ημερολογιο,
νιωθω ερωτευμενη
ειναι πια καιρος να ζησω την ζωη που δεν εζησα.
Printable View
ημερολογιο,
νιωθω ερωτευμενη
ουάου!
:)
...εφιαλτεσ καθε νυχτα εφιαλτεσ κι ασ με εχει εκεινοσ αγκαλια του...
...κουραζομαι... φυγετε εφιαλτεσ δεν σασ θελω.....αχ...
ρε καρντασι, το ουαου ινε ο τροποσ σου να προφερις το \"αιουανα\"; :P:DQuote:
Originally posted by raphsssodos
ουάου!
Αντα, τι εφιαλτες; μηπως απο το αγχος; ολα θα πανε μια χαρα μωρε!
ΝΒ το μονο προβλιμα με τιν αφστρια ινε πος δε διαθετι φοβερες μπιρες. μι στενοχοργιεσε ομος. δε μπιραζι- ι τσεχια νανε καλα! :cool:
ημερολογιακι..σε παραμελησαμε παλι.
δεν ειμαι πολυ καλα.ημουνα πολυ χαρουμενη μεχρι χτες το βραδυ και μετα γκρεμιστηκαν ολα.δεν πειραζει ομως,παμε παλι απο την αρχη..
Στο ορκίζομαι δεν σε ξέχασα!!!! Αλλά τώρα τρέχχχχχχχχχχχχχχουμε να προλάβουμε :D:D:D:D:D Ημερολογιάκι μας.....είμαι απίστευτα χαρούμενη.Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά....και ακόμα και αν κάτι πάει στραβά ξέρω πως όταν δεν θα νιώθω καλά θα κάθομαι στην βεράντα του δικού ΜΟΥ σπιτιού με τον άνθρωπο που με κάνει και χαμογελώ σαν χαζοχαρούμενο :D:D:D: και θα χαζεύω τα ηλιοβασιλέματά μου και όλα θα μοιάζουν πιο ρόδινα και πολύχρωμα :)
αχ...λατρευω το φιλοσοφικο υποβαθρο τησ καυε μασ κουβεντασ:):)Quote:
ΟΚ, επίτηδες το κάνεις. η ανορθογραφία σου έχει ιδεολογικό υπόβαθρο με ρηξικέλευθες βλέψεις. πάσο. :D
αχ λατρευω το φιλοσοφικο υποβαθρο τησ καθε μασ κουβεντασ..:):) μακιαQuote:
ΟΚ, επίτηδες το κάνεις. η ανορθογραφία σου έχει ιδεολογικό υπόβαθρο με ρηξικέλευθες βλέψεις. πάσο. :D
Καλωσ σε ξαναβρηκαμε ματακια :):):)Quote:
Originally posted by αννυ
καλημερα ραψωδε :)
καλημερα σε ολους.
καλησπερα δηλαδη..
χαιρομαι που σας ξαναβρηκα..θα το λεω συνεχεια..
...Λοιιπον αγαπη?....πωσ παει ο ερωτασ?Quote:
Originally posted by iwanna
ημερολογιο,
νιωθω ερωτευμενη
..γιατι καρδουλα?....Quote:
ημερολογιακι..σε παραμελησαμε παλι.
δεν ειμαι πολυ καλα.ημουνα πολυ χαρουμενη μεχρι χτες το βραδυ και μετα γκρεμιστηκαν ολα.δεν πειραζει ομως,παμε παλι απο την αρχη..
\\ελπιζω να εισαι καλα..μακια...
μόνο εμείς έχουμε πολύχρωμες διαθέσεις πάντως!:DQuote:
Originally posted by Even_Angels_Fall
Στο ορκίζομαι δεν σε ξέχασα!!!! Αλλά τώρα τρέχχχχχχχχχχχχχχουμε να προλάβουμε :D:D:D:D:D Ημερολογιάκι μας.....είμαι απίστευτα χαρούμενη.Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά....και ακόμα και αν κάτι πάει στραβά ξέρω πως όταν δεν θα νιώθω καλά θα κάθομαι στην βεράντα του δικού ΜΟΥ σπιτιού με τον άνθρωπο που με κάνει και χαμογελώ σαν χαζοχαρούμενο :D:D:D: και θα χαζεύω τα ηλιοβασιλέματά μου και όλα θα μοιάζουν πιο ρόδινα και πολύχρωμα :)
:)
ax rapsodoyko moy..ksenixtises pali...
