δρομο ) να σου παρει μια σοκολατινα ? εστω λουλουδια ? ...εστω ενα δωρο ρε φιλε ...τοσο γθφτος ειναι ? αν ηταν καμια αλλη ομως να μαμησει ..και δωρακια , και λουλουδακια και ποτακια και χαχαχουκια και ολα εεεε? νομιζεις οτι μιλας με κανεναν μπαμια ...ξερεις τι εχω μαμησει εγω ? πουλμαν ολοκληρα , οποτε μην μας λες τις μπουρδες σου και η αποδοχη να ξερεις ειναι γνωση .
εγω λοιπον ξερω , οταν ενας ΑΝΔΡΑΣ γουσταρει και δεν ειναι βολεματακιας και εφοσον σεβεται πρωτα τον εαυτο του , οι κινησεις που κανει , ειναι ΤΑΚΤ ...μας εγραψες δουλευει ...αρα παιρνει λεφτα ....αρα εχει ενα μαμημενο 20ευρω ....
χτες το βραδυ που λες ...πηγα και πηρα εαν ωραιο τσιζκεικ ...το πηγα εκει που το πηγα ...και λεω ...αυτο λογω της μερας ...μου λενε τι ημερα ειναι σημερα ? εφερε ισοπαλια ο ολυμπιακος ...και ειχε 4 δοκαρια ...δλδ αυτος ο χοντρομλακας δεν μπορει να παρει στην γυναικα του ...μια ΠΑΣΤΑ ? 2.50 ευρω εχει στον βενετη .....
πουλα αυτα λοιπον σε κανενα πουλεν εδω μεσα κ οχι σε μενα και δεν γραφω νευριασμενα ...γραφω χειμαρρος γιατι μ αρεσει το του δε ποιντ και οχι τα ζαρζαβατικα που γραφουν εδω μεσα ....οποτε οταν αναφερεσαι σε μενα , ανεφερεσαι σε ΑΝΔΡΑ και οχι σε μπαμια .
το βασιλειο των τυφλων ειναι εδω μεσα η΄μαλλον τους δινω το φως και κοιτανε το σκοταδι με την πσυχοντεραπεια ....και τις πσυχολογκες ......
δεν ξερεις τι σου γινεται τζοβανη.
δεν εχει νοημα να σου απανταει καν καποιος αναλυτικα. γιατι καθε προταση σου ειναι και μια διαστρεβλωση της πραγματικοτητας (με μερικες τσοντες αληθειας, πολυ κοινοτοπες ομως, που τις ξερει ο καθενας).
ζεις μονος ενα παραμυθι για τον εαυτο σου, που δεν συμμεριζεται κανεις και παραμυθιαζεσαι οτι σε παραδεχονται κιολας...
παπαντζες μεχρι να σβησει ο ηλιος...
καλα ναι σαφως , φυσικα και δεν ξερω τι μου γινεται γιατι πολυ απλα δεν ακολουθω αυτους τους τροπους ζωης , της κλαψας , της αμετροεπειας , και φυσικα το πιο ωραιο που ακουω αυτες τι μερες απο τις πσυχολογκες της τιβι για να βγαλουν λαδι την καλη μανουλα που ο αλλος βιαζε τα παιδια και η αλλη εκανε την ΠΑΠΙΑ τοσα χρονια ...επειδη την <<χειραγωγγουσε >> λεει και της ασκουσε πσυχολογκικη μπια (απο το βια ) η΄ την αλλη την τηλεποπ αστερα απο την αμαλιαδα με τα 5 παιδια ...βιντεακια στο τικ τοκ . λευκους γαμους , λεφτα , επιδοματα ...και φυσικα πασαρελα στα καναλια οι σουπερ ουαου πσυχολογκες ....
το οτι εσυ πουλας ενα παραμυθακι πσυχολογκικης φυσεως και προσεγγισης δεν σημαινει τπτ απο τα να χαιδευεις αυτακια καθως τα γεγονοτα ειναι ΑΠΤΑ !
καθεσαι εδω μεσα και γραφεις την μπαρμ******λα για να δικαιολογησεις πραγματα και καταστασεις . εγω ρωτησα δυο-τρια πραγματικα τα οποια τα παραδεχτηκε και μετα γυρισε την μπιφτεκα , γιατι ως γνωστο το βολεμα ειναι μια χαρα (both sides ) ...φυσικα η αληθεια ειναι ΣΚΛΗΡΗ και οποιος δεν την δεχεται (οπως και η αποδοχη ) αυτος ζει σε ενα πλασματικο και ονειρεμενο κοσμο , ενω η ορθολογικη προσεγγιση μεταφραζεται ως διαστρεβλωση της πραγματικοτητας .
η αποδοχη και η γνωση ειναι η λυση του προβληματος και ολα τα υπολοιπα μια χαρα κορεκτιλα , δλδ μηδεν στο πηλικο . ζητησε συμβουλες ...κραταει αυτες που την βολευουν και ζει το <<ονειρο >> και φυσικα δεν υπεδειξα τι να ακολουθησει ....ο καθενας πορευεται οπως του αξιζει ...τωρα αν η πλανη ειναι κορεκτιλα ...τοτε ειμαι λαθος ....
