Originally posted by Arsi
Quote:
Originally posted by soft
ενιωσα φοβο,ανασφαλεια,αποσυρση,α� �οκλεισμο,τρομο για το πριν και για το μετα , δεν ειμαι ,δεν υπαρχω, δεν ζω ,δεν αναπνεω,δεν ανοιγω παραθυρα δεν θελω φως,δεν θελω ανθρωπους διπλα μου,το σπιτι μου στην μποχα ,το ιδιο και γω,δεν σηκωνω τηλ,δεν τρωω, δεν βγαινω,δεν οδηγω,δεν ακουω μουσικη,δεν διαβαζω.
Και ενας θελω να μου πει ,οτι οταν τα αισθανονταν ολα αυτα πηγαινε και πιλατες γυμναστηριο?? γιατι μαλλον μιλαμε για αλλα πραγματα
Και γω μεσα στον πυρετο
Ένιωσα να περνάω το όριο και να βρίσκομαι αλλού.Να φτάνω στα άκρα του πόνου,να θέλω να σκίσω τη σάρκα μου,να μην υπάρχω,να ηρεμήσω απ\'τη φωτιά που με έκαιγε,να κλαίω ώρες,να μην κοιμάμαι για να σκέφτομαι,να βλέπω αλλιώς,να νιώθω ξένη και μετά πάλι να βγαίνω,να γελάω,να τσιρίζω,να πάω γυμναστήριο,να μεθάω,να χορεύω,να ταξιδεύω, παρέα πάντα μ\'αυτόν τον πόνο που άλλαζε μορφές αλλά τρυπούσε το ίδιο.Το τοπίο άλλαξε όλα άλλαξαν,τι κι αν πήγαινα γυμναστήριο?τι κι αν μπορούσα να πάω?αφού αυτή η κατάρα μου διαστρέβλωνε τη λογική και ότι κι αν έκανα στόχος της ήταν μόνο η εξόντωσή μου?Και η θλίψη ξεγελούσε,μεταμφιεζόταν,εν αλλασόταν.Όλα άρχισαν να χάνονται σα ντόμινο..να μένω μόνη μου,στον κόσμο μου,μέσα στην ανισσοροπία,στον πόλεμο του εγώ εναντίον εγώ.
Μπορούσα να βγαίνω,άλλοτε πάλι όχι,δεν είχε σημασία,μπορούσα να γελάω όταν μεθάω,μπορούσα και να κλαίω,να δουλεύω και να παραιτούμαι,να βρίζω ή να αγαπάω,..,..,η θλιψη είχε καταπατήσει κάθε όριο...ώσπου με ισοπέδωσε.
Μου κοψε εντελώς τα πόδια και πόνταρε στο τελευταίο,στο θάνατό μου.Έντονες σκέψεις για τη λύτρωση ή για την ηδονή(μέσα στη διαστρελωμένη σκέψη).
Πια δε μπορούσα να κάνω τίποτα......
Ήρθε η παράλυση.
Και μετά τα φάρμακα και η πορεία μεγάλη και μέχρι τώρα παλεύω μ\'αυτό το κομμάτι της διαστρεβλωμένης θλίψης μέσα μου,που όταν βγαίνει ξέρω πως δεν έχει λογική και είναι εχθρός μου.Ευτυχώς καταφέρνω με τον καιρό να με επισκέπτεται όλο και πιο σπάνια.Κ ελπίζω κάποια μέρα να το αποχαιρετήσω για πάντα.
Αυτά με τη δική μου κατάθλιψη.