Quote:
Originally posted by weird
Petran,
Ακούστηκαν διάφορα, όπως οτι είμαι υποκρίτρια ή ψευτρα. Δεν θα γράψω τα παρακάτω θέλοντας να υπερασπιστώ την εικόνα μου, αλλά θέλοντας να ασχοληθώ μαζί σου και με την συμπεριφορά σου..
Γνώριζες και ήξερες πολύ καλά Πετραν, πόσο ενοχλούμαι και ότι έκανες το έκανες για να με φτάσεις στα όριά μου ( που ήμουν ήδη φθασμένη βέβαια με όλα αυτά που γίνονται).
Δεν θα ήθελα να στοχοποιήσω το χιούμορ σου. Το χιούμορ είναι ένα απίστευτο χαρακτηριστικό που δηλώνει ευφυία και μόνο η χρήση του είναι που μπορεί να γίνει καλή ή κακή. Έχω πέσει κάτω απο τα γέλια με τα κατά καιρούς αστεία σου. Και πού ξέρεις? Αν σε γνώριζα απο κοντα, ενδέχεται να κάναμε καλή παρέα και να ρίχναμε το απίστευτο γέλιο...
Ενοχλούμαι όμως, όταν το χιούμορ συγκαλύπτει κάτι άλλο απο πίσω του, πχ. Θυμός ή επιθετικότητα. Όταν μου εξηγείς οτι προσπαθείς να βγάλεις γέλιο μαζί μου, γιατί θεωρείς υποκριτικό τον ψευδο-συναισθηματισμό μου. Μα, εκτός του οτι είναι κυρίως δικό σου το θέμα και όχι δικό μου που είμαι συναισθηματική και που εκφράζομαι όπως εκφράζομαι, το κυριότερο είναι πως την ίδια στιγμή που με κατηγορείς για υποκρισία, εσύ ο ίδιος «υποκρίνεσαι» ( δεν μου αρέσει η λέξη αλλά την χρησιμοποιώ για να γίνω πιο κατανοητή) με το να εκφράζεις πλάγια και δια του «χιούμορ» έντονα αν θέλεις, συναισθήματά σου.
Η δική μου δυσκολία, είναι οτι συχνά δεν θα αντιληφθώ καν τι με έχει ενοχλήσει. Και έχω ανοίξει θέμα στο φόρουμ γι αυτό, λέγοντας οτι συχνά οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να με καταλάβουν και με έκριναν ως διπρόσωπη. Θα το αντιληφθώ αργότερα, όχι εκείνη τη στιγμή που θα αντιδράσω απλά αυθόρμητα ή και σπασμωδικά αν θέλεις... Αλλά το καλό είναι οτι μόλις το αντιληφθώ, θα το πω, με τον πιο άμεσο τρόπο που διαθέτω.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, ήξερες πολύ καλά τι με ενοχλεί, καθώς εγώ η ίδια, όταν μετά τον παλιότερο διαπληκτισμό μας, ζητούσαμε συγνώμες ο ένας απο τον άλλο, σου είχα πει σε προσωπικό επίπεδο, οτι το ευαίσθητο σημείο μου, είναι ακριβώς αυτό ( λέγοντάς σου μάλιστα οτι σε βρήκα πολύ εύστοχο ως προς τον εντοπισμό του). Το να εκφράζεις σεξουαλικά υπονοούμενα, πάνω στον εύθραυστο λυρισμό μου. Αυτό με πονά, με πληγώνει και με θυμώνει, κάνοντάς με να μην ξέρω πώς να αντιδράσω.
Και φυσικά το χρησιμοποίησες ως «χιούμορ» στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ήταν η συγκεκαλυμμένη επιθετικότητα που δεν μου άρεσε, όπως εξηγώ και στο θρεντ που έκανα επι του θέματος.
Δεν λέω οτι όλο αυτό το σκηνικό ήταν τραγικό. Εδώ μέσα έχουνε συμβεί πολύ μεγαλύτερες «τραγικότητες». Στην συγκεκριμένη περίπτωση ομως, έφτασε ( είχα ήδη δυσαρεστηθεί με πολλά κακώς κείμενα) να παραβιάσει κάποια δικά μου όρια και με αφορμή αυτό, αποφάσισα να πάρω κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Εδώ και καιρό ήμουνα στα πρόθυρα της αποχώρησης και κατά καιρούς απείχα.
Με λυπούν πολύ τα πολλά απο τα πράγματα που συμβαίνουν εδώ μέσα. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα έφευγα απο ένα περιστατικό, όπως αυτό που έγινε.
Γι αυτό και πρωτίστως απευθύνομαι στην διαχείριση, επιζητώντας την προσοχή της.
Κάι ακόμα που θα ήθελα να πω στα λοιπά μέλη είναι το εξής.
Αυτές τις μέρες, σοκαρίστηκα όταν σύγκρινα ποστς τακτικών μελών. Σύγκρινα τα αρχικά τους ποστς με το πώς γράφουνε σήμερα. Σε πολλές περιπτώσεις, παρατήρησα μια αλλοίωση προς το επιθετικό και μια πτώση του επιπέδου προς τα κάτω.
Μου ήταν επίσης διάχυτη η αίσθηση, ότι το φόρουμ το χαρακτηρίζει σαν ατμόσφαιρα μια ένταση που μυρίζει μπαρούτι.
υγ.
Θέλω να πω ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όσα μέλη μου συμπαραστάθηκαν με τα λόγια και τα τραγουδάκια τους :)