σου δειχνουν το φως και εσυ βλεπεις το σκοταδι ....βολεμα=σκοταδι
Ότι να ναι ...παίρνεις μισά από εδώ μισά από εκκει, φάσκεις και αντιφάσκεις, εσύ ήσουν ο πρώτος που μου είπε κέρατο!!! μην χωρίσεις που να σου τρώνε τώρα τα λεφτά οι δικηγόροι και οι παιδοψυχολόγοι και τώρα με κατηγορείς για βόλεμα...άστο δε θα συνεννοηθούμε... συμφωνώ με τη Remedy... και επίσης ΔΕΝ κλαίγομαι, αλλά φυσικά μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω...και επίσης μιλάω σε όλους με τον ίδιο σεβασμό μη μου ξαναπείς οτι είσαι άντρας το ΚΑΤΆΛΑΒΑ!!!
κοιταξε , δεν μπορω να διαβαζω ολα τα νηματα στο θεμα σου . πιανω την ουσια . δεν θα υπεραναλυσω μια κατασταση . αν διαβασεις το θεμα που εβαλες , ζητας να ξαναφτιαξεις την ζωη σου . τους λογους τους καταλαβαινεις . δεν εισαι ευτυχσιμενη στον γαμο σου , δεν λαμβανεις καμια εκτιμηση και σεβασμο . σεξουαλικα εισαστε πατος . σου εγραψα αφου δεν σε θελει σαν γυναικα , δεν θα καθεσαι να υπομενεις μια κατασταση , οποτε το κερατο ειναι μονοδρομος. και που το ξερεις εσυ , οτι αυτος δεν εχει γκομενα ? μαλιστα αν θυμαμαι καλα ειχα γραψει οτι ολοι σχεδον εχουν εξωσυζυγικες σχεσεις , δεν στο εγραψα κομψα ( γραφω οπως μιλαω με μια φιλη στην κουβεντα ) αλλα συμφωνησες οτι ξερεις αρκετους που το κανουν . διαβασε λιγο το εχεις γραψει αυτο . μετα σε ρωτησα τι κανεις αυτος για σενα ....πες οτι υπαρχει μια δυσλειτουργια ...την οποια δεν αποδεχομαι ..αλλα πες οτι οκ ας του δωσω μια ευκαιρια ..και γραφεις οτι δεν σε παει πουθενα , απο δωρα τπτ , εστω μια μικρη ενδειξη <<αγαπης >> εστω μια επικοινωνια . για παραδειγμα , μπορουσε να σου πει ...αυτη την περιοδο ειμαι σκατα λογω εσωτερικων μου αναζητησεων , πιεσεων , πσυχολογικων , δεν ειμαι ο εαυτος μου και θελω χρονο να ανασυνταχθω ........σου εχει κανει τετοια κουβεντα ? το ζευγαρι αν δεν επικοινωνει σε ΑΠΤΑ θεματα , δεν υπαρχει ζευγαρι/σχεση / γαμος .
εγω ξερω ενα ζευγαρι κανει σχεδια ...χριστουγεννα , πρωτο χρονια , ψωνια , εκδρομες , ταξιδια , ποτο , καφε κλπ ....εσενα μας γραφεις δεν σε παει πουθενα .
που φασκω και αντιφασκω δλδ ? οτι σε εχει δεδομενη και χεστηκε γενικα ????
αν δεν ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ με το ταιρι σου , η σχεση ειναι τελειωμενη και απλα συμβιωνεις λογω βολεματος , υποχρεωσεων κλπ συμβιβαστικα . αυτο γραφω στα νηματα μπορει με ακομψο τροπο , αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα ...και γραφω ακομψα γιατι βαριεμαι να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια .....
η σχεση βασιζεται σε 5 πραγματα , ΣΕΞ-ΕΚΤΙΜΗΣΗ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ- ΚΟΙΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ - ΣΤΟΧΟΙ
κρατας τι εχεις απο αυτα και πορευεσαι ...αλλιως τραβας μια γραμμη ....η αποφαση ειναι δικη σου ...οχι του πσυχολογκου
οτι με δολοφονουν εδω μεσα κατι ακκαουντ επειδη τους χαλαω τα αφηγηματα , δεν με απασχολει .
Προφανως παρακολουθεις καποιο καναλι για τζοβανηδες για να εχεις ακουσει τετοιες μλκς, ή να τις φανταστηκες, η να τις ακουσες στον υπνο σου, γιατι κι εγω απο την τηλεοραση βλεπω αυτην την ιστορια με το ζευγαρι αυτων των κοπροσκυλων και δεν με νοιαζει ποσο κακοποιηθηκε η μανα οταν αφησε να παθαινουν τετοια πραγματα τα παιδια της χωρις να εχει καποια πιο σοβαρη αντιδραση, αλλα περα απο αυτο, εγω δεν ακουσα κανεναν να την ξεπλενει και να την βγαζει θυμα χωρις μια σκια για τον ρολο που (δεν) επαιξε στην προστασια των παιδιων της.
κι επειδη , δεν μπορει, κατι θ ακουγα κι εγω οτι την ξεπλενουν, κι επειδη συνεχως για φαντασιωσεις σου μιλας και σπανιως για την πραγματικοτητα, πιθανολογω οτι ΚΑΙ αυτο, το φανταστηκες....
