ωραιο πτηνο η στρουθοκαμηλος μπαι δε γουει
Printable View
Rain, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Quote:
Originally posted by RainAndWind
Nature,δεν ξέρω αν το παρατηρούν άλλοι,αλλά τελευταία τα posts σου ομοιάζουν του Κρίνου όλο και περισσότερο.Μην υποτιμάς τη φαιά μου ουσία.Μυωπικοί ορισμοί της ηθικής δε με ενδιαφέρουν καν.
Όποτε έχεις διάθεση και χρόνο μου το κάνεις πιο λιανό με όποιο τρόπο θέλεις....
Οχι μόνο δεν υποτιμώ τη φαιά σου ουσία αλλά γενικά την έχω σε εκτίμηση κιόλας. Μάλιστα αυτό το violence is a learned pattern, αν και γνωστό, το θυμήθηκα από κάποιο δικό σου ποστ.
Τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω για το ποστ σου επειδή ειλικρινά δεν το κατάλαβα, είναι να αστειευτώ και να σου πω ότι ...μετάλλάχθηκα ή κλωνοποιήθηκα lol.
Quote:
Το πώς τα βλέπω εγώ,επέτρεψέ μου να το ορίζω εγώ και όχι εσύ.Quote:
Originally posted by krino
ακριβως ετσι.Quote:
Επίσης θα διαφωνήσω.Αν εσύ το *******,ξεκωλιάρα,καργιόλα ,ψόφα και τα λοιπά δεν τα θεωρείς κακοποίηση,αλλά θεωρείς αντίστοιχα το πήγαινε στο γιατρό σου,μάλλον έχεις άλλα κριτήρια από εμένα.Αν κάποιος με έβριζε έτσι,δε θα έλεγα πως είπε 5 ατάκες.Θα σου θυμίσω επίσης πως έχεις αντιδράσει πολύ πιο έντονα και για πολύ περισσότερο για πολύ ηπιότερες κρίσεις άλλων για σένα.Αν σε συμφέρει να παραβλέπεις τη μία πλευρά της κακοποίησης και να επισημαίνεις μόνο την άλλη,τότε απλά δεν είσαι αντικειμενικός in my humble opinion.
Τωρα αν δεν ειμαι αντικειμενικος ιν γιορ χαμπλ οπινιον,
αυτο ειναι μια αλλη συζητηση.
Σαφως και εχω αλλα κριτηρια απο εσενα, για αυτο και εχω σταματησει να γραφω ενω εσυ τα βλεπεις ολα καλα - ολα ανθηρα.
ακουσε αγαπητη μου,
με εμενα θα εισαι ακριβης μεχρι χιλιοστου,
γιατι εξυπναδες δεν γουσταρω.
Τουτεστιν, πες μου που σου ειπα οτι θα σου οριζω εγω το πως θα βλεπεις οτιδηποτε εσυ.
Παει καλα?
Εάν θεωρούσα πως ένας χώρος δεν έχει να μου δώσει και να του δώσω,δε θα έμπαινα καν στον κόπο να διαπραγματευτώ το οτιδήποτε.Να μπαίνω και να γράφω ενώ δε συμφωνώ με την ουσία του,ενώ τον απαξιώνω,εμένα μου φαίνεται οξύμωρο.
εμενα μου φαινεται παρα πολυ σωστο.
Εαν φτασεις στη θεση μου, μπορεις να κρατησεις αλλη τακτικη.
Και κάτι άλλο,δεν έχεις σταματήσει να γράφεις,εκτός αν εσύ το γράφω το εννοείς διαφορετικά από ότι ο υπόλοιπος κόσμος γύρω σου.
Ακριβως, και εχω πει τι εννοω με το πως γραφω,
αν δεν το καταλαβες, πες μου να το ξαναπω για 100η φορα,
δεν με κουραζεις.....
Τις δικές μου ζυγαριές τις ορίζω εγώ και γουστάρω να είναι ανεξάρτητες επιρροών.
φανταζομαι οτι σωστα πραττεις.
Προτιμώ να είμαι αντικειμενική ανά πάσα στιγμή και να διατηρώ την αξιοπιστία μου.Όχι για τους άλλους,αλλά για μένα.Για να μπορώ να τη διατηρήσω,επιλέγω να μη με σέρνουν προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες,ώστε όταν καλούμαι να πάρω θέση,να το κάνω καθαρά,άσχετα από καθετί που θα μπορούσε να με παρασύρει εντέχνως στο να μεταμορφώνομαι σε οπαδό και να αγελοποιούμαι.
ακομα πιο σωστα πραττεις.
Κακοποιείς κι εσύ Κρίνο,το έκανες και με τον Knoulp,το έκανες και το κάνεις και με τον Keep.
αυτο ειναι δικη σου γνωμη και την σεβομαι,
μονο που τα δικα μου κριτηρια λενε αλλα.
Και επισης θα συνεχισω ακριβως ετσι και με τον κνουλπ και με τον κηπ.
Αν θες να στο ωραιοποιήσω γιατί σε συμφέρει,sorry,ψάξτο αλλού.
δεν εχω αναγκη να μου πεις τιποτα.
Ειναι η γνωμη σου και τελος.
Δεν χρειαζομαι στηριξη σε οτι λεω και σε οτι κανω,
μου αρκει που το λεω.
Από εμένα θα έχεις πάντα,όπως το κάνω και για τον εαυτό μου,τη γυμνή αλήθεια,όχι την αναλόγως πού μας πάει το ρεύμα.Σε βολεύει δε σε βολεύει,θα επιζήσω ΚΑΙ της δικής σου κρίσης.
το ευχομαι να επιζησεις γιατι αυτο ειναι το σωστο να κανεις.
ps.Και κρίση πανικού έχω πάθει και κατάθλιψη έχω περάσει και μεγάλωσα μέσα σε κακοποιητικό περιβάλλον.Τι λες τώρα,έχω δικαίωμα να μιλάω για θα πρέπει να μου δώσεις τη θεική σου έγκριση ώστε δικαιούμαι να συμμετέχω;:P
εγω για χαπια μιλησα....
αλλο αν το αφαιρεσες απο την σκεψη σου ε?
Αν εσύ δε βλέπεις όσο τόσο καιρό μέλη σου επισημαίνουν,πως η συμπεριφορά σου είναι εριστική,αυτό είναι δικό σου θέμα.
γιατι ποιος σου ειπε οτι εχω αρνηθει οτι η συμπεριφορα μου ειναι εριστικη?
Και ειρωνικη βεβαιως.
Δεν το εχω αρνηθει ποτε μου αυτο, μαλλον δεν με διαβαζεις, δικαιωμα σου βεβαια.
