-
Patsy η μαμα μου εχει λιπωδη εκφυλιση υπατος εδω και δεκα περιπου χρονια.Επειδη το κατεχω το θεμα , θα συμφωνησω με τον Jonny απολυτως.Προσοχη στη διατροφη θελει και οχι αλκοολ.Το ιδιο προβλημα εχει και ενας φιλος μου που το ανακαλυψε προσφατα και ειναι γυρω στα 30.Στις περισσοτερες των περιπτωσεων το λιπος αυτο το δημιουργει το ιδιο το συκωτι απο μονο του ,δεν οφειλεται σε παθολογικα αιτια και δεν ειναι κατι ανησυχιτικο.Απλα μια φορα το χρονο πρεπει να ελεγχεις τις τρανσαμινασες σου.Οσον αφορα την μητρα σου απαντησε μου αν εχεις την καλοσυνη αν οταν λες ογκοι αν εννοεις τα ινομυωμάτα.
-
Patsy λυπαμαι πολυ.....Περαστικά και όλα να πάνε καλά!!
-
ναι και ευχαρσιτω πολυ για την συμπαρασταση.ειμαι γιαννη 33.δεν πινω,παχυσαρκη δνε με λες αλλα ουτε κ αδυνατη.τα κιλα μου ταχω.ολο βλακειες ετρωγα για να λεμε την αληθεια.πολλα γλυκα και αναψυκτικα.καλα αυτο ειναι δευτερευον προβλημα.το χω 3 στην κατηγορια.πρωτο εχω τους ογκους που ναι νασια ειναι λεει ινομυωματα.του λεω του γιατρου που μου κανε υπερηχο τι ειναι αυτο?λεει καλοηθης ογκοι.αλλα στην περιπτωση την διλη μου δεν ξερει γιατι τον σπτεμβριο δεν ειχα τιποτα...και τωρα εχω 3 κ μεγαλους..λεει ισως να ναι επιθετικης μορφης.τεσπα για να μην πολυλογω σημερα εχω κλεισει ραντεβου σε γυναικολογο και την πεμπτη στο θεαγενειο.
δευτερο ειναι το εντερο που ποναω οπως εχω πει απο ιουλιο.θα κανω σε λιγες μερες μια κολονοσκοπηση για να τελειωνουμε και με αυτο το θεμα.
τριτο αυτο που λεμε με το λιπος στο ηπαρ.αυτο διαβασαπανω κατω αυτα που γραψατε κ εσεις κ οτι ισως δημιουργησει κιρρωση ηπατος που δνε ξερω τι σημαινει αλλα φυσικα δεν μ αρεσει κι ολας.απλα αποφασισα να κανω γυμναστικη και διαιτα..
α.εχω και κατι σημαντικο αλλα ακρη δεν εχω βγαλει με τους γιατρους απλα με εχουν υπο παρακολουθηση.πισω απο τιο αυτι εχω εναν λεμφαδενα ,ογκιδιο ο,67 εκ.δεν ξερουν απο τι.με βλεπουν ανα 2 μηνες στο θεαγενειο.αυτα τα νεα μου.ελπιζω να ειστε ολοικαλα.
-
Δεν ειναι μονο ενα που με απασχολει...πλεον με την παραμικρη ενοχληση φοβαμαι οτι εχω καποια ασθενεια και αρχιζω να ψαχνω τους γιατρους με την σειρα. Αυτη την εποχη με απασχολουν μονο οι εξετασεις που κανω, μαγνητικη, υπερηχα κλπ, σε ολα τα θεματα. Καποιες φορες πονοκεφαλος, αποτομη ζαλαδα, αρρυθμιες, μουδιασματα, φουσκωματα, οπως και οι περισσοτεροι και δεν ηρεμω αν η καθε εξεταση δεν βγει καλη χωρις σημαδια καποιας παθησης. Χθες πχ ενας μικρος πονος στο στηθος με εφτασε στα ορια κρισης πανικου!
-
Patsy ελπιζω να πανε ολα καλα!
-
valant76 αυτά που περιγράφεις είναι προφανώς σημάδια έντονου άγχους..σε καταλαβαίνω..υποφέρω από γενικευμένη αγχώδη διαταραχή 2 χρόνια με κρίσεις πανικού παλιότερα και τα ένιωθα όλα αυτά...μουδιασμα, ταχυπαλμιες, καψιμο στο στηθος, ζαλαδα, ατα να πανε...ετρεχα σε γιατρους συνεχεια εκανα ενα σωρο εξετασεις και μεχρι να παρω τα αποτελεσματα ημουν σε τρελη υπερενταση απ την αγωνια...
οι εξετασεις που εκανες σου χουν δειξει προς το παρον κατι οργανικο?? εχεις σκεφτει οτι μπορεί αυτα να τα περνας λογω αγχους και πιεσης?? καθε ποτε νιωθεις ετσι??
-
Ασχετο με το θεμα αλλα ζηταω βοηθεια!Εσπασε το θερμομετρο(εχω αρρωστο τον γιο μου)& επεσαν τα μπιλακια κατω,δεν τα ακουμπισα(ουτε τα παιδια)τα μαζεψα με την ηλεκτρικη,αλλα εχω ακουσει οτι ειναι επικινδυνο,τι ξερετε???Τι μπορουμε να παθουμε?Μηπως ειναι υπερβολικο?Δεν το χρησιμοποιουσα γιατι ειχα παρει ηλεκτρονικο αλλα εχει μινει απο μπαταρια & αναγκαστικα του εβαλα το αλλο.
-
μαζεψε με την ηλεκτρικη οτι βλεπεις ριξε ενα σφουγαρισμα και ολα οκ...μου χει συμβει αμετρητες φορες..μη φρικαρεισ...απλα αν εσπασε η ακουμπησε πανω σε καποιον να κανει μπανιο και ολα ενταξει.
-
τα μπιλακια που εχει εχω ακουσει οτι ειναι τοξικα κ δεν κανει να τα πιασεις (δεν ξερω αν τα πιασεις τι παθαινεις) αλλα εφοσον δεν τα ακουμπησε κανενας δεν υπαρχει προβλημα..εγω οταν ημουν μικρη ειχα σπασει πολλα θερμομετρα...μου το βαζε η μανα μου κι εγω εκνευριζομουν και το πεταγα κατω κι εσπαγε λολλ....:)
-
-
γεια σας παιδια.τι κανετε?εγω ε`τσι κι ετσι.αφου περασα το πρωτο σοκ αρχισα να πηγαινω σε γιατρους φυσικα.τωρα απο βδομαδα ΘΑ Κανω αξονικη για να` δουμε τι γινεται με τους ογκους και θα παω δευτερα να μου γραψουν και την κολονοσκο`πη`ση επιτ`ελους γιατι δεν παλευεται αυτο το εντερο η οτι ειναι πια.σας φιλω
-
patsy γεια σου.Για ποιουσ ογκους μιλας?
-
patsy γεια σου!!! Τι να κανουμε κι εμεις, υπομονη!! Ευχομαι να παν καλα οι εξετασεις σου!!:)
-
γεια σας.τι κανετε?βαριεστε να γραφετε?αντε πειτε καμια κουβεντουλα...εγω πηγα στον γιατρο μου γραψε αξονικη κατω κοιλιας.σημερα εκλεισα ραντεβου για αυριοο.μετα πηγα σε εναν γιατρο που π[ηγαινω συχνα και τον ζαλιζω τωρα τελευταια κ λεει αφου θα κανεις που θα κανεις αξονικη να κανεις και ανω κοιλιας να δουμε ολα τα οργανα να τελειωνουμε.μετα π[ηγα σπιτι και διαβαζα για τις αξονικες κ γραφουν οτι ειναι 500 φορες οσο μια ακτινα θωρακος.και ενας στους 80 παθαινει καρκινο.και δεν ξερω τι να κανω......λιλιουμ στην μητρα λεω....
-
patsy γεια σου!!! προσπαθουμε κι εμεις οπως ολοι τι να κανουμε...!! εκανες τελικα αξονικη?? κοιτα ολες οι εξετασεις που χρησιμοποιουν ακτινες για τη διαγνωση κρυβουν καποιο βαθμο επικινδυνοτητας αλλες λιγοτερο κ αλλες περισσοτερο ακομα κ η μαγνητικη που λενε οτι ειναι κ καλα πιο "αθωα" κ πιο "ακινδυνη"..αλλα οταν πρεπει να κανεις εξετασεις τι να κανεις δεν μπορεις να κανεις κ αλλιως..για τις κανονικες ακτινογραφιες εχω ακουσει οτι πανω απο 3 το χρονο ειναι επικινδυνες οταν ειχα σπασει το ποδι μου στα 15 ειχα κανει συνολικα καμια 15αρια κ λεγαν οι γιατροι οτι ντεμεκ δεν ειναι επικινδυνες εγω παντως δεν τους πολυπιστευω...