εχεις ακουσει κανεναν ανδρα που δεν αμφιβαλλει για τον ανδρισμο του, να λεει 5 φορες σε καθε παραγραφο οτι ειναι ανδρας;
εγω, ποτέ, παντως...
για τα υπολοιπα, πιασ τ αυγο και κουρεφτο... ο,τι θυμαται χαιρεται, ο τζοβανης. "με λενε ριζο κι οπως θελω τα γυριζω" .. μπουρδες, παινεσιες απο μονος του και @@ριες, ΜΟΝΟ..
το λεει η ιδια ξεκαθαρα οτι την εξαναγκαζε να ασελγει και να δεχεται καταστασεις
«Με ανάγκαζε να ασελγήσω στον γιο μας όταν ήταν 6 ετών»
Η γυναίκα, στην κατάθεσή της, τμήματα της οποίας δημοσίευσε το Mega, λέει μεταξύ άλλων: «Ο 45χρονος με ανάγκαζε με τη χρήση σωματικής βίας και με απειλές να ασελγήσω αρχικά εις βάρος του γιου μας όταν ήταν 6 ετών».
«Εγώ από τον φόβο και με το ξύλο που μου έδινε αναγκαζόμουν να τον υπακούσω και να το κάνω. Στις αρχές οι πράξεις αφορούσαν μόνο τον γιο μας. Μου ζητούσε, δηλαδή, να κάνω κάποια πράγματα σε αυτόν. Όταν μου το είπε πρώτη φορά, εγώ έμεινα να τον κοιτάζω αποσβολωμένη».
Όπως ισχυρίστηκε η γυναίκα του αστυνομικού, δεν είχε περιθώρια επιλογής. Εξηγεί στην κατάθεσή της ότι «με είχε εκφοβίσει και με απειλούσε κάθε φορά ότι αν δεν το κάνω, θα κάνει όλα αυτά τα βασανιστήρια εις βάρος μου. Αναγκαζόμουν να υποκύπτω».
υπαρχουν ολα αυτα στην καταθεση της και αυτη η μανουλα , με την καλυψη των πσυχολογκων ειναι ακομα εξω
εκανε μηνυση και στον γιο της 14 χρονων
το οτι εισαι φεμιναστικο παλαιοληθικο συντηρητικο ακαουντ δεν αφερει απο κανεναν την σκεψη να κρινει .
επισης υπαρχουν πσυχολογοι που την καλυπτουν σε πρωτη φαση ...οπως την αμαλιαδεα στην αρχη ξεπλυματακι ....
οποτε θες σου στελνω τα λινκ ..με το βραστο βατραχο ..που ελεγε μια για παραδειγμα ...βρηκαν τωρα την χειραγωγιγηση για να καλυψουν . αλλα σιγα σιγα θα μπει και αυτη μεσα .
ειναι αυτουργος και αυτη !
μην μιλησουμε για ψευδης γνωματευσης ψυχιατρικων νοσηματων να βγαλουν λαδι τους πελατες τους τα δικαστηρια ....δεν μιλαει κανεις για τις πσυχολογκες αυτες ...το ριξαμε στο πσυχολογκικο προφιλ τωρα
αλλο να πασχεις ψυχιατρικα με χρονια νοσηματα να σε παρακολουθει ψυχιατρος ( γιατρος δλδ ) και αλλο οι καφετζουδες της παντειου
και επειδη μας το παιζεις αγια γραφη εδω μεσα ...δες και τα ψυχομετρικα τεστ της γαδα ...γελοιοι ηθικοι αυτουργοι
λες κ γ ζωδια ? για πες , θα φαω σημερα το μεσημερι μακαρονια με σαλτσα η΄με κιμα ? τι λεει το ζωδιο μου ....
καλε μας γραφει οτι ειναι ανδρας σε καθε παραγραφο ...φυσικα θα γραψω ειμαι ανδρας - αρσενικο ....αυτοπροσδιοριζομαι ως ΑΝΔΡΑΣ , το οποιο σημαινει ΔΡΩ - βεβαια ο αντορυλης της απο οτι μας γραφει εδω μεσα δεν δρα καθολου γενικα και ειδικα , δεν καθομαι να διαβαζω τα ζωδια , να μου λες τον καφε και να βγαζεις ταρω ....για πες που θα παω τα χριστουγεννα τι λεει το ζωδιο μου ???? εχουμε αναδρομο ερμη ? αχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχ
επισης αυτοπροσδιοριζομαι ΑΝΔΡΑΣ και οχι γατα , πομολο , πως το ελεγε ο αλλος ο μπαμιας ο συνθετης ....α ναι ....αισθανομαι ΤΖΙΤΖΙΚΙ ειμαι πανερωτικ ......ουουουουουαχαχαχ εκπροσωπος της αριστερας
το καφεδακι σκετο ανδρικο
διαβαζεις κ γυαλα ? αυτη την λευκη ? αχαχαχαχαχ ΜΑΝΤΑΜ ΖΑΙΡΑ ...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
κοιτα αυτοπροσδιοριζομαι
Σχετικά με το θέμα, πήρες την καλύτερη απόφαση ζήσε την ζωή σου, μπορείς και μόνη σου να περάσεις καλά, το διαζύγιο θα σου προκαλέσει περισσότερα έξοδα και προβλήματα. Ο άλλος αν θέλει θα τρέξει πίσω σού.