Αλλά μην υποτιμάς τη νοημοσύνη των γύρω σου.
δεν υποτιμα κανενα,
αλλα πανω απο ολα να ξερεις οτι δεν υποτιμω τον εαυτο μου.
Ούτε τα 6.000 τόσα posts σου σε κάνουν κάποιον που θα σεβαστώ.
οι ανθρωποι γυρω μου με σεβονται για αυτο που ειμαι και οχι για τα ποσα ποστ εχω.
Με σεβονται για το θαρρος της γνωμης μου και για την ευθυτητα μου.
Τα υπολοιπα δεν με απασχολουν.
Στρώστο.
παρακαλω?
δεν το εννοησα το υποννοουμενο.....
Προς το παρόν γράφεις αλλά δε γράφεις κατ\'εσέ,άλλα παραβλέπεις και άλλα μεγιστοποιείς,
αποψη σου, επισης σεβαστη.
όπου συμμετέχεις το κάνεις για κάποια δικαίωσή σου τις εννιά στις δέκα,αδιαφορείς για αυτοκριτική ενώ στην κριτική των άλλων είσαι μάνα...
πως με κοβεις καλος ειμαι?
:P
Nice,αλλά το σεβασμό μου τον χάνεις.
θα σου πω οτι εχω πει και στους προηγουμενους που μου ειπαν οτι χανω τον σεβασμο τους,
ΤΟΝ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ....
Μπορεί να τον γράφεις στ\'αρχίδια σου,αλλά αντιστοίχως θα σε γράψω στις ωοθήκες μου αν με εννοείς.;)
Θα χαρω ιδιαιτερως αν με γραψεις στις αλογοτριχες σου αν με εννοεις και εσυ.....
;););););)
μπα δεν το κοβω.....Quote:
Originally posted by Θεοφανία
εγω αποχωρώ απ το φόρουμ.
τωρα που στρωθηκες, μια χαρα βολευτηκες.
κοίτα..επειδή δεν έχουμε όλοι τα ίδια @@@ εγω αν βρεθεί τέτοιο ποστ αποχωρώ και το εννοώ.Quote:
Κοίτα τα χάλια σου που εχεις \"αποχωρήσει\" τόσο καιρό και δεν έχεις λείψει ούτε ενα λεπτό από εδώ μέσα κακομοίρη.
Ερωτηση προς ολους....
δεν το εχετε βαρεθει;;; Γιατι δεν αφοσιωνομαστε στο κυριο...την ψυχολογικη υποστηρηξη με οποιον τροπο;;; Γιατι αναλωνομαστε σε λεκτικες διαμαχες;;; Με στεναχωρει γιατι αυτην την στιγμη που μιλαω/μιλατε εσεις εδω και χανετε/χανω τον χρονο μου/σας καποιος αλλος μπορει να εχει αναγκη τα λογια μου/σας...δεν ανακατευομαι με αυτο το ποστ απλα προσπαθω να κανω μια διαπιστωση...δεν παιζω ουτε την εξυπνη ουτε τιποτα, απλα ρε παιδια πιο επικοιδομητικο δεν ειναι να αποφευγει ο ενας τον αλλο εφοσον δεν ταιριαζει η χημεια και να υπαρχει η διαμαχη μονο πανω σε θεματα συζητησεως, παρα να θυγει ο ενας τον αλλο;;;
Λεω εγω τωρα...
δεν το ειπες πουθενα αυτο δηλαδη?Quote:
κοίτα..επειδή δεν έχουμε όλοι τα ίδια @@@ εγω αν βρεθεί τέτοιο ποστ αποχωρώ και το εννοώ.Quote:
Κοίτα τα χάλια σου που εχεις \"αποχωρήσει\" τόσο καιρό και δεν έχεις λείψει ούτε ενα λεπτό από εδώ μέσα κακομοίρη.
τι εχουμε εδω?
κατεφυγε τωρα σε πλαστα ποστ ο κρινο για να βγαλει τα φωτα απο την γιαλαντζη του αποχωρηση με την οποια εχει γελασει και το παρδαλο κατσικι????(απλη συνωνυμια)
αυτο πια ξεπερναει τα ορια της κακοηθειας...
Ανοιξη αυτη η ιστορια γινεται εδω και 2 χρονια. Δες την θετικη πλευρα της υποθεσης πως τουλαχιστον αντι οι καυγαδες να μεταφερονται σε ολα τα θεματα παραμενουν σε ενα αν και βεβαια ηδη καταστραφηκε το θεμα του jimmaster
Όπως έχω πει διαβάζω πολύ καιρό το forum παρότι δε συμμετέχω ενεργά. Έχω δει πολλές φορές να γίνονται καυγάδες, για την ακρίβεια αυτούς του τελευταίου χρόνου τους έχω παρακολουθήσει κατά μεγάλο μέρος τους σε πραγματικό χρόνο.
Δεν έχω ξαναπαντήσει σε παρόμοιο θέμα γιατί κάθε φορά σκεφτόμουν ότι έτσι που έχουν οξυνθεί τα πνεύματα το καλύτερο είναι να τ\'αφήσω να ηρεμήσουν. Το μόνο που έχω να πω τώρα είναι πως αυτά τα θέματα τα διαβάζω με το ίδιο ενδιαφέρον που διαβάζω την espresso. Το διαδικτυακό κουτσομπολιό έχει αντικαταστήσει το πραγματικό. Τώρα αν οι συμμετέχοντες γουστάρουν να παίρνουν μέρος σε θέματα που έχουν εξελιχθεί σε κατηγορία κουτσομπολίστικης εφημερίδας του χειριστου είδους ας το κάνουν, αλλά εις γνώσην τους στο πώς αυτό φαίνεται σε έναν τρίτο.
Δεν γνωρίζω να σας πω ποιά είναι η καλύτερη αντιμετώπιση σε τέτοιες καταστάσεις. Δε θέλω να πάρω το μέρος του ενός ή του άλλου μέλους γιατί πιστεύω πως δεν είναι αυτό το ζήτημα. Σημασία έχει να συνειδητοποιήσει ο καθένας το μέρος της ευθύνης του για την παραπάνω τροπή. Όπως κι όλοι εμείς οι άλλοι. Θέλουμε να έχουμε ένα site υποστήριξης και γι\'αυτό το λόγο σχολιάζουμε τώρα την κατάσταση, αλλά εντέλει η συμμετοχή μας αυτή την παρούσα στιγμή ωφελεί την κατάσταση ή την κάνει χειρότερα?
Μήπως αντί να ζητάμε κάθε τρεις και λίγο σωτηρία εκ των ανωθεν να βουτούσαμε πρώτα τη γλώσσα στο μυαλό?
