Quote:
Originally posted by anna_thess
H E E E EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παιδια ,οπως ειχα πει και το τηρησα δεν του ευχηθηκα χτες στη γιορτη του και..................................2 η ωρα το βραδυ μου εστειλε μην που ελεγε....εχω ξεκαθαρισει τα παντα στο μυαλο μου και θελω να ειμαστε μαζι αν δεν βγαινω με καπιον αλλον θελει να βρεθουμε να φτιαξουμε τη ζωη μας μαζι....!!!!!Δεν απαντησααααααααααα.........
Ειμαι πολυ μπερδεμενη τι να κανω.............καταλαβα οτι φοβηθηκε οτι φευγωωωωωωωωω και αντεδρασε σπασμωδικα απο το φοβο του..........δεν μεχει πεισει οτι ειναι αποφασισμενος.........θα προτιμουσα οπως του ειχα πει να με επαιρνε τηλ οταν εχει αποφασισει.......!!!!Οποτε εγω τωρα τι κανωωωωωωωω?εγω θα ηθελα μια συζητηση μαζι του να ακουσω απτο τηλ τις αποφασεις του.....και να κρινω κιεγω τι θα κανω στη ζωη μου....ομως τωρα δεν θελω να του απαντησω θετικα γιατι δεν με πειθει με τον τροπο του οτι ειναι αποφασισμενος....οποτε θελω να περιμενω μια ακομα κινηση απο αυτον και μετα να του πω οτι θελω νακουσω τις αποφασεις σου...οχι τις σκεψεις σου ή αο τωρα να του απαντησω οκ να μιλησουμε......αλλα μονο αν εχεις να μου πεις κατι αποφασισμενο....
πως ειναι φιλοι μου,καλυτερα να δρασω....για να μηνπεσω παλι στο κρυφτουλι......μεχρι τωρα με βοηθησατε παρα πολυ κιεπιασαν τοπο οι συμβουλες σας...τωρα τι λετε...............?
Πες του κι εσύ ότι θέλεις να το σκεφτείς και άστον να περιμένει κανένα χρόνο... :D:D:D