Για τους διεστραμμένους αστυνομικούς ανοίξτε άλλο θέμα...
Θα ήθελα να μάθω γι αυτό το τζοβανοκαναλο.. Αφού δεν κάνει σεμινάρια ο καθηγητής - ΑΝΔΡΑΣ, μπορεί να πάρω κάποιες γνώσεις από εκεί.
Τziovani, αυτό που έχω να πω διαβάζοντας τα posts σου είναι το εξής: αν πραγματικά κάνεις αυτά που λες όσον αφορά τη συμπεριφορά σου απέναντι στις γυναίκες /γυναίκα σου, σου βγάζω το καπέλο γιατί ξέρεις να συμπεριφερθεις σε μια γυναίκα Φαντάζομαι ότι θα στο λένε κι εκείνες /η και δε θα έχουν /ει κάποιο παράπονο από σένα.
Δυστυχώς όμως δεν είναι όλοι έτσι, βασικά ούτε οι μισοί και πραγματικά το "είδος" σας παρακμάζει.
Εδώ όλοι λέμε το παράπονό μας, τους φόβους μας, τους προβληματισμούς μας πολύ απλά διότι οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί έξω έχουν γίνει σκαρτοι ή προσπαθούν να ζήσουν μέσα από τις ζωές των άλλων επειδή οι δικές τους είναι μιζερες.
Όπως και να έχει το θέμα όλοι όσοι γράφουν εδώ χρειάζονται υποστήριξη, όχι όμως με τη μορφή κριτικής . Και ειδικά όταν είσαι ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος που ξέρει πια τι θέλει και τα έχει βρει με τον εαυτό του, θεωρώ πως οι κριτικές δεν έχουν θέση στη ζωή του, αυτό είναι ασχολία άλλων, αυτών που ακόμα παλεύουν μέσα τους.
Αυτά που γράφω εδώ μέσα για την συμπεριφορά μου στις γυναίκες , είναι το λιγότερα κ δεν μιλάω μόνο για σχέσεις ερωτικές , ακόμα κ φιλικές με κοπέλες η' συναδέλφους. Από δουλειές που έχω φύγει κ είχα γυναίκες συναδέλφους συζήταγαμε χειρότερα τα γκομενικα-συζυγικα τους από ότι γράφω εδώ μέσα και ας μην γίνομαι αρεστός σε κανέναν εδώ μέσα . Όποιος πιάνει το νόημα μπορεί να μεταμορφωθεί και να φτιάξει την ζωή του ....αν σέβεσαι τον εαυτό σου κ την σχέση σου θα συμπεριφερθείς τα μέγιστα χωρίς να σε νοιάζει χρήμα κ χρόνος καθώς όλο αυτό το χρήμα κ χρόνος είναι επιλογή . Στις γυναίκες οποίες κ εάν είναι είτε όμορφες , γλυκές , κλπ έχεις καθήκον να φέρεσαι όπως αρμόζει .
παπαντζες, ψεματα και διαστρεβλωσεις, απο το ακαουν τζοβανης, μεχρι να σβησει ο ηλιος..
οχι μονο δεν ξερεις τι σου γινεται, αλλα το αποδεικνυεις με καθε σουμνμ, το εχουν καταλαβει οι νοημονες εδω μεσα κι εσυ εξακολουθεις να παινευεσαι μονος σου για το ποσο γαματος και ποσο αντρας, εισαι.. προφανως εχεις φαει πολλη αμφισβητηση για τον ανδρισμο σου για να φας τετοιο κολλημα στα 50 σου..
επειδη εσυ δεν μπορεις να διαχειριστεις ουτε την σκεψη σου φταιω εγω;;;
μας λες την μεγαλοπαπαντζα οτι την αστυνομικινα την ξεπλενουν οι ψυχολογοι, σου απανταω οτι καμια ψυχολογα δεν την ξεπλυνε κι εσυ απαντας σαν αποδειξη οτι η ιδια κατεθεσε οτι ασελγουσε στα παιδια, ταχα χειραγωγουμενη απο τον ανδρα της, κλπ κλπ.
ρε ουφο, το οτι μονη της δικαιολογει τονε αυτο της, ειναι αποδειξη οτι την ξεπλυνε καμια ψυχολογα;;;
κατ αρχας δεν μπορεις να σταθεις σε μια συζητηση με τπτ. μολις αποδειχθει το οτι λες μονιμως παπαριες, ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΕΣ και σαχλαμαρες, φασκεις κι αντιφασκεις οπως ειπε κι η ανεμωνη, υποστηριζεις μια το ενα και μια το αντιθετο του , πετιεσαι σε αλλο ασχετο θεμα, και ξεκινας κι εκει τις ασυναρτησιες... τρικυμια εν κρανιω...
επειδη δεν εχεις επιχειρηματα για ολες τις βλακειες που λες, αναφερεις θεματα που ποτε δεν συζητηθηκαν και τα χρεωνεις ΣΕ ΜΕΝΑ!!!! πας καλα ρε ανθρωπε;
μην απαντας, ρητορικη η ερωτηση..