Κάποτε έγραφα σε γνωστό forum. Αρχικά, υπήρχε ένα πολύ θετικό κλίμα, το οποίο εξελίχτηκε σε συναντήσεις. Γενικά, όλοι ζούσαμε μια κατάσταση που μακαρίζαμε και αισθανόμασταν πολύ μάγκες που βρήκαμε άτομα με τα οποία ταιριάζαμε τόσο, μέσω του διαδικτύου.
Σιγά σιγά, αρχίσαν πισώπλατα μαχαιρώματα, μπήκαν καινούργια μέλη που βάλανε το λιθαράκι τους στον πετροπόλεμο, γενικά η κατάσταση έγινε μπουρδέλο. Φυσικά, δεν βγάζω την ουρά μου απ\'έξω. Κι εγώ συμμετείχα σε αυτό, έστω κι αν δεν το έκανα συνειδητά κι αυτό το λέω με την έννοια ότι απάντησα όταν ένιωσα ότι μου την πέφτανε και όχι για να την πέσω εγώ σε κάποιον άλλον.
Πώς βλέπω τα πράγματα τώρα από απόσταση; Σημασία τότε δεν είχε ποιός είχε το δίκιο με το μέρος του βραχυπρόθεσμα, αλλά ότι μακροπρόθεσμα το site έγινε τέτοιο μπουρδέλο που κανένα μέλος δεν ήθελε να πάρει μέρος, ή όταν κάποιο καινούργιο μέλος εμφανιζότανε του την πέφτανε με τη μία από δέκα μεριές και έφευγε αμέσως. Ελπίζω να μην γίνει αυτό και εδώ μέσα. Είναι ένας χώρος που πιστεύω ότι μπορεί να δώσει βοήθεια. Όχι να αντικαταστήσει την πραγματική βοήθεια ενός ψυχολόγου ή ψυχιάτρου, αλλά να είναι ένας χώρος για ανθρώπους που αγαπάνε την ψυχολογία, που θέλουν να συζητήσουν τα προβλήματά τους όταν δεν μπορούν να το κάνουν με τα άτομα του περιβάλλοντός τους.
Κι εγώ έτσι έκανα εγγραφή άσχετα που τελικά δε μίλησα γι\'αυτό που ήθελα τότε γιατί επισκέφτηκα ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή και βρήκα τη βοήθεια που είχα ανάγκη από εκείνον. Αλλά σίγουρα αυτό το forum μου έδωσε μια σπρωξιά να τον επισκεφτώ. Ελπίζω να προσπαθήσουμε όλοι να διατηρήσουμε αυτόν τον χώρο σαν ένα καταφύγιο για όποιον το έχει ανάγκη και όχι άλλη μια ζούγκλα που θα θελήσει να αποφύγει γιατί θα νιώθει ότι κανείς δεν τον καταλαβαίνει για άλλη μια φορά. Ειρήνη ημίν.
αχχχχ, τι αλλο να πω δεν ξερω...με στεναχωρει παντως, γιατι ολοι εχουμε να δωσουμε τοσα διαφορετικα πραγματα στον συνανθρωπο μας....:P....χαμογελαστε λιγακι...μην αναλωναμαστε...και ειναι κριμα...εχουμε και καλυτερα πραγματα να κανουμε...:D:D:D
Τωρα εχουμε και τον γκει στρουθοκαμηλο :PQuote:
Originally posted by Remedy
Rain μη μου θιχτεις παλι :)
για δες και την καμηλα,Quote:
ειναι πολυ γλυκουλι....
Quote:
Κακομοιρης καταρχην εισαι,
κατα δευτερον ποστ υποστηριξης δεν εχω γραψει απο τοτε που εχω πει οτι αποχωρω και ως εκ τουτου, οτι λεω το εννοω.
Λεγε οσο σου κανει κεφι,
οσο γραφεις αυτα που ειπες στο winston,
θα ειμαι εδω.
τωρα αμα εισασταν στην θεση μου τι θα λεγατε? ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη να στε καλα
Quote:
Originally posted by anoiksi
καποιος αλλος μπορει να εχει αναγκη τα λογια μου/σας...δεν ανακατευομαι με αυτο το ποστ απλα προσπαθω να κανω μια διαπιστωση...
ο winston ειχε καμια αναγκη χθες το βραδυ,
να διαβαζει οτι πρεπει να παει στο γιατρο του?
λεω και εγω τωρα....
Αυτό πάλι δεν το κατάλαβα......Quote:
απο τα χορευτικα και τους τραμπουκισμους και την υποκρισια του κρινο και της νατουρ
Σου είπα κάτι και μου διέφυγε?????
Γιατί απο ότι ξέρω έχουμε καιρό να μιλήσουμε.
anyway....
Violence is a learned pattern,
αλλά σόρρυ δεν θα πάρω.
οχι οχι δεν ανακατευομαι αλλο....να μην με παρει και εμενα η μπαλα και δεν αντεχω τα μαλωματα γενικα....
καταρχάς καλή και γλυκιά χρονιά σε όλους, με υγεία και κέφι.
Κατά δεύτερον, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η κατάσταση, διάβασα αισχρά πράγματα τα οποία θα επιφέρουν τον αποκλεισμό των εμπλεκόμενων, εάν συνεχιστούν.
Η ομάδα διαχείρισης δεν είναι ο χαμάλης αυτής της κοινότητας και τα όποια μηνύματα παραβιάζουν τους όρους χρήσης, διαγράφονται, όχι για αισθητικούς λόγους αλλά με πρόθεση να θυμηθούμε πως κάπως πρέπει να επικρατήσει μια σύνεση, ένας σεβασμός.
Αυτό που μέχρι στιγμής διαπιστώνω είναι πως κάποια μέλη παραβιάζουν τους όρους ανεξέλεγκτα αδιαφορώντας για τη συμπεριφορά τους και γνωρίζοντας πως απλά θα περάσει αργότερα \"η σκούπα\" για να καθαρίσει τις βρωμιές.
Τέλος, παρακαλώ να σταματήσει η ειρωνία σε κάποια αναφερόμενα μηνύματα που καταφθάνουν στην διαχείριση συνοδευόμενα από άκρως επιθετικά και ειρωνικά σχόλια προς την ομάδα διαχείρισης. Η υπομονή και η ανοχή μας έχει όρια και παρακαλώ να τα σεβαστείτε.
ΥΓ. jimmaster, λυπάμαι για όσα συνέβησαν στο θέμα σου. Δυστυχώς κάποιες φορές σε αυτή την κοινότητα χάνουμε το δάσος και κοιτάμε το δέντρο.
