Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Ας καταθέσω και γω την άποψη μου λοιπόν.
για να την δουμε....
Όταν πρωτομπήκα σε αυτό το φόρουμ, δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα, συζητούσαμε για τον αν είναι γκέι κάποιος που έχει πάει με άντρα.
και οπως καταλαβες διαφωνουσαμε,
μικρο το κακο ομως....
παρακατω υπαρχει το ζουμι.
Κάπου εκεί λοιπόν ξεκίνησαν οι πρώτοι καυγάδες με τον Κρίνο ανταλλάσοντας ....κοπλιμέντα αμφότεροι.
τα κομπλιμεντα που αναφερεις ειναι τα λουγκρα και τα υπολοιπα, σωστα?
Α! ναι και το οτι σε εχω πει κατινα....
Σε έχω χαρακτηρίσει εγώ με τη λέξη \"λούγκρα\'\"
Μήπως μπερδεύεσαι? Για ψάξτο να μου το δείξεις σε παρακαλώ.
Το θέμα μου λοιπόν και η διαφωνία μου μαζί του ήταν ΜΟΝΟ αυτή.
η αρχικη, γιατι στην συνεχεια φροντισες να ντυσεις το μενου με ακομα περισσοτερα.
Ναι, το να σε αμφισβητώ και να έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου, αλλα, (ώ τι σύμπτωση), πάντα όταν είχε σχέση με γκέι και παρτούζες μες στη σχέση.
Επειδή ο κρίνο είχε δηλώσει στο παρελθόν πως έχει πάει με άντρα, πως του αρέσει να κάνει παρτούζες με τη σύντροφό του και εγώ διαφωνώ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, αλλά με αυτού του είδους τη σεξουαλική ζωή οσον αφορά ΕΜΕΝΑ έγινα το κόκκινο πανί του.
ο καθενας μπορει να δηλωνει οτι του κανει κεφι,
οχι ομως να χαρακτηριζεται για τις επιλογες του.
Και επειδη αυτο ειναι η προμετωπίδα σου σαφως και θα εισαι οχι μονο κοκκινο πανι, αλλα οτι φανταστεις.
Άντε πάλι. Να τα ξαναπώ. Δεν με νοιάζει τι βάζει ο καθένας πίσω του, ο γκόμενος μου δεν θέλω, πως να το κάνουμε?
Με λέει ομοφοβική μόνιμα, λες και έχω πρόβλημα με τους γκει.
σαφως και εχεις, και ειναι εμφανεστατο με αυτα που γραφεις κατα καιρους.
Σου απάντησα παραπάνω.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με κανέναν γκέι και το έχω δηλώσει εκατοντάδες φορές. Έχω κολλητό γκέι που τον λατρεύω, αλλα ΔΕΝ θα πηδιόμουν ποτέ μαζί του.
Είναι κακό αυτό?
κακο ειναι να ειρωνευεσαι τον αλλο για τις αποψεις του.
Σου ειπα εγω να πηδηχτεις ποτε με κανενα?
Σου υπεδειξα εγω τι θα κανεις με τις σεξουαλικες σου προτιμησεις?
Οποιες και να ειναι αυτες, δεν με αφορουν.
Το οτι εχεις κολλητο γκει και τον λατρευεις δεν μας αφορα.
Εκεινο που συζηταμε εδω μεσα,
ειναι τι χαρακτηρισμους κανεις στους αλλους και οχι τι κανεις ΕΣΥ στο κρεβατι σου.
Ποιοι είναι οιμ χαρακτηρισμοί μου? Το ότι δεν θεωρώ στρέιτ έναν άντρα που κάνει σεξ με άλλον? Σταυρώστε με!
Πρεπει δηλαδή σε όποιο θέμα εμφανίζεται και έχει να κάνει με τετοιου είδους σεξουαλικές συμπεριφορές να συμφωνώ μόνο και μόνο για να μη με πρήζει ο κρίνο?
εκεινο που πρεπει ειναι να σεβεσαι την διαφορετικοτητα και να μην χαρακτηριζεις τον αλλον.
Οπως επισης κανει και η ρεμεντυ κατα κορον.....
Το να μην συμφωνεις ειναι δικαιωμα σου και να εκφραζεις τις διαφωνιες σου, οταν ομως αυτες πατανε πανω στις δικες μου συμφωνιες εκει εχουμε θεμα.