ποτε υποστηριξα εγω τα ψυχολογικα τεστ και τις ψυχολογικες γνωματευσεις, τις διαδικασιες εγκρισης των οργανων της αστυνομιας;;;;;;;;;
να σου πω εγω. ΠΟΤΕ. ειδες καπου τετοιο πραγμα; για βρες το και δειξτο μας, γιατι αλλιως ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ... καθεσαι και πετας κουτσουλιες σαν κοτα (που εισαι) γιατι εχεις πιαστει για χιλιοστη φορα να λες σαχλαμαρες και ασυναρτησιες και γελαει ο κοσμος...
ποτε υποστηριξα εγω συλληβδην το συνολο των ψυχολογων, ειτε σαν ηθικους, ειτε σαν αποτελεσματικους στην δουλεια τους;;;;;;;
να σου πω εγω. ΠΟΤΕ. ισα ισα εχω επανειλλημενα πει, οτι υπαρχουν ανισορροποι ψυχολογοι (εγω εχω γνωρισει), οπως υπαρχουν ανισορροποι σε πολλους κλαδους κι οτι αν εμπιστευθεις καποιον θα πρεπει να ελεγξεις τις σπουδες του, να ελεγξεις την συμπεριφορα του, τα μυαλα του , αλλα και το αν σου ταιριαζει..
ποτε υποστηριξα εγω, οτι ακολουθουνται σωστες διαδικασιες στην αποκαλυψη εγκληματων;;;;;;
να σου πω εγω. ΠΟΤΕ!
επειδη δεν εχεις επιχειρηματα σχεδον ποτε, επειχειρεις να χρεωσεις σε οσους δειχνουν εδω μεσα την ανεπαρκεια σου, ασχετα πραγματα που ποτε δεν εχουν ειπωθει.
σου χω νεα.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ. ουτε οι γυναικες ουτε οι ΑΝΔΡΕΣ.
αρα τι εισαι;;;; ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!!
Οι άνδρες και οι γυναίκες δεν έχουν ανάγκη να πουν τι είναι, όσοι το φωνάζουν κάτι έχουν να κρύψουν. Ακόμα και όταν κοροϊδεύουν άτομα του ίδιου φύλου πως δεν συμπεριφέρονται σωστά πάλι φοβούνται μήπως κατά βάθος τους αρέσει και ζηλεύουν όσους έχουν το θάρρος να ζούν ελεύθεροι.
Τα παιδιά κάποιος τους έχει κάνει πλύση εγκεφάλου. Είναι μικρά και πέρασαν πολλά χρόνια με τους γονείς δεν ήξεραν ποια είναι η σωστή συμπεριφορά πατέρα, μητέρας, αδερφού και σίγουρα τους έλεγαν τι να πουν και τι από όσα έκαναν να μην το αποκαλύψουν σε κανέναν.
Το ότι σου χαλάω τα αφηγήματα στα θέματα κ τις ιστοριουλες που μας τσαμπούνας εδώ μέσα δείχνει τον σκοταδισμό που ασπάζεσαι . Κ φυσικά πολλά ακαουντ έχουν παραδεχθεί ότι έστω κ κυνικά - αιρετικά έχω δίκιο . Άλλωστε κ εσύ η ίδια το έχεις παραδεχθεί . Τα άλλα που γράφεις τα μειωτικά για το ακαουντ μου που νομίζεις ότι μιλάς σε κανένα χειραγωγημενο - χειραφετημένο - ευνουχισμενο αγοράκι περνάνε ντουκου . Επειδή λοιπόν είμαι στον Αφρό και ασχολούμαι με σοβαρότερα θέματα και ζητήματα νομίζεις ότι οι αποψουλες της εμμηνόπαυσης θα με χαλιναγωγήσουν .
Τα υπόλοιπα για τις πσυχοντεραπειες και πσυχολογκες που γράφεις ενοχικά και απολογητικά να δικαιολογήσεις την υπέρμετρη χαζομάρα σου και την ανεπάρκεια σου φυσικά με κάνει ""χαζούλη"" και ότι δεν μπορώ να συζητήσω μαζί σου . Εννοείται ότι συμβαίνει αυτό γιατί τα μεγάλα μυαλά τα θεωρεί η μάζα ""βλαμμενους"" απόλυτα λογικο όταν κολυμπάς κάθε μέρα στον ωκεανό της βλακείας σου .
Σε αφηνω στην μετριότητα και όσοι ανήκουμε στην πεφωτισμένη πλευρά του εγκεφάλου ( καθώς τον έχουμε αναπτύξει να μην δέχεται την βλακεία του καθενός ως ερέθισμα ) συνεχίζουμε και αναπτύσσουμε τον εγκέφαλο μας δίνοντας του οξυγόνο .
Υγ. Βάλε υποψήφια να πάρεις κανένα ψήφο ....πρόεδρε της απανταχού μετριότητας και του γαλακτομπούρεκου ...
σου κανω κοπυ κ το συνδρομο του ΒΡΑΣΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ που ανεφεραν να ξεπλυνουν την μανουλα .....