Καλη χρονια. Η ουσια ειναι αυτη η προταση που ανεφερες. Ειναι δεδομενες καποιες κοντρες εδω μεσα που δεν προκειται να λυθουν με το περασμα του χρονου παρα μονο οταν δουμε ολοι οτι υπαρχουν συνεπειες απο τις πραξεις μας.Quote:
Originally posted by NikosD.
Αυτό που μέχρι στιγμής διαπιστώνω είναι πως κάποια μέλη παραβιάζουν τους όρους ανεξέλεγκτα αδιαφορώντας για τη συμπεριφορά τους και γνωρίζοντας πως απλά θα περάσει αργότερα \"η σκούπα\" για να καθαρίσει τις βρωμιές.
δεν ξέρω τι άλλο ειπώθηκε, καθώς τα μηνύματα έχουν ήδη διαγραφεί από τους διαχειριστές, αλλά τη συγκεκριμένη ατάκα την βρίσκω κι εγώ λίγο προβοκατόρικη. σα να θες να τονίσεις και να υπενθυμίσεις στον άλλο ότι δεν στέκει καλά στα μυαλά του, για να υποβιβάσεις τα επιχειρήματα του.Quote:
Ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης \"αγαπητη\" θεοφανια εντ δι οδερς, ειναι ανεπιτρεπτο να γραφεις σε καποιον που εχει φαρμακευτικη αγωγη πηγαινε στο γιατρο σου και μαλιστα 3 φορες απανωτα κατι που δειχνει οτι δεν πεταξες μια ατακα τυχαια.
Φίλε μου, κάποιες συγκρούσεις πράγματι ποτέ δε λύνονται. Στις ανθρώπινες σχέσεις, ακριβώς επειδή κάποια θέματα ποτέ δε λύνονται, ο μόνος τρόπος για να πάμε παρακάτω είναι συνειδητά να επιλέξουμε να τα αφήσουμε στην άκρη, μέχρι να μαλακώσουν και να ατονήσουν μέσα μας.
Ακούγεται κοινότοπο αυτό που λέω, αποτελεί όμως για μένα μια βαθιά αλήθεια.
Ξερεις ομως οτι δεν μιλαμε για τυχαιους καυγαδες αλλα για κοντρες που κρατανε εδω και 2 χρονια οποτε μην περιμενεις να ηρεμησει η κατασταση. Ακομα και χωρις να εχω συμμετοχη αναφερθηκα ηδη 2 φορες απο δυο διαφορετικα ατομα, το ενα ειπε το ονομα μου ενω το αλλο το εκανε με εμμεσο τροπο, ωστε να εμπλακω και εγω.
Σε εναν αλλο καυγα ειχα προτεινει να μπαναρεις εμενα και τον αλλον που συμμετειχε αν και δεν το εκανες. Ισως πρεπει να αρχισεις να το σκεφτεσαι πιο σοβαρα ωστε να υπαρξει ηρεμια εστω και αν αυτη προελθει απο τον φοβο μιας τιμωριας
jimmaster, τελικά αυτά που σκέφτεσαι δεν είναι και τόσο σπάνια, άκουσα κι από άλλους ανθρώπους (και μάλιστα μικρότερης ηλικίας από εσένα) ανάλογες ανησυχίες. το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να συνεχίσεις να αγχώνεσαι για το ότι μεγαλώνεις γιατί έτσι θα μπλοκαριστείς και θα χάσεις χρόνο χωρίς να κάνεις ουσιαστικά πράγματα. και μετά θα φτάσεις πχ. 50 και θα σκέφτεσαι πόσο νέος ήσουν τότε και τι βλακείες σκεφτόσουν.
Quote:
Κατά δεύτερον, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η κατάσταση, διάβασα αισχρά πράγματα τα οποία θα επιφέρουν τον αποκλεισμό των εμπλεκόμενων, εάν συνεχιστούν..
κολοκυθια οριγκανε αγαπητε νικο,
και στο λεω αυτο αρκετα θυμωμενος.
Γιατι για μια ακομη φορα μεσα σε λιγους μηνες υπαρχουν σχολια που δεν τα βλεπεις στα πιο απλα φορουμς.
Οταν βλεπω οτι ενας χρηστης πρεπει να παει στο γιατρο του, σε πιο αλλο φορουμ εχουν εκτεθει ετσι μελη του, ωστε να αποκαλυψουν οτι τους παρακολουθει γιατρος?
Σε πιο αλλο φορουμ, ενα μελος δεχεται τετοιες επιθεσεις????
Ειτε το κατεχεις ειτε οχι,
το οτι το φορουμ εδω και μηνες εχει παρει την κατιουσα, το οτι χθες καποια γνωματευσε οτι καποιος πρεπει να παει στο γιατρο του (παλιοτερα αλλοι ειχαν γνωματευσει με το τι κανει τα χαπια του ο κηπ) εχει γινει πια σαφες οτι ειναι ελλειμα της ομαδας διαχειρισης που δεν εχει ξεκαθαρισει τι μπορει να γραφεται και τι οχι.
Στο φιναλε δικο σου ειναι το φορουμ,
πραξε οπως νομιζεις εσυ καλυτερα.
Αλλα μην αναφωνεις θυμωμενα σε οτι συμβαινει.
Ειναι το φυσιολογικο που θα συνεβαινε και αυτο που θα ξανασυμβει στο μελλον.
αυτη ειναι η μια διασταση αγαπητη κλαιρ.....Quote:
Originally posted by claire
δεν ξέρω τι άλλο ειπώθηκε, καθώς τα μηνύματα έχουν ήδη διαγραφεί από τους διαχειριστές, αλλά τη συγκεκριμένη ατάκα την βρίσκω κι εγώ λίγο προβοκατόρικη. σα να θες να τονίσεις και να υπενθυμίσεις στον άλλο ότι δεν στέκει καλά στα μυαλά του, για να υποβιβάσεις τα επιχειρήματα του.Quote:
Ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης \"αγαπητη\" θεοφανια εντ δι οδερς, ειναι ανεπιτρεπτο να γραφεις σε καποιον που εχει φαρμακευτικη αγωγη πηγαινε στο γιατρο σου και μαλιστα 3 φορες απανωτα κατι που δειχνει οτι δεν πεταξες μια ατακα τυχαια.
η αλλη ειναι αυτη που λαμβανει ο παραληπτης.
Που πρεπει να γινει χαλια, γιατι βρισκεται καποιος εξυπνος (και μαλιστα αγνωστος, απο το ιντερνετ) να τον προτρεπει να παει στο γιατρο του.
Ενταξει ο αποστολεας ικανοποιησε τον εγωισμο του,
ο παραληπτης ομως?
να παει να κοψει το σβερκο του, σωστα?
Από RainAndWind:
\'... Το πώς τα βλέπω εγώ,επέτρεψέ μου να το ορίζω εγώ και όχι εσύ.Εάν θεωρούσα πως ένας χώρος δεν έχει να μου δώσει και να του δώσω,δε θα έμπαινα καν στον κόπο να διαπραγματευτώ το οτιδήποτε.Να μπαίνω και να γράφω ενώ δε συμφωνώ με την ουσία του,ενώ τον απαξιώνω,εμένα μου φαίνεται οξύμωρο.Και κάτι άλλο,δεν έχεις σταματήσει να γράφεις,εκτός αν εσύ το γράφω το εννοείς διαφορετικά από ότι ο υπόλοιπος κόσμος γύρω σου.Τις δικές μου ζυγαριές τις ορίζω εγώ και γουστάρω να είναι ανεξάρτητες επιρροών.Προτιμώ να είμαι αντικειμενική ανά πάσα στιγμή και να διατηρώ την αξιοπιστία μου.Όχι για τους άλλους,αλλά για μένα.Για να μπορώ να τη διατηρήσω,επιλέγω να μη με σέρνουν προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες,ώστε όταν καλούμαι να πάρω θέση,να το κάνω καθαρά,άσχετα από καθετί που θα μπορούσε να με παρασύρει εντέχνως στο να μεταμορφώνομαι σε οπαδό και να αγελοποιούμαι.
Κακοποιείς κι εσύ Κρίνο,το έκανες και με τον Knoulp,το έκανες και το κάνεις και με τον Keep.Αν θες να στο ωραιοποιήσω γιατί σε συμφέρει,sorry,ψάξτο αλλού.Από εμένα θα έχεις πάντα,όπως το κάνω και για τον εαυτό μου,τη γυμνή αλήθεια,όχι την αναλόγως πού μας πάει το ρεύμα.Σε βολεύει δε σε βολεύει,θα επιζήσω ΚΑΙ της δικής σου κρίσης.
ps.Και κρίση πανικού έχω πάθει και κατάθλιψη έχω περάσει και μεγάλωσα μέσα σε κακοποιητικό περιβάλλον.Τι λες τώρα,έχω δικαίωμα να μιλάω για θα πρέπει να μου δώσεις τη θεική σου έγκριση ώστε δικαιούμαι να συμμετέχω;:P
Αν εσύ δε βλέπεις όσο τόσο καιρό μέλη σου επισημαίνουν,πως η συμπεριφορά σου είναι εριστική,αυτό είναι δικό σου θέμα.Αλλά μην υποτιμάς τη νοημοσύνη των γύρω σου.Ούτε τα 6.000 τόσα posts σου σε κάνουν κάποιον που θα σεβαστώ.Στρώστο.Προς το παρόν γράφεις αλλά δε γράφεις κατ\'εσέ,άλλα παραβλέπεις και άλλα μεγιστοποιείς,όπου συμμετέχεις το κάνεις για κάποια δικαίωσή σου τις εννιά στις δέκα,αδιαφορείς για αυτοκριτική ενώ στην κριτική των άλλων είσαι μάνα...Nice,αλλά το σεβασμό μου τον χάνεις.Μπορεί να τον γράφεις στ\'αρχίδια σου,αλλά αντιστοίχως θα σε γράψω στις ωοθήκες μου αν με εννοείς.;)...\'
... γεια σου Ρέϊν, όπου πραγματικά στην πρώτη σου παράγραφο σχεδόν ταυτίζομαι. Σχολιάζω γενικότερα αυτά που λες, και λέω απλά ότι όχι μόνο είναι \'οξύμωρο\' να απαξιώνει κανείς τον οιοδήποτε χώρο τον οποίο χρησιμοποιεί για να εκφράζεται - όπως ο καθένας εννοεί την έκφραση βέβαια - αλλά θα το έλεγα και προβληματικό. Ανταλλάσσω απόψεις με βάση τα όσα λες, ασχέτως αν συμφωνούμε ή όχι, κάτι που δυστυχώς δε συμβαίνει στα δικά μου μάτια όταν σχολιάζονται τα πρόσωπα κι όχι τα λεγόμενα. Θέλω να πω, πως όταν κάποιος απ\' τα γραφόμενά του μας είναι αντιπαθής για παράδειγμα, δύσκολα θα σχολιάσουμε θετικά κάτι που θα μας βρει σύμφωνους, ακριβώς επειδή στεκόμαστε στην αντιπάθεια ή στη συμπάθεια αντίστροφα που μας γεννά. Ίσως άσχετο αυτό που λέω τώρα, αλλά δε θα το φέρω και βαρέως μετά τα όσα \'άσχετα\' διαδραματίστηκαν και πάλι στο θρεντ. Είμαι κι εγώ απ\' αυτούς που δύσκολα επηρεάζονται και ομαδοποιούνται ταυτόχρονα, δόξα νά \'χει το ύψιστο σύμπαν. Και η δική μου ματιά δε βλέπει τίποτα άλλο από τα 4 - 5 μέλη κάθε φορά. Θεωρώ προβληματικό το να αρνείται κανείς με πείσμα να κοιτάξει μέσα του, και να προχωρά ταυτόχρονα σε εκτόξευση ύβρεων, ανυπόστατων λογισμών, περιφρόνησης και όλα τα σχετικά όμορφα αυτά πράγματα...
Χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω να λες ότι όχι μόνο έχεις δικαίωμα να λες την άποψή σου - πόσο άστοχο να σου επισημαίνει κάποιος των αριθμό των μηνυμάτων σου προκειμένου να συμμετέχεις - και μάλιστα να υπερασπίζεσαι δυναμικά ότι έχοντας ανάλογες δύσκολες εμπειρίες μια χαρά σου πέφτει λόγος και πολύς μάλιστα. Αν κάνω λάθος, διόρθωσέ με, αλλά το μεταθέτω στον εαυτό μου και λέω ναι, μπορώ σε πολλά που έχουν σχέση με δικά μου κομμάτια να συνεισφέρω, είτε σε κάποιους γουστάρει, είτε όχι. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι λόγω της δικής τους αδυναμίας να δουν τα τρωτά τους σημεία και να τα δουλέψουν και όταν μάλιστα αρνούνται πεισματικά βοήθεια - από ανεπίσημη μέχρι επίσημη - όχι απλά γίνονται εριστικοί, αλλά κακοποιούν ασυστόλως, μόνο που έτσι απομακρύνονται όλο και περισσότερο απ\' τον εαυτό τους κι αυτό μόνο καλό δεν έχει για κανέναν. Για μένα η μεγαλύτερη κακοποίηση στις τελευταίες σελίδες που εκτοξεύτηκε και που δείχνει πόσα αγνοεί ένας άνθρωπος προκειμένου να επιβληθεί, είναι - και θα το πω ευθέως - το να λες στον χρήστη που έχει δηλώσει το πρόβλημά του στο φόρουμ \'σιγά που θα δεχτώ υποδείξεις από σένα ρε φίλε που είσαι σε αγωγή, για το αν χρειάζεται να πάω να κοιταχτώ\'... το θεωρώ όχι απλά κακοποίηση αλλά ξεκάθαρη κακία και προβολή του πόσο προβληματικός είναι... να πω λοιπόν πως όταν κάποιος έχει ψύχωση για παράδειγμα, το γνωρίζει, το παλεύει και συμβιώνει με αυτό, ναι μια χαρά είναι σε θέση να πει στον άλλο που παρουσιάζεται ως υγιής, δυο πράγματα που μπορεί να έχει επισημάνει... όπως εσύ Ρέϊν που είσαι σε θέση να με συμβουλέψεις σε περίπτωση που δεις σημάδια κατάθλιψης σε μένα - μιας και τη βίωσες - κι όπως εγώ που είμαι σε θέση να προσφέρω σε κάποιον που διακρίνω πρόβλημα με το ποτό, εφόσον ήμουν μέσα σε αυτό. Είναι ντροπή να ισχυριζόμαστε ότι δε δεχόμαστε συμβουλές ή ο,τιδήποτε από κάποιον επειδή αυτός τυγχάνει να είναι σε αγωγή. Είναι ντροπή να στεκόμαστε στην ενδεχόμενη ασθένειά του, κι όχι στα γνωρίσματά του σαν προσωπικότητα. Κι όταν μάλιστα αυτή εμπεριέχει σωστή κρίση και βαθιά ματιά στα πράγματα. Είναι ντροπή εν ολίγοις να ισοπεδώνουμε την όποια δυναμικότητα της προσωπικότητας εν ονόματι της ασθένειας. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα και για λίγους μάλλον. Το ίδιο απ\' ό,τι κατάλαβα έγινε κι από άλλο μέλος σε βάρος άλλου χρήστη που είναι σε αγωγή. Μόνο που όσοι είναι σε αγωγή, γνωρίζουν για ποιούς λόγους είναι, αυτοί που τους το παίζουν επαρκείς δε ξέρω που βρίσκονται... κατ\' τ\' άλλα χάρηκα για το ποστ σου, και δε σου κρύβω πως όντας η ίδια - εγώ - σε κατάθλιψη, παρακολουθώ τις εντάσεις και τους διαξιφισμούς. Ξεχνιέμαι, αλλά αυτά μόνο όσοι είναι στο πρόβλημα μπορούν να τα κατανοήσουν. Καθώς και οι λίγοι που όντως έχουν την ικανότητα - είμαι σίγουρη για τον ορισμό που δίνω - να μπουν έστω για λίγο στη θέση όσων έχουν προβλήματα ζωής. Οι λίγοι που εμφανίζονται κάθε φορά σε θρεντ... πυροδότησης, το κάνουν για να την πουν οι μεν στους δε και τίποτα περισσότερο. Χαίρομαι που δεν έχουν... προβλήματα λοιπόν... και η ζωή συνεχίζεται μάλλον...
Ναι και αυτός είναι ο λόγος που δεν απαντώ σε οργανωμένες επιθέσεις και πιστεύω πως με τη συμπεριφορά μου προσπαθώ να μην διαιωνίζω αυτες τις κόντρες.Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Καλη χρονια. Η ουσια ειναι αυτη η προταση που ανεφερες. Ειναι δεδομενες καποιες κοντρες εδω μεσα που δεν προκειται να λυθουν με το περασμα του χρονου παρα μονο οταν δουμε ολοι οτι υπαρχουν συνεπειες απο τις πραξεις μας.Quote:
Από κει και πέρα, όσο και να μην απαντώ εγώ, δυστυχως αυτη η κατάσταση δεν σταματά. Ελπίζω κάποια στιγμή να υπάρξει αποδυνάμωση των φαινομένων, αν και βλέπω να μένω στην ελπίδα.
Quote:
Originally posted by Alobar
πόσο άστοχο να σου επισημαίνει κάποιος των αριθμό των μηνυμάτων σου προκειμένου να συμμετέχεις
ενα πραγμα που με ενοχλει ειναι η διαστρεβλωση.
Ποτε δεν εχω πει σε κανενα,
οτι για να συμμετεχει σε οτιδηποτε, πρεπει να εχει 1 η 1000 η 50.000 ποστς.
Αλλη φορα να διαβαζεις πιο προσεκτικα για να εισαι σωστη στις κρισεις σου.
Quote:
Ναι και αυτός είναι ο λόγος που δεν απαντώ σε οργανωμένες επιθέσεις και πιστεύω πως με τη συμπεριφορά μου προσπαθώ να μην διαιωνίζω αυτες τις κόντρες.
Από κει και πέρα, όσο και να μην απαντώ εγώ, δυστυχως αυτη η κατάσταση δεν σταματά. Ελπίζω κάποια στιγμή να υπάρξει αποδυνάμωση των φαινομένων, αν και βλέπω να μένω στην ελπίδα.
παρε την σκουφια μου και βαρα μας!!!!
:D:D:D
Μολις πριν λιγο διαγραφησαν δεκαδες μυνηματα (δικα σου και του winston) και με αυτο τον τροπο ΕΣΥ δεν συμμετεχεις σε κοντρες και δεν τις διαιωνιζεις!!!!
Ευτυχως που η σεμνοτητα τρεχει απο τα μπατζακια σου ε?
Εισαι απο τις ελαχιστες εξαιρεσεις που ειπαν σε ατομο να παει να τον δει ο γιατρος του και ευχομαι η τελευταια.
ααααααα πολυ καλοοοοοοοοοοοοοοο!!!!
Ρε παιδιά το forum πήγαινε μια χαρά,από τί ξεκίνησαν όλα αυτά;Ας μου πει κάποιος γιατί έχασα επεισόδια.Τί είναι όλα αυτά τα διαγραμμένα μηνύματα;
Quote:
..........
ΚΕΦΙ ! ΚΕΦΙ!!!! ΚΕΦΙ!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by Paolo_1
Ρε παιδιά το forum πήγαινε μια χαρά,από τί ξεκίνησαν όλα αυτά;Ας μου πει κάποιος γιατί έχασα επεισόδια.Τί είναι όλα αυτά τα διαγραμμένα μηνύματα;
Το φορουμ εδω και καμποσους μηνες δεν παει καλα.
Απλα ποτε βρισκεσαι σε εξαρση οι κακοποιησεις και ποτε σε υφεση.
Αυτα που δεν προλαβες να διαβασεις, ειναι οι \"ευγενεις\" διαλογοι μεταξυ των μελων που συζητουσαν για ενδιαφερων θεματα....
(θα σου κανω, θα σου ρανω κλπ κλπ....)
Αναμενε κανα διμηνο και μπορει και να προλαβεις την καινουρια εκδοση.
Εδώ έχω πάλι μια απορία.Quote:
Quote:
..........
ΚΕΦΙ ! ΚΕΦΙ!!!! ΚΕΦΙ!!!!!!!!
Η είμαι ηλίθια ή δεν κάνω κέφι με τέτοια θρεντς.....
Καλή χρονιά σου Νικο.
Το μεγάλο σου ποστ μου άρεσε.
οντως, ενα απ τα δυο....
jimm νομίζω πήρες και εσύ αλλά και εγω απαντήσεις μέσα απο όλο αυτό τον χαμό.΄Σαν 50+ συνφωνω ότι σίγουρα περνώντας τα χρόνια θα σκεφτείς ποσο νέος ήσουν και σπαταλούσες τον χρόνο σου με το να πιστεύεις ότι γερνάς.Εγώ ακριβώς αυτό σκέφτομαι τώρα και προσπαθώ να κανω μια νέα συμφωνία με τον εαυτό μου.Να μην αφήνω να περνά αλλος χρόνος γιατι στενεύουν τα περιθώρια και να μην αφήνω άλλοι να ορίζουν την ζωή μου.Οσο για τα παρατράγουδα νομίζω καιρός να σταματήσουν οι ατάκες και να επικρατήσει η λογική.Το να απευθυνόμασε σε άτομα που παίρνουν αγωγή δεν μας τιμά γιατί οι περισσότεροι κάτι έχουμε και ποτέ κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον.Το να πάθω κατάθλιψη ήταν για μένα κάτι που αγγιζε την σφαίρα της φαντασίας και όμως έφτασα να πιώ 5 χάπια για να συνέλθω.Οι χαρακτηρισμοί δεν οφελούν.Οσο για τον Κρίνο αποχώρησε μόνο για τις μέρες που δεν υπάρχουν εντάσεις.Αλήθεια αυτό μήπως πρέπει να το ελέγξεις Κρινο και το λέω με καλή πρόθεση γιατί τόσος θυμός;Το θεωρείς σωστό όπου φασαρία και ο Κρίνο μέσα;δεν τραβάς κανενός την προσοχή απλά δείχνεις ότι δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.Α,και κάτι ευχάριστο.Τέρμα τα αντικαταθλιπτικά κάνω προσπάθειες με τον ύπνο μόνο.Ελπίζω να επικρατήσει η λογική και η αυτοσυγκράτηση.Οσο για τον Κιπ είναι απο τα λίγα σκεπτόμενα άτομα εδώ στο φόρουμ.
Οσο για μενα,Quote:
Originally posted by giwta2
Οσο για τον Κρίνο αποχώρησε μόνο για τις μέρες που δεν υπάρχουν εντάσεις.Αλήθεια αυτό μήπως πρέπει να το ελέγξεις Κρινο και το λέω με καλή πρόθεση γιατί τόσος θυμός;Το θεωρείς σωστό όπου φασαρία και ο Κρίνο μέσα;δεν τραβάς κανενός την προσοχή απλά δείχνεις ότι δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.
το εχω δηλωσει επανηλλημενα,
οτι πλεον δεν εχω κανενα λογο να γραφω παρα μονο σε αυτους που καταφεραν να φερουν το φορουμ σε αυτη την κατασταση.
Δεν θα ξαναγραψω ουτε μισο θετικο ποστ οσο κυριαρχει αυτο το πνευμα στο φορουμ.
Και μην το κουραζεις αλλο,
πλεον οπου φασαρια, ειναι ντεφακτο οτι ο κρινος θα ειναι μεσα.
Τωρα το τι κανει ο εαυτος μου, αν θελει ψυχιατρο, αν χρειαζεται εγκλεισμο και οτι αλλο, θα περιμενω γνωματευση εισαγγελεα και θα ενημερωσω καταλληλως.
Τωρα για την προσοχη των αλλων, ας μην εκφραστω καλυτερα,
ειπα ηδη σχετικα στην raindandwind.
Τελος,
επειδη γιωτα σεβομαι την ηλικια σου,
και πιστευω οτι οσο να ναι, λογω των βασανων που περναει κανεις μετα απο τοοοοοοοσα χρονια στο πλανητη,
εγω ειμαι νεκρο μελος του φορουμ, οσο αυτο τιτλοφορειται φορουμ υποστηριξης.
Κακως υπολογιζομαι σαν κατι αλλο, οποιος τουλαχιστον κανει κατι τετοιο.
Quote:
Originally posted by giwta2
.................................Αλήθεια αυτό μήπως πρέπει να το ελέγξεις Κρινο και το λέω με καλή πρόθεση γιατί τόσος θυμός;Το θεωρείς σωστό όπου φασαρία και ο Κρίνο μέσα;δεν τραβάς κανενός την προσοχή απλά δείχνεις ότι δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου..
Γιώτα θα σχολιάσω και εγώ το ποστ σου επί της ουσίας και όχι βάσει με το ποιος το έγραψε.
Αυτό που καταλαβαίνω ότι βγάζεις σαν επιμύθιο είναι ότι πρέπει να πάει να κοιταχτεί ο κρίνο.
Πρώτον αυτό το αποφασίζει κάθε ένας μόνος του. Εμείς το υποδεικνύουμε μόνον σε όποιον μας ζητήσει τη γνώμη μας. Εγώ έτσι ξέρω. Δεν μου έχει τύχει στη ζωή μου να ακούω σε συζητήσεις μεταξύ ανύποπτων ατόμων να λέει ο ένας στον άλλο να πάει να κοιταχτεί όσο καλή πρόθεση και αν (διατείνεται) ότι έχει. Οταν δε, με τον άλλον οι σχέσεις είναι τεταμένες σίγουρα δεν μπορώ να φανταστώ μια τέτοια (αγαθή?) προσωπική υπόδειξη να μην έχει απρόβλεπτη έκβαση.
Δεύτερον πάλι σαν ηλίθια που είμαι, μου κάνει εντύπωση πώς σε ένα θρεντ που οι μισές σελίδες είναι κόκκινες από διαγραμμένα ποστς αλλονών, ειλικρινά είναι απορίας άξιο, πώς καταλήγεις ότι για αυτό φταίει ο κρίνο και ο γιατρός που δεν επισκέπτεται.
Aυτές είναι οι σκέψεις μου.
Δεν ρωτώ ούτε θέλω απάντηση.
Εγώ πάλι έχω να κάνω μια άλλη ερώτηση αγαπητή γιώτα και κλερ γιατί και οι δυο με πολύ ευγενικό τρόπο οφείλω να ομολογήσω, αντιδράσατε στο ότι είπα στον γουίνστον να πάει στο γιατρό του.
Γιατί αυτό πρέπει να είναι βρισια/μομφή/μπηχτή?
Πόσες φορές εδώ μέσα δεν έχουμε ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ παρακινήσει κάποιον να πάει σε γιατρό βλέποντας πως έχει υποτροπιάσει ή χρειάζεται ιατρική υποστήριξη πέρα απο ψυχολογική?
Γιατί τώρα η δική μου προτροπή μεταφράστηκε όπως βόλευε ορισμένους?
Όποιος πρόλαβε και διάβασε τα μνμ του γούινστον και διαθέτει έστω και λίγο κουκούτσι μυαλό θα καταλάβαινε πως το παιδί δεν είναι καλά και είχε ξεφύγει.
Και ΞΑΝΑ ΜΑΤΑ λέω σε περίπτωση που υπάρχει επιλεκτική τύφλωση: δεν προκάλεσα ποτέ τον γουίνστον να μου επιτεθεί, δεν τον έβρισα, δεν του μίλησα ούτε μια στιγμή ειρωνικα.
Το μόνο που έκανα ήταν να δημοσιευσω τη σελίδα του στο φεισμπουκ όταν έκανε και κείνος το ίδιο με μια που πίστευε πως ήταν δική μου. Το έκανα μόνο και μόνο για να καταλάβει πως δεν μπορεί να αλωνίζει όπως γουστάρει και δεν το άφησα πάνω από δέκα λεπτά σε μια ώρα που το φόρουμ ήταν σχεδόν άδειο.
Όλα αυτά η διαχείριση είναι σε θέση να τα γνωρίζει και δεν τα λέω εκ του ασφαλούς επειδη τα μνμ σβήστηκαν.
Από κει πέρα αν νομίζει ο καθένας πως με λάβαρο την αρρώστια του θα βρίζει Θεούς και δαίμονες είναι γελασμένος.
Και επειδή ανέχτηκα πολλά και με την πανικούλα και με τον γουίνστον, την επόμενη φορά δεν θα είμαι καθόλου ευγενική.
Έλεος πια.
Quote:
Πάολο, θα σου πω και μια άλλη λέξη απόψε και ελπίζω να μη σε τρομάξει. Λέγεται ποιότητα.Quote:
Originally posted by Paolo_1
Rain εγώ χαρακτηρίζω τυχερούς αυτούς που έχουν πραγματικούς φίλους και μια σχέση που τους γεμίζει.Και επίσης τυχεροί είναι για μένα όσοι έχουν επιτυχίες σ\'αυτούς τους τομεις,χωρίς να χρειάζεται να προσπαθούν πολύ.Να ζουν δηλαδή κάποια απλά πράγματα που για άλλους να είναι δύσκολα.Πιστεύω ότι αυτά τα δυο είναι τα πιο σημαντικά πράγματα για να έχει κάποιος ισορροπία μέσα του.Εγώ προσωπικά είμαι χωρίς σχέση εδώ κι ένα χρόνο περίπου κι ενώ το θέλω πάρα πολύ,δεν υπάρχει κάποια ελεύθερη κοπέλα στο περιβάλλον μου.Και σκέφτομαι πως κάποιοι με το που χωρίζουν τη μια βρίσκουν την άλλη μέσα σε λίγες μέρες,χωρίς να προλάβουν να νιώσουν μοναξιά.Γι\'αυτό τα βάζω με την τύχη μου.
Τύχη έχουμε στο λότο, στο πάρκινγκ, σε καλή θεση στο σινεμα.
Στις σχεσεις, στη δουλεια και στους φίλους έχει να κάνει με την ποιοτητα μας σαν άνθρωποι.
Τι είμαστε?
Ας το πάρουμε ενα-ενα.
Έρωτας
Θέλω σχέση και είμαι εκατο κιλά, δεν προσέχω τον εαυτό μου, πετάω κοτσάνες, την πέφτω σε όποια βρω μόνο και μόνο για να μην είμαι μόνος μου.
Τι εννοώ με αυτό? Σεβασμός στην εμφάνιση και στους τρόπους μας για να προσεγγίσουμε το άλλο φύλλο.
Δουλεια.
Περιμένω να τελειώσει το 8ωρο, χωρίς στόχους, με βαρεμάρα, χωρίς κατάρτιση και ελπίζω στο θαύμα.
Τι σημαίνει αυτο? Τεμπέλης.
Φιλία.
Κλαίγομαι σε όλο τον κόσμο γιατι μου πάνε όλα τα παραπάνω στραβά, τους πρήζω, τους φρικάρω, δεν ρωταω ποτέ για τα δικά τους, το πρόβλημα είναι δικό μου και πρέπει να το λέω, μου φτάνει ακομη και αν δεν λυθει.
Τι σημαινει αυτό?
Ενας βαρετός άνθρωπος που δεν έχει ούτε να δώσει, ούτε να πάρει, παρά μόνο να καταριέται την κακιά του ώρα και την καλή των άλλων.
Όλα αυτα τα βλέπεις τύχη?
Από αυτό το ποστ και μετά άρχισε να βρίζει με τα χειρότερα λόγια ο γουινστον. Βλέπει πουθενα οποιοσδήποτε την παραμικρή μομφή για τον γουίνστον?
Δεν αναφέρομαι και δεν απαντώ ΚΑΝ σε αυτόν.
Winston_man
Senior Member
Registered: 18-1-2008
Member Is Offline
Εστάλη στις 5-1-2010 στις 17:14 Απάντηση με παράθεση Αναφορά μηνύματος στον Administrator
Παράθεση:
Και ναι, για μένα ένας άνθρωπος που δνε κάνει σεξ είναι ανολοκλήρωτος. Είναι μια φυσική ανάγκη όπως το φαγητό, το νερό, ο ύπνος. Για μένα συζητώ. Αν για σενα δεν είναι οκ. Νο πρόμπλεμ. Περί ορέξεως....
Οκ σεβαστη η αποψη σου. Και για μενα οποια γουσταρει το ατελειωτο ****** ειναι ΠΟΥΤΑΝΑ. Περι ορεξεως...
Αυτή είναι απάντηση του γουίνστον σε μένα για ποστ που απευθυνόταν στην άλομπαρ.