Θα μπορουσες να εκφρασεις μονο τις αποψεις σου και να μην σχολιαζεις το τι κανει ο αλλος, ΑΝ ηθελες μια ομαλοτητα στο φορουμ.
Έχουμε δει την δικιά σου πρεμούρα για την ηρεμία του φόρουμ. Δεν τα έβγαζες πέρα μαζί μου και άρχισες να επιτίθεσαι στην μστρουμφ σελίδες επί σελίδων για μια πλάκ που κάναμε αλλά σε έτσουξε γιατί περνούσαμε καλά και ήθελες να τους το βγάλεις απ τη μύτη.
Όχι λοιπόν, δεν θα το κάνω.
κανενα προβλημα,
τοτε θα ειμαι και εγω οπου εκφραζεις σεξισμο και κατινια,
και θα τα ακους μεχρι να αλλαξεις σταση.
Ποτε θα το κανεις αυτο? ποτε?
Ποτε θα σε αφησω ησυχη? ποτε.
Δεν απαιτω να κανεις τιποτα απολυτως, μεινε οπως σου αρεσει, αλλωστε αυτο ειναι δικαιωμα σου και εγω δεν μπορω να σε περιορισω.
Μπορω ομως να κριτικαρω αυτα που λες.
Επειδή λοιπόν είναι δικαίωμα μου, θα λέω την άποψη μου για όσο καιρό θα είμαι εδώ μέσα και συ συνέχισε τη συνήθη τακτική σου.
Δεν υπάρχει περίπτωση να υποκύψω σε αυτή την εικονική τρομοκρατία μόνο και μόνο γιατί πριν έρθω εδώ μέσα το είχε κάνει τφιφλίκι του και επιτεθόταν σε όλο τον κόσμο προσπαθώντας να επιβάλλει τις απόψεις του.
τσιφλικι δεν ειχε κανεις ποτε εδω μεσα, μονο σεβασμο ο ενας για τον αλλο.
Και οταν λες οτι το ειχα κανει εγω τσφλικι, τοτε το μονο που κανεις ειναι να υπονομευεις το φορουμ και τον αντμιν.
......νο κόμεντ...............
Από εκείνη τη στιγμή και για σχεδόν τρία χρόνια
και για 13.... και για 23.... και για 33.... και βαααααααααααααλε....
......και ξαναβάλε.......
που υπάρχω σε αυτό το φόρουμ είναι διαρκώς στη σκιά μου,
και ετσι ακριβως θα συνεχισουμε.
προσβάλοντας με,
σε ειδα προσφατα τι μετριοφρων που ησουν με την ασημινα....
η καημενη η θεοφανια που ταραχτηκε.....
εχεις δει καμια αγελαδα να προσβαλεται??
Οτι και να ακουει μια χαρα γαλα κατεβαζει.
Επειδή δεν κάνω παρέα με αγελάδες, δεν ξέρω. Αφήνω το προνόμιο σε σένα.
Το μόνο που είπα στην Ασημίνα είναι να μη ψαρεύει πελάτες από εδώ μέσα καθώς από το δεύτερο ποστ της, έβαλε τη διαφήμιση του μπλογκ της.
Απο κει και πέρα υπεύθυνος είναι ο αντμιν, όχι εγώ.
Σε έπιασε η ευαισθησία σου για την Ασημίνα, όταν ο κηπ σου παρέθεσε ακριβώς δική σου συμπεριφορά σε άλλο θέμα όπου έλεγες χαρακτηριστικά, \"ψάχνεις πελάτες για το μαγαζάκι σου\"?
και καταβάλοντας μερόνυχτα εδώ μέσα προσπαθώντας να με βγάλει λάθος στα υπόλοιπα μέλη.
αστο δεν τσουλαει....
ευτυχως υπαρχουν μελη νοημονες και οσο και να προσπαθεις να τους υπονομευσεις και αυτους δεν πιανει.
Προσφατα τοποθετηκε η φωτεινη επι αυτου στην αλομπαρ.
Μη κλέβεις ατάκες μου. Κατά τα άλλα δεν ξέρω τι γράφτηκε από την Φωτεινή και την Αλ για να πάρω θέση. Εδώ είμαι, αν θελουν να μου πουν κάτι δεν έχω πρόβλημα.
Για καλή μου τύχη, το μεγαλύτερο ποσοστό των μελών δεν αποτελείται από ηλιθίους και κατά διαστήματα του την έχουν πει οι περισσότεροι για την εμμονή που έχει μαζί μου.
οπως?
ο δανεικος?
η ρεμεντυ?