Πώς συνδέεται το σύνδρομο του βραστού βατράχου με τη συναισθηματική κόπωση των ανθρώπων;
Ο Olivier Clerc, Γάλλος συγγραφέας και φιλόσοφος, εισήγαγε την έννοια του «συνδρόμου του βραστού βατράχου», με μια ιστορία βασισμένη στη βιολογία. Αν τοποθετούσε κάποιος έναν βάτραχο μέσα σε καυτό νερό, ο τελευταίος θα καταλάβαινε την απότομη αλλαγή του περιβάλλοντος και θα πηδούσε έξω από αυτό για να σωθεί. Αντιθέτως, βάζοντάς τον σε ένα σταδιακά θερμαινόμενο νερό, 0,02 βαθμούς κελσίου ανά λεπτό, ο βάτραχος θα προσαρμοζόταν στη συνθήκη αυτή για να επιβιώσει, αλλά χωρίς να το περίμενε σιγά σιγά θα γινόταν βραστός.Το ερώτημα που δημιουργείται, όμως, είναι το εξής: «Tί σκότωσε τελικά τον βάτραχο; Το ζεστό νερό ή μήπως ο ίδιος του ο εαυτός;»
διαβασε τα παραμυθακια ....
τωρα κοροδευομαστε γενικα .....αυτα πηγαιναν σχολειο , ειχαν παρτιδες , ειχαν συναναστροφες....φυσικα ΟΛΟΙ δασκαλοι και καθηγητες κανανε το κοροιδο , δλδ την ΤΟΥΜΠΕΚΑ .
οπως εχω αναφερει στο θεμα ...ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ , γενικα και ειδικα ....βολεματακι να μην παρω διαζυγιο , βολεματακι αμα δω κατι στην δουλεια , βολεματακι στα σχολεια , κλπ ......Β Ο Λ Ε Μ Α , μισθουλακος καθε 15νθημερο και ολη μερα στο τικ τοκ ....
Καλά το οτι μας βάζεις στο ίδιο καζάνι με τους γονείς που βίαζαν τα παιδιά τους με την απλά λέξη βολεματάκι με ξεπερνάει!!! δεν μπορώ και δε θέλω να διαχειριστώ την διαστρεβλωμένη απλούστευση που κάνει το μυαλό σου....
Και παραθέτω ένα κείμενο του Έρμαν Έσσε σχετικά με την κριτική 'έχει ενδιαφέρων η άποψη του.
ο να κάνεις τον δικαστή σε ξένες ζωές, είναι η τέλεια δικαιολογία, για να μην αναλύεις τη δική σου”
ΕΡΜΑΝ ΕΣΣΕ
Το να κρίνουμε τον άλλον, ειδικά χωρίς να γνωρίζουμε ποιες εμπειρίες και ποια βιώματα τον έφεραν εδώ, είναι από μεριάς μας τουλάχιστον ανασφαλές.
Δείχνει άνθρωπο που βλέπει τον κόσμο εγωκεντρικά, και υποτιμά την αξία και τις προσπάθειες των συναθρώπων του!
Δείχνει άνθρωπο που αγνοεί πως υπάρχουν επιθυμίες, κοσμοθεωρίες και βιώματα διαφορετικά από τα δικά του!
Οι άνθρωποι, συνήθως κρίνουν τις επιλογές των άλλων, οι οποίες διαφέρουν από τις δικές τους, γιατί θέλουν να “υπενθυμίσουν” και να αποδείξουν στον εαυτό τους, πως τα πάνε καλά στη ζωή τους.
Στην πραγματικότητα όμως, δεν αντέχουν να δουν κατάματα τα δικά τους “στραβοπατήματα”, γιατί, οι άνθρωποι που είναι σκληροί με τους άλλους, είναι ακόμα πιο σκληροί με τον ίδιο τους τον εαυτό.
Οι υπερβοκλικά επικριτικοί άνθρωποι, μέσω της κριτικής των άλλων, στην ουσία επικυρώνουν την αρνητική αντίληψη που έχουν για τον εαυτό τους.
Το παροδικό αίσθημα ανωτερότητας που πιθανόν να αισθάνεται ένας άνθρωπος που κρίνει έναν άλλο, είναι ουσιαστικά, μια ανάγκη που παρουσιάζεται μόνο σε εκείνους που πραγματικά δεν είναι ικανοποιημένοι από τη δική τους ζωή.
Δεν έχουν αποδεχτεί τον ίδιο τους τον εαυτό. Έχουν ανάγκη να συγκριθούν με τους άλλους για να νιώσουν δυνατοί και άξιοι.
αυτα τα τσιτατα , του δικαστη κ κριτη των ολων και φυσικα τα κοπυ πειστ διαδικτυου πολυ με εξιταρουν .
εσυ προσωπικα κ οσοι βαζουν θεματα εδω μεσα ,ΖΗΤΟΥΝ αποψη κ γνωμη .
οταν η αποψη κ η γνωμη δεν συναδει με την γενικη ιδεα της <<συμπαραστασης >> κ φυσικα με την τονωση και επιχειρηματολογια του ηδη συμφωνημενου συνειδησιακα αποτελεσματος , τοτε αυτος που διαφωνει γινεται αυτοματα κριτης κ δικαστης , να πεις στον ερμαν εσσε .
αρα εσυ εδω μεσα κ χιλιαδες αλλοι ψαχνουν συμφωνημενες απαντησεις η΄στην καλυτερη περιπτωση στον ακρωτηριασμο οποιασδηποτε αλλης αποψης .
βεβαια αρχικα συμφωνησες μαζι μου ( αναγνωριζοντας οτι εχω δικιο οπως και αλλοι εδω μεσα) στην ζυγαρια μεταξυ του χωρισμου και του βολεματος που παει παρεα αυτοκολλητα με τον συμβιβασμο , επιλεγεις το ΒΟΛΕΜΑ .
συμπερασματολογικα εσυ και μπολικοι αλλοι δεν θετε αποψη και γνωμη αλλα συγκαλυψη στην ηδη πριν αναρτηση του θεματος αποτελεσματικοτητα , δλδ απλα μια ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ .
το οτι εσυ δεν θελεις να χωρισεις απο το βολεμα για να μην διαλυσεις το πρακτικο κομματι (μισθοι , παιδια ,δικηγοροι , διατροφες κλπ ) δεν σημαινει οτι η κινηση σου αυτη ειναι η ορθη .......αρα για ποια κριση και κριτες μου γραφεις εδω μεσα ?
το να εχεις μυαλο ειναι τεχνη , το να αναγνωριζεις το μυαλο ειναι μαθηση .....
εξαλλου εμενα οποιο ετερο ημισυ ηταν στην ζωη μου υπηρχε αμοιβαια εκτιμηση και σεβασμος , συμπορευση μεσα στον χρονο της σχεσης και συλλογη στιγμων ....
αλλα εσυ και ο αντρουλης σου μετρας την σχεση με βαση τον μισθο του 15νθημερου και τα συνταξιμα χρονια να του/σου κανεις παρεα .....αυτη ειναι η δικια σου κριση και οπτικη ...αλλων ειναι αλλη ....καθε 15νθημερο ταξιδακια σουκου εσωτερικου και καθε διμηνο - τριμηνο εξωτερικου ...σαν να λεμε κκε-εσωτερικου , κκε-εξωτερικου ....για να θυμηθω τον κομμουνισμο και την αριστεριλα που πνεει εδω μεσα .....
οποτε εχω μια μιζερη ζωη και κρινω τους αλλους ....ΔΙΚΑΖΩ ..κατσε να δικασω λιγο μπουκινγκ γιατι εχει κατι airbnb στην λισσαβωνα μουρλια ..θα γραψω και μια <<κριτικη >> στο γκουγκλ γιατι ειμαι ΚΡΙΤΗΣ οπως λεει ο ΕΣΣΕ ...
συνεχιζεις τις ασυναρτησιες, οπως παντα...
απαντας σε ενα θεμα που κανενας δεν εθεσε, γιατι κανεις δεν ξεπλενει την μανουλα και ΕΙΔΙΚΑ απο εμας..
ειπα ποτε καπου οτι η μανουλα ειναι αθωα, ή οτι πρεπει να την αφησουν να αλωνιζει;.
δεν εχεις τπτ να πεις για τις σαχλαμαρες σου και πετας την μπαλα στην εξεδρα κανοντας κωλοτουμπα και μιλωντας για ασχετα θεματα..
τι μλκιες ειναι αυτες που παραθετεις; με ποιον διαφωνεις; με τον εαυτο σου; κανεις ουτε εδω μεσα, ουτε εξω δεν υποστηριξε ποτε την μανουλα και ο μονος λογος που ειναι εξω ειναι οτι δεν της απαγγελθηκαν ακομα κατηγοριες. ο αλλος ειναι μεσα γιατι αυτη τον κατηγγειλε. αυτη θα μπει μεσα μολις την παραπεμψουν οι αρχες, εξεταζοντας την υποθεση..
υ.γ. οταν μαθαιναμε για τον βατραχο εμεις, εσυ παρακαλουσες τουριστριες στην ακροπολη να τις πας για καφε...
Από νομικά ζητήματα είσαι σκραπας . Λογικό αφού ασχολείσαι με πσυχοντεραπειες και διαβάζεις δελτια τύπου στο ίντερνετ...το μεγάλο πανεπιστήμιο του τικ τοκ . Δεν χρειάζεται κανένας να κάνει μήνυση , υπάρχει κ εισαγγελέας να την χώσει μέσα , βέβαια να περάσει λίγο ο καιρός να σβήσουν ίχνη να ολοκληρωθεί η συγκάλυψη ....όπως φυσικά με την άλλη στην αμαλιαδα που την τρεχουν από κανάλι σε κανάλι για ξέπλυμα με τις πσυχολογκες ( επειδή γραφεις ότι λέω άσχετα και ασυναρτητα ενώ όλα αυτά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα γιατί απλά το γαλακτομπούρεκο που έχεις στην Κεφαλά σου έχει αντικαταστήσει τον εγκέφαλο)
Αυτά που γράφεις είναι αστεία και φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις πράγματα και καταστάσεις πετώντας την μπάλα πέρα δώθε θέλοντας να αποσιωπησεις γεγονότα.
Όσο αφορά το θέμα η συζήτηση πήγε εκεί καθότι είναι Τρεντ αυτές τις μέρες καθώς φυσικά οι παιντοπσυχολογκες στα σχολεία έκαναν τόσα χρόνια την ΠΑΠΙΑ ...και όλο προμοταρεις την πσυχοντεραπεια ...αστεία πράγματα...
Θα σου βρω δηλώσεις πσυχολογκας που ξεπλενε την μανούλα στα κανάλια ....την καημένη την χειραγωγουσε ο αλήτης όταν την έβαζε να κάνει σεξ με το παιδί της ( αν μας λέει αλήθειες βέβαια όλο αυτό το στορυ ) ενώ ο άλλος σάπιζε τα παιδιά στο ξύλο και οι δασκαλιτσες του μισθουλακου αντί να κάνουν σωστά την δουλειά τους ...τα εβαζαν να ζωγραφίζουν να τους περάσουν οι μελανιές ...
Το ξύλο φαινεται με την πσυχοντεραπεια και την επίσκεψη σε ειδικουλη περνάει πιο εύκολα φαίνεται ...δεν πονάει λογικά .
Είχε λέει κάποιο σύνδρομο η μανούλα χειραφέτησης ...φόβου ....ρε δεν ντρέπεσαι ?
Ντροπη σου να γράφεις τέτοια πράγματα ...σου έχουν μάθει να διαβαζεις και βραστους βατραχους . Διάβασε καμία γυάλα εκεί πέρα , μαντάμ ζαιρα που θα μας κάνεις και χειραφέτηση που θα χαρακτηρίσεις την απλή λογική σε σύνδρομο ασυναρτητων . Βρήκαν όλοι και καλύπτουν δολοφονίες πίσω από πσυχολογικες εκκενώσεις . Το ξέρεις ότι άτομα διαγνωσμενα , από όλες αυτές τις αηδιες στην τιβι και στο ΝΕΤ που κυκλοφορούν έχουν ζητήματα κοινωνικοποίησης για να βγάζεις εσύ 20€ να πουλάς παραμύθια και το συναφι σου .
Τι ξέρεις εσύ από ζητήματα ψυχιατρικής και ιατρικής ? Βράσε εκεί πέρα τον βάτραχο ...πες μας κιόλας οι πσυχολογκες αν συνταγογραφουν αντιψυχωτικά ...
Το βρήκαμε τώρα όλα στην διαταραχουλα επειδή είναι μοντέρνο το πσυχοθεραπευτικο ...για ξέπλυμα ...έλα τώρα βράσε τον βάτραχο εκεί πέρα
δεν πας καλα... πραγματικα λυπαμαι τον χρονο που χανουμε να σου απανταμε. ασυναρτησιες, παραλογισμοι και διαστρεβλωσεις..
καλα ναι , απο τετοια εχουμε ακουσει .....οταν σε στριμωχνουν ξεκιναει η αμυντικη σταση ( λυπαμαι , χρονος , ασυναρτησιες , παραλογισμοι διαστρεβλωσεις )
εγω στηριζω την αποψη μου , δεν την αφηνω ερμαιο στον αλα καρτ δικαιωματισμο και την κατ επιφαση πολιτικη κορεκτιλα .
εχω ξεκαθαρη , συντονισμενη , χαλκευμενη γνωμη . αν ειναι δυνατον να ξεπλυνω την μανα τερας που κανεις δηλωσεις , φοβου στα καναλια επειδη ο αντρουλης ειχε πλατες (οπως λεει ) σε πολιτικο επιπεδο, τριχες κατσαρες . οποιος φοβαται ειναι συνενοχος , αυτο ελειπε να φοβαμαι να τολμω ! οποιος φοβαται , σπιτι του .
δεν δινω συνεντευξη σε πολυεθνικη να στελνω μειλ για καταταξη . οτι μπορω απο το κινητο γραφω
και αφου εισαι μπαμπινιωτικια για πες μας τι λεει ο μπαμπινος , πρεπει ενας ανδρας να βγαζει εστω για σουβλακια την γυναικα του μια φορα την βδομαδα ? να μην μιλησω για ψωνια και μπανοφι γιατι θα ειμαι εκτος πραγματικοτητας παλι και διαστρεβλωνω πραγματικοτητες , γραφω οτι να ναι και γενικα ειμαι απαραδεκτος συνομιλητης . μηπως πρεπει να τον παρεις απο το χερακι μεχρι το απεναντι σουβλατζιδικο ?
πες μας τι λεει γι αυτο ο εσσε , δεν εχεις κανενα κοπυ πειστ για αυτο ?
επειδη μας εγραψες οτι ειμαι κριτης και δικαστης ....εχεις η΄δεν εχεις συζυγο η΄μονο στα χαρτια ?
λογικες απαντησεις ψαξε και οχι πσυχοντεραπειες ...με φιλικη διαθεση στα γραφω και οχι αγρια ....
εγω ξερω χριστουγενιατικα ο κοσμος βγαινει εξω ...εχει δεν εχει πακετο ευρα ...εξαλλου εχει και κατι καφε που γινεται χαμος με 2.5 ευρω ..τα συνοικειακα και δεν βρισκεις θεση να κατσεις ...σε εμας τουλαχιστον ετσι ειναι ...απο 15 χρονων για κοφι εως συζυγους με παιδακια στα καροτσια ....