...μολισ σκεφτικα πωσ διχνεισ να εισαι το μονο ενεργο αρσενικο στισ κουβεντεσ μασ...ποιοσ στη χαρη σου με τοσα θηλικα..χεχεχε
:cool:
αντουλα:)...τι καλη που εισαι..
ειμαι πολυ καλα τωρα.κατι πηγε να παει στραβα αλλα εφτιαξε και ειναι ολα καλα τωρα.ειμαι χαρουμενη.εσυ?
καληνυχτα σε ολους.ολα καλα θα μας πανε..
κι αυτή καλά είναι...;-)
Ημερολόγιο,
χαλαράααα......................
ημερολογιακι ειμαι πολυ χαρουμενη.
ολα πανε καλα προς το παρων και εχω την υγεια μου.
και ελπιζω να ειναι ολοι εδω εσα ολο και καλυτερα..
σαν φιλω..
καληνυχτα..
Δεν ξερεισ ποοσο χαιρομαι που εισαι καλα....Quote:
ημερολογιακι ειμαι πολυ χαρουμενη.
ολα πανε καλα προς το παρων και εχω την υγεια μου.
και ελπιζω να ειναι ολοι εδω εσα ολο και καλυτερα..
σαν φιλω..
καληνυχτα..
...βλεπεισ?....απλα θελει χρονο.....μια ζεστηη αγκαλια σου στελνω..)¨¨):):)
ευχαριστω αντουλα μου.σου δινω και εγω μια αγκαλια για το πρωι που θα το δεις και σου στελνω και μια καλημερα.
ημερολογιακι στειλε την αγαπη σε ολους εδω μεσα που εχουν προβληματα και να εχουν παντα δυναμη..να περασουν ολα.ετυχε σε εμας αλλα θα γινουμε καλα.μην τα παρατατε..
καλημέρα άννυ,
να\'σαι καλά!..
καλημερα ραψωδε..σας μιλαω και σας νιωθω δικους μου ανθρωπους αν δεν σας ξερω καθολου.
Ημερολόγιο,
αυτή τη στιγμή στο φόρουμ είναι 6 γυναίκες κι εγώ. χμ...
Αντε, ποιός στη χάρη σου.:P
μόλις το πα τσουπ αντιστράφηκε η στατιστική...
ζηλιάρηδες :-Ρ
ημερολόγιο...πάσχα 2007.... :P...ούτε που κατάλαβα πότε ήρθε ..μ αυτά και με τ άλλα...
άντε chears...και είς άλλα με υγεία..:P:P
οι σκεψεις μου δεν αλλαζουν αλλα ειμαι χαρουμενη τον τελευταιο καιρο..
καληνυχτα..
που εισαι εσυ βρε?σε ξεχασαν ολοι αλλα θα σου γραψω..
νομιζω ειμαι ερωτευμενη..ωραια ειναι..
κσληνυχτα σας παιδια :)
aaa...Αννυ μου..μπραβο.... τυχεροσ...οποιοσ κι αν ειναι:):):) kalimera
καλημερα..
διαβασα αυτο που εγραψες και χαμογελασα.ευχαριστω.
σε φιλω.
Ημερολόγιο,
we rock today baby, oh yeah...
αν πνιγω το καλοκαιρι
που θα ειμαι το χειμωνα?
τ\'ονειρο μου εχει παγωσει
μα η πιστη μου ακομα.
καλημερα σας..
Ημερολόγιο,
άρχισε το βουιτό, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση, θα πέσω πάλι και θα ΄μαι μόνος μου. κρυώνω και φοβάμαι. φοβάμαι και κρυώνω. νοιώθω κενός. δεν έχω κουράγιο να το αντιμετωπίσω πάλι μόνος μου. κι όμως μόνος μου θα \'μαι. δεν πρόκειται να έρθει κανείς.
Ημερολόγιο,
αυτός ο κόσμος που αδράχνουμε στο σκοτάδι έξω απο εμάς, βρίσκεται εντός μας.