η μαρια_μ?
Η αλομπαρ?
Αλλος?
αυτα ειναι τα περισσοτερα μελη?
ελα σοβαρεψου λαιμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι........
Έλα τώρα. Την έχεις ακούσει στερεοφωνικά από το μεγαλύτερο ποσοστό. Άσχετα αν μιλάς μονίμως για τα άτομα που διαφωνούν τις περισσότερες φορές μαζί σου.
Παράλληλα, όποιος τολμήσει να συμφωνήσει ή να με κάνει παρέα στη ρίαλ λάιφ, (ρεμ, μστρουμφ, κηπ, ολα, αλομπαρ, γουμαν κα που δεν τους θυμάμαι τώρα),
με την γουμαν οσο θυμαμαι μιλαγαμε μια χαρα....
Τι ώρα?
γίνεται αυτόματα εχθρός του και αποτελεί τη συμμορία που έχω συστήσει για να καταστρέψω αυτό το φόρουμ,
αναλογα, αμα γινεται κατινα οπως εσυ.
προτιμας να του λεω μπραβο?
Μηπως δεν ησουν φιλη με την weird?
που εχετε βρεθει κιολας, ενω εγω οχι?
Γιατι δεν επιτεθηκα και στην weird αφου ειστε κολλητες,
εφοσον ετσι επιβεβαιωνεται η θεωρια σου?
Πολυ απλα γιατι ασχετα το αν εχετε πιει καφε,
η weird ηταν ατομο με ηθος....
Και φυσικα αν της ελεγες να κανουμε μια πλακιτσα με παρτουζες θα αρνιοταν.....
Βλεπεις το να εχει ενα ατομο ηθος ειναι κατι δυσκολο,
αλλα αν το εχει, ειναι ανεκτιμητο.
Γιατί έχω κάνει πλάκα με κανέναν άλλον, πέραν της μστρουμφ και του κηπ?
Δεν έχουμε διαφωνήσει με τη γουιρντ σε θέματα?
Ξέρεις με πόσους εδώ μέσα κάνω παρέα και δεν πάει καν το μυαλό σου?
Απλά την πέφτεις εκεί που σε έχουν καρααμφισβητήσει, γιατί η γουίρντ είναι τέτοιος ο χαρακτήρας της που δεν θα την έλεγε σε κανέναν ποτέ.
καθώς κρίνοντας επό τον εαυτό του, πιστεύει πως όλη μου η ζωή είναι αφιερωμένη το πσι.
πιστευω εγω οτι εσυ εχεις αφιερωσει την ζωη σου στο πισι....
μαστα.... ετσι σου εχω πει εγω?
Παλι σεναρια βγαζεις?
Τουλαχιστον μπορω οτι πιστευω να το λεω εγω και οχι εσυ?
..............
Και αφού έχουν γίνει εκατομμύρια συζητήσεις, έχει φτάσει ακόμη και η συντροφός του να τον εκλιπαρεί να σταματήσει αυτό το βιολι,
η συντροφος μου μπορει να εκλιπαρει οτι της κανει κεφι.
Ο καθενας εδω μεσα εχει λογκιν και ειναι υπευθυνος για αυτα που λεει.
..............
έχει φτάσει να απειλεί με αποχώρηση και να μας γράφει σεντόνια αποχαιρετισμού,
ειχα φτασει τοτε στο αμην οπως η weird αυτες τις ημερες,
οπως ομως ειχα πει, ο παρον χωρος ανηκει σε ολους, οποτε τα σεντονια πια εγιναν μονιμης παραμονης.
τότε να μην κάνεις δηλώσεις, γιατί εκτίθεσαι....
είναι ακόμη εδώ και εμμένει στα ίδια και στα ίδια.
και θα συνεχιζω να εμμενω επ απειρον.
Άντε να δούμε....
Πεστε μου λοιπόν. Πρέπει να αυτοπυρπολυθώ επειδή είπα τον κρίνο γκέι?
ΟΧΙ.
Πηγα σημερα και εβαλα βενζινα και βρηκα μονο με 1.53 ευρω.
Εκει που εχει παει θα σου κοστισει.
Κατσε εκει που εισαι, αλλωστε οτι και να σου πουν τσαμπα θα παει.....
Τραβα το κουπι σου, μεχρι να σπασει.
Κορόιδο πιάστηκες, έβαλα με 1348.
Όσο για το κουπί, δεν το προτιμώ γιατί σπάει τα νύχια.