Quote:
Originally posted by knoulp
Το συγκεκριμένο άτομο έθεσε πολύ σωστά και ωμά την θέση του σχετικά με τον λόγο ύπαρξής του σε αυτό το forum.
αν σε ενδιαφερει να μαθεις τον λογο υπαρξης μου εδω μεσα,
κατσε να διαβασεις οσα μυνηματα εχω στειλει.
Κατσε να διαβασεις τι εχω γραψει στο παρελθον, οταν στο συγκεκριμενο χωρο ηταν μια παρεα στην οποια κανενας δεν εσκαβε το λακο του αλλου, κατι που σημερα ειναι σχεδον καθημερινο φαινομενο.
Δεν κρατάω ημερολόγιο όπως κάνει ο ίδιος
ημερολογιο κραταει το φορουμ και οχι ο ιδιος.
Υπαρχουν ευτυχως πολλες δυνατοτητες ερευνας στο τι εχει πει ο καθενας μας και ποτε με ακριβεια.
θα αναφέρω τα εξής που μου έχουν μείνει στο μυαλό και από εκεί μπορεί όποιος θέλει να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Δήλωσε ότι βρίσκετε εδώ μέσα για να πειραματίζεται με τις ανθρώπινες συμπεριφορές και να περιεργάζεται τις αντιδράσεις τους πολλές φορές μάλιστα προκαλώντας τες.
δεν ειναι απολυτως σωστο, αλλα ας υποθεσουμε οτι ειναι ετσι.
Και να στο αιτιολογησω.
Εμενα αυτη ειναι η μεθοδος προσεγγισης που ακολουθω για να γνωριζω ατομα.
Θες να πεις οτι σε ενοχλει?
Οκ δεκτον και σεβαστο, να μην ασχοληθω με προβληματα σου ποτε.
Αυτο σημαινει οτι ετσι πρεπει να γινει με απαντες?
Επειδη εσενα δεν σου αρεσει αυτος ο τροπος προσεγγισης μου?
Τι επιστημονικη καινουρια αποψη ειναι αυτη γιατι δεν την κατεχω???
Δήλωσε ότι δεν πάσχει από κανενός είδους ασθένεια και ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα ψυχικό.
οποιος δηλωνει κατι τετοιο, δεν ξερει τι του γινεται.
Εχω δηλωσει οτι δεν εχω ψυχολογικο προβλημα που να μου καθιστα την ζωη μου δυσλειτουργικη.
Μαθε να εισαι συγκεκριμενος, τουλαχιστον σε οτι με αφορα.
Μπορεις βεβαια να αερολογεις, αλλα διαλεξε καποιον αλλον που θα στο επιτρεπει.
Ανταυτού δηλώνει ότι δεν βρίσκει κανέναν απολύτως λόγο να παρέχει κανενός είδους στήριξη σε κάποιο μέλος μια και το forum αυτό δεν προσφέρει τέτοιου είδους βοήθεια.
Προ λιγους μηνες δηλωσα ξεκαθαρα οτι εχω αποχωρησει απο το κομματι που εγραφα ποστ υποστηριξης.
Εχω γραψει παρα πολλα τετοια ποστ, και αυτα εχουν σταματησει απο τοτε.
Υπαρχουν βεβαια χρηστες που ζητανε την γνωμη μου για διαφορα θεματα, αλλα δεν απαντω δημοσια γιατι δεν θελω να καταγραφετε δημοσια η γνωμη μου κατω απο τις συνθηκες που ειχα περιγραψει τοτε στο ποστ μου.
Ετσι οσο συνεχιζει το φορουμ να μην παρασχει βοηθεια, τα οσα γραφεις λιγο παραπανω ισχυουν στο ακεραιο.
Και δεν θα μου επιβαλεις εσυ, το πως θα χειριζομαι τις απαντησεις μου, οταν κρινω οτι οι συνθηκες εχουν αλλαξει τοτε θα επανελθω.
Θα σε παραπέμψω εάν θέλεις στην τελευταία μας συζήτηση που
είχα με την RAIN και στην οποία επενέβη χωρίς ίχνος διάθεσης για βοήθεια αλλά με μία έκδηλη διάθεση για ειρωνεία και αλαζονεία.
να βοηθησω εγω εσενα?
οπως ειχες βοηθησει εσυ εμενα οταν γραφτηκες?
Μηπως εχεις σηκωσει τον πηχυ πολυ ψηλοτερα απο οτι σου αναλογει?
Αλλιως πες μου ενα λογο να αλλαξω τακτικη και θα το κανω.
Μεχρι τοτε, η αντιμετωπιση που θα εχεις θα ειναι οπως ακριβως το ειπες: εκδηλη διαθεση για ειρωνια και αλαζονεια.
Μεχρι τουλαχιστον να αποδειξεις οτι αξιζεις κατι αλλο για ανθρωπος.
Φυσικά όλα αυτά που σου λεω δεν είναι μόνο δικές μου διαπιστώσεις.
Είναι διαπιστώσεις και πολλών άλλων εδώ μέσα.
πολλων λες ε?
και λοιπον? κρατας στατιστικη?
Οι πολλοι επιβεβαιωνουν την αληθεια?
Δεν μου λεει κατι σορρυ, ας μαζευτουν και χιλιαδες το ιδιο μου κανει.
Τέλος πάντων αρκετά ασχολήθηκα με τον συγκεκριμένο.
Σε παρακαλώ θα ήθελα να μην αναφερθούμε ξανά στο άτομό του.
μην στεναχωριεσαι,
ο συγκεκριμενος θα αναφερθει στο δικο σου ονομα,
οπου σταθεις και οπου βρεθεις.
Για να μαθεις οτι οι εξυπναδες πληρωνονται και τιποτα σε αυτο το πλανητη δεν μενει ξεχρεωτο.
Επισης να ειχεις υποψη σου, οτι η ολη σου υποθεση, μου προξενει μονο fun και τιποτα αλλο.
Εισαι ενας απο τους λογους που συνεχιζω να γραφω ακομα εδω μεσα.
Τοσο απλα.