Είδα τις προάλλες ένα ωραίο όνειρο. Είδα πως ταξίδευα στα βαθιά, εγώ, χωρίς καράβι, κι η θάλασσα ήταν το Αιγαίο, γεμάτο πανέμορφα νησιά. Μόνο που στο δικό μου όνειρο τα νησιά ήταν μικρούτσικα, τόσο μικρά όσο να χωρούν μια μικρή κατάσταση. Στην αρχή είδα μια μικρή σταλιά νησίδας, η οποία φιλοξενούσε τον τάφο ενός μωρού που δεν είχε προλάβει να χρονίσει. Απο πάνω απο τον τάφο του μωρού, υπήρχε ένα δέντρο που έσκυβε προστατευτικά πάνω απο τον τάφο, θαρρώ πως ήταν μια κλαίουσα ιτιά. Απόρησα με αυτή τη νησίδα, πως και δεν πνίγηκε ο τάφος απο τα νερά, πως τα νερά δεν το κάλυψαν.
Ύστερα προχώρησα παρακάτω και είδα ένα μικρό νησί το οποίο είχε μόνο ένα σπίτι κι όλο το νησί ήταν το σπίτι. Ανέβηκα πάνω στο νησί που ήταν το σπίτι μόνο και αυτό το σπίτι το είχε ένα ζευγάρι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, ώριμοι στην ηλικία και ευτυχισμένοι. Σκέφτηκα πως θα ήταν πολύ στενόχωρα να κάνω διακοπές σε ένα νησί που όλη κι όλη του η έκταση ήταν αυτό το σπίτι με έναν μικρό κήπο. Ύστερα λεει μπήκα μέσα στο σπίτι και οι ιδιοκτήτες του ήταν, μες την ευτυχία τους, πολύ φιλόξενοι. Και ανακάλυψα οτί η είσοδος μέσα στο σπίτι ήταν πολύ βαθιά και πολύ μακριά. Μπαίνοντας μέσα στο σπίτι ανακάλυψα το τεράστιο βάθος της, πήγαινα λεει, και το σπίτι δεν τελείωνε πουθενά. Ύστερα βγήκα έξω στον κήπο και ο κήπος σα να είχε μεγαλώσει.
Ο φόβος μου για το \"στενο-χωρο\" είχε καταλαγιάσει. Υπήρχε βάθος.
Και ήταν καλοκαίρι.
υγ. εκείνη την ημέρα διάβαζα το Στοιχειωμένο Σπίτι της Βιρτζίνια Γουλφ
Σημερα επειξα ενα παιχνιδι με τα αυτοκινητακια στο δρομο της πολης με μαγνητιζαν τα φωτα τους σαν τις σειρηνες του Οδυσσεα.. κ εβγαλα 3 συμπερασματα
1)τα φρενα των αυτοκινητων πιανουν καλα, εκανε δουλεια η τεχνολογια
2)οταν φρεναρουν εξαιτιας σου σε μουτζωνουν
3)δεν λεει να ακουσεις τοσο βρυσιμο για να παιξεις με τα αυτοκινητακια........................ ..
[1)τα φρενα των αυτοκινητων πιανουν καλα, εκανε δουλεια η τεχνολογια
2)οταν φρεναρουν εξαιτιας σου σε μουτζωνουν
3)δεν λεει να ακουσεις τοσο βρυσιμο για να παιξεις με τα αυτοκινητακια........................ .. [/quote]
:o:o:o:o
τουλάχιστον κατέληξες στο σωστό συμπέρασμα(ελπίζω)
δεν λέει γιά τέτοια παιχνιδάκια..υπάρχουν και καλύτερα
να προσέχεις τον εαυτό σου,θα ρθουν καλύτερες μέρες
παντως περα του σοβαρου ειχε πλακα αν κ δεν το ξαναπεζω...θα βρω αλλο παιχνιδακι παραδειγμα σαπουνοφουσκες!! οεο ειμαι σημερα πολυ οεο
ραψωδακο πως εισαι?σε ακουγα ανεβασμενο τον τελευταιο καιρο.τι εγινε?εισαι καλα τωρα?αχ πως σε καταλαβαινω..μην αφησεις τον εαυτο σου να πεσει παλι στα ιδια.να το προλαβεις..
σε φιλω.
δεν ξέρω αν είμαι καλά άννυ. εξελίσσονται τα πράγματα γρήγορα κι εγώ τρέχω και δεν φτάνω.
εσύ πως πας;
(έρχεται γουικέντ :D )
καλα ειμαι εγω ραψωδουλη.νομιζω περασαν τα χειροτερα και ευχομαι να μην ξαναρθουν και το ιδιο ευχομαι και σε σενα.ελπιζω συντομα να σε ακουω παλι χαρουμενο.ολα θα πανε καλα..
καληνυχτα σε